DOLAR 32,5528
EURO 34,6858
ALTIN 2522,667
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yeni fikirler, projeler ve anlaşmalar için harekete geçebiliriz

Yeni fikirler, projeler ve anlaşmalar için harekete geçebiliriz
01.05.2017
A+
A-

Yeni fikirler, projeler ve anlaşmalar için harekete geçebiliriz

Merhaba Sevgili Okurlar! Gökyüzü bu hafta oldukça sakin. 4 Mayıs Perşembe günü Güneş Neptün sekstil açısı oluşuyor, yaratıcılığımız artıyor. 5 Mayıs Cuma günü ise Merkür İleri hareketine başlıyor, yeni fikirler, projeler ve anlaşmalar için harekete geçebiliriz.

4 Mayıs Perşembe, Güneş ve Neptün sekstil açısı oluşuyor.Keyif aldığımız şeylerle ilgilenmek isteyebiliriz. Çevremize karşı duyarlılığımız artarken, hayal gücü ve yaratıcılık gerektiren işlerde başarılı olabiliriz. İyi niyetimizden istifade etmek isteyen insanlara karşı dikkatli olmakta fayda var.

 

5 MayısCuma, Merkür’ün ileri hareketine başlaması ile birlikte iletişimselsorunlar çözüme kavuşuyor. Yanlış anlaşılmalar son bulurken kendimizi daha iyi ifade edebileceğiz. Yeni iş görüşmeleri, projeler ve sözleşmeler için artık uygun bir zamandayız. Merkür’ün Koç burcunda ki seyri devam ederken düşüncelerimizi eyleme geçirebilir, hızlı kararlar alabiliriz.

 

01 KOCKOÇ BURCU: 4 Mayıs Perşembe günüGüneş ve Neptün sekstil açısı oluşuyor. Paranızı nasıl değerlendireceğinize, kaynaklarınızı nasıl arttıracağınıza ve sahip olduğunuz yetenekleri nasıl geliştireceğinize odaklanabilirsiniz. Yaratıcılığınızda artması ile birlikte güzel işler ortaya koyabilirsiniz. 5 Mayıs Cuma günü Merkür ileri hareketine başlıyor. İkili ilişkiler alanında problemleriniz çözüme kavuşuyor. Her türlü iş görüşmesi ve ilişki için yeni adımlar atabilirsiniz. Fiziksel görümümüzle ilgili değişiklikler yaptırabilirsiniz.

 

 

02 BOGABOĞA BURCU: 4 Mayıs Perşembe günü Güneş ve Neptün sekstil açısı oluşuyor.Arkadaş çevrenizle birlikte keyifli zamanlar geçirebilir, davetlere organizasyonlara katılabilirsiniz. 5 Mayıs Cuma günü Merkür ileri hareketine başlıyor. Yeni fikirler, projeler için hazırlık yapabilir, uzun zamandır üzerinde düşündüğünüz sorunlarınızı çözmek için adım atabilirsiniz.

 

 

03 IKIZLERİKİZLER BURCU: 4 Mayıs Perşembe günü Güneş ve Neptün sekstil açısı oluşuyor. İş hayatınızda sezgilerinizi artarken, kendi potansiyelinizi göstermek için yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz.5 Mayıs Cuma günü Merkür ileri hareketine başlıyor. Arkadaş çevrenizle aranızda olan yanlış anlaşılmaları düzeltmek için adım atabilirsiniz. Geleceğinizi ilgilendiren konulara daha çok odaklanabilirsiniz.

 

 

04 YENGECYENGEÇ BURCU:4 Mayıs Perşembe günü Güneş ve Neptün sekstil açısı oluşuyor.Sezgileriniz artıyor, haberci rüyalar görebilirsiniz. Din ve felsefe gibi konulara olan ilginiz artabilir. Uzun zamandır hayal ettiğiniz bir yolculuğa çıkabilirsiniz.5 Mayıs Cuma günü Merkür ileri hareketine başlıyor. Yeni fikirler ve projeler için harekete geçebilirsiniz. İş hayatınızda iletişimsel problemlerinizi çözüme kavuşturabilirsiniz.

 

 

05 ASLANASLAN BURCU: 4 Mayıs Perşembe günü Güneş ve Neptün sekstil açısı oluşuyor.Parasal konularda kandırılmaya açık olabilirsiniz. Başkası adına kredi çekmek ve kefil olmak gibi konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var.5 Mayıs Cuma günü Merkür ileri hareketine başlıyor.Akademik çalışmalar, uluslararası ticaret ve eğitim konularda yeni fikirler üretebilir, Retro sürecincebeklettiğiniz projelerinizi hayata geçirebilirsiniz.

 

 

06 BASAKBAŞAK BURCU: 4 Mayıs Perşembe günü Güneş ve Neptün sekstil açısı oluşuyor.İkili ilişkilerde aldatılmaya açık olabilirsiniz. Basın-yayın, eğitim, turizm, uluslararası ticaret gibi alanlarda çalışmalarınızdayaratıcılığınız artarken başarılı işler ortaya koyabilirsiniz. 5 Mayıs Cuma günü Merkür ileri hareketine başlıyor. Parasal konularda ki fikirleriniz için adım atabilirsiniz. Kredi çekebilir, borç alabilir ve gelir gider dengenizi düzenleyebilirsiniz.

 

 

07 TERAZITERAZİ BURCU: 4 Mayıs Perşembe günü Güneş ve Neptün sekstil açısı oluşuyor.Çalışma hayatınızda iş arkadaşlarınıza karşı daha dikkatli olmanızda fayda var, yanıltıcı durumlar sizi zor duruma sokacak olaylar yaşayabilirsiniz. 5 Mayıs Cuma günü Merkür ileri hareketine başlıyor.İlişkinizde ki iletişimsel problemler çözüme kavuşuyor. Yeni bir ortaklık kurabilir ve ilişkinizi resmiyete taşımak için adım atabilirsiniz.

 

 

08 AKREPAKREP BURCU: 4 Mayıs Perşembe günü Güneş ve Neptün sekstil açısı oluşuyor. İlişkinizde romantizm artıyor. Sanatsal çalışmalarda yaratıcılığınızı güçlendirecek bu açı ile birlikte güzel işler ortaya çıkarabilirsiniz. 5 Mayıs Cuma günü Merkür ileri hareketine başlıyor. Günlük hayatınızı daha iyi programlayabilir, çalışma arkadaşlarınızla aranızdaki problemleri çözüme kavuşturabilirsiniz.

 

 

09 YAYYAY BURCU: 4 Mayıs Perşembe günü Güneş ve Neptün sekstil açısı oluşuyor.Yaratıcılığınız artacağı bugün enerjinizi evinizi dekore etmek ve düzenlemek için kullanabilirsiniz. Aile içinde ise yanlış anlaşılmalar ve yanıltıcı durumlar yaşanabilir.5 Mayıs Cuma günü Merkür ileri hareketine başlıyor. Aşk hayatınızda şimdiye kadar yaşanan problemleri düzeltmek için adım atabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili fikirleriniz için harekete geçebilirsiniz.

 

 

10 OGLAKOĞLAK BURCU: 4 Mayıs Perşembe günü Güneş ve Neptün sekstil açısı oluşuyor.Reklam, satış, pazarlama ve sosyal medya alanlarında yaratıcılığınızın artması ile birlikte başarılı işler ortaya koyabilirsiniz. 5 Mayıs Cuma günü Merkür ileri hareketine başlıyor. Aile içinde iletişimsel problemleri çözüme kavuşturabilir, yanlış anlaşılmaları düzeltebilirsiniz. Evinizle ilgili her türlü yenilik için adım atabilirsiniz.

 

 

11 KOVAKOVA BURCU: 4 Mayıs Perşembe günü Güneş ve Neptün sekstil açısı oluşuyor. Parasal konularda ailenizden destek görmek isteyebilir, varlıklarınızı arttırmak isteyebilirsiniz.5 Mayıs Cuma günü Merkür ileri hareketine başlıyor.Yakın çevrenizle aranızdaki problemler çözülürken, ticari anlaşmalar için adım atabilirsiniz. Sosyal medyada fikirlerinizle ön planda olabilir, girişimciliğiniz artabilir.

 

 

12 BALIKBALIK BURCU: 4 Mayıs Perşembe günü Güneş ve Neptün sekstil açısı oluşuyor.İkili ilişkilerinizde aldatılmalara açık olacağınız bugün dikkatli olmanızda fayda var. Kendinizi ifade etme konusunda ise zaman zaman belirsizlikler yaşayabilirsiniz. 5 Mayıs Cuma günü Merkür ileri hareketine başlıyor.Parasal konularda girişimciliğiniz artarken kolayca risk alabilirsiniz. Her türlü ticari görüşme ve anlaşmalarınız için uygun bir döneme giriyorsunuz.

 

 

Hepinize muhteşem bir hafta diliyorum…

Betül Erdem


YORUMLAR

Solve : *
15 × 28 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.