DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

12 Ağustos 2022 kova dolunayı mazeretim var asabiyim ben

11.08.2022
A+
A-

Güneş sıcak, tutkulu hali ve güçlü bir yaşam arzusu ile “var mı benden daha güçlüsü” diyerek salınırken 12 Ağustos 2022 tarihinde Kova burcunun 19 derecesinde Dolunay yaşayacağız.

Ruhumuz hiç olmadığı kadar özgürlük isterken , Ay ve Saturn kavuşumu ruhumuzun suyunu çıkarmaya azmetmiş görünüyor ve kocaman bir öküz tam göğsümüzde bütün azameti ile oturmaya hazırlanıyor… Mars Algol sabit yıldızında daha önceki ay ve güneş tutulmalarını tetikleyerek tahsilata hazır durumda…Üranüs desen “Kopar zincirlerini Gülsarı” modunda…

-Duygusal olarak çok etkileneceğimiz bir zaman yaşayacağız. Hani “bardağı taşıran son bir damla “dır ya , ruhunuz özgürlük isterken , uzun zamandır idare etmeye çalıştığınız şeyler üzerinizdeki baskıyı artıracaktır ve baskı arttıkça tüm istinat duvarlarınız büyük bir sarsıntıyla yıkılabilir. Şahsen kendi adıma “ inceldiği yerden kopsun” cuyum , zira bu dünyada ki en kıymetli şeyin “özgürlük” olduğunu düşünenlerdenim… Sadece burada inci bir çizgi vardır ; “değdiği zaman yapınız ve ölçüyü kaçırmayınız” …

Bu duygu durumuna çekilirken özellikle ilişkilerde , çalışma hayatında, ortak yaptığımız işlerde birden bire karşımızdakine tahammül etmekte zorlanabilir, öfke patlamaları ve asabi tartışmalar içine girebiliriz… Kısacası sakin kalmakta biraz zorlanacağımız “fesuphanallah” günleri. “Öfke baldan tatlıdır” la “Keskin sirke küpüne zarar” arasında dengeyi iyi kurmak lazım.

-Gökyüzündeki bu sert etkiler nedeniyle ne yazık ki gündemde beyin yakan/bu kadar da olmaz ki dedirten şiddet , vahşet içeren konular gündeme gelebilir. Bu gökyüzü altında takıntılar , kıskançlık , şizofrenik , şizoid eylemlerde artış görülür. Kontrolsüzlük artar.

-Bu göksel kombinasyon kazalara , yaralanmalara, yangın , yer sarsıntısı , değişken ve garip hava olaylarına , mevsim dışı aşırı yağışlara , özellikle elektrikle ilgili oluşacak aksaklıklara neden olabilir, ulaşımda aksamalar yahut rötarlar görülebilir.

-Kimimizin kariyerinde ve yaşadığı yerle ilgili zorunlu ayrılıklar ve değişiklikler olacaktır. Özellikle kendimizi güvende hissettiğimiz alanlardan ayrılmak zorunluluğu yaşayabiliriz. Zorunlu taşınmalar gündemde olacaktır.

-Hiç ummadığımız yerlerden ve umulmadık kişilerden yardım gelecektir ve bazılarımız için hayallerini gerçekleştirme imkanı doğacaktır.
-Ünlülerin ani ölümleri gündem olabilir.

-Tüm dünyada hayvancılıkla ilgili yeni düzenlemeler konuşulabilir.

-Ekonomi ve piyasalar öngörülemez demeyelim de öngörülebilir ama engellenemez etkilere açık , baskılanmaya çalışılan değerlerin önünün alınamadığını görebiliriz.
-Dünya siyasetinde 2.konumdaki liderle ilgili gelişmeler olacaktır. Ayrıca başta İngiltere ve İtalya ve bazı Avrupa ülkelerinde dikkat çekici olaylar gündeme düşebilir. Dünya siyasetindeki gerginlik tam gaz devam eder.

Özellikle belirtmek isterim ki aslında ne yaşarsanız yaşayın bunun sizi olmanız gereken yere yönlendirdiğini unutmayın. Seni koruyor sandığın kale belki de hapishanendir. Başı kötü gibi gözükse de sonu sizin için daha hayırlı olacak günlerden geçiyoruz, hayatımızı yeni şartlara göre yeniden kurgulamak için sistem destekte sunacak.

Düşüncesiz cesaret, ölüme götürür.
Aşırı temkin, tutsaklığa sebep olur.
Asabiyet, saldırıyı getirir.
Aşırı kendine güven, utanca götürür.

Sun Tzu

Sevgiler.10.08.2022
Karma Astrolog Hatice YAVUZ


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.