DOLAR 32,3379
EURO 35,1927
ALTIN 2246,47
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Şehrin temposu artacak!

02.10.2017
A+
A-

Merhaba sevgili okuyucularım,

Etkinliklerine benim de katılmaktan zevk aldığım ENKA Kültür Sanat Müzik Buluşmalarının bu yıl 29’uncusu kutlanacak.

Yine dolu dolu geçecek görünüyor. Siz de kaçırmayın diye paylaşmak istedim. 

ENKA Kültür Sanat, 10 Ekim’de, 29. Yıl Müzik Buluşmalarıyla Türkiye’nin dünya çapında tanınan müzik üstatları ile sevilen topluluklarını keyifli bir seçkide bir araya getiriyor.

29. Yıl ENKA Kültür Sanat Müzik Buluşmaları, sanatıyla kendini dünyaya kabul ettirmiş, ENKA Kültür Sanat’ın daimi sanatçısı Fazıl Say’ın piyano resitali ile 10 Ekim Salı günü başlayacak. Türkiye’nin genç yeteneklerinden, 14 yaşındaki piyanist Emir İlgen; Bach, Beethoven, Chopin ve Debussy’nin eserlerinden oluşan bir program ile 17 Ekim Salı günü etkinliklerin ikinci konuğu olacak. Buluşmalar, 24 Ekim Salı günü gerçekleşecek Mirkelam konseri ile devam edecek. 20 yılı aşan kariyerini kutlayan Mirkelam; yeni şarkılarının yanı sıra unutulmayan parçalarından oluşan ve ENKA’ya özel hazırladığı bir repertuvar ile sahne alacak. 31 Ekim Salı akşamı, Ankara’nın ilk ve tek kadrolu profesyonel sanatçılarından kurulu özel oda orkestrası olan Orkestra Akademik Başkent, şef Ertuğ Korkmaz yönetiminde ve dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay’ın ortak performansı ile Ekim ayına nokta koyacak.

Tango Ritimlerinden Altın Şarkılara Dopdolu Bir Kasım

Kasım ayına Tango ritimleri ile merhaba diyecek buluşmalara, 7 Kasım Salı akşamı tango müziğini bambaşka ve yepyeni bir bakış açısıyla yorumlayan PIATANGO ve Jülide Özçelik konuk olacak. Konserler, 19 Kasım Pazar günü düzenlenecek ve Barış İçin Müzik Orkestrası’nın konuk olacağı geleneksel Neşeli Pazarlar etkinliği ile devam edecek. Tüm çocukların ücretsiz olarak izleyebileceği konserin ardından ENKA Sahnesi 21 Kasım’da, Türkiye’nin uluslararası festivallerde en çok davet alan, en uyumlu ve aynı zamanda da en eğlenceli dörtlüsü Borusan Quartet ile piyano virtüözü Gökhan Aybulus’u ağırlayacak. 28 Kasım Salı akşamı piyanist Burçin Büke ve solist Seran Bilgi’nin klasik müzik, caz, tango, film müzikleri ve müzikalden oluşan “Dört Bir Yandan” projesi, dinleyicisiyle buluşacak. Kasım ayı etkinlikleri, Türk pop müziğinin efsane ismi Erol Evgin’in “Altın Şarkılar”ından oluşan ve özel orkastrasıyla sahne alacağı akustik performansıyla son bulacak.

Boğaziçi Caz Korosu ile Erken Yılbaşı Kutlaması

ENKA Kültür Sanat, sezonun kapanış etkinliğinde ise erken yılbaşı kutlaması niteliğinde bir performansa ev sahipliği yapacak. Dünyanın en seçkin koro müziği platformlarında sahne almış, dünya şampiyonluğu da dahil olmak üzere sayısız ödül ve birincilik kazanmış Boğaziçi Caz Korosu, bünyesindeki tüm topluluklarla 25 Aralık Pazartesi akşamı şef Masis Aram Gözbek yönetiminde ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’nda eşsiz bir konsere imzasını atacak.

Program kapsamında düzenlenecek tüm konserler, ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’nda saat 20.30’da; 19 Kasım Pazar düzenlenecek Neşeli Pazarlar etkinliği ise saat 11.30’da gerçekleştirilecek.

29. Yıl ENKA Kültür Sanat Müzik Buluşmaları’nın, 25 Aralık tarihine kadar devam edecek etkinlik programı için facebook.com/enkakultur, instagram.com/enkakultur ve twitter.com/enkakultur adreslerini takip edebilirsiniz.

29. Yıl ENKA Kültür Sanat Müzik Buluşmaları etkinlik biletlerine; Biletix.com, Biletix satış gişeleri, Çağrı Merkezi ve ENKA Kültür Sanat Gişesi’nden ulaşabilirsiniz.


YORUMLAR

Solve : *
8 × 17 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.