DOLAR 32,3687
EURO 34,9604
ALTIN 2325,556
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sorumluluklar artarken otoriteden destek görebiliriz

Sorumluluklar artarken otoriteden destek görebiliriz
17.04.2017
A+
A-

Sorumluluk duygumuz artarken otorite figürlerinden yana destek görebiliriz

Merhabasevgili okurlar! 17 Nisan Pazartesi günü Güneş ve Satürn üçgen açısı oluşuyor, sorumluluk duygumuz artarken otorite figürlerinden yana destek görebiliriz. 20 Nisan Perşembe günü Güneş Boğa burcuna geçiş yapıyor, maddi konular hayatımızda önem kazanabilir. 21 Nisan Cuma günü Mars gezegeni İkizler burcuna geçiş yapıyor, yakın çevremizde iletişimsel problemler yaşayabiliriz.

17 Nisan Pazartesi,Güneş Satürn üçgen açısı oluşuyor.İsteklerimiz için daha çok çalışabiliriz. Disiplin ve sorumluluk duygumuz artabilir. Otorite figürlerinden yana destek görebiliriz. Uzun vadeli projelerde yer alabilir kararlı ve sabırlı tutumumuzla başarılı olabiliriz.Bugün zamanımızı daha iyi kullanabilir ve dakik olabiliriz.

 

20Nisan Perşembe, Güneş Boğa burcuna geçiş yapıyor. Yaklaşık bir ay süresince ayaklarımız yere daha sağlam basabilir. Maddi konular hayatımızda önem kazanabilir.Birikim yapmak ve sahip olduklarımızı korumak isteyebiliriz. Emin adımlarla ilerlemek isteyebilir ve başladığımız işleri bitirme konusundadaha kararlıdavranabiliriz. Bu dönem toprakla ilgili işlerle uğraşmak ve doğada vakit geçirmek kendimizi iyi hissetmemizi sağlayabilir.

 

Sağlık açısından ise, boyun, ense, boğaz, trioid, kadınlık hormonları, boyun fıtığı, şişmanlık gibi problemlerle karşılaşabiliriz.
Mundan astrolojide Boğa burcu ise ekonomiyi, bankaları, yatırımcıları, para piyasalarını, müzisyenleri, değerli taşları, halktan alınan vergi ve alım gücünü temsil eder. Ülkemizin 11. Evinde hareket edecek olan Güneş ile birlikte parlamento, yasama faaliyetlerive ülkemizin müttefikleri ile ilgili konular önem kazanabilir.

 

21Nisan Cuma, Mars İkizler burcuna geçiş yapıyor. 5 Haziran’a kadar İkizler burcunda hareketine devam edecek. Mars gezegeni harekete geçme enerjimizi, saldırıyı, savunmayı, kazaları ve ölümü temsil eder. Bu dönem enerjimizi en çok iletişimsel konulara harcayabiliriz. Yakın çevremizle, kardeşlerimiz vekomşularımızlailgili problemler yaşayabiliriz ve iletişimimizde daha savunmacı olabiliriz. Eğitim, öğretim konularına daha çok odaklanabiliriz.Hızlı ve çabuk öğrenebiliriz fakat zihnimiz kolay dağılabilir.Eleştiriyeve haksızlığa hiç tahammül edemeyebiliriz. Öfkelendiğimiz zaman kırıcı konuşabiliriz. Özellikte trafikte sinirlerimize hâkim olmalıyız.

 

Sağlık açısından ise sinir sistemimiz, akciğerlerimiz, omuz, el ve kollarımızla ilgilisorunlarla karşılaşabiliriz.
Mundan astrolojide ise İkizler burcu gazetecileri, ulaşım ve iletişim ağlarını,trafiği, komşu devletleri, göçmenleri, okulları, yazarları, reklam ve reklam ajanslarını ve dedikoduyu temsil eder. Bu dönem İkizler burcunu temsil eden konular gündemimizi daha çok meşgul edebilir.

 

01 KOCKOÇ BURCU:17 Nisan Salı günü Güneşve Satürn üçgen açısı oluşuyor.Akademik çalışmalar, uluslararası ticaret ve yabancılarla yaptığınızprojelerde uzun soluklu çalışmalar içinde olabilirsiniz. Sağlam ve emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. Ayrıca otorite figürlerinden yana olumlu şekilde destek görebilirsiniz. 20 Nisan Perşembe günü Güneş Boğa burcuna geçiş yapıyor. Önümüzdeki bir aylık süreç boyunca maddi konular hayatınızda önem kazanabilir. Birikim yapabilir, yeni bir iş teklifleri alabilir veya terfi edebilirsiniz. Gelirlerinizde olumlu bir artış görülebilir. 21 Nisan Cuma günü Mars İkizler burcuna geçiş yapıyor. Yakın çevreniz, kardeşleriniz ve kuzenlerinizle olan iletişiminizde tartışmalara açık olabilirsiniz. Eğitim, yazı ve iletişim konularında enerjinizi daha çok harcayabilirsiniz. Trafikte özellikle dikkatli olmanızda fayda var gerginlikler yaşayabilirsiniz.

 

02 BOGABOĞA BURCU: 17 Nisan Salı günü Güneş ve Satürn üçgen açısı oluşuyor. Finansal konularda uzun vadeli yatırımlar yapmak ve gelir gider dengenizi dengelemek adına birtakım adımlar atabilirsiniz. 20 Nisan Perşembe günü Güneş burcunuza geçiş yapıyor. Enerjiniz yükseliyor! Etrafınızda kolayca fark edilebilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunabilir iş ve ilişkiler konusunda olumlu destek görebilirsiniz. 21 Nisan Cuma günü Mars İkizler burcuna geçiş yapıyor. Yaklaşık bir ay boyunca enerjinizi finansal sorunlarınızın çözümüne yönelik harcayabilirsiniz. Yeni fikirler projeler üretebilirsiniz. Harcamalarınız bu dönem aratabilir.

 

03 IKIZLERİKİZLER BURCU:17 Nisan Salı günü Güneş ve Satürn üçgen açısı oluşuyor. Uzun soluklu ilişkilere ve ortaklıklara başlayabilirsiniz. Geleceğinizi planlayabilir, yeni hedefler belirleyebilirsiniz. 20 Nisan Perşembe günü Güneş Boğa burcuna geçiş yapıyor. Yalnız kalmak ve kendi kabuğunuza çekilmek isteyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu dönem hem kendi sağlığınızla hem de babanızın sağlık sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. 21 Nisan Cuma günü Mars burcunuza geçiş yapıyor. Kendinizi son derece enerjik hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerde ise tartışmalara açık olabilirsiniz. Kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

 

04 YENGECYENGEÇ BURCU:17 Nisan Salı günü Güneş ve Satürn üçgen açısı oluşuyor.İş hayatınızda sorumluluklarınız artabilir. Uzun soluklu projelerde görev alabiliriz. İşinizle ilgili kalıcı değişiklikler yaşanabilir. Terfi edebilir veya yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. 20 Nisan Perşembe günü Güneş Boğa burcuna geçiş yapıyor. Yaşam enerjinizin yükselmesi ile birlikte sosyalleşmek, davetlere ve organizasyonlara katılmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte ortaklaşa faaliyetler içinde olabilirsiniz. 21 Nisan Cuma günü Mars İkizler burcuna geçiş yapıyor. Gizlilik içinde hareket etmek isteyebilirsiniz, zihinsel anlamda kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Arkanızdan iş çeviren insanlar olabilir, gizli düşmanlıklar yaşanabilir.

 

05 ASLANASLAN BURCU:17 Nisan Salı günü Güneş ve Satürn üçgen açısı oluşuyor. Evlilik veya ortaklıkla ilgilikonulardaciddi adımlar atabilirsiniz. Eğitim ve yurt dışı bağlantılı işlerinizde destek görebilirsiniz. 20 Nisan Perşembe günü Güneş Boğa burcuna geçiş yapıyor. Enerjinizin de yükselmesi ile birlikte kariyerinizde parlayacağınız bir döneme giriyorsunuz. İş hayatınızda risk almak, liderlik yapmak ve ön planda olmak isteyebilirsiniz. Yeni bir işe başlayabilir veya kariyer değişikliği yapmak isteyebilirsiniz.21 Nisan Cuma günü Mars İkizler burcuna geçiş yapıyor. Sosyal çevreniz hareketleniyor! Davetlere, organizasyonlara katılabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde iletişiminiz artabilir. Fikirlerinizle meydan okumak isteyebilirsiniz, gereksiz tartışmalardan uzak durmalısınız.

 

06 BASAKBAŞAK BURCU: 17 Nisan Salı günü Güneş ve Satürn üçgen açısı oluşuyor. Finansal konularla ilgili sorunlarınızı çözmek için adım atabilir ve ailenizden yana destek görebilirsiniz. Psikolojik, ruhsal ve bilinçaltı konuları ile ilgili problemlerinizi çözüme kavuşturacak adımlar atabilirsiniz. 20 Nisan Perşembe günü Güneş Boğa burcuna geçiş yapıyor.Yeni bir eğitime başlayabilir ve farklı ülkeleri görmek için güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işlerinizi büyütmek amaçlı çalışmalar yapabilirsiniz.21 Nisan Cuma günü Mars İkizler burcuna geçiş yapıyor. Kariyerinize enerjinizi harcayacağınız bu dönem yöneticilerinizle fikirsel mücadeleler içine girebilirsiniz. Özellikle iletişim haberleşme alanında çalışan Başak burçları önemli projelerde görev alabilir, yaratıcı fikirleri ile ön planda olabilir.

 

07 TERAZITERAZİ BURCU: 17 Nisan Salı günü Güneş ve Satürn üçgen açısı oluşuyor.İlişkinizi resmileştirmek yönünde adımlar atabilir ve çevreniz tarafından olumlu destek görebilirsiniz. Yeni bir ortaklık teklifi alabilirsiniz. Kalıcı işlere imza atabilirsiniz.20 Nisan Perşembe günü Güneş Boğa burcuna geçiş yapıyor. Eş ve ortak gelirleri, miras ve nafaka gibi konularda gelirleriniz arttırabilir. Finansal sorunlarınızı çözebilir ve maddi anlamda rahat bir nefes alabilirsiniz. 21 Nisan Cuma günü Mars İkizler burcuna geçiş yapıyor. Eğitim, uluslararası ticaret ve hukuksal konularda çaba sarf etmeniz gerekebilir. Uzun yolculuklara çıkabilirsiniz. Eğitim, akademik çalışmalarla ilgili önemli fikirleriniz olabilir zihniniz oldukça hızlı çalışabilir.

 

08 AKREPAKREP BURCU: 17 Nisan Salı günü Güneş ve Satürn üçgen açısı oluşuyor. Çalışma hayatınızda sorumluluklarınız artabilir. Terfi etmek veya zam almak için adım atabilir yöneticilerinizden olumlu cevap alabilirsiniz. 20 Nisan Perşembe günü Güneş Boğa burcuna geçiş yapıyor.İlişkinizde kontrolü ele almak ve kendi isteklerinize göre şekillendirmek isteyebilirsiniz. Kalbi boş olan Akrep’ler ise uzun soluklu bir ilişkiye başlamak için heyecan duyabilir, yeni insanlarla tanışmak için adımlar atabilir.21 Nisan Cuma günü Mars İkizler burcuna geçiş yapıyor.Finansal kaynaklarınızla ilgili problemleri çözmek için somut adımlar atacağınız bu süreçte, borçlarınızı yapılandırmak, kredi çekmek, ek gelir elde etmek için enerjinizi harcayabilirsiniz. Gelir gider dengenizi oturmak için çaba gösterebilirsiniz.

 

09 YAYYAY BURCU: 17 Nisan Salı günü Güneş ve Satürn üçgen açısı oluşuyor. Aşk hayatınızda ve çocuklarınızla ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. İlişkinizle ilgili ciddi adımlar atabilirsiniz.20 Nisan Perşembe günü Güneş Boğa burcuna geçiş yapıyor. Çalışma hayatınız ve sağlığınız önem kazanıyor. Yeni iş teklifleri ve projeler alabilirsiniz. Sağlığınıza daha çok özen gösterebilir, spor yapabilir veya diyete başlayabilirsiniz. 21 Nisan Cuma günü Mars İkizler burcuna geçiş yapıyor.Enerjinizi ikili ilişkilere harcayacağınız bu dönem eşinizle, ortağınızla veya dostlarınızla aranızda tartışmalar yaşanabilir. Agresif tavırlarınızla kırıcı olabilirsiniz.

 

10 OGLAKOĞLAK BURCU:17 Nisan Salı günü Güneş ve Satürn üçgen açısı oluşuyor. Aile içinde sorumluklarınız artabilir. Evinizle ilgili tadilat ve tamiratlar yaptırabilirsiniz.20 Nisan Perşembe günü Güneş Boğa burcuna geçiş yapıyor.Aşk hayatınızda hareketli bir döneme giriyorsunuz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Çocuklarınız ise sizin için bu dönem daha ön planda olabilir. Hayattan daha çok keyif almak ve eğlenmek isteyebilirsiniz. 21 Nisan Cuma günü Mars İkizler burcuna geçiş yapıyor.İş hayatınız daha çok çaba sarf edeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınızla tartışmalar yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gerekebilir. Sinirsel birtakım rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz.

 

11 KOVAKOVA BURCU:17 Nisan Salı günü Güneş ve Satürn üçgen açısı oluşuyor.Yeni bir eğitime katılabilir,blog açabilir ve sosyal medya ile ilgili kalıcı işlere imza atabilirsiniz. Sosyal çevrenizden size destek verecek önemli kişilerle tanışabilirsiniz. 20 Nisan Perşembe günü Güneş Boğa burcuna geçiş yapıyor. Bu dönem eviniz, yuvanız ve ebeveynleriniz sizin için önemli olacak. Aile içinde iletişiminiz artabilir, problemleriniz çözmeye odaklanabilirsiniz. Sevdiklerinizi evinizde ağırlamak hoşça vakit geçirmek isteyebilirsiniz.21 Nisan Cuma günü Mars İkizler burcuna geçiş yapıyor.Enerjinizi aşka, eğlenceye, hobilerinize ve çocuklarınıza harcayabilirsiniz. Hobilerinizden gelir elde etmeye yönelik adımlar atarken ilişkinizde ve çocuklarınızla olan iletişiminizde zaman zaman tartışmalar yaşayabilirsiniz.

 

12 BALIKBALIK BURCU: 17 Nisan Salı günü Güneş Satürn üçgen açısı oluşuyor. Kariyer hayatınızda önemli bir projenin başına getirilebilirsiniz. İşinizde düzeltilmesi gereken problemler ve maaşınızla ilgili iyileştirme yapılması yönündeyöneticilerinizle konuşabilir, olumlu destek görebilirsiniz. 20 Nisan Perşembe günü Güneş Boğa burcuna geçiş yapıyor.Bu dönem konuşarak ve yazarak kendinizi ifade etme konusunda oldukça başarılı olabilirsiniz. Önemli görüşmeleriniz ve anlaşmalarınız olabilir. Reklam, satış, pazarlama, gazete ve internet gibi alanlarda kendinizi gösterebilirsiniz. Bol bol kısa seyahatlere çıkabilirsiniz.21 Nisan Cuma günü Mars İkizler burcuna geçiş yapıyor.Enerjinizi ailenize yuvanıza harcayacağınız bu dönemde aile içinde tartışmalar yaşanabilir, kırıcı sözler sarf edebilirsiniz.

 

Hepinize keyifli bir hafta diliyorum…

Betül Erdem


YORUMLAR

Solve : *
13 + 3 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.