DOLAR 32,4523
EURO 34,7851
ALTIN 2441,952
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Başak dolunayı

07.03.2023
A+
A-

Gölgelerin Işığında görünmeyenin parlamaya başladığı zamanlar.

Tarih:7 Mart

Günlerden Salı….

Saat 13:31 itibari ile yeni bir döneme Başak Dolunayı ile bence gayet hızlı bir giriş yapıyoruz. Hazır mıyız şeklinde cesurca girişler yapmak hiç niyetinde değilim. Hem Dolunay hem de Satürn gezegeninin Balık burcuna geçiyor olması olayları epey bir karıştıracak diyebilirim sadece.

Başak Burcu öncelikle faydalı ve faydasızın ayrılması, ayrışması ile ilgilidir ki bu duruma Dolunayın da enerjisi eklenince bu durum kesin ve net görünür sonuçları  beraberinde getirecek.

Başak Burcunun ikinci dekanında gerçekleşen Dolunay Satürn doğasında olacak. Yani önümüzde ki 15 günlük süre zarfında Devlet, yasalar, engellemeler otoriteler, aile, inşaatlar, toplumsal statüler, kariyer, devlet adamları ekonomi  ile ilgili bir çok durum ortaya çıkarken ve netleşirken, sağlık, evcil hayvanlar,  tekstil, moda, hizmet sektörü, güvenlik, krediler, kazançlar, ilişkiler toprak, verimlilik,  sular, denizler, sulardan gelecek her türlü sıkıntı, salgın hastalıklar bizleri epey bir zorlayacak.

Dolunayın üzerindeki sabit yıldız namı değer Mizar. Kendisi depremler, yangınlar, su baskınları, kitlesel felaketlerin, terörün ve askeri durumların baş kahramanı. Diğer taraftan Dolunayın yükseleninin Aslan olduğunu da  hesaba katarsak liderlerin ve sanatçıların, çocukların ve gençlerin, toplulukların ve grupların, derneklerin bu durumlarla hem hal olacağı, bu durumlardan direkt etkileneceği aşikar tabii.

Bitti mi?? Hayır henüz değil. Çünkü Güneş ve Neptün kavuşumunun Mars tarafından hem de üstüne üstelik Bellatrixle kavuşum yapan Mars tarafından kareleniyor olması büyük skandalların, sansasyonel olayların, yalanın,  dolandırıcılığın, hilenin, spekülatif yatırımlarda ve ekonomide yaşanacak depremlerin, hafif ve orta şiddette olacak yer sarsıntılarının, inançlarla ve din adamları ile ilgili konuların, eğitim, öğrenciler, elçiler ile ilgili olayların, isyanların, ayaklanmaların tüm dünya çapında ayyuka çıkacağını işaret ediyor.

Bu durumda  bu yazıyı hiç mi yazmasam bilemedim ama en azından Uranüsün Dolunaya yapacağı üçgen açı için Boğa, Başak ve Oğlak burçları kariyer ve kazanç anlamında yükseliş gösterecekler ki bu yine de  piyasaların, büyük şirketlerin, sağlam ve liyakat sahibi yöneticilerin, güvenilir patronların ve otoritelerin, yarar sağlayacağı anlamına geliyor.

Diğer taraftan elimizde bir Koç stelyumu var Bu Dolunay enerjisinde. Meali;

Venüs, Jüpiter ve Şironun Koç burcunda ilerlemesi ve kavuşumda olması ve. Bu Durum hızlı aşk ilişkilerini ve evlilikleri de beraberinde getirmesiyle kanun ve yargıda kazanç, bağımsızlık özgürlük ve şansı da beraberinde getirecektir.

Aynı zamanda bu Dolunayla Balığa geçecek olan Satürn dindarlık, inanç, yaşamda anlam arayışı, manevi değerler, uzun mesafeli  yolculuklar ile ilgili sorumluluklarımızın artacağını gösterirken, inanç kuşkularını, kurban psikolojinin getirdiği sonuçlarla yüzleşmeyi ve sorumluluk alma zorunluluğunu,  inanç konularında katı dogmatik fikirlerin yol açacağı sonuçları da getirecektir.

Diğer taraftan hoş görü,  insanın dışsal ve içsel anlamda gelişmesi ve genişlemesi, yardım, empati, kalp açıklığı ile insan olmayı yeniden hatırlamamızı sağlayacaktır.

Youtube     : https://youtube.com/@seleninatlas2842

Instagram : https://instagram.com/selenin_atlasi?igshid=YmMyMTA2M2Y=


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.