DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Astroloji: Uranüs kaotik etkiler gösterecek!

23.04.2018
A+
A-

Uranüs’ün yeniay ile kavuşumu ile beklenmeyeni beklemek haftaya damgasını vurdu. Gayet erken seçim Uranüs etkisi ile geldi. 15 Mayıs’ta Boğa’ya giriş yapacak olan Uranüs son derecesinde kaotik etkileri ile gündem yaratmaya aday.

Plutoretrosu 23 Nisan itibariyle başladı ve 2 Ekim’e kadar devem edecek.2008 yılından itibaren gündem de ne varsa hepimizi ilgilendiren, zorlayan her ne varsa toplumu ilgilendiren, büyük meseleler, yapılar, yönetimler konusunda tekrar bakış atmaya zorlayacak; Suriye’deki iç savaş bize yansımaları, ülke içinde yaşadığımız temel dönüşümler, yönetim ve halk arasındaki ilişki, ekonomi, sosyal medya ile gündemlerdeki çatlaklar kendini tamamlamak üzere yeniden ve çok başka etkiler ve bakış açıları ile hayatımızda yer alacak.
24 Nisan’da motivasyonu yüksek , desteklenen projeler için çok uygun. Hevesin yüksekliği desözkonusu olduğundan aşırı egoyu da uyandırabileceğinden kişiyi hayal ürünü projelere de girişebilir, bu yüksek enerjiyi ayakları yere sağlam basan projelere yönlendirmek çok daha faydalı. Yurt dışı işleri , vize başvuruları, yüksek öğrenimleilgili meselelerde işleri kolaylaştıran etkiler, başvurular, yazışmalar, yeni anlaşmalar bu tarihte rahatlıkla yapılabilir.

24 Nisan’ da Venüs ikizler’ e geçecek, ilişkilerdeki iletişim daha çok önem kazanacak, gelgeç hızlı yaşanan ilişkilere davetiye çıkarabileceği, ilişkilere de hareket de kazandırır. Daha çok kişi ile irtibat kurar, iletişim içinde oluruz, dargınlıkların giderilmesi için uygun zaman dilimdir. Ticarette minör etkiler, hareketlenme görülür, para trafiği hızlanır.

26 Nisan’da toplumsal iletişimde eskiye dönük mevzuların açılması, suçlama, eleştiri mekanizmasının çalışması muhtemel. Yeni projeler ve fikirlerin önüne set konulacaktır, bu tarz adımlar atmak kişiyi zorlar. Karamsar düşünmek, zaten yapısı uygun olanlarda depresif yaklaşımlara kadar varan etkiler olabilir.

26 Nisan’da 14.00 sularında hepimizi zorlayacak aynı zamanda seçimlerimizle kalıcılığı kesin olan görünüm ile farkındalığı ve dikkati uyanık tutmak durumundayız.

Toplumsal olarak manipülasyon ve güç mücadeleleri ile uğraşmamız, süregiden rekabet içinde olanların birbirlerine acımasızca davranmasına tanıklık edebiliriz.Zafere giden her yol mubahtır inancının yükselişi de söz konusu. En karanlıkta kalmış korkularımızla yüzleşeceğimiz, perde arkasını görebileceğiniz zaman dilimi, hazır olmayanlar için can yakıcı.
Bunula birlikte bireysel alanlarda arındıran, yükselten çalışmalara diyet programları, yoga, derin meditasyon gibi maddelere yönelmek, okült konulara çekilmek ya da başlamak için uygun.

Bu etki zaten başlamıştı, bugün pik noktasını yapacak, sonrasındaki 3 aylık döneme yayılan bir etki oluşundan kritik gelişmeler yaratacaktır.
29 Nisan’da eril ilkeyi temsil eden , baba, eş, otorite her kimse ile uyumlu bir ilişki yakalamak, iletişimde ortak noktaları yakalamak için çok uygun, aynı zamanda sağlam bir odaklanma ile disipline olarak çalışıp daha önce üstesinden gelinemeyen işlere yeniden başlanabilir, zorluklar kolaylıkla aşılabilir.

Ay’ın boşlukta olduğu zamanlar kaotik bir enerji olur, yaptıklarınız havada kalır, odaklanma sorunları yaşar, işleri hal çaresine koymak daha çaba isteyen bir durum olur, bu sebeple rutinde kalmak, en iyi bildiğimiz işleri yapmak, daha içe yönelmek daha uygun ve verimli olur.Özetle güzel iş çıkmaz Ay’ın boşlukta olduğu saat dilimlerinde, iletişimde bile aksaklıklar yaşanır. Ay boşluktan çıktıktan sonra önemli görüşmeler, yazışmalar yapmak, farklı ve yeni işlere girişmek gerekir.

Hafta içi bu saat dilimleri şu şeklide;
24 Nisan günü 21.39 ile 23.40 arası,
26 Nisan günü 12.49 ile 27 Nisan sabahı 4.12 arası,
29 Nisan günü 8.31 ile 10.11 arası Ay boşlukta olacak.

Yükselene göre okumak daha isabetli olacaktır.

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\koç.jpgKoç Burcu: Kariyer, iş hayatıyla ilgili atacağınız her adım bu hafta itibariyle kalıcı ve somut olacaktır, rekabet isteyen işlerde çalışıyor ve düşmanlıklarınız var ise bu hafta dikkatli olmanız, gerekli önlemleri almak durumundasınız. Bununla birlikte iş haytanızda göstereceğiniz yüksek irade ile yükselip bundan sonraki hayatınızı şekillendirecek adımları rahatlıkla atabilirsiniz.

Ortaklıklardan gelen para konusunda iradenizi ortaya koyup net olduğunuz takdirde rahat bir akış olacaktır.
Haftanın 1. Yarısı için daha şanslı açılımlara gebe, özellikle 26 Nisan itibariyle karamsar etkilere açıksınız, bu alana takılı kalmadan hedeften şaşmadan ilerlemek tek çözüm.

Para akışınız daha hızlanacaktır, özellikle ticaretle uğraşanlarda para trafiği artabilir.

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\boga-burcu-erkegi-2.jpgBoğa Burcu: Haftanın ilk üç günü daha olumlu etkiler barındırıyor, ortaklı işleri olanlar, yurt dışı bağlantılı girişimleri olanlar için para akışında hızlılık yaşanabilir, başvurular için uygun. Para akşınında genel olarak bir hızlılık, hareketlilik yaşanabilir.

Sonrasında inançlar, hayata temel bakış açısı ile ilgili sert , manipülatif yaklaşımlar içinde olabilir ya da buna maruz kalabilirsiniz, genel talih anlamında zorlu bir ikinci yarısı var haftanın.

Nedensiz karamsarlık, endişe, kaygı yükselmeleri yaşayabilir, bunu açıklayamazkenyansıtma olarak yakınlarınızdakini kırabilirsiniz , farkında olalım.

Babanızdan, eşinizden, hayatınızdaki eril ilkelerden destek görüp güneşinizin parlayacağı bir Pazar günü , değerlendirin derim.

 

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\ikizler-burcu-erkegi-2.jpgİkizler Burcu: 2008 yılından beri derin dönüşümler yaşadığınız alanda sağlam bir sınamada olan , pik noktasına yükselen, içinizin en derinliklerinize bakmanıza ve görmenize fırsat verecek olan zaman dilimindesiniz, 3 aya kadar yayılma etkilerini 26 Nisan ‘danet yaşayabilirsiniz. Hayata çok farklı açılardan , başka gözlerle bakabilirsiniz. Ortaklı işleriolanlar, eşten nafaka beklentisi olanlar, mahkeme sonucu bekleyenler için sert zamanlar, bel altı vuruşlar , arkadan çevrilen oyunlarda artış olabilir.

 

Günlük çalışma hayatında motivasyon bu hafta içi yükselebilir ve bu yükselişle yapılamayanlarınönündeki engeller kaldırılabilir.

Özel ilişkilere daha açık olacağınız, zaman zaman hormonların harekete geçip gelip geçici ilişkilere açık bir gündem, ilişkisiolanlarda olumlu anlamda hareketlilik.

Hayatınızdaki erkek figürleri en derinde barış sağlayabilmek için çok uygun bir Pazar günü, değerlendirin.
Geleceğe dair karamsarlık içinde bulabilirsiniz kendinizi, geçici bir etki olduğunu önemli olanın sizin nasıl bir yaklaşım sergilediğiniz olduğunu anımsayın.

 

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\yengeçh.jpgYengeç Burcu: Evliliklerde, ortaklıklarda çok dikkatli olunması gereken bir zaman dilimi, majör ve kalıcı etkiler ilse yapıların yıkılması ya da tam tersi sağlamlığı testten geçenlerin daha yükselerek devam etmesi gündemi var, ya hiç ya hep bu alanda tam çalışır ve maalesef manipülasyona daha acıtıcı etkilere açık.

Çocuklarla ilgili yeni bir şey yaratmak, çocuğu olanların onlarla paylaşım adına hayata geçirebilecekleri sinerjiyi deneyebilecekleri zaman dilimi, flört ilişkilerinde enerjinin yükselmesi söz konusu.

İlişkilere bilinçaltı düzeyde yaklaşımda yumuşamalar daha iletişime açık olma hali.

Kariyer konusunda çeşitli aksaklıklar yaşanabilir, kötümserlikten kara tablolar çizmekten kendinizi alıkoyup gökyüzünün aynı zamanda gücü de vaat eden fırsatını kullanıp yolunuza devam edebilirsiniz.

Arkadaş grupları arasında erkek figürlerinden destek sağlama.

 

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\aslan-burcu-erkegi-2.jpgAslan Burcu: Birlikte çalıştığınız iş arkadaşlarınızla, astlarınızla aranızdaki ilişkilerde sertlik, kırıcılık, korkulanın olması, manipülatif etkilere maruz kalabilir ya da aynısını siz yapabilirsiniz, rekabete açık bir iş alanında iseniz bunu yaşamınız kuvvetle muhtemel.
Sağlığınız konusunda fazlaca dikkat etmeniz gereken, hassasiyet göstermeniz gereken bir dönem.

Evcil hayvanları olan güvenliğine ve sağlığına dikkat etsin lütfen.

Ailevi, mevzulara yönelikmotivasyonunuz artabilir, evde tadilat yaptırmak, değişiklikler yaptırmak için uygun.
Kariyerde , iş hayatında eril figürlerden, otorite saydığını kişilerden destek alabileceğiniz bir hafta.
Yurt dışı bağlantılı işleri olanlar için zorlu , sık sık engellerin ortaya çıktı bir hafta. Aynı zamanda inancınız konusunda düşük,sorgulama içinde bulabilirsiniz kendinizi.

Arkadaş gruplarında artış ya da gruplardaki aktiflikte artış , daha aranan kişi olmak için aday olduğunu aşağı yukarı 20 günlük bir zaman dilimi.

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\basak-burcu-erkegi-2.jpgBaşak Burcu: Yeni ilişkisi olanlar için sınama günleri pik noktasını yaşayacak, ya devam edecek ya da bitecektir, Özel ilişkilerde manipülatif baskının yaşanabileceği , sert , kırıcı etkilerin varlığı söz konusu, uzak durmakta fayda var. Çocukların güvenliği için fazladanönlem almak gerekebilir.

İletişimle ile ilgili meslekleri olanlar için yüksek motivasyonun yeni projeler için hevesin artacağı bir dönem, yayılmak, daha çok kişiyle iletişim kurmak için iradenin rahatlıkla hayata geçebileceği bir hafta.

Kariyer alanında hareketlilik, belki kısa yolculukların getireceği bağlantılardan kariyerde minör yükselişler olabilir.

Yurt dışı işlerinde , yüksek öğrenimde erkek ,otorite sahibi yöneticilerden destek bulma, inanç konusunda yükselme olabilir.

Mahkeme sonucu bekleyenle, nafaka , ortaktan gelen para, miras beklentileriolanlar için engellemeler ve kısıtlamalarla geçen bir hafta.

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\bilancia.pngTerazi Burcu: Kendi ailenizde, ebeveynlerinizle ilgili sıkıntılı haller olabilir, Eğer ev içinde gerilim varsa bu hafta içi pik yapacaktır ve zarar verebilir. Ebeveynlere karşı fazladanhassasiyet geliştirmelisiniz, aynı zamanda sağlıkları ile gündem olabilir, yaşadığınız yerin güvenliği için önlem alın lütfen.

Para , alış veriş, harcamalar, ekonominin ayarlanmasında yüksek motivasyon, bu işleri hal yoluna koymak için hevesle işle sarılacağınız bir sinerji, değerlendirin, aşırı para harcamalarına dikkat edin lütfen.

Evlilik, ortaklık alanında başa çıkamayacağınızı düşündüğünüz, karamsarlığa kapıldığınız bir hafta olabilir, ilişkilerdekolaylayıcı olmak, esneyebilmek bu etkiyi yavaşlatacaktır.

Diğerlerinden gelen gelir konusunda disipline olma, diğerlerinin parasını yönetme konusunda destekleniyorsunuz, eğer buna uygun bir iş dalında iseniz fırsatlar karşınıza çıkabilir.

Yurt dışı bağlantılı iş yapanlar için hareketli bir zaman dilimi ve bu hareket olumlu geri bildirimler içeriyor.

Kendi içinizde inançlar konusunda iyicil, barışçıl rüzgarlar esiyor.

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\akrep-burcu-erkegi-2.jpgAkrep Burcu: İletişim konusunda göstereceğini güç, irade ve motivasyonla kendiniz parlatabilir, yakın çevrenizde etkili olabilir, yaptığını iş uygunsa geniş kitlelere ulaşabilirsiniz.

Kardeşleriniz, yakın çevreniz, komşuluk ilişkilerinizde gergin, yıkıcı etkiler söz konusu, manipülasyon ile etki altında kalıp geri dönülmeyecek yanlışlar yapabilirsiniz, dikkatli olmakta fayda var.

İş koşulları iş arkadaşlıkları ile ilgili karamsar yaklaşımlar içinde olabilir, çeşitli engellemeler ile karşılaşabilirsiniz, sakin ve esnek olabilmek değerli. Sağlığını konusunda kaygılanabilir, bu geçici etki ile hassasiyetiniz var ise rutin dışı tavır içinde olabilirsiniz.

Evlilikler ve ortaklıklar için Pazar günü güzel bir akış var, destekleyici ve kalıcı adımlar atmak için ideal.
Diğerlerinden gelen gelir konusunda hareketlilik, daha önce tahsil edilemeyen paralar için olumlu gelişmeler olabilir.

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\yayh.jpgYay Burcu: Bir süredir yaşamakta olduğunuz para ile ilgili gündemde pik noktasını yapacaksınız, Aynı zamanda öz değer algısındamanipülatif baskı altındakalabilir diğerlerine kendi değerinizi kanıtlayabilmek için sert ve kırıcı olabilirsiniz.Para konularında birlikte iş yaptığını kişilerin, alacak verecek davasında sert, yıkıcı haller olabilir.

Buhaftahayattan aldığınız keyif de azalma hissedebilir, ne yesem tadı yok, ne yapsam içimin sıkıntısı geçmiyor kıvamında olabilirsiniz, çocukların hastalığı, çeşitli sorunları ile başa çıkmakta zorlanabilir, yeni başlayan ilişkileringeleceği ile karamsar bir bakış açısına sahip olabilirsiniz.
İş koşullarında, astlarla ile ilişkilerde özellikle erkek çalışanlardan, otoriteden destek görebilir, sizi rahatlatacak taleplerde bulunabilirsiniz.

Evlilik ve ortaklıklarda olumlu hareketlilik, iletişim artması söz konusu , değerlendirelim.
Rüyalarda artış, rehber rüya olabilecek, hayata motivasyonu arttıran haberlerin alınabileceği tatta olması muhtemel, bilinçaltı iyileştirme yapmak, rehberlik almak için uygun zaman dilimi, hastane , hapishane gibi kapalı yerlerde çalışanlar için farklı motivasyonların olabileceğiçeşitliprojelerin tohumların atılabileceği bir zaman dilimi.

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\oğlakh.jpgOğlak Burcu: Güneş’i ya da yükseleni Oğlak olanların fazladan dikkatli olması gereken, farkındalığı maksimum seviyeye çıkarması gereken bir hafta; direkt etki altında olacaklar. Korkuları ile yüzleşmek durumunda kalıp, daha önce hazır altı edilen gerçekliklerlekarşılaşmanınsıkıntısını yaşayabilirler. Manipülasyondan ve yıkıcılığa varan hırstan uzak durmak, gerilim olabilecek ortamlardan uzak durmak faydalı.
Aile hayatında, ebeveynler ile ilgili, yaşanılan ev ile ilgili konularda çeşitli engeller, sıkıntılar yaşanabilir. Özellikle babaları tarafında çocuklarının desteklenmesi bu hafta çok uygun, eril gücü arkaların sağlam hisseden çocukların hayata güveni artacaktır. Yeni başlayan ilişkiler için sağlamlaştırışı adımlar olabilir.

Günlük rutinde hareketlilik, iş koşullarında barışçıl rüzgarlar ve çeşitli iyileştirmeler, bu yer değiştirmeler ile kendini gösterebilir, evcil hayvanları olanlar için olumlu etkiler.
Gelecek ile ilgili planlar yapmak, gruplarla organizasyonlar, küçük topluluklara ymnelik çalışmaların yapılması için motivasyonun güçlü olacağı bir hafta.

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\acquario.pngKova Burcu: Hastane, hapishane gibi kapalı yerlerde çalışanlariçinfazladan önlem alınması gereken bir hafta, çalışılan mekanlardaki sıkıntılar büyüyebilir, ilişkilerde rekabetle gelen yıkıcı hırs kendini gösterebilir, Bilinçaltında yıkıcı ve manipülatif etkilerin yansıması hayata nasıl olur tahmin edilemeyeceğindenbilinen her türlü meditasyon, sakinlik içeren alanlara kayılması önerilir, gerekirse rehberlik alınmalıdır.

İletişimde , yakın çevre ve kardeşlik ilişkilerinde sert rüzgarlar esebilir, algının düşük olmasında dolayı dil yarası açmak an meselesi olabilir, dikkatli olmakta fayda var.

Ailede baba, eş ile uyumlu ilişkiler, destekleyici faktörler söz konusu, daha önce halli olmayan mevzular için güzel bir fırsat.

Yeni başlayan ilişkiler için iletişimin arttığını, gelgeç hızlı ilişkilerin yaşandığı bir dönem, feromonlarda artış olabilir, Çocuklar ile ilişkilerde uyumun, hareketliliği arttığı 20 günlük süreç. Hayattanalınankeyif de artacaktır.
Kariyer konusunda ayakları eyere sağlam basar projelere başlamak, yüksek motivasyon ile başlamak için uygun zaman dilimi, kariyer alanı büyüyebilir.

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\pesci.pngBalık Burcu: Gelecekle ile ilgili olumlu düşünmekte, hissetmekte zorlandığınız bir süreç, arkadaş grupları ile bir süredir yaşamakta olduğunuz sıkıntıların, bukonu etrafında dönen gizli gündemler, korkular açığa çıkacak.

Yurt dışı girişimleriolanlar için olumlu ve motivasyonu yüksek etkiler söz konusu, kolay riske girmeyi de getirir, dengede kalmak önemli. İnançlar konusunda abartılı tavırlar takınmak olası, sonrası sıkıntılı olabilir.

Para akışında çeşitli engelleme ve sıkıntılar yaşayabilirsiniz, değersizlik algısı ile kendinizi uğraşırkenbulabilirsiniz. Geçeceğinden emin olun. Bu döneme ait kalıcı değersizlikinancı geliştirmekten uzak durun.

Yakın çevrede erkek figürlerinden destek alabilirsiniz, iletişim ile ilgili meslekleri olanlar sıkı çalışıp disipline olursa ödülü büyük olur.

Aile içinde, ebeveynlerle iletişim yükseldiği bir dönem, değerlendirelim.

Yıldızların rehberliği yolunuzu aydınlatsın.

Devrim Dayıoğlu


YORUMLAR

Solve : *
3 × 16 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.