DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Nula Games ile her şirketin kendi özel zeka oyunu olacak

Nula Games ile her şirketin kendi özel zeka oyunu olacak
03.01.2023
A+
A-

Nula Games İle Her Şirketin Kendi Özel Zeka Oyunu Olacak

 

Bildiğiniz Zeka Oyunlarından Çok Daha Farklı Bir Deneyime Hazır Olun

Neredeyse hepimiz hayatımızın bir döneminde zeka oyunlarına ilgi duymuşuzdur.

Oyun sektörünün farklı bir dalı olan zeka oyunları, modası geçmeyen ve her dönemin oyunları olarak gözümüze çarpmaktadır.

Zeka oyunları ve bunları geliştiren yazılım şirketleri oyuncularına farklı ve motive edici hizmetlerini arttırmaya, uygulamalarını daha eğlenceli hale getirmeye devam ediyor.

Nula Games isimli yazılım şirketi, Sudoku başta olmak üzere birçok hafıza geliştirme, dikkat toplama, odaklanma, göz egzersizi, görsel yetenek oyunlarını bir bütün olarak kullanıcılarına sunmaya başlayan bir şirket.

Şirket sadece tüm oyunları bir araya toplamakla kalmıyor, aynı zamanda kullanıcılarına birbirleri ile rekabet etmelerini sağlayan ortam hazırlayarak , kitaplar ve hediye çekleri başta olmak üzere başarılarını ödüllendirme yöntemini uyguluyor.

Nula Games İle Her Şirketin Kendi Zeka Oyunu Olacak

Nula Games yöneticileri, amaçlarının zeka oyunları sektörünü harekete geçirmek dışında işletmelere ve şirketlere kendi zeka oyunlarını kiralamalarını ve başarılı olan takipçilerine işletmelerin kendi hediye kuponlarını, indirim çeklerini veya ürünlerinden hediye edebilecekleri bir ortam hazırladıklarını belirtiyorlar.

Şirketlere Özel “Tailor Made” Zeka Oyunları

Şirketler ve işletmeler kendi ürünlerini içeren görseller ile kendilerine özel zeka oyunu sahibi olacaklarını dile getiren Nula Games yöneticileri insanların oyun oynayarak işletmeyi ve o işletmenin ürününü daha yakından tanıyacağını belirtiyorlar.

Amaçlarının oyunları daha eğlenceli hale getirmek ve başarılı olan kullanıcılara çam sakızı çoban armağanı ödüller vererek oyun sektörüne farkındalık kazandırmayı sağlamak olduğunu belirten şirket yeni olmalarına rağmen aralık ayı bitmeden oyunlarının elli binin üzerinde oynandığını da belirtti.

Türkiye Geneli Zeka Oyunları Yarışmaları ve Ödüller

Şu anda anlaşmalı oldukları yazarların kitaplarını ve kitap marketlerin hediye çeklerini ödüllü zeka oyunlarında dağıttıklarını belirten Nula Games yöneticileri çok yakında Türkiye geneli ödüllü yarışmalarda daha farklı ödüllerinde dağıtılacağını belirttiler.

Nula Games uygulamasını incelemek ve detaylı bilgi alabilmek için https://nulagames.com sitesine göz atabilirsiniz.

 


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.