DOLAR 32,5046
EURO 34,5724
ALTIN 2491,965
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Astroloji: 2019 yükselen AKREP burcu!

11.01.2019
A+
A-

Yeni yıla girer girmez, 6 Ocak 2019 sabah 04:28’de Oğlak Burcu’nun 15 derecesinde yılın ilk Güneş Tutulması meydana gelecek. Özellikle çok sağlam fikirlerle yeniden doğabilirsiniz.

Bunları harekete geçirmelisiniz. Önemli sözleşme, anlaşma ve imzalarla karşılaşabilirsiniz. Bunlar size statü kazandıracak imzalar olabilir. Sanal ticaret, yazma, yayınlama gibi iletişim içerikli işlerinizi başlatmak için harika bir zaman dilimi olabilir. Ayrıca yeni bir şeyin eğitimini almak için de güzel bir dönemdesiniz. Bir ömür aldığınız bu eğitimin faydasını görebilirsiniz. Danışmanlık almaya başlayabilir ya da verebilirsiniz. Var olan ilişkilerinizi bir adım öteye taşıyabilir, uzun soluklu evlilik kararı alabilirsiniz. İşinizle ilgili çıkabilecek sorunların üstesinden gelebileceğiniz enerjiyi içinizde bulabilirsiniz. Kardeşleriniz, yakın akraba gibi yakın çevrenizin desteğiyle önemli ticari girişimleri başlatabileceğiniz bir süreçtesiniz. Olayınız global boyuta erişebilir. Hukuki/resmi konularda bir süreç başlatılabilir.  

Yeni yılın ilk Ay Tutulması ise 21 Ocak 2019 saat 08:15’te Aslan Burcu’nun 0 derecesinde meydana gelecek. Ay Tutulmaları birer dolunay olduğundan hayatınızda önemli kararlar evresinde olduğunuzu söyleyebiliriz. Gökyüzü sizi seçim yapmaya itebilir. Hedeflerinizle ilgili önemli bir adım atmak üzere olabilirsiniz. Kariyerinizde göz önünde olmanız gereken durumlar ortaya çıkabilir. Önemli teklifler alabilirsiniz. Mutlaka değerlendirin. Ailevi konularda gerilim söz konusu olabilir. Mantıklı, sakin ve yapıcı olmakta fayda var. Ev, yerleşim ve yuva konuları gündeminizi oluşturabilir. Ev, arsa, gayrimenkul ya da toprak yatırımı yapabilirsiniz. Önemli fikirleriniz olabilir ve bu fikirler size çok sağlam getiriler sunabilir. Ticari konularda da gökyüzünün sizi desteklediği önemli seçimler aşamasında olabilirsiniz.

4-30 Mart arası Merkür Balık Burcu’nda Retroda olacak. Sosyal çevrenizde işler karışabilir. Plan ve organizasyonlarda değişim, erteleme ya da yanlış anlama gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ebeveyn Yükselen Akrep’lerin çocuklarıyla ilgili ne yapacaklarını şaşırdıkları durumlar ortaya çıkabilir. Zemin biraz kaygan, ortamda netlik yok, dikkatle değerlendirin. Dikkatinizin dağıldığı bir süreçtesiniz biraz, karar vermek için doğru bir zaman diliminde değilsiniz. Bununla birlikte inanılmaz yaratıcılığınızın da arttığı bir dönemden geçeceksiniz. Sanatsal herhangi bir işle uğraşan Yükselen Akrep’lere ilham kapıları açılmış olacaktır. Eskiden uğraştığınız ve ne zamandır ilgilenmediğiniz sanatsal bir hobiniz varsa tekrar dönebilirsiniz. Hayalini kurduğunuz aşkla karşılaştığınızı zannedebilirsiniz ancak retro bitimine kadar süreci uzatıp sonrasında tekrar değerlendirmek yararınıza olacaktır.

12 Nisan – 30 Ağustos arası Jüpiter Retrosu başlıyor olacak. Gezegenler her retro zamanlarında göstermeleri gereken performansların gerisine düşerler. Bu durum bize de daha içe dönük yansır. Finansal konularda şansınızın yever gitmeyeceği bir sürece girebilirsiniz, öncesinde önlem almanız yerinde olur. Beklediğiniz ödemelerde gecikmeler, ertelemeler gibi durumlara karşı hazırlıklı olmakta fayda var. Sigorta, vergi, miras, resmi işler, krediler, borçlar, alacaklar gibi konular da gündeminizi oluşturabilir. Yüklü harcamalardansa yatırımlarınızı arttıracak yollar bulmaya çalışmalısınız. Yeteneklerinizden elde ettiğiniz gelirlerde bir yavaşlık söz konusu olabilir ancak çalışmaktan vazgeçmeyin. Kendinize olan inancınızı kaybetmeyin. Bilinçaltınızdan önemli mesajlar alabilirsiniz, üzerine gidip araştırmak, bu konularda danışmanlıklar almak size iyi gelebilir.  

30 Nisan – 20 Eylül arasında Satürn Retroya başlayacak. Bu süreçte zihninizde bir takım korku ve endişeler baş gösterebilir. Özellikle ticari konularda bazı problemler ortaya çıkabilir ve size güven vermeyen işlerden uzaklaşabilirsiniz. Bu süreçte yakınlarınızın da desteğini alamayabilirsiniz. Çok çalışıp karşılığını alamıyormuş hissiyle cebelleşebilirsiniz ancak vazgeçmeyin. Sadece zaman biraz yavaş akıyor olacak. Sabrınızın ödülünü sonradan toplayabileceksiniz. Sabır bu zaman diliminde kilit kelime olacaktır. Uzak yerlerle yaptığınız işler, yurtdışı konularında işler ters gidebilir. Hukuki engellere takılabilirsiniz. Dava açma gibi eylemler için de doğru bir zaman diliminde değilsiniz, işler uzar ve uğraştırabilir. Geçmişte yarım bıraktığınız bir eğitim varsa dönmek için iyi bir zaman dillimi olabilir, yarım kalan işlerin sağlam bir şekilde tamamlanma dönemi sizin için. 

19 Mayıs 2019 saat  00:11’de Akrep Burcu’nda bir dolunay meydana gelecek. İkili ilişkilerin gündeminizde olacağı bu dolunayda önemli kararlar aşamasında olabilirsiniz. Evliliklerinizde gerilimli bir süreçten geçiyor olabilirsiniz, güven sarsacak durumların içinde durmamalısınız. İşbirlikleri ve ortaklıkların sonuna geldiğinizi de gözlemleyebilirsiniz. Özellikle ticari konularda ortaya yeni bir durum çıkabilir ve sizin aksiyon almanız gerekebilir. Çok fazla risk alacak zamanlardan geçmiyor olacaksınız, size kesin faydası olmayan, güven vermeyen yerlerde dolanmamanızı öneririm. Bekar Yükselen Akrep’lerin karşısına çok etkilenecekleri kişilerin çıkması muhtemel, büyülenebilirsiniz. İlişkisi olanların ise manipülatif davranmaları mümkün. Sağlığınız için diyet ya da spora başlamak için çok doğru bir zaman olabilir, son derece motivasyonunuz yüksek olacaktır.

2 Temmuz 2019 saat 22:16’da Yengeç Burcu’nun 10 derecesinde yılın ikinci Güneş Tutulması meydana gelecek. Yurt dışı, uluslararası, global işlerle ilgili önemli gündemleriniz olabilir. Umutlu başlangıçlara imza atabileceğiniz bir süreçtesiniz. Yazma-yayınlama gibi planları olanlara (Merkür Retro tarihlerini göz önünde bulundurarak) harika bir zaman, mutlaka değerlendirin. Eğitim, danışmanlık, seminer gibi konular da önünüze düşebilir. Sanal ticaret, internet, web sitesi kurmak gibi önemli başlangıçlar için de bu tutulma dönemini kullanabilirsiniz. Eviniz, yuvanız, aileniz için yapmak istediğiniz yeni planlarınız varsa harekete geçebilirsiniz. Taşınmak için de iyi bir zaman dilimi olabilir. Arsa, toprak, gayrimenkul gibi yatırım planları olanların önüne fırsatlar düşebilir. Yakın çevrenizle birlikte yeni işlere imza atabilir ya da onların desteğini alabilirsiniz. Diğer yandan ikili ilişkilerde hiç beklenmedik sürprizler yaşanabilir. Ani kopuşlar da olabilir, yeni ve heyecanlı bir aşk da. Hazır olmakta fayda var.

6 Temmuz – 19 Temmuz Aslan ve 20 Temmuz – 02 Ağustos arası Yengeç’te Merkür retrosu yaşıyor olacağız. Aslan retrosunda kariyer hayatınızda işler ters gidebilir. Koyduğunuz hedeflere ulaşmak için doğru bir zamanda değilsiniz, süreçten büyük beklentilerinizin olmaması sizi hayal kırıklığına uğratmaz. Hala üzerinden geçmeniz gereken durumlar olabilir, dikkatle üzerindeki çalışmalarınıza devam edin. Yeni kariyer planları yapmak, bunlar için harekete geçmek için de doğru bir zamanda değilsiniz, gelen teklifleri uzun uzun düşünün ancak kararınızı retro bitimine bırakın tavsiyesinde bulunuyorum. Yengeç retrosunda ise seyahat planı yapmamaya çalışın, ertelemek ya da iptal olması gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yarım kalan eğitimlerinize geri dönebilirsiniz ancak heves ettiğiniz yeni başlangıçlar için doğru bir dönem olmayabilir, yarım kalabilir. Büyük fikirlerinizi harekete geçirmek isteyebilirsiniz, içinizden böyle gelebilir ama acele ediyor olabilirsiniz, biraz daha üzerinde düşünün derim.

17 Temmuz 2019 saat 00:38’de Oğlak Burcu’nun 24 derecesinde Ay Tutulması meydana gelecek. Geriye dönüşü olmayan, hayatınızla ilgili önemli ve dönüm noktası tadında kararlar vermek üzere olabilirsiniz. Fikirleriniz sizi bambaşka şeyler yapmaya, eskiyi yıkmaya, yeniyi yeniden inşa etmek üzere tetikleyebilir. Kendinizi geliştirmek, kendi akademik bilginizi de kullanarak yeni yollara girmek gibi düşünceleriniz olabilir, adım atabilirsiniz. Özellikle eğitim kararları çok doğru olabilir, bugünlerde edindiğiniz bilgilerin bir ömür boyu faydasını görebilirsiniz. Ayrıca ikili ilişkilerde beklenmedik şeyler olabilir. Var olan ilişkileriniz aynı kalamayacak. Ya bir boyut atlayacaksınız ya da artık aynı devam etmeyecek. Değişim şart gibi duruyor. Değişime direnmek büyük hata olur. Çok sürprizli, yıldırım hızında ilişkiler aşırı uzun soluklu bir hale gelebilir, bekar Yükselen Akrep’lerin kalplerini açık tutmalarında fayda olacaktır.

23 Ekim’de Güneş’in Akrep Burcu’ndaki seyahati başlıyor olacak. Büyüleyici bir enerjide olabilirsiniz. İstediklerinizi elde edebileceğiniz bir ay olacaktır önünüzde. Işığınız artacaktır, karşınızdaki insanları büyük etkileyebilirsiniz. İkili ilişkilerde de parlak bir dönemde olacaksınız. Özellikle bekar Yükselen Akrep’ler için çok şanslı bir dönemdir, yeni ilişkiler çekebilirsiniz. İş hayatınızda da işler yolunda gidecektir. Yeni iş teklifleri alabilir, iş değiştirebilirsiniz. Yeni ve size iyi gelen projeler üretebilirsiniz. Dış görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler etkileyiciliğinizi arttırabilir, doğru bir dönem olur. Hayata bakış açınızın pozitif olduğu süreçler olacaktır, yeni başlangıçlar için değerlendirebilirsiniz. ( Merkür retro dönemi tarihlerini dikkate alın, farkında olun).

30 Ekim – 22 Kasım Arası yılın son Merkür retrosunu Akrep Burcu’nda yaşıyor olacağız. İkili ilişkilerde işlerin karışacağı bir süreç olabilir. Birbirinizi yanlış anlamak gibi durumlar olabilir. Eskiden kapatılmış konuların yeniden gündeme gelmesi mümkün olabilir. Bu dönemi konuşup çözmeye çalışarak da geçirebilirsiniz. Yeni ilişkilere başlamak için doğru bir zaman diliminde olmayacaksınız. Eski aşklarınızın kapınızı çalma durumu olabilir, ya da sizin aklınıza gereksizce düşebilir ama harekete geçmek için doğru bir zamanda olmayabilirsiniz. Retro bitimini beklemek daha doğru olacaktır. Ortak işlere girme gibi bir konunuz oluşursa değerlendirin fakat harekete geçmeyin. Merkür’ün düz seyrine  dönmesini bekleyin. Kendi dış görünüşünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz ancak pişman olabilirsiniz. Her türlü sözleşme, imza, anlaşmaya mecbur kalma durumlarınız olabilir, mümkün olduğunca ertelemeye çalışmalısınız.  Yeni iş teklifleri için de aynı durum geçerlidir.

12 Kasım 2019 16:34’te Boğa Burcu’nda bir dolunay gerçekleşecek. Özellikle ikili ilişkiler alanınızda şüpheye düştüğünüz şeylerin açığa çıkma ihtimali var. Kontrol edemediğiniz alanda bir savaşın içinde bulabilirsiniz kendinizi ve çok güçlü hissetmeyebilirsiniz. Gerilimli bir on günlük süreç olabilir önünüzde. Güven problemleri can sıkabilir. Sizi huzursuz edebilir. Manipülasyon altına kalabilirsiniz. İlişkisi olan Yükselen Akrep’lerin ilişki durumunu tekrar gözden geçirmesi ve yeni bir adım atması gerekebilir. Eski haliyle devam edemeyebilirsiniz. İşinizle ilgili yeni gündeminiz de olacaktır. İşten ayrılma/iş değiştirme gibi seçimler yapmanız gerekebilir. Birlikte çalıştığınız insanlarla ilgili bazı adımlar atmanız gerekebilir. Güvenilir olmayanla yol ayrımına gelinebilir. Merkür retrosunu unutmayın, imza için doğru zamanlarda değilsiniz. Sağlığınızla ilgilenmeniz gereken bir dönemdesiniz, vücudunuzun size işaret etmeye çalıştığı şeyler varsa ertelemeyin. Özellikle bel/böbrek/cilt problemleri baş gösterebilir.

26 Aralık 2019 saat 08:13’te Oğlak Burcu’nun 4’ncü derecesinde yılın son Güneş Tutulması gerçekleşecek. Aklınızdakileri somut bir şekilde ortaya koymak arzusunda olabilirsiniz. Elle tutulur, sağlam başlangıçlara doğru akıllı seçimler yapabilirsiniz. Duygusal olarak zorlanabilirsiniz ancak zaten tutulma duyguları ikinci plana atacak bir tutulma olacak. Maddi riskler almadan da amacınızı gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle yurtdışı/uluslararası/global işleriniz varsa sağlam adımlar atmanız üzere gökyüzünün desteğini alıyorsunuz. Her Güneş Tutulması bir yeniaydır ve yeniay yeni başlangıçlardır. Her neye başlanacaksa mutlaka uzun soluklu bir iş planınızın olmasına dikkat edin. Denemelik olmamalı, gerçekçiyseniz yol alınabilecektir.

Yollar biraz engebeli de olsa 2019 sizin zihninizde çok şey yapılandıracaktır. Özellikle 1989/90 ve 2001/02 ve 2007 yıllarında yaşadıklarınızı hatırlamaya çalışın, bu yıllarda hayatınızda dönüm noktası tadında gelişen değişimleri, yine fakat yepyeni bir formda yaşayabilirsiniz. Fırsatları değerlendirebilmenizi ve en doğru seçimlerle kalbinizden geçenlere ulaşabileceğiniz bir yıl geçirmenizi dilerim.


YORUMLAR

Solve : *
15 × 17 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.