DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hint felsefesi der ki; 2022 hepimize uğurlu geliyor.

09.01.2022
A+
A-

2022, 6 enerjisini deneyimleyeceğimiz dengeli bir yıl olacak.

Sayılarla anlatmaya çalıştım konuyu, biraz açmak istiyorum. Dünyamız, yaratıcımız tarafından kusursuz bir denge ve düzenle kurulmuş genel olarak doğaya, bedenlerimize hatta ruhlarımıza bile baktığımızda geometriği ve sayıların kusursuz dizilimini görüyoruz. Numerolojiye Türk İslam kültüründe “ebced” diyoruz. Bu sisteme göre sayılar ve harfler üzerinde çeşitli hesaplar yapılır. Sonucunda ise; bireylerin kişisel hayatları ve kaderleriyle ilgili birçok şeye anlam verilebilir.

Dünyamız 6 enerjisinde

2+0+2+2=6

 6: Merhameti, huzuru, aşkı, aile ilişkilerini, ruhumuzu, bedenimizi, mesleki hayatımızı, sosyal hayatlarımız ile ilgili kavramlarda dengeli olmamızı ve bir dönüşüm içindeysekte bir an önce bu süreci tamamlamızı tavsiye ediyor.

Sağlıklı bir yaşam için titreşiminizin farkında olun. TIKLAYINIZ!

 Bu süreç içerisinde yepyeni bir dönem içerisine giriyoruz dönüşümler sancılıdır tıpki bir doğum gibi ama her doğumun arkasında büyük bir mucize ve şifa vardır. 2022 tam da bize bunu sağlayacakmış şifanın dağıtıldığı, karanlıktan aydınlığa çıktığımız, alma verme dengesini sağladığımız ve insanlığa hizmet edeceğimiz umut dolu bir yıl olacak.

Yukarıdaki tüm söylediklerim olumlu bakış açısıyla yaşayıp böyle devam etmeye gayret gösterirsek geçerli çünkü dünya da her şey zıtlıklarıyla birlikte var. Olumsuz bakış açısını kabullenip dönüşümü reddettiğimiz taktirde çok sancılı bir yıl bizi bekliyor olabilir.

Hem astrolojiyi, numerolojiyi ve tasavvuf gibi farklı alanları takip edip okuyup araştıran biri olarak; umutlu olmanın ne kadar büyük bir nimet olduğunu keşfettim. İçimizdeki güce inanarak, yaradınımızın da yardımıyla 2022 yılının her birimiz için uğurlu bir yıl olacağına ve şifayla geçeceğine inanıyorum.

O zaman sevgiyle, aşkla ve çoşkuyla kalın.
Çiğdem Dedeoğlu
Designpr Kurucu Başkan / Yaratıcı Yönetmen


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.