DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

E-kimlik yada chipli kimlik nasıl alınır?

02.01.2017
A+
A-

 Uzun süredir merakla beklenen yeni kimlik kartları için başvurular başladı.  E-kimlik kartı yada chipli kimlik kartı olarak bilinen yeni kimlikler nasıl alıncak? İşte hızlı bir şekilde e-kimlik kartı almak için yapabilecekleriniz…


Vatandaşlar, online randevu sistemiyle Nüfus Müdürlüğü dairelerinde sıra beklemeden kimlik kartı başvurusu yapabilirken, işlem için gerekli tüm detayları “ekimlikrandevu.nvi.gov.tr” adresinden öğrenilebiliyor. Kimliklerin ücretleri ise “Kanuni bildirim süresi dışında doğum nedeniyle düzenlenen kimlik kartı için 16 TL, değiştirme nedeniyle düzenlenen kimlik kartı için 16 TL ve kayıp nedeniyle düzenlenen kimlik kartı için 32 TL’dir.

Yeni kimlik kartı yani çipli kimlik kartı başvuruları nasıl yapılıyor?

Heyecanla beklenen yeni kimlik kartlarının dağıtımına başlandı. Çipli kimlik kartları artık cüzdanlarımıza girmeye başlıyor. Bu süreçte çiplik kimlik kartı alma yarışı başlayadı. Herkes hemen kimlik kartına kavuşmak isteyecek..

Çipli kimlik kartı başvurusu için yani yeni kimlikleri almak için önce bulunduğunuz ilçe nüfus müdürlüklerinden randevu almanız gerekiyor sonra ilçe nüfus müdürlüklerine verilen tarihlerde giderek gerekli işlemleri tamamlamalısınız. Yurt dışında ise dış temsilciliklere yapılabiliyor.

Çipli Tc kimlik kartı çıkartmak için ..randevu işlemlerini online yada 199 u arayarak telefon ile yapabilirsiniz

Yeni Kimlik Kartı Randevu Almak için TIKLAYIN

İlk randevuyu alabilenler hemen çiplik kartlarına kavuşma şansını yakalayacaklar.


YORUMLAR

Solve : *
19 − 3 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.