DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Türkiye Sigorta’dan “Avantajlı Kasko”

Türkiye Sigorta’dan “Avantajlı Kasko”
23.08.2023
A+
A-

Türkiye Sigorta, yeni ürünü Avantajlı Kasko ile uygun fiyatlarla kasko yaptırma imkânı sunuyor. İhtiyaca yönelik, herkes için ulaşılabilir ürünler sunan Türkiye Sigorta, Avantajlı Kasko ile iki yaş üstü araç sahiplerinin fiyat endişesi olmadan kapsamlı teminatlar ile araçlarını güvence altına almalarını sağlıyor.

Fiyat avantajı ile fark yaratan Avantajlı Kasko, çarpmadan çalınmaya; yangından doğal afetlere kadar geniş ve farklı teminat seçeneklerini tek bir üründe sunuyor. Ayrıca anlaşmalı özel servislerde onarımın yanı sıra yol yardım, mini onarım gibi farklı hizmet seçenekleri de poliçe kapsamında yer alıyor.

Sigorta neden yaptırılıyor? TIKLAYINIZ!

7/24 müşteri desteği ile sigortalılarının her zaman yanında olan Türkiye Sigorta, Avantajlı Kasko kapsamında cam ve onarım hizmetlerini de anlaşmalı özel servislerde geçerli olacak şekilde müşterilerine sunuyor.

Türkiye Sigorta Genel Müdürü Sayın Taha Çakmak “Türkiye’nin lider sigorta şirketi olarak halkımızın ihtiyaçlarını yakından takip ediyor ve onlar için nitelikli ürünleri sunuyoruz. Avantajlı Kasko ürünümüzün fiyat avantajı ile araç sahipleri için çok daha fazla tercih edilir bir güvence olacağına inanıyorum. Vatandaşlarımızın bütçesine uygun olarak hazırlanan ürünümüzle kasko ile güvenceye alınmış araç sayısının artmasına destek olacağız. Önümüzdeki dönemde de geniş kitleler için ihtiyaca yönelik ürünler sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Araç sahipleri Türkiye’nin Avantajlı Kasko’suna acente ve banka kanallarından ulaşabiliyor.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.