DOLAR 32,3693
EURO 34,9978
ALTIN 2325,851
BIST 9093,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Astroloji: 2019 yükselen İKİZLER burcu!

05.01.2019
A+
A-

Yeni yıla girer girmez, 6 Ocak 2019 sabah 04:28’deOğlak Burcu’nun 15 derecesinde yılın ilk Güneş Tutulması meydana gelecek. 

Özellikle krediler, ödemeler, borçlar, alacaklar, sigorta ve vergi gibi konular önünüzde olabilir. Başkalarının kaynaklarını kullanabileceğiniz yeni çözüm yolları arayışını hareketlendireceğiniz bir zaman dilimi olabilir. Miras konuları gündeminize gelebilir. Yeni yatırımlar için kaynak yaratmak adına bazı kalıcı ve sağlam adımlar atmanız gerekebilir. Sağlığa dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz, özellikle diş/diz/kemikler ve cilt problemleriyle ilgilenmeniz gereken bir süreci başlatabilirsiniz. Ameliyat gerekebilir, bekletmemek yerinde olacaktır. Günlük rutininizle ilgili yeni gelişmeler söz konusu olabilir. İş yerinizde ekibinizle ilgili bazı değişimlere açıksınız, eksilebilirsiniz. İş yükünüz artabilir. Her zamankinden fazla sorumluluk alabilirsiniz. Psikolojinize de dikkat etmeniz gereken bir süreçten geçebilirsiniz, sabır kilit kelime olacaktır. Manevi olarak içinden geçtiğiniz zaman diliminde önemli öğretiler edinebilirsiniz, olgunlaşma sürecine girdiğinizi söyleyebiliriz. 

 

Yeni yılın ilk Ay Tutulması ise 21 Ocak 2019 saat 08:15’te Aslan Burcu’nun 0 derecesinde meydana gelecek. Ay Tutulmaları birer dolunay olduğundan hayatınızda önemli kararlar evresinde olduğunuzu söyleyebiliriz. Gökyüzü sizi seçim yapmaya itebilir. Zihninizde oluşan fikirlerinizin olgunlaştığını görebilir ve bunları uygulamaya geçirebilirsiniz. Özellikle ticari konularda atacağınız adımlarda ayağınızı yere sağlam basmalısınız, risk almadan ve gerçekçi tavırlar takınmakta fayda olacaktır. Kardeşler, yakın akraba ve arkadaşlarınızla ilgili bir gündem oluşabilir, onların desteğine ihtiyacınız olabilir. Eğitim kararı çok doğru bir karar olur ve edindiğiniz bilgileri hayatınızın geri kalanında kullanabilirsiniz. Maddi konularda bir takım çözüm arayışlarınız olabilir. Yeteneklerinizden gelir elde edebileceğinizi hatırlatmak isterim, harekete geçmek için özgüveninizi yükseltmeniz yeterli olacaktır. 

4-30 Mart arası Merkür Balık Burcu’nda Retroda olacak. Hedeflerinizle ilgili adım atmanız için doğru bir zamanda olmayacaksınız, mümkün mertebe dikkatle değerlendirin. Konsantrasyon bozukluğu baş gösterebilir. Kariyer hayatınızdaki insanları yanlış anlamanız ya da sizin onlara kendinizi yanlış ifade edebileceğiniz bir zaman dilimi olabilir. Net olmaya gayret edin. Yeni hedefler koymak için de doğru bir zaman diliminde değilsiniz. Ancak sanatla ilgili bir iş yapıyorsanız gökyüzünün ilham kapıları da size açılmış gözüküyor, dikkatinizi verirseniz etrafınızda çokça işaret olduğunu görebilirsiniz. Geçmişte başlayıp yarım kalan bir projeniz varsa yeniden gündeminize gelebilir, bu sefer bitirebilirsiniz. Alacağınız iş tekliflerini çok iyi değerlendirmeniz gerekebilir, her şey gereğinden harika gözüküyorsa şüphe edin. Ailevi konularda bazı yanılgılar ve tatsız haberler söz konusu olabilir. 

12 Nisan – 30 Ağustos arası Jüpiter Retrosuyaşayacağız. Gezegenler her retro zamanlarında göstermeleri gereken performansların gerisine düşerler. Bu durum bize de daha içe dönük yansır. İçinizdeki yaşama sevincinde negatif etkiler görülebilir. Özellikle ikili ilişkilerde birbirinize olan inancınızla test ediliyor olabilirsiniz. Bu dönem başladığınız ilişkiler abartılı derecede hızla ilerleyebilir ve hayatına girdiğiniz insanın hayatındaki tek kişi siz olmayabilirsiniz. Ortaklı işlere girmek için doğru bir zaman diliminde değilsiniz, işin bereketi gecikebilir, şansınız yaver gitmeyebilir. Evliyseniz, ilişkinize adil yaklaşmayabilirsiniz, olası problemleri değerlendirirken hak-hukuk konularına dikkat etmenizde fayda var. Hukuki konularda gecikmeler söz konusu olabilir, herhangi bir konuda dava açmak için doğru bir zaman diliminde değilsiniz. 

30 Nisan – 20 Eylül arasında Satürn Retrosu yaşayacağız. Bu süreçte özellikle maddi konularda bir sıkışıklık yaşama ihtimaliniz olabilir. Finansal konulardaki korkularınız sizi endişeli bir insan haline getirebilir ve bir takım psikolojik problemlere zemin hazırlayabilirsiniz. Mümkün olduğu kadar ayağınızı yorganınıza göre uzatmalı, gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Kredi almak için doğru bir zaman olmayabilir, özellikle borç kapatmak için düşünürseniz zararlı çıkabilirsiniz, hesabınızı iyi yapmanızda fayda var. Yatırım için de doğru zamanlarda olmayacaksınız. Değerinden fazlasını verdiğinizi, mantıklı bir yatırım olmadığını sonradan fark edebilirsiniz. Miras gibi bir gündeminiz varsa bazı gecikmeler yaşamanız olasılık dahilinde. Manevi olarak iyi değerlendirilebilir bir süreçtir, kendi bilinçaltı korkularınızı ortaya çıkarmak için ruhsal bir takım çalışmalara yönelmek iyi gelecektir. 

21 Mayıs 2019’da Güneş İkizler Burcu’na giriş yapacak. Enerjinizin yükseldiğini hissedeceksiniz. Özellikle ikili ilişkilerde şansınız çok açık olacaktır. Bekar Yükselen İkizler için hayatına yeni birilerinin girme potansiyeli mevcut. İşinizle ilgili de güzel gelişmeler gözlemleyebilirsiniz. Varsa ortaklarınıza fikirlerinizi kabul ettirebileceğiniz bir süreçte olacaksınız. Anlaşma, sözleşme ve imza gibi bir durumlarınız oluşabilir, bu konuda gökyüzü sizi bir ay boyunca destekliyor olacak, önünüze düşerse değerlendirmenizi tavsiye ederim. Ticari konularda da bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Teknolojik herhangi bir araç alma-satma gibi durumlar için de uygun bir zaman dilimindesiniz. 

17 Haziran 2019 saat 11:30’da Yay Burcu’nda bir dolunay meydana gelecek. Özellikle ikili ilişkilerinizde önemli kararlar aşamasında olabilirsiniz. Dolunay özgürlüğünüzün altını çizecektir. Sizi sınırlandıran/kısıtlayan şeylerden uzak durmak isteyebilirsiniz. Gergin hissedebilirsiniz, nefes gibi çalışmalar sizi sakinleştirebilir. Sinirsel problemlere karşı farkında hareket etmeye çalışın. Karşınızdakileri kırmamaya gayret edin. Kendinize iyi gelen şeylere odaklanın. Size iyi gelmeyen şeylerden uzaklaşın. Neyi istediğiniz konusunda net olmak için sorgulamalar yapabilirsiniz. Ev, yerleşim, yuva ve aile konuları da gündeminizi oluşturabilir. Taşınma kararı alabilirsiniz.  

2 Temmuz 2019 saat 22:16’da Yengeç Burcu’nun 10 derecesinde yılın ikinci Güneş Tutulması meydana gelecek. Kendi yeteneklerinizden gelir elde edebileceğiniz önemli bir süreçten geçiyor olacaksınız. Finansal konularda yeni çözümler, yeni yapılanmalar görülebilir. Bazı yatırımlarınız için kredi arayışında olabilirsiniz ve bu sizi büyütebilir etkilere sahip olabilir. Manevi olarak da yeni bir kapının eşiğinde olabilirsiniz ve kendinizi daha da güvende hissedebilirsiniz. Uluslararası her türlü işinizle ilgili yeni ve önemli adımlar atabileceğiniz bir süreçtesiniz. Yeni fikirleriniz sizi özgürleştirebilir etkilere sahip olabilir. Günlük rutininizle ilgili sizi sıkıştıran şeyleri metanetle karşılayın, çok çalışmanızın karşılığını zamanla alabileceksiniz. 

6 Temmuz – 19 Temmuz Aslan ve 20 Temmuz – 02 Ağustos arası Yengeç’te Merkür retrosu yaşıyor olacağız. Aslan retrosunda zihninizde bulanıklıklar olabilir, özellikle geçmişi çok düşünebilirsiniz. Geçmişte yakın çevrenizle olan gündeminiz yeniden konularınız haline gelebilir ve çözmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Kendinize karşı bir güvensizliğiniz olabilir, aksiyon almakta sıkıntı çekebilirsiniz. Retro bitimine kadar üzerinizde bir tembellik hissedebilirsiniz. Yengeç retrosunda ise finansal konular gündeminize gelebilir, maddi bir takım gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Yapmanız gereken ödemeleri unutabilirsiniz ya da evdeki hesabınız çarşıya uymayabilir. Merkür retrosu süreci size biraz ağır işleyecektir, ani kararlar vermekten kaçının. 

17 Temmuz 2019 saat 00:38’de Oğlak Burcu’nun 24 derecesinde Ay Tutulması meydana gelecek. Özellikle maddi konularda önemli kararlar almanız gereken bir süreçtesiniz. Alım-satım konuları gündeminizi meşgul edecektir. Bilhassa gayrimenkul, ev, arsa gibi yatırımlar için çok kafa yorabilirsiniz, arada kalabilirsiniz. Hiç planda olmayan adımlar atmak zorunda kalabilirsiniz. Miras ve yakınlarınızın paylaşımlı konularına dahil olabilirsiniz. Duygusal olarak kolay bir süreçten geçmiyor olacaksınız, birçok şeyin dönüştüreceğiniz zamanlardasınız. Geri dönüşü olmayan seçimler yapmak sizin özgürlüğünüzü kısıtlayabilir ve bu sebeple sinir sisteminiz yorulabilir. Mümkün oldukça ruhsal çalışmalara yönelmek sizin bu süreci atlatmanızda faydalı olacaktır. Herhangi bir ameliyat gündeme gelebilir, olası sağlık problemlerini ertelememeniz doğru olacaktır. 

30 Ekim – 22 Kasım Arası yılın son Merkür retrosunu Akrep Burcu’nda yaşıyor olacağız. Özellikle günlük rutininizde bir dağılma söz konusu olabilir. Konsantrasyonunuz zayıflayacaktır ve bu sebeple bu süreçte özellikle işinize dikkat etmeniz gerekir. Birlikte çalıştığınız insanlardan yana bazı problemler yaşamak zorunda kalabilirsiniz. Güven problemleriyle karşılaşabilirsiniz. İş değiştirmek için uygun bir zamanda değilsiniz. Eski görüştüğünüz yerlerden tekrar teklifler gelebilir, değerlendirilebilir ancak kesin karar retro sonrasına bırakılmadır. Sağlık olarak da bir tehdit altında olabilirsiniz. Özellikle genital bölgelerin hassas olduğunu vurgulayabiliriz. Tekrar eden sağlık problemlerine dikkat edin, onarma zamanıdır. 

12 Aralık 2019 saat 08:10’da İkizler Burcu’nda bir dolunay meydana gelecek. Gündeminizi ikili ilişkiler oluşturacaktır. Bazı fırsatlar doğabilir ve yeni ve güvenli ilişkilere adım atma kararı alabilirsiniz. Yolunda gitmeyen ilişkileriniz varsa yaralanmanız olasılık dahilinde, buna istinaden önemli seçimler yapmanız gerekebilir, bazı yol ayrımları söz konusu olabilir. Yurt dışı, uluslararası işler, global konular gündeminizde olabilir, uzak ülkelere seyahat kararı alabilirsiniz. Yayıncılık, eğitim gibi konularda bir takım önemli kararlar sürecinde de olabilirsiniz. Ortak işlerinizde bir takım gerilimler söz konusu olabilir, ortak bir paydada mantıklı kararlarla ilerlemek doğru olacaktır. Ayağı yere sağlam basan, çok büyük risklere girilmemesi gereken bir süreçte olabilirsiniz, ona göre davranın. 

26 Aralık 2019 saat 08:13’te Oğlak Burcu’nun 4’ncü derecesinde yılın son Güneş Tutulması gerçekleşecek.Sizin için mutlak değişim ve dönüşüm zamanları. Birçok şey geride kalacak ve yeni temeller atacağınız bir sürecin içinde olacaksınız. Özellikle ilişkilerinizde mutlaka bir form değişikliğine gidebilirsiniz. Ya hep ya hiç tadında gelişmeler önünüze düşebilir. Evlenmek, anne-baba olmak gibi hayatınızın dönüm noktası tadında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Temeli sağlam olmayan ilişkilerin de miladı dolmuş olabilir, ayrılık temaları ortaya çıkabilir. Finansal konular bu kararları vermenize sebep olabilir. Büyük öğretiler edineceğiniz bir süreçten geçiyor olacaksınız. Belki şimdi anlamayabilirsiniz ancak önemli manevi kazanımlar elde ettiğinizin farkında olmanızı dilerim. 

Yollar biraz engebeli de olsa 2019 sizde yer edecek bir yıl olacaktır. Özellikle 1989/90 ve 2001/02 ve 2007 yıllarında yaşadıklarınızı hatırlamaya çalışın, bu yıllarda hayatınızda dönüm noktası tadında gelişen değişimleri, yine fakat yepyeni bir formda yaşayabilirsiniz. Fırsatları değerlendirebilmenizi ve en doğru seçimlerle kalbinizden geçenlere ulaşabileceğiniz bir yıl geçirmenizi dilerim.


YORUMLAR

Solve : *
1 × 20 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.