DOLAR 32,4178
EURO 34,6346
ALTIN 2497,007
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hazırsan başlıyoruz! Hazır mısın?

19.08.2020
A+
A-

Hayatta hiçbir zaman tesadüf yoktur. Bunu özellikle son beş yılda yaşayarak öğrendim. Tesadüf dediğimiz şeyler bizlerin farkında olmadan hayata ektiğimiz tohumlar gibidir. Bu tohumlar bizler farkına varmadan olgunlaşır ve sonuç olarak karşımıza çıkar ve bizler de bunları tesadüf olarak algılayıp, yola devam ederiz.

Geçtiğimiz hafta Linkedİn de bir proje başlattım. Bu projeyi deneyimlerine güvendiğim beş profesyonel koç arkadaşımın desteğiyle ücretsiz, kişiye özel olarak tasarladım.

Sade ve sonuç odaklı olarak tasarladığım projeyi sadece Linkedİn ve İnstagram üzerinden hayatla paylaştım. Bu paylaşım o kadar ilgi gördü ki bir hafta gibi kısa sürede 40 başvuru aldık, gelen başvuruların 22 tanesiyle proje kapsamında çalışmaya başladık.

Hazırsan Başlıyoruz

Projemizin sloganı “Hazırsan Başlıyoruz”. Biz ekip olarak tüm hazırlıklarımızı yapmış bir şekilde, ilanımızı görüp gelecek olan kişileri beklemeye başladık. Biz hazırdık.

Hazırsan başlıyoruz! Hazır mısın?

Peki, proje neydi? Projemiz değişime, dönüşüme ve kendi hayatının kölesi değil efendisi olmak isteyen ve bunun için hazırlık yapan, kendi içinde sorular soran, hareket geçmek için bekleyen insanları kapsayan bir sosyal sorumluluk hareketiydi.

Hazır olduğuna inanan katılımcılarımızla geçtiğimiz hafta içinde çalışmalarımız başladı. Proje ekibi olarak yönetebileceğimiz sınıra kadar halen daha katılımcılarımızı bekliyoruz.

Hazırsan Bekliyoruz dedik ama bunun için ÜCRET talep etmedik.

Geçen hafta katılanların büyük bir bölümü ücretsiz olarak sunduğumuz bu çalışmanın özellikle bu kısmına takıldılar. Bizlerde ücretsiz bir çalışmanın NASIL olduğunu onlara aktardık.

Hazırsan başlıyoruz! Hazır mısın?

“Hazırsan Bekliyoruz” katılımcıya özel, terzi işi bir çalışma olup, geçen hafta programa kayıt yaptıranlar ve ilk seansa katılanlar bunu yaşayarak öğrendiler.

Projemizi başlatırken sorduğumuz soru çok basitti. Değişim, dönüşüm ve gelişim için NEDEN leriniz var mı? Nedenleri olan katılımcılarımızla bu hafta ikinci seansımız başlıyor.

Hazırsan başlıyoruz! Hazır mısın?

Projemizi merak edenler için ve nedenleri olan potansiyel katılımcılar için geçen hafta yayımladığımız ilk videonun linkini aşağıya bırakıyorum.

https://youtu.be/KLzTwq5SvSs

Kendi hayatında değişim, dönüşüm ve gelişim arayanlar için biz hazırız. Sizler de hazırsanız. O zaman “HAZIRSANIZ BAŞLIYORUZ” diyoruz.

2.haftanın tanıtım videosu ve konusu 18 Ağustos tarihinde linkedin #HazırsanBaşlıyoruz etiketiyle paylaşılacaktır. Ulaşmak isteyenler linkedin de yine benim sayfama girip, iletişim sağlayabilir.

Hayatınızın kölesi değil, Efendisi olmaya hazır mısın?

Hazırsan Başlıyoruz..!

Saygılarımla,
Uğur Durak
Profesyonel Koç
www.hedeftutulmasi.com
ugur.durak@hedeftutulmasi.com
Youtube: Hedef Tutulması
İnstagram: ugurdurakofficial

ETİKETLER:

YORUMLAR

Solve : *
29 × 8 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.