DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Temmuz ayının ilk yarısına astrolojik bakış

Temmuz ayının ilk yarısına astrolojik bakış
29.06.2022
A+
A-

1 Yıllık kaderin yazılacağı güne doğru yaklaşırken Haziran ayının bitiminde Yengeç Burcunun 7 derecesinde Mirzam Sabit yıldızı üzerinde LİLİTH kavuşumlu , Discordia efektli , Mars/Pluto – Ay/Güneş/Jüpiter kareli YENİ AYLA keskin bir zamana adım atıyoruz.

Yeni Ay’ın Aktiristi LİLTH ;

Musevilik ve Hristiyanlık apokrif inançlarında Âdem’in ilk eşidir. Efsaneye göre; ilk insan Adem ile aynı anda aynı topraktan yaratılmıştır. İlk kadındır . Lilith, Âdem ile aynı zamanda ve aynı anda yaratıldığından Âdem’in kendisine eşit olduğu görüşündedir. Âdem’le birlikte olmayı şiddetle reddeder. Adem ısrar ettiğinde ise büyü ile kaçar ve onu terk eder. Melekler geri getirmek için Lilith’i bulur ama kendisi Kızıldeniz ile birlikte olduğundan 100 den fazla cin çocuğu olduğunu, bu nedenle artık Adem’e sadık olamayacağını bildirir.  Anadolu da Al basması dediğimiz Lohusa kadınları ve bebekleri etkileyen mitten bahsediyoruz.

Lilth devrede olunca bizim negatif diye değerlendirdiğimiz alan etki alır ve hepimiz bilinçdışında kendi karanlık yanımızla yüzleşmek zorunda kalırız. Mesele ELMAYI VERENLE ELMAYI YİYENİN AYNI olduğunda yani kendi karanlığımızda gizlidir.

Bu manada duygusal olarak içe çekilme , korkularımızla yüzleşme , depresif duygu durumları , kıskançlık, vesvese, tanrısal inançlarımızda dalgalanmalar , kutsal değerlere karşı saldırılara karşı tepkiler deneyimleyebiliriz.

Önümüzdeki süreçte ;

-Pek çok konuda yoğun haberler alacağız bu haberler MANUPLATİF unsurlar taşıyacaktır, gündem sürekli değişecektir.

-Yengeç aile ile ilgili olduğundan aile içinde sorunlara , tartışmalara açık olacağız bilelim dikkatli olalım. Anneler, annemizle olan ilişkilerimiz , çocuklarımız bağlamında kendi ebebeynliğimizi sorgulamamız olasıdır. Ayrıca ailemizden biri gibi gördüğümüz arkadaşlar komşularla ilişkilerimizi yeniden gözden geçirmek zorunda kalabiliriz.

-Etrafınızda şirinmiş gibi gözüken “ Sana Bi Biskrem Versem” tatlılığındaki insanlara dikkat edin.

-Bu etki kadınlara ve çocuklara yönelik negatif fiilleri artırabilir .

-Bahsettiğimiz etki özellikle suça eğilimi artırır. Mesela bu süreçte bolca şantaj , tehdit , özel hayatın gizliliğine müdahale içerikli manuplatif eylemleri görüp duyacağız. Ayrıca pek çok gizli saklı şeyin ortaya çıktığı bir süreç olacaktır. Bu manada bazıları için yenilen hurmaların tırmalama zamanı da diyebiliriz.

-Beslenme , beslenme kaynakları, besinlere ulaşmanın zorlaşması konuları gündemimizde olacak. Yeni beslenme tarzları konuşulacaktır.

-Özellikle kadınlar sağlık taramalarını mutlaka yaptırsınlar. Gögüs, rahim,mide rahatsızlıklarında artış olabilir.

-Bazı coğrafyalarda askeri hareketlilik, gerginlikler , çatışmalar , gündeme gelebilir.

-Bu göksel kombinasyon su ve hava ile ilgili gelişmeler olacağı gibi , patlama tehlikesi de söz konusudur.

-Bazıları  için yeni başlayan aşklar gündemde olacak çok güzel sohbet ettiğiniz birine aşık olduğunuzu sanabilirsiniz çok abartmadan anın keyfini çıkarın. Ayrıca değişik eğitimlere ilgi duymanız ve başlamanız mümkün

Bu süreçte içsel olarak dürtülerimize uymaya meyilli olacağız. Dürtüyü yöneten kaderi yönetir.

Unutmayın ki;

En kara günahları işletecekleri zaman şeytanlar ,

Bunu Önce sevap diye yutturmaya kalkarlar…

Othello/William Shakespeare

 

Sevgiler

28.06.2022

Karma Astrolog Hatice YAVUZ

 

 


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.