DOLAR 32,6934
EURO 34,7178
ALTIN 2511,949
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Önemli adımların atılacağı bu haftaya dikkat

Önemli adımların atılacağı bu haftaya dikkat
12.02.2017
A+
A-

Bu hafta 14 Şubat Salı günü Güneş ve Satürnün sekstil açısı

Merhaba sevgili okurlar! Siz değerli okuyucularım için bundan böyle Ekonomi Doktorunuz’da her hafta düzenli olarak yıldızların üzerinizdeki etkilerini değerlendireceğim. Bu hafta yıldızlar açısıdnan önemli adımların atılacağı bir hafta benim de Ekonomidoktorunuz’da yazmam bir tesadüf olmasa gerek:)

 

Evet gelelim şifti bu hafta sizleri neler bekliyor? Yıldızlardan nasıl etkileceksiniz? İşte haftalık burç yorumunuz!

Bu hafta 14 Şubat Salı günü Güneş ve Satürnün sekstil açısı ile geleceğimizi ilgilendiren konularla ilgili önemli adımlar atabiliriz.

İlk olarak haftanın öne çıkan önemli günlerine bakalım ve sonra tek tek burç haneneize…

16 Şubat Perşembe günü Merkür ve Mars sekstil açısı ile birlikte zihnimiz oldukça hızlı çalışabilir ve 18 Şubat Cumartesi günü Güneş’in Balık burcuna geçişi ile birlikte sevgi ve merhamet duygularımız artarken yaratıcılığımızıda kullanarak ön planda olabiliriz.

 

14 Şubat Salı, Güneş ve Satürn sekstil açısı oluşuyor.Yaşam enerjimizi temelini oluşturmak istediğimiz şeyler için harcayabiliriz. Disiplinli ve sistemli çalışmalarımızla sorumluluklarımızın bilincindeolarakbaşarılı olabiliriz. Otorite figürleritarafından da destek görebiliriz.

 

16 Şubat Perşembe,Merkür ve Mars sekstil açısı oluşuyor. Düşüncelerimizi rahatça ifade edebilir, fikirlerimiz için harekete geçmekte daha cesur davranabiliriz.

 

18 Şubat Cumartesi, Güneş Balık burcuna geçiş yapıyor. Sevginin, hoşgörünün, merhametin, karşılıksız yardımın, fedakârlığın, hayal gücünün ve yaratıcılığın ön planda olacağı bir döneme giriyoruz. Bu dönem daha az konuşup daha çok dinlemeyi tercih edebiliriz.İzole olmak veya zaman zaman yalnız kalmak isteyebiliriz.Eylemlerimizi gizlilik içerisinde yürütmek isteyebilir veya arka planda göremediğimiz birtakım olaylar yaşanabilir. Kendimizişifalandırmanın yollarını arayabiliriz. Yoga, meditasyon gibi uygulamalar yapabiliriz. Sağlık açısından ise özellikle hormonlara, ayaklarımızla ilgili rahatsızlıklara ve şeker hastalığına bu dönem dikkat etmekte fayda var.


Mundan astrolojide Balık burcu deniz ve okyanusları, depremleri, tsunamiyi, hastaneleri, hapishaneleri, rehabilitasyon merkezlerini, gizli toplulukları,şifacı ve medyumları temsil eder.

Yaklaşık bir ay boyunca bu konular daha çok konuşulabilir.

 

01 KOCKOÇ BURCU: 14 Şubat Salı günü Güneş ve Satürn sekstil açısı oluşuyor. Yeni bir eğitime başlamak, yurt dışı ilişkilerinizi geliştirmek veya ortaklık konusunda düşünceleriniz varsa bu dönem bunların temelini atabilir, disiplinli çalışmalarınızla başarıyı yakalayabilirsiniz. 16 Şubat Perşembe günü Merkür ve Mars sekstil açısı oluşuyor. Sosyal ortamlardafikirlerinizi rahatça ifade edebilir, arkadaşlarınızla birlikte aktivitelere katılabilirsiniz. 18 Şubat Cumartesi günü Güneş’in Balık burcuna geçişi ile birlikte yalnız kalmak kendinizi dinlemek ve içsel enerjinizi dengeleyecek çalışmalar yapmak isteyebilirsiniz. Özellikle yoga ve meditasyon size iyi gelecektir.

 

 

02 BOGABOĞA BURCU: 14 Şubat Salı günü Güneş ve Satürn sekstil açısı oluşuyor. Kariyerinizle ilgili projelerde üstlerinizden destek görebilirsiniz. 16 Şubat Perşembe gönü Merkür ve Mars sekstil açısı oluşuyor. Kariyerinizi ilgilendiren konularda fikirlerinizi kendinize saklamak, eylemlerinizi gizlilik içerisinde yürütmek isteyebilirsiniz. 18 Şubat Cumartesi günü Güneş’in Balık burcuna geçişi ile birlikte arkadaşlarınız ve dostlarınız sizin için daha önemli olabilir. Sosyal ortamlarda insanlara yardım edebilir, dernek ve vakıf çalışmalarına katılabilirsiniz. Başkalarının duygularını daha çok önemseyeceğiniz bir sürece girebilirsiniz.

 

 

03 IKIZLERİKİZLER BURCU: 14 Şubat Salı günü Güneş ve Satürn sekstil açısı oluşuyor. Evlilik, ortaklık ve ikili ilişkiler konusunda fikirleriniz destek görebilir. İlişkinizle ilgili yeni adımlar atabilirsiniz. 16 Şubat Perşembe gönü Merkür ve Mars sekstil açısı oluşuyor. Eğitim, yurtdışı bağlantılı işler ve hukuksal konularla ilgili fikirleriniz için harekete geçebilirsiniz. 18 Şubat Cumartesi günü Güneş’in Balık burcuna geçişi ile birlikteodak noktanız kariyeriniz olacak. Toplumsal konulara karşı duyarlılığınız artabilir. Göz önünde olabilirsiniz.

 

 

04 YENGECYENGEÇ BURCU: 14 Şubat Salı günü Güneş ve Satürn sekstil açısı oluşuyor. Çalışma hayatınızda disiplinli ve sistemli çalışmalarınızla üstlerinizden destek ve takdir görebilirsiniz. 16 Şubat Perşembe gönü Merkür ve Mars sekstil açısı oluşuyor. Kariyerinizde fikirlerinizle ön planda olabilir. Zihniniz oldukça hızlı çalışabilir. 18 Şubat Cumartesi günü Güneş’in Balık burcuna geçişi ile birlikte eğitim, akademik çalışmalar, turizm, basın ve medya, astroloji, yurtdışı ile ilgili işlerinizde göz önünde olacaksınız. Din ve felsefi konulara olan ilginiz artabilir. Yabancı kültürden insanlarla bir araya gelebilir, ufkunuzu genişletecek insanlarla tanışabilirsiniz.

 

 

05 ASLANASLAN BURCU: 14 Şubat Salı günü Güneş ve Satürn sekstil açısı oluşuyor. Aşk hayatınızla ilgili atacağınız adımlar size kalıcı birliktekiler getirebilir. 16 Şubat Perşembe gönü Merkür ve Mars sekstil açısı oluşuyor. İkili ilişkilerde kendinizi rahatça ifade edebilirsiniz. Uzun yolculuklara çıkabileceğiniz bir teklif alabilirsiniz. 18 Şubat Cumartesi günü Güneş’in Balık burcuna geçişi ile birlikteeş ve ortak gelirleri, borç ve ödemeler ayrıca nafaka ve mirasgibi konular gündeminizde olabilir. Finansal kaynak arayışında iseniz yaratıcı çözümler bulabilirsiniz. Ayıca harcamalarınıza bu dönem dikkat etmenizde fayda var.

 

 

06 BASAKBAŞAK BURCU:14 Şubat Salı günü Güneş ve Satürn sekstil açısı oluşuyor. Sorumluluklarınızın bilincinde olursanız başarılı olabilirsiniz ve üstleriniz tarafından desteklenebilirsiniz. 16 Şubat Perşembe gönü Merkür ve Mars sekstil açısı oluşuyor. Finansal konularla ilgili problemleriniziakılcı yaklaşımlarınızla çözebilirsiniz. 18 Şubat Cumartesi günü Güneş’in Balık burcuna geçişi ile birlikte evlilik, ortaklık ve uzun birliktelikler açısından fedakârlığınız, hassasiyetiniz ve hoşgörünüzün artması ile birlikte bütün problemlerinizi çözebilir, ikili ilişkilerinizi daha güzel bir boyuta taşıyabilirsiniz.

 

 

07 TERAZITERAZİ BURCU: 14 Şubat Salı günü Güneş ve Satürn sekstil açısı oluşuyor. Aşk hayatınızda ve çocuklarınızla ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. Hobilerinizi işe dönüştürmek ve para kazanmak için sağlam adımlar atabilir, çevrenizden destek görebilirsiniz. 16 Şubat Perşembe gönü Merkür ve Mars sekstil açısı oluşuyor. İlişkinizle ilgili konularda fikirlerinizi söylemekten çekinmeyebilir, aşk hayatınıza heyecan katmak için harekete geçebilirsiniz.18 Şubat Cumartesi günü Güneş’in Balık burcuna geçişi ile birlikte çalışma hayatınızda iş arkadaşlarınıza karşı daha yardımsever ve hoşgörülü davranabilirsiniz. İş hayatınızda hayal gücünüzü kullanarakparlayabilirsiniz.

 

 

08 AKREPAKREP BURCU: 14 Şubat Salı günü Güneş ve Satürn sekstil açısı oluşuyor. Maddi konularla ilgili ailenizden destek görebilirsiniz, homeoffice çalışmaya başlayarak düzenli gelir elde edebilirsiniz.16 Şubat Perşembe gönü Merkür ve Mars sekstil açısı oluşuyor. Çalışma hayatınızda düşüncelerinizi açıkça söyleyebilir, plan ve projelerinizi hayata geçirebilirsiniz.18 Şubat Cumartesi günü Güneş’in Balık burcuna geçişi ile birlikte aşk hayatınızda romantizm artabilir, partnerinize karşı son derece anlayışlı davranabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda önemli fedakârlıklar yapabilirsiniz. Hobileriniz veya sanatsal çalışmalarınızda ise ilham perisi sizinle olacak.

 

 

09 YAYYAY BURCU: 14 Şubat Salı günü Güneş ve Satürn sekstil açısı oluşuyor.Blog açmak, yazı yazmak veya e-ticaret yapmakla ilgili fikirleriniz için harekete geçebilir ve kalıcı işlere imza atabilirsiniz. 16 Şubat Perşembe günü Merkür ve Mars sekstil açısı oluşuyor. Aşk hayatınızda ve çocuklarınızla olan iletişiminizde açık olmak ve kendinizi rahatça ifade etmek isteyebilirsiniz.18 Şubat Cumartesi günü Güneş’in Balık burcuna geçişi ilebirlikte aileniz, yuvanız ve ebeveynleriniz sizin için daha öncelikli olacak. Ailenizle ilgilendirenkonularda yardımcı olmak ve fedakârlık yapmak isteyebilirsiniz.

 

 

10 OGLAKOĞLAK BURCU: 14 Şubat Salı günü Güneş ve Satürn sekstil açısı oluşuyor.Kazancınızı arttıracak teklifler alabilir, önemli projelere imza atabilirsiniz.16 Şubat Perşembe gönü Merkür ve Mars sekstil açısı oluşuyor. Parasal konularla ilgili akılcı fikirlerinizi ortaya koyabilir, kaynaklarınızı arttırabilirsiniz.18 Şubat Cumartesi günü Güneş’in Balık burcuna geçişi ile birlikte yakın çevreniz ve kardeşleriniz sizin için önemli olacak. Sevdiklerinize karşı son derece hoşgörülü ve merhametli davranabilirsiniz.

 

 

11 KOVAKOVA BURCU: 14 Şubat Salı günü Güneş ve Satürn sekstil açısı oluşuyor. Kariyerinizle ilgili girişimlerinizde arkadaş çevrenizden destek görebilirsiniz. Grup çalışmalarında kalıcı işlere imza atabilirsiniz.16 Şubat Perşembe gönü Merkür ve Mars sekstil açısı oluşuyor. Ticari konularla ilgili fikirleriniz için harekete geçebilir, gelirlerinizi arttırabilirsiniz.18 Şubat Cumartesi günü Güneş’in Balık burcuna geçişi ile maddi konular sizin için önemli olabilir. Bu dönem sevdikleriniz için harcamalar yapabilirsiniz, bütçenizi aşmamaya dikkat etmelisiniz.

 

 

12 BALIKBALIK BURCU: 14 Şubat Salı günü Güneş ve Satürn sesktil açısı oluşuyor.Kariyerinizle ilgili güzel bir teklif alabilirsiniz. 16 Şubat Perşembe gönü Merkür ve Mars sekstil açısı oluşuyor.Maddi kaynaklarınızıarttırmaya yönelik girişimlerde bulunabilirsiniz.18 Şubat Cumartesi günü Güneş’in burcunuza geçişi ile birlikte tüm dikkatleri üzerinizde toplayacaksınız. Yaşam enerjiniz artabilir ve kendinizioldukça keyifli hissedebilirsiniz.

 

 

 

Hepinize huzurlu bir hafta diliyorum…

Betül Erdem

 


YORUMLAR

Solve : *
14 ⁄ 2 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.