DOLAR 32,5979
EURO 34,7615
ALTIN 2499,976
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Astroloji: 2019 yükselen OĞLAK burcu!

14.01.2019
A+
A-

Yeni yıla girer girmez, 6 Ocak 2019 sabah 04:28’de Oğlak Burcu’nun 15 derecesinde yılın ilk Güneş Tutulması meydana gelecek. 

Hayatınızın belki de en kadersel, en önemli dönemindesiniz. Hayata bakış açınızın çok değişeceği bir zaman dilimindesiniz. Öyle ki sorumluluklarınızın artacağı bir yıla da adım atıyorsunuz. Değişen şartlar sizi biraz panikletebilir. İçinde dersler barındıran bir takım olaylar yaşamanız muhtemel olacaktır. İlişkileriniz ön planda, evlilik kararı alabilirsiniz. Bekar Yükselen Oğlak’lar uzun soluklu, kalıcı ilişkilere başlayabilir. Anne/baba olma sorumluluğunu da üstlenebilirsiniz. İşiniz değişebilir, çok daha profesyonel bir kararla yeni hayatınıza giriş yapabilirsiniz. Ortaklı işlere girebilirsiniz, bu işbirliği kararıyla çok önemli öğretiler kazanacağınızı söyleyebiliriz. Sosyal çevrenizin değişeceği bir süreçtesiniz. Ebeveyn Yükselen Oğlak’ların çocuklarıyla ilgili hayati kararlar vermesi beklenebilir. Onlar için daha gerçekçi adımlar atabilirsiniz. Ev, yerleşim, yuva ve ailevi her konuda mücadele verebilirsiniz. Hızlı ve sizi tetikleyen yeni gelişmelerin kapıda olduğunu belirtelim. Taşınma kararı almak da bunlardan biri olabilir. Ev, gayrimenkul, arsa, toprak gibi yatırımlar için de iyi bir dönem olabilir, gelecekte yaşayacağınız evinizin tohumlarını bu zamanlarda atmanız beklenebilir. 

Yeni yılın ilk Ay Tutulması ise 21 Ocak 2019 saat 08:15’te Aslan Burcu’nun 0 derecesinde meydana gelecek. Ay Tutulmaları birer dolunay olduğundan hayatınızda önemli kararlar evresinde olduğunuzu söyleyebiliriz. Krediler, ödemeler, borçlar-alacaklar, vergi-sigorta ve miras gibi konular gündeminizi oluşturabilir. Finansal konularda kaynak yaratmak üzere bazı işlemler başlatmanız mümkün. İkili her türlü ilişkide ya tamam ya devam kararı almanız beklenebilir. Dönüm noktasındasınız. İlişkisi olmayan Yükselen Oğlak’ların yeni birileriyle tanışmaları mümkün olabilir. Büyük yükümlülükler altına girebileceğiniz bir dönemdesiniz. Kontrollü risk alınabilir. Yeteneklerinizi paraya çevirebilirsiniz, böylece kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Fiziksel değişim kararları da alabilirsiniz, tarzınızı değiştirmek size iyi gelebilir.

4-30 Mart arası Merkür Balık Burcu’nda Retroda olacak. Zihninizde çok hayal kuracağınız bir dönemdir. Gerçeklerden uzaklaşmamaya çalışmak yerinde olur. Düş kurabilirsiniz ancak harekete geçmek için iyi bir dönemde olmayacaksınız. Eski ve yarıda kalmış herhangi bir eğitime geri dönebilirsiniz. Seyahat planlarınızı değiştirilebilir şekilde düzenlemekte fayda var zira aksamalar ya da iptal etme gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sanatsal herhangi bir işle uğraşıyorsanız sizin için üretim zamanı olacaktır. Yeni yaratımlarınız yolda olabilir. Konsantrasyonunuzun biraz dağıldığı bir zaman diliminde olacaksınız ve mümkün olduğunca Merkür Retro’su bitmeden yeni bir sözleşme/anlaşma/imza konularına yakın durmayın. Teklifler değerlendirilebilir ancak aksiyon almak için doğru bir zaman olmayacaktır. Mecbur kaldığınız durumlarda yazılı garantili belgelerinizin olmasına dikkat edin. Yakın çevreniz tarafından yanlış anlaşılabilmeniz olasıdır, olabildiğinizce net olun.  

12 Nisan – 30 Ağustos arası Jüpiter Retrosu yaşayacağız. Gezegenler her retro zamanlarında göstermeleri gereken performansların gerisine düşerler. Bu durum bize de daha içe dönük yansır. İnancınızı sorgulayacağınız şeyler önünüze düşebilir ve bu durum psikolojik olarak sizi yorabilir ve dağıtabilir. Fiziksel sağlığınız da bu durumdan etkilenebilir. Bacak ağrıları, siyatik, karaciğer problemleriyle karşılaşabilirsiniz, vücudunuzun işaretlerini önemseyin, ertelemeyin. Ayrıca kilo almaya çok müsait bir dönemdesiniz, sağlıklı beslenmeye her zamankinden fazla özen gösterin. Varsa evcil hayvanlarınızla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir, onların ihtiyaçlarına dikkat edin. Günlük rutin işlerinizde çoğalma olabilir, çok yoğunlaşabilirsiniz. Özellikle iş arkadaşlarınızdan da destek göremeyeceğiniz bir zaman dilimi olabilir. Kimsenin desteği olmadan kendi işinizi kendiniz bitirmeniz gerekebilir.  

30 Nisan – 20 Eylül arasında Satürn Retrosu yaşayacağız. İkili ilişkilerde kaybetme korkusunu en tavan noktada hissedebileceğiniz bir dönem geçirebilirsiniz. Korktuklarınız başınıza gelebilir. Güven duygusuyla ilgili herhangi bir problem yaşarsanız kendinize olan güveninizi sorgulamanız gerekebilir. Eşiniz ya da sevgilinizle birlikte engebeli yollardan geçmek, sınavlar vermek gibi gündemleriniz olabilir. İlişkileriniz temeli sağlamsa korkmayın, daha da tutkal gibi birbirinize bağlayabilir sizi. Ama sağlam değilse kopabilirsiniz. Aynı durum ortaklarınız için de geçerli olacaktır. Sağlık olarak önünüze uzun zamandır ertelediğiniz şeyler gelebilir. Bilhassa diş, diz, kemikler ve cilt problemleriniz varsa düzeltmek için fırsat zamanlardır. İşinizde arzu ettiğiniz başarının gelmediğinden yakınabilirsiniz ama çalışmaktan vazgeçmeyin, meyvelerini sonradan toplayabileceksiniz.  

2 Temmuz 2019 saat 22:16’da Yengeç Burcu’nun 10 derecesinde yılın ikinci Güneş Tutulması meydana gelecek. Özellikle ikili ilişkilerinizde devrim tadında adımlar atabileceğiniz bir süreçte olacaksınız. Evlilik adımları atmak için fırsat zamanlardasınız. Kalıcı ve uzun soluklu başlangıçlar olacaktır. Yuva kurmanızın zamanının geldiğine inanmaya başlayacaksınız. Sorumluluk almaktan çekinmeyeceksiniz. Birçok Yükselen Oğlak 2019 yılı içinde anne-baba olmaya hazırlanacaktır. Beklenmedik gebelikler de yaşanabilir. Ebeveyn Yükselen Oğlak’ların ise çocuklarıyla ilgili yepyeni ve sürpriz bir sürecin başlayacağını belirtelim. Yeni bir iş yatırımı için de adımlar atabilirsiniz. Vereceğiniz emeklerin karşılığı olacaktır. Her zamankinden farklı bir işe girebilirsiniz. Yatırımlarınız konusunda da sağlam adımlar atabileceğiniz bir dönemdesiniz. Kredi, ödeme, vergi, sigorta, miras gibi konular önünüze düşebilir. Başkalarının da kaynaklarından faydalanabilirsiniz. Özellikle yılın ikinci yarısında yön değişikliği yapabilirsiniz. Devam eden hayatınızdan farklı bir yöne doğru adımlar atabilirsiniz. Yeni tanıştığınız insanlar kaderiniz olabilir. Yeni bir hobi edinmek için harika bir zamandasınız. Özellikle müziğe ilginiz varsa başlayın. Size çok iyi gelebilir. Sosyalleşebilir ve bu dönemde edindiğiniz arkadaşlıklarınızın hayatınızda kalıcı olması beklenebilir. Dernek ya da sivil toplum kuruluşlarına dahil olabilirsiniz, maddi ve manevi desteğiniz size kat be kat geri dönecektir.

6 Temmuz – 19 Temmuz Aslan ve 20 Temmuz – 02 Ağustos arası Yengeç’te Merkür retrosu yaşıyor olacağız. Aslan retrosunda maddi konularda bir takım terslikler söz konusu olabilir. Unuttuğunuz ödemeler olabilir ya da beklediğiniz ödemeler zamaında gerçekleşmeyebilir. Gecikmeler yaşanabilir. Bu sebeple harcamalarınıza da dikkat etmeniz gereken bir dönemde olabilirsiniz, özellikle lüks harcamalar yapmamaya gayret edin. Kendinizi yeteneksiz hissedebilir, üretim bereketinizin kaçtığını düşünebilirsiniz. Yaratıcı faaliyetleri olan Yükselen Oğlak’ların belki de kendilerine biraz zaman vermeleri gerekebilir. Her türlü anlaşma-sözleşme ya da imza gibi durumlar için retro bitimini beklemeniz yerinde olur. Sonradan pişman olabilirsiniz. Yengeç retrosunda ise ilişkiler alanınız karışabilir. Çiftlerin birbirlerine batacağı dönemlerdir, mümkün olduğunca mantıklı olmaya çalışın. Hassasiyetiniz sebebiyle belki de beklenmedik şekilde birbirinizi kırabilirsiniz. İlişkisi olmayan Yükselen Oğlak’ların ise yeni bir ilişkiye başlamak için doğru bir zaman diliminde olmadıklarını iletelim. Tanıştığınız yeni insanları gözlemleyin ancak ilişkiyi başlatmamakta fayda olacaktır. Eski aşklar gündeme gelebilir, ancak yeniden ilişki pek mantıklı gözükmüyor. İşinizle ilgili de bir şeyler ters gidebilir, doğru ve çok kontrollü gitmenizde fayda olacaktır. Fiziksel değişimler için uygun bir zaman diliminde değilsiniz, yaptıklarınızdan pişmanlık duyabilirsiniz.

17 Temmuz 2019 saat 00:38’de Oğlak Burcu’nun 24 derecesinde Ay Tutulması meydana gelecek. Karar anında olabilirsiniz. Özellikle işinizle ilgili geri dönülmeyecek seçimler yapmanız söz konusu olabilir. Yeni ve temeli sağlam yollara girmek üzere bir takım kapanışlar yaşamanız gerekebilir. Seçmesi zor gelebilir ancak başka bir yola girme ihtiyacı da duyuyorsunuz. Kontrollü risklerle adımlar atabilirsiniz. Ruhsal durumunuzu yüksek tutmaya çalışın. İkili ilişkilerde durumunuz eskisi gibi devam etmeyebilir, ya devam ya tamam kararları almanız muhtemel. Çoğunlukla evlilik yoluna girecek çok Yükselen Oğlak olacaktır. Kader ağlarını örmüş gibi duruyor ve size de yaşaması kalacak. Sorumluluklarınız artabilir fakat verdiğiniz kararlar da size sonradan bilgelik katacaktır. Sıkıntı yaşadığınız her konunun çözümünü de bulabileceksiniz. Özellikle hayata bakış açınızda somut değişiklikler gözlemleyebileceğiniz bir dönemdesiniz. Yeni hayatınız başlıyor diyebiliriz.

30 Ekim – 22 Kasım Arası yılın son Merkür retrosunu Akrep Burcu’nda yaşıyor olacağız. Ebeveyn bir çok Yükselen Oğlak’ların çocuklarıyla ilgili işleri karışabilir. Onlarla ilgili yeni başlangıçlar için uygun bir dönemde değilsiniz, seçenekleri Merkür retrosu bitimine kadar değerlendirmenizi tavsiye ederim. Şansınıza çok güvenmemeniz gereken günlerden geçeceksiniz, birçok şeyin sizin kontrolünüzde olduğundan emin olun. Sosyal hayatınızda kesin planlar yapamayabilirsiniz, sürekli değişim ya da iptallerle karşılaşma potansiyeliniz var. Eski arkadaşlarınızla karşılaşabileceğiniz de bir dönem olabilir. Eski aşklar akla düşebilir, eskilerden yeni ve başka bir ilişki doğar mı konusu çok poztif cevaplar içermeyebilir. Var olan aşk hayatınızda da tatsızlıklar olabilir, bir takım şüpheler duyabilirsiniz ancak Merkür retrosu bitiminden önce hırsla ya da kızgınlıkla kararlar almaktan uzak durun. Yeni bir aşka başlamak için uygun bir dönem değildir. Eskiden başladığınız ama yarım kalan bir hobinize tekrar dönebilirsiniz.

22 Aralık 2019’da Güneş Oğlak Burcu’na geçiş yapacak. Siz de kendinizi çok iyi yansıtacağınız bir döneme giriş yapabileceksiniz. Kendinizden son derece emin davranışlar sergileyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak üzere gökyüzünden arzu ettiğiniz desteği de göreceksiniz. Bekar Yükselen Oğlak’ların hayatlarına yeni ve kadersel ilişkiler girmek üzere olabilir, hazır olanların kapısını aşk çalabilir. Önemli ve size statü katacak iş teklifleri alabilirsiniz. 2020’nin sonuna kadar hayatınızı değiştirecek gelişmelerin pozitif adımlarını atacağınız bir süreçte olabilirsiniz, umudunuzu yitirmeden ve geminizin burnunu gitmek istediğiniz yöne doğru çevirerek vazgeçmeden ilerlemenizi tavsiye ederim. Türlü engeller çıksa bile gücünüzle ayakta durabileceksiniz.

26 Aralık 2019 saat 08:13’te Oğlak Burcu’nun 4’ncü derecesinde yılın son Güneş Tutulması gerçekleşecek. Hayati başlangıçlar yapacağınız bir dönemdesiniz. Hayatınızda bir şey değişecek her şey değişecek kıvamında gelişmeler olacaktır. Değişimler sizi korkutmasın, her şey olması gerektiği gibi olacaktır. İşiniz, ilişkiniz, evliliğiniz gündeminizde olacaktır. Hayatınızı güven altına alacağınız ne varsa elinizden geleni ardınıza koymayabilirsiniz. Hayatınızın odağına işle ilgili ne varsa koyabilirsiniz. Statü kazanacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Konumunuzu sağlam bir şekilde değiştirmek üzere yeni hedeflere yol alabilirsiniz. Duygusal davranmayacaksınız. Ağır ilerleyecek olsa da sonu sizin istediğiniz gibi bitecek olan gelişmelere adım atıyorsunuz. Neredeyse önünüzdeki 30 seneyi yapılandırmaya başladığınızı söyleyebiliriz. Evlenebilirsiniz, çocuk sahibi olabilirsiniz, yeni ortaklı işlere de girebilirsiniz. Yabancılarla ilişkide olabilir, global şirketlerle iş birliği yapabilirsiniz. Yeni anlaşma, sözleşme, imza durumlarınız ortaya çıkabilir, değerlendirebilirsiniz.

Yollar biraz engebeli de olsa 2019’u pek unutamayacağınız bir yıl olacak, kader ağlarını sizin için örüyor diyebiliriz. Özellikle 1989/90 ve 2001/02 ve 2007 yıllarında yaşadıklarınızı hatırlamaya çalışın, bu yıllarda hayatınızda dönüm noktası tadında gelişen değişimleri, yine fakat yepyeni bir formda yaşayabilirsiniz. Fırsatları değerlendirebilmenizi ve en doğru seçimlerle kalbinizden geçenlere ulaşabileceğiniz bir yıl geçirmenizi dilerim.


YORUMLAR

Solve : *
3 + 7 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.