DOLAR 32,5831
EURO 35,0129
ALTIN 2456,011
BIST 9755,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hatice Beşli Röportajı: Selin Kılıç ile Linkedin üzerine…

12.04.2022
A+
A-

Sizi biraz tanıyabilir miyiz?

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olur olmaz rüzgarına kapıldığım Finans sektöründe 15 yılı aşkın hizmet verdim. Elde ettiğim kurumsal birikim ve tecrübenin sonucu 2017 yılında güncel, inovatif ve farkındalığı yüksek eğitim programları ve danışmanlık paketleri sunmak amacıyla SELİN KILIÇ Eğitim ve Danışmanlık ‘ı kurdum. O gün bugün çok sayıda kurumsal firmanın eğitim ve danışmanlık ihtiyaçlarına yüz yüze ve dijital tasarlanmış süreçler ile özelleştirilmiş çözümler sunuyorum.

Aynı zamanda toplumsal fayda yaratmak adına, başarı hikayeme katkısının yüksek olduğunu düşünerek çeşitli sivil toplum kuruluşları bünyesinde gönüllü çalışmalarımı keyifle yürütüyorum.
Bahçeşehir Üniversitesi’nde ‘Entrepreneurship & Innovation Management’ alanında yüksek öğrenimime devam ederken Girişimcilik Ekosistemine katkıda bulunacak çok sayıda projeye Eğitmen ve Mentor kimliğimle imza atıyorum.

Bugün, MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ ün ‘Hiç bir şeye ihtiyacımız yok , yalnız bir şeye ihtiyacımız var, çalışkan olmak…!’ sözünü ilke edinerek, çok sevdiğim yolda olma halini bir Seyyah, Eğitmen , Mentör ve Kadın Girişimci olarak sürdürüyorum.

Ne zamandır Linkedin kullanıcısısınız?

10 yılı aşkın süredir Linkedin kullanıcısıyım fakat son 2,5 yılda çok daha aktif içerik üreticisi olarak kullanıyorum. Aynı zamanda Türkiye’nin sayılı Linkedin Influencer larındanım. Markaların özellikle B2B Pazar için yaptığı çalışmaların linkedin platformu üzerinden tanıtılmasına katkıda bulunmaktan müthiş keyif alıyorum.

Linkedin kullanmanın size sağladığı avantajlar nelerdir?

Öncelikle kaliteli içerik üreticilerini düzenli takip ettiğiniz takdirde hem iş dünyası ile ilgili sıcak bilgilere hem de vizyoner bir düşünceye kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. Diğer yandan herhangi bir konu başlığı altında çok değişken fikirlerle alış veriş yapma şansınız oluyor.
Özellikle B2B pazarda yeni iş bağlantıları ve networking anlamında da yadsınamaz bir katkısı olduğu kesin. Kişisel markamı ve şirket konumlandırmamı çok doğru ifade edebildiğim bir mecra olduğunu düşünüyorum.

Linkedin’i insanlar nasıl etkin kullanabilir? Önerileriniz var mı?

Bu alanda özellikle gerçek fikir liderlerini takip etmek anlamlı. Sadece iç değil dış piyasayı ve trendleri de takip edebilmeliyiz. Bu alanda eğitim almak ve profil iyileştirmek yönünde çalışma yapmak yine çok değerli bir aşama.
Ve elbette bu sohbeti okuyan herkesle takipte kalmak isterim: Linkedin Url : /selinkilic1881
Bu keyifli sohbet için teşekkürler eder, başarılar dilerim.

 


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.