DOLAR 32,5837
EURO 34,8184
ALTIN 2411,729
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

10 Eylül Balık dolunayı “Kelebeğin rüyası sona erdi” uyanma vakti…

06.09.2022
A+
A-

“Belki de bir kelebek o kadar memnun ki rüyasından,

hiç uyanmak istemiyor uykusundan.” Yılmaz Erdoğan / Kelebeğin Rüyası Filmi

10 Eylül 2022 tarihinde Balık burcunun 17 derecesinde Neptüne yakın bir dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay 4-10 aksında gerçekleşmekte olup hayatımıza kadersel dokunuşları olacak. Özellikle Dolunay Ülkemizin MC si üzerinde olması sebebiyle ülkemizi de yoğun şekilde etkileyecek.

Dolunay ACHERNAR sabit yıldızı hattında bir diğer adı ZÜMRÜDÜ ANKA yıldızı. Tam Karşısında olan Güneş ise MİZAN yıldızında Mizan TERAZİ demektir. Bu esnada Merkür ise yine terazi burcunda DİADEM  sabit yıldızında Retro öncesi S vererek iyice yavaşlıyor ,  Mars İkizler burcunda 4 BÜYÜK KÖK YILDIZDAN BİRİ OLAN ALDEBERAN HATTINDA… Zümrüdü Anka Küllerinden yeniden doğmayı temsil eder , Mizan adı üstünde herşeyi ölçüp tartacağım diyor , ve kök yıldız Aldeberan  her şeyi dürüstlükle doğrulukla yap aksi halde bedeli ağır olacaktır diyor… Köprüden önceki son çıkış desekte son pişmanlık neye yarar herşeyin bir bedeli var zamanına giriş yaptık. Kısaca gökyüzünde kurulan Mizan Adalet diyor…

Balık burcu zodyakta 12. Evi yani kollektif alanı gösterir. Bu süreçte yaşanacak şeylere karşı koymak mümkün değildir. İnsan gördüğüne inanmaya meyilli bir varlıktır ancak  balık burcu bizden maddenin ötesine geçmemizi ve sezgisel aklımızla çok boyutlu düşünmemizi bekler. Balık burcu ezoterik astrolojide derin uykudan uyanmakla sembolize edilir.

Uzun zamandır görmezden geldiğiniz kulağınızın üstüne yattığınız her şeyi net bir şekilde görmek , duymak zorunda kalacağız , öyle bir hale gelecek ki tatlı uykuya devam etmek artık mümkün olmayacak. Bakalım önümüzdeki süreç bize neler vaad ediyor;

-Öncelikle önümüzdeki günlerde değişik coğrafyalarda aşırı yağışlar seller , su taşkınları ve bu sebeple oluşacak kayıplara ilişkin üzücü haberler alabiliriz. Bir taraf suya sele giderken bazı yerlerde sıcaklık seviyelerinin mevsim normallerinin üzerinde olması mümkündür. Su , toprak ve tarım konuları hayatımıza damga vuracak. Ayrıca Arılar arı yetiştiricileri ve arıların popülasyonlarıyla ilgili gerçekler ortaya çıkabilir

-Dünya üzerinde kara savaşlarının başlaması söz konusu olabileceği gibi , büyük patlama haberleri ,yangınlar , volkan patlamaları , denizler , gemiler , her türlü ulaşım araçları ve bunların sebep olacağı üzücü kayıp haberleri ve ne yazık ki kitlesel salgın ve felaket haberleri gündeme gelebilir.

-Dünyada toplumu ilgilendiren önemli figürlerin kaybına şahit olabiliriz.

-Bu dolunay ile Özellikle Ankara, Ülkemiz , İran ,Suriye , Hindistan ve Pakistanı gündeme gelecektir.

-Ülkemizde özellikle bilinen tarihe bakış  açısını değiştirecek tarihi yerler yahut belge ve kaynaklarla ilgili gelişmeler , tarihsel alanlarımızla ilgili haberler gündeme gelebilir.

-Alkol , uyuşturucu kullanımında artış , üzücü intihar haberleri , solunum , akciğerle ilgili hastalıklar , ayaklarla ilgili rahatsızlıklar ve zehirlenme ve bağırsak hastalıkları vakaları söz konusu olabilir.

-Gizli saklı , sansasyonel pek çok olay ( sansasyonel ilişkiler/aşklar/ortaklıklar)  gündeme düşmeye devam edecektir.

-Şimdiye kadar doğru yapılmamış olan her şey bireysel yada toplumsal önümüze gelir.

-Depresyon , anksiyete , sanrı ve paranormal olaylarda artış görülür. Rüyalarınız çok aktif olur , sezgiler çok güçlüdür , eş zamanlılıklar artar. Rüyalarınızı ve kalbinizin sesini dinleyin.

-Özellikle hamilelere ve yeni doğum yapmış annelere ve bebeklere çok dikkat edılmesi gereken bir süreçteyiz..

-Sanat / Sanatçılar , bilim insanları ve bunların hukuki süreçleri çok konuşulur.

-Hukuki sorunlarda aksamalar , kısıtlamalar yaşanır , ülkemizde AF konuşulmaya başlanır.

-Kişisel ilişkilerde ve ortaklıklarda gerginlikler , tartışmalar olabilir , boşanma ve miras paylaşımı konuları sorunlu olur.

-Özellikle sosyal medyada ve gündelik hayatınızda yazıp çizdiğiniz her şeye dikkat edin çünkü bunlarla ilgili hukuksal sorunlar yaşayabilirsiniz. Mars ülkemizin 11.evinden geçiyor sosyal medyanın gazına gelmeyin.

-Eviniz , aileniz , aidiyet ,vatandaşlık , sınırlar , atalarınız/atalarımız , gelenekler , geleneksel yaşam koşullarının gündeme gelmesi , evde suyla ilgili tamirat ve tadilatlar , söz konusu olabilir. Aile geçmişiniz ve atalarınızla ilgili değişik eş zamanlılıklar yaşarsınız.

-İflaslar , maddi kayıp haberleri alabiliriz, lütfen bu süreçte maddi kaynaklarınıza sahip çıkmak konusunda dikkatli hareket edin.

Sevgili dostlar , zaman herkesin kendi gerçeğine ve kalbine uyanması gereken zamandır. Balık burcu kollektif  çalışır , sistemde var olan herşeyle bağlantıda olduğumuzu anlamamızı ister, bu günlerde boş ve çok konuşmadan biraz içe çekilmek , ihtiyacı olanlara gerçekten hizmet etmek , iyilik yapmak , el uzatmak , atalarımızı anmak , onlar içinde hayırda bulunmak zamanlarıdır. Sevgiyle kalın.

06.09.2022

Hatice YAVUZ / Karma Astrolog


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.