DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Twitter’a “tweet değiştirme” yeniliği geldi

02.01.2017
A+
A-

Dorsey, yeni yılda Twitter kullanıcılarına görmek istedikleri yenilikleri sordu. Kullanıcılara bizzat cevap veren Dorsey, yakın zamanda Twitter’da tweet değiştirilebileceğinin sinyallerini verdi

Twitter CEO’su Jack Dorsey, kişisel Twitter hesabı üzerinden kullanıcılara 2017’de Twitter’da neler görmek istedikleri ile ilgili bir paylaşım yaptı. Yapılan paylaşım binlerce kişi tarafından cevaplanırken, gelen cevaplar arasında en dikkat çeken, tıpkı Facebook ve Instagram’da olduğu yapılan atılan tweet’ler üzerinde düzenleme yapılabilme özelliği oldu.
Gelen cevaplar üzerine Dorsey, en büyük gündem konularından birinin tweetdüzenleme özelliği olduğunu, böyle bir güncelleme olursa diğer sosyal mecralarda olduğu gibi yapılan paylaşımların kolay bir şekilde düzenlenemeyeceğini belirtti.

 

Ayrıca bu özelliğin yayınlanması halinde ilk olarak onaylanmış hesaplar üzerinde uygulanacağını, sonrasında ise tüm kullanıcılara açılabileceğini, paylaşımına cevap veren kullanıcılar ile paylaştı.

 

ETİKETLER: , ,

YORUMLAR

Solve : *
25 × 3 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.