DOLAR 32,3277
EURO 35,1066
ALTIN 2305,394
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Dolunay zamanlarını nasıl değerlendirelim?

21.03.2019
A+
A-

Dolunay zamanları doğru kullanıldığında, olumlu hediyeleri olan bir zamandır. Sizin pozitif enerjinizi yükseltir ya da tam tersi duygularınızın üzerinde bir yıkım oluşturur.

Dolunay çok büyük bir enerji akışı sağlar. Ay’ın okyanus ve sular üzerindeki etkisini hepimiz biliriz. Vücudumuzun yüzde yetmişi sudan oluşmaktadır. Bizler bu evrensel akıştan faydalanabilmek için sakin bir zihin durumunda olmalıyız. Hatırlayalım, ruh, zihin ve bedenimizde her ne varsa bu artacaktır. Eğer öfkeliyseniz, daha da öfkeleneceksiniz, eğer mutluysanız, daha da mutlu olacaksınız. Dolunay zamanlarında okyanuslar yükselir ve hastanelerin acil servisleri daha çok hasta ile dolar.

 

KAVGA ETMEKTEN VE ÖFKELENMEKTEN KAÇININ

Dolunay sakin kalmanın zamanıdır. Bırakın gitsin, zor anlarınızda derin nefesler alın ve diğerlerini hatalarından dolayı affedin. Önemli görüşmeleriniz varsa, bunları dolunayın iki gün sonrasına erteleyin. Bu zamanda olan her şey artacaktır unutmayın. Evde, işte, günlük hayatınızda mutlu olmaya çalışın.

Öfkelenmeden yaşamanın nasıl hissedildiğini biliyorum.

(Evet demeniz yeterlidir, hisler Thetahealing tekniği ile yüklenir) 

 

OLUMLU DÜŞÜNÜN

Dolunay zamanlarında olumlu düşüncenin önemini hepimiz çok iyi biliyoruz. Olumlu tutumunuz adeta sizi ve düşüncelerinizi destekleyecek ve hayatınızdaki pozitiflikler artacaktır. Sadece günde on dakika pozitif düşünceye vakit ayırsanız bile bunun etkisini göreceksiniz. Olumlamalar yapın, minnettar olduğunuz şeylerin listesini yapın, sahip olduğunuz her şey için şükredin. Yaradan size bunu artırarak gönderecektir.

 Olumlu bakış açısıyla nasıl yaşayacağımı ve bunun nasıl hissedildiğini biliyorum. 

(Evet demeniz yeterlidir, hisler Thetahealing tekniği ile yüklenir) 

 

NİYETLERİNİZE ODAKLANIN

Dolunaylar niyetlerimizin yaratılması için muhteşem zamanlardır. Bizler düşüncelerimizle yaratırız. Hayatınızla ilgili niyetlerinizi bir kağıda yazın. Bir yaratım tablosu da hazırlayıp görseller de ekleyebilirsiniz. Bu tabloyu her gün sık sık görebileceğiniz bir yere yerleştirin. Dolunayda hayallerinize odaklanmak için zaman ayırın, size karşılığı verilecektir.

Hayallerimin en iyi ve en yüce şekilde gerçekleşmesinin nasıl hissedildiğini biliyorum.

(Evet demeniz yeterlidir, hisler Thetahealing tekniği ile yüklenir) 

 

MEDİTASYON YAPIN

Toplu meditasyonların her zaman yaratım gücü çok yüksektir. Dolunay zamanlarında meditasyon yapmak size içsel olarak sükûnet ve huzur sağlar. Aynı titreşimde olan dostlarınızla buluşup bu enerjiyi verimli olarak değerlendirebilirsiniz.

Meditasyon için nasıl zaman ayıracağımı biliyorum. 

(Evet demeniz yeterlidir, hisler Thetahealing tekniği ile yüklenir) 

 

KOŞULSUZ SEVGİ GÖNDERİN

Desteklendiğiniz dolunayın enerjisiyle sevdiklerinize, arkadaşlarınıza, ihtiyacı olanlara kalbinizden koşulsuz sevgi gönderin. Dünya üzerindeki zor zamanlar yaşayan yerlere de gönderin. Sevgi çok güçlü bir titreşimdir ve bu sevgi enerjisi onlar için çok faydalı olacaktır.  Ayrıca, sizler de iyi karmanıza katkıda bulunmuş olacaksınız.

Yaradan’ın koşulsuz sevgisini diğerleriyle nasıl paylaşacağımı biliyorum. 

(Evet demeniz yeterlidir, hisler Thetahealing tekniği ile yüklenir) 

 Yaradan’ın koşulsuz sevgisi kalplerimizde daim olsun!

İpek Senem AYDIN


YORUMLAR

Solve : *
7 + 1 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.