DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mars Başak burcuna geçiş yapıyor, dikkat!

Mars Başak burcuna geçiş yapıyor, dikkat!
06.09.2017
A+
A-

İyi Haftalar Sevgili Okurlar! 5 Eylül Salı günü Mars Başak burcuna geçiş yapıyor, enerjimizi daha çok çalışmaya ve üretmeye harcayabiliriz. 6 Eylül Perşembe günü Balık burcunda bir Dolunay meydana geliyor, bağımlılıklarımızdan kurtulabiliriz.

5 Eylül Salı, Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. 22 Ekim’e tarihine kadar Başak burcunda ki hareketine devam edecek. Mars gezegeni harekete geçme enerjimizi, cesareti, girişkenliği, saldırıyı, savunmayı, cinselliği, kazaları ve ölümü temsil eder.

Mars Aslan burcunda iken cesur, enerjik, istekli ve daha iddialıydık. Mars’ın Başak burcuna geçişi ile birlikte enerjimizi üretmeye ve çalışmaya daha çok harcayabiliriz.
Mars Başak’ta iken son derece hırslı ve çalışkan olabiliriz. Başarılı olmak önem kazanabilir. Enerjimizi boş yere harcamak istemeyebiliriz planlı ve programlı şekilde hareket etmek isteyebiliriz. Nasıl faydalı olabilirim neler yapabilirime odaklanabiliriz. Kendimize daha çok güvenebilir, başaramayacağımız hiçbir şey olamaz düşüncesi içinde olabiliriz.

Bu dönem sezgilerimizden ziyade aklımızla hareket etmek isteyebiliriz. Her türlü problemin üstesinden gelebilecek güce sahip olabiliriz.

Gündelik hayatımızda sürekli bir koşturmaca içerisinde olabiliriz. Bu dönem çalışma hayatımızda daha hırslı, titiz ve çalışkan yapımızla göz doldururken iş arkadaşlarımızla olan iletişimimizde daha dikkatli olmamızda fayda var. Çalışma arkadaşlarımızla rekabete dayalı sorunlar ortaya çıkabilir. Enerjimizi kusur bulmaya ve detayları görmeye harcayabiliriz. Öfkeli davranmak veya ani kararlar vermekte uzak dururken tepkimizi eleştirisel olarak ortaya koyabiliriz.

Evimizi temizlemeye, düzenlemeye ve eksiklerini tamamlamaya daha çok zaman ayırabiliriz. Çok sıkı çalışabilir belki bu sürede ailemizi sevdiklerimizi ihmal edebiliriz.
Çalışkan, titiz, üretken, sadık ve güvenilir kişilere olan ilgimiz artabilir.

Sinirsel açıdan gergin olabiliriz. Bu süreçte düzenli egzersiz yapmak açık hava yürümek enerjimizi doğru bir şekilde harcamamıza yardımcı olabilir.

Sağlık açısından ise bağırsaklar ve sinir sistemleri ile ilgili problemler görülebilir.

Mundan astrolojide Başak burcu ise özel sektörde yer alan şirketler, evcil hayvanlar, işçi ve memurlar, polis ve asker, genel hastalıklar, kılık kıyafet, yiyeceklerin genel durumu, gıdaların depolandığı yerler, marketler, doktorların genel durumu, yaygın hastalıklar, sendikalar, grev ve protestolar, endüstri ve sanayiyi ön plana çıkabilir.

Türkiye’nin ise 3. Ve 4. evlerinde hareket edecek olan Mars komşu devletlerle olan ilişkimizde hareketli dönemlere işaret ediyor. Trafikte ve şehirlerarası yolculuklarda kazalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Üzücü haberler alabiliriz. Muhalefet partisinin eleştirileri artabilir. Madenlerde kazalar yaşanabilir, toprak hareketlenebilir.

 

6 Eylül Çarşamba, Balık burcunun 13 derecesinde saat 10:03’te bir Dolunay meydana geliyor. Dolunay’ın etkilerini +/-7 gün içerisinde hissedebiliriz. Dolunay zamanlarında hayatımızla ilgili gerçekleri daha net görebilir, farkındalığımızı arttırabiliriz.

Astrolojide Balık burcu ideallerimizi, hayallerimizi, bilinçaltını, hayattan izole olmayı, rüyaları, gizli sırları, spritüel konuları, gizli düşmanları, kaosu, derin yaratıcılığı, hastaneleri ve hapishaneleri, bağımlılıkları, kurban olmayı, Mundan astrolojide ise denizleri, okyanusları, balıkçıları, cankurtaranları, dalgıçları, gizli örgütleri, casusları, yetimhaneleri, halkın acılarını, depremleri, sel baskınlarını ve doğal afetleri, filmleri, senaristleri, şifacıları, her türlü likit ve sıvı maddeleri temsil eder.

Dolunay haritasında 5-11 aksında meydana geleceği için aşk hayatı, yetenekler, sanatsal çalışmalar, hobiler, eğlence, hamilelik, çocuklar, şans oyunları, borsa, sanatçılar, sporcular, ünlüler, eğlence mekânlarını, arkadaşlar, gruplar, davetler, organizasyonlar, sivil toplum kuruluşları ve kariyer gelirlerini ilgilendiren konuları ön plana çıkarabilir.

Aşk hayatımızda ve çocuklarımızla ilgili konularda fedakârlıklar yapmamız gereken durumlar olabilir. Hayal ettiğimiz aşka özlem duyabiliriz. Hamile kalmak ve çocuk sahibi olmakla ilgili duygularımız ağır basabilir. Sanatsal çalışmalarda ilham alabilir, yaratıcı yeteneğimiz artabilir. Duygularımızla ve isteklerimizle ilgili hayal kırıklığı yaşayabilir, kendimizi kurban edilmiş gibi hissedebiliriz. Arkadaş grupları ve sosyal hayatımızla ilgili değişimler söz konusu olabilir. Ses getirecek filmler, yaratıcı sanatsal çalışmalar gündemi meşgul edebilir. Sanatçıların, sporcuların ve ünlülerin özel hayatları, bağımlılıkları ve birtakım gizli sırları ortaya dökülebilir.

Dolunay haritasında ASC’de Terazi burcu yükseliyor. Jüpiter Terazi’de ve ASC ile kavuşumda ve Uranüs ile karşıt açıda uzun dönem flörtler, evlilik, dostluk ve ortaklık alanında ani ve büyük değişimler yaşayabiliriz ve bu değişimler birtakım krizlerle karşımıza gelebilir. Yenilenmek, sınırları aşmak isteyebilir ve abartılı davranışlarda bulunabiliriz. İlişki de adaletsizliğe uğradığımızı düşünüyorsak eğer duygusal açıdan daha fazla tepki gösterebiliriz. Merkür’ün de Durağan pozisyonda olması eski olayları kafamıza daha çok takmamıza neden olabilir. Düşüncelerimizi toparlamakta zorlanabiliriz. Ay ve Neptün’ün Venüs ile 150’lilik açı yapıyor. Aşk, ilişkiler ve parasal konularda birtakım yanılgılara düşebilir ve hayal kırıklıkları yaşayabiliriz.
Bu Dolunay hayatımızda kim veya kimler için fedakârlık yaptığımızı kimin buna değip değmediğini sorgulamamıza neden olabilir. Belki hayal kırıklıkları yaşayacağız ama yüzleşeceğiz de. Bilinçaltımızda bazı olayları aydınlatabiliriz. Kötü alışkanlıklardan veya bağımlılıklardan kurtulmak için bu Dolunay’ı kullanabiliriz. Hayatınızda bir düşünün bakalım nerelere bağımlısınız.

 

Belki de bütün bunları bırakmanın zamanı geldi.

Dolunay’ın gergin enerjisini etkilerini rahat geçirebilmek için dua edebilir, namaz kılabilir, yoga veya meditasyon yapabilirsiniz. Ayrıca bilinçaltı çalışmaları yapmak biraz daha hayattan izole olmak ruhumuza daha iyi gelebilir.
Ülkemize baktığımızda ise Dolunay Türkiye’nin 3-9 aksında meydana geliyor ve 5 derece kuralına göre de 4-10 aksını etkiliyor olacak. Komşu devletler, iletişim araçları, eğitim, trafik, göçmenler, basın ve medya, uluslararası ilişkiler, üniversiteler, akademisyenler, din adamları, dini kurumlar, uçaklar, havaalanları, muhalefeti, ülkenin lideri, iktidar partisi, ülke toprakları ve halkın derin korkularını ve ünlülerini ilgilendiren konuları ön plana çıkarabilir. Özellikle Dolunay’ın Uranüs ile kavuşumu liderler, ünlüler ve üst düzey yöneticilerle ilgili ani ve şok edici haberlerin ortaya çıkmasına neden olabilir.

 

Sağlık açısından ise hormonlar, ayaklarımızla ilgili rahatsızlıklar ve şeker hastalığı ile ilgili problemler görülebilir.

01 KOCKOÇ BURCU: 5 Eylül Çarşamba günü Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. Bu dönem enerjinizi işinize, gündelik hayatınıza ve sağlığınıza harcayabilirsiniz. Çalışma hayatınızda iş arkadaşlarınızla aranızda rekabete dayalı birtakım gerginlikler olabilir, fazla detaycı ve eleştirisel olmanız insanları karşınıza almanıza neden olabilir. Uzun saatler çalışmak her şeyi tek başınıza yapmak istemeniz sağlığınız açısından sizi zorlayabilir. Özellikle bağırsaklar ve sinir sistemleri ile ilgili problemler görülebilir. 6 Eylül Perşembe günü Balık burcunda sizin bilinçaltı, izole olma, gizli sırlar, gizli düşmanlar, kayıplar ve rüyalar evinizde bir Dolunay meydana geliyor. Arkanızdan iş çeviren, dedikodunuz yapan insanları öğrenebilirsiniz. Hayatınızda kimler için fedakârdık yaptınız nelere kurban gittiniz bu konular üzerine gidebilirsin. Aynı zamanda sevdiklerinizi için fedakârlık yapabilir, sağlık sorunları ile ilgilenebilir veya bakımlarını üstlenebilirsiniz. Yalnız kalmak hayattan biraz daha izole olmak isteyebilirsiniz. Haberci rüyalar görebilirsiniz. Sezgilerinizin gücü ile bazı olayların farkına daha kolay varabilirsiniz. Ruhsal açıdan kendinizi rahatlatmak için dua edebilir, yoga veya meditasyon yapabilirsiniz.

 

02 BOGABOĞA BURCU: 5 Eylül Çarşamba günü Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. Bu dönem enerjinizi aşk hayatınıza, çocuklarınızı, yetenek ve hobilerinize harcayabilirsiniz. Aşk hayatınızda detaycı, titiz ve mükemmeliyetçi yapınızla partnerinizle birtakım problemler yaşamaya açık olabilirsiniz. Aşkta duygularınızdan ziyade mantığınız ile hareket edebilirsiniz. Bebek sahibi olmak isteyen Boğa’lar için uygun bir dönem değil. Böyle bir isteğiniz varsa bir süre ertelemeli veya hamile iseniz de dikkatli hareket etmelisiniz. Çocuklarınızla olan ilişkinizde gerilimlerden uzak durmalısınız. El becerileri gerektiren ve yaratıcılığınızı da ortaya koyacak hatta evinizde veya çocuklarınızın odasında kullanabileceğiniz eşyalar, aksesuarlar yaparak birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. 6 Eylül Perşembe günü Balık burcunda sizin sosyal çevre, arkadaş grupları, gelecek planları, davetler, organizasyonlar ve kariyer evinizde bir Dolunay meydana geliyor. Arkadaşlık ilişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. En zor zamanınızda kimler sizin yanınızda oldu ya da kimler olmadı? Bunları sorgularken bazı insanları hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınız ise sizden yardım isteyebilir. Sosyal sorumluluk projelerinde gönüllü olarak çalışmak isteyebilirsiniz. Sosyal medyada yaratıcılığınızla ve hayal dünyanızın genişliği ile ses getirecek çalışmalar yapabilir kariyer gelirlerinizi de arttırabilirsiniz. Geleceğinize dair yeni hayalleriniz ve umutlarınız olabilir.

 

03 IKIZLERİKİZLER BURCU: 5 Eylül Çarşamba günü Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. Bu dönem enerjinizi ailenize, yuvanıza ve evinize harcayabilirsiniz. Evinizi temizlemek, düzenlemek isteyebilir, tadilat ve tamirat işlemleri ile ilgilenebilirsiniz. Bahçenizi sonbahar için hazırlamak, sebze ve meyve ekmek isteyebilirsiniz. Aile için de ki ilişkilerde tansiyon biraz yüksek olabilir. Her şeyin kusuruz olmasın istemeniz eleştirisel tavırlarınız bazı gerginliklere yol açabilir. Ayrıca ev içinde yaşanabilecek kazalara karşı ekstra dikkatli olmanızda fayda var. 6 Eylül Perşembe günü Balık burcunda sizin toplumsal statü ve prestij evinizde bir Dolunay meydana geliyor. Kariyerinizle ilgili önemli kararlar alma aşamasına gelebilirsiniz. İş hayatında bugüne kadar yaptığınız çalışmalar, fedakârlıklar gereken değeri gördü mü yöneticileriniz size gerçekten değer veriyor mu bunları sorgulayabilirsiniz. Bu süreçte işinizden ayrılabilir ve yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz iş teklifleri alabilirsiniz. Yöneticilerinizle ilgili değişimler yaşanabilir. Daha çok çalışabilir, belki de ailenize ayıracağınız zamanlardan fedakârlıklar yapabileceğiniz durumlar söz konusu olabilir. Kariyer hayatınızda sezgilerinizle hareket edebilirsiniz.

 

04 YENGECYENGEÇ BURCU: 5 Eylül Çarşamba günü Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. Bu dönem enerjinizi yakın çevrenize, kardeşlerinize ve iletişim konulara harcayabilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişimsel problemlere açık olabilirsiniz. Kusurları bulmak ve eleştirmek çevrenizdeki insanlardan tepki almanıza neden olabilir. Sosyal medya bu aralar her şeyi eleştiren ve sorgulayan paylaşımlar yapabilirsiniz. Yazı yazmaya, araştırma yapmaya ve bol bol kitap okumaya yönelerek enerjinizi verimli kullanabilirsiniz. Duygulardan ziyade mantığınızla hareket edebilirsiniz. Aklınızı sürekli neler yapabilirim, nasıl verimli olabilirim soruları ile meşgul edebilirsiniz. Kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Trafikte kazalara karşı son derece dikkat olmalısınız, kolay sinirlenebilirsiniz. 6 Eylül Perşembe günü Balık burcunda sizin yükseköğrenim, kişisel gelişim, yabancılarla ortaklaşa yaptığınız işler, hukuk, turizm ve uzun yolculuklar evinizde bir Dolunay meydana geliyor. Yurtdışı bağlantılı işlerinizle ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir. Hukuksal konularla ilgili sonuçlar almakta zorlanabilirsiniz. Basın ve medya alanlarında yapacağımız çalışmalarda yaratıcı çalışmalar ortaya koyabilirsiniz. Kendinizle yüzleşeceğiniz ruhsal bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Kişisel gelişim konularına ilginiz artabilir ve eğitim almak isteyebilirsiniz.

 

05 ASLANASLAN BURCU: 5 Eylül Çarşamba günü Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. Bu dönem enerjinizi parasal konulara ve yeni girişimlere harcayabilirsiniz. Ticari konular hız kazanırken acele etmeden detaylıca düşünerek kararlar alabilirsiniz. Gelirlerinizi arttırmak ve paranızı değerlendirmek için daha çok çalışabilirsiniz. Gereksiz harcamalarınızı kısabilir sadece ihtiyaçlarınız için harcama yapabilirsiniz. 6 Eylül Perşembe günü Balık burcunda sizin eş ve ortak gelirleri, nafaka, miras, burs, borçlar, krediler, kazalar ve ameliyatlar evinizde bir Dolunay meydana geliyor. Kredi veya burs için yaptığınız başvurularda beklediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. Sevdikleriniz için parasal konularda fedakârlıklar yapabilirsiniz. Kendi ihtiyaçlarınızdan önce başkalarının ihtiyaçlarını düşünebilirsiniz. Borç, alacak ve bankacılık işlemlerinde dikkatli olmalısınız. Psikolojik sorunlarınızı çözmek için adım atabilir, terapi alabilirsiniz. Kendinizle yüzleşmek ve şifalanmak size iyi gelecektir.

06 BASAKBAŞAK BURCU: 5 Eylül Çarşamba günü Mars burcunuza geçiş yapıyor. Bu dönem enerjinizi en çok kişisel girişimlerinize, motivasyonlarınıza, ikili ilişkilerinize, sağlığınıza ve fiziksel görünümünüze harcayabilirsiniz. Detaycı ve analitik düşünce yapınızla ikili ilişkilerinizi sorgulayabilir, eleştirilerinizle karşınızdaki kişiye kendini kötü hissettirebilirsiniz. Yeni girişimler, projeler için oldukça enerjik hissedebilirsiniz kendinizi. Bireysel açıdan son derece hırslı olabilirsiniz. Çalışmaya ve üretmeye yönelik verimli zamanlar geçirmek isteyebilirsiniz. Fiziksel görünümünüz ve sağlığınızla ilgili kendinizi fazla irdeleyebilirsiniz, Ruhsal açıdan zaman zaman gergin olabilirsiniz. Ayrıca bu dönem metabolizmanız daha hızlı çalışacağı için kilo vermek daha kolay olabilir. 6 Eylül Perşembe günü Balık burcunda sizin uzun ilişkiler, evlilik, ortaklık, açık düşmanlar, dostluklar ve taşınmaları ilgilendiren evinizde bir Dolunay meydana geliyor. İlişkilerinizi masaya yatırabilirsiniz, hayatınızdaki kişiler sizin için neler yaptı, nelere katlandı bunları tek tek gözden geçirebilirsiniz. Bu dönem gerek partnerinizin gerekse dostlarınızın size daha çok ihtiyacı olabilir. Bağımlılık haline gelmiş, kurtulamadığınız ilişkilerinizi bitirme noktasına gelebilir. Yeni bir sayfa açabilirsiniz. Davalarınızla ilgili beklentileriniz olumsuz sonuçlanabilir.

 

07 TERAZITERAZİ BURCU: 5 Eylül Çarşamba günü Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. Bu dönem enerjinizi daha çok izole olmaya yalnız kalmaya harcayabilirsiniz. Kendinizi fazla didikleyebilir, eksikleriniz veya yaptığınız hataları gözünüzde daha çok büyütebilirsiniz. Zaman zaman sinirsel gerginlikler ve endişeler yaşayabilirsiniz. Harekete geçmek ve yeni başlangıçlar yapmak için gereken motivasyona sahip olamayabilirsiniz. Eril figürler tarafından gizli düşmanlıklar yaşayabilirsiniz. 6 Eylül Perşembe günü Balık burcunda sizin çalışma hayatı, sorumluluklarınız, sınavlarınız, büyük akrabalarınız, günlük rutuniniz, sağlığınız ve evcil hayvanlarınızı ilgilendiren evinizde bir Dolunay meydana geliyor. Çalışma hayatınızda daha çok özveride bulunabilir, yorulabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla ilgili bazı konularda aldandığınızı veya kandırıldığınızın farkına varabilir, ilişkileriniz sınırlarını yeniden çizebilirsiniz. Evcil hayvanlarınızla daha çok ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Gündelik hayatınızda kafanız biraz daha dalgın olabilir, planlı ve programlı hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için adım atabilirsiniz. Sağlık açısından ise ayaklarınızla ve şekerle ilgili problemlere karşı dikkatli olmalısınız.

 

08 AKREPAKREP BURCU: 5 Eylül Çarşamba günü Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. Bu dönem enerjinizi arkadaşlarınızla geçireceğiniz zamanlara, sosyal faaliyetlere, organizasyonlara, davetlere ve gelecek planlarınıza harcayabilirsiniz. Grup çalışmalarında son derece hırslı olabilirsiniz, kazanma isteğiniz yüksek olabilir. Arkadaşlık ilişkilerinizde eleştirisel konuşmalarınız tepki çekebilir, problemler yaşayabilirsiniz. Geleceğe yönelik hayalleriniz ve istekleriniz konusunda daha gerçekçi olabilir, istekleriniz için daha çok çalışabilirsiniz. 6 Eylül Perşembe günü Balık burcunda sizin aşk hayatı, çocuklar, hamilelik, hobiler, riskli yatırımlar ve ailenizin sahip olduğu menkulleri ilgilendiren evinizde bir Dolunay meydana geliyor. Aşk hayatınızda son derece duygusal ve hassas olabilirsiniz. Bu duygusallık ilişkilerde aldatılmanıza veya duygularınızın sömürülmesine neden olabilir. İlişkisi olmayan Akrepler ise nasıl bir aşka özlem duyduklarını, ilişkide ki beklentilerini daha çok irdeleyebilirler. Çocuklarınızla ilgili konularda daha çok özveride bulunabilirsiniz, duygusal paylaşımlarınız artabilir. Sanatsal çalışmalarda ise son derece yaratıcı olabilirsiniz. Ayrıca şans oyunları, borsa ve riskli yatırımlarda bulunurken aldanabilir ve sonrasında hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

 

09 YAYYAY BURCU: 5 Eylül Çarşamba günü Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. Bu dönem enerjinizi kariyerinize, toplumsal statünüze ve prestijinize harcayabilirsiniz. Kariyer hayatınızda son derece hırslı ve azimli olabilirsiniz. Rekabetçi yanınız daha çok ortaya çıkabilir. Yeni projelere başlamak için güzel bir döneme giriyorsunuz. Yoğun mesailer yapıp çalışmadan duramayacağınız bu dönem de iş hayatınızdaki hırsınız ailenizi ihmal etmenize neden olabilir aman dikkat. 6 Eylül Perşembe günü Balık burcunda sizin aile, yuva, ebeveynler ve gayrimenkullerinizi ilgilendiren evinizde bir Dolunay meydana geliyor. Ailenizle ilgili konularda hassas ve duygusal olabilirsiniz. Annenizin veya babanızın sizin bakımınıza ihtiyacı olabilir. Sevdiklerinizi için özveride bulunmanız gereken olaylar yaşanabilir. Ailesinden uzak olan Yay burçlarının ise aileye olan özlemleri artabilir. Kendi korkularınızla yüzleşebilir, bilinçaltına attığınız meseleler ortaya çıkabilir. Taşınmak veya gayrimenkul alım ve satımı gibi konularda bazı yanılgılara düşebilirsiniz. Evinizde su tesisatı ile ilgili problemler yaşanabilir. Ayrıca evinizi dekore etmek yeniden düzenlemekle ilgili ilginç ve yaratıcı fikirleriniz olabilir.

 

10 OGLAKOĞLAK BURCU: 5 Eylül Çarşamba günü Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. Bu dönem enerjinizi eğitim, din, hukuk, uzun yolculuklar, uluslararası ticaret ve kişisel gelişim konularına harcayabilirsiniz. Eğitim hayatınızda planlı programlı hareket ederek ve azminizle başarılı olabilirsiniz. Tez hazırlamak veya projelerinizi tamamlamak için güzel bir dönemdesiniz. Farklı din ve kültürleri araştırabilirsiniz. Uzun yolculuklar yapabilir, uluslararası ticaret ve hukuk konularında mücadele edebilirsiniz. 6 Eylül Perşembe günü Balık burcunda sizin yakın çevre, kardeşler, komşular, iletişim, eğitim ve kısa yolculuklar evinizde bir Dolunay meydana geliyor. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizin sizin yardımınıza ihtiyacı olabilir, onlarla daha çok ilgilenebilirsiniz. Hayal gücünüz ve sezgileriniz güçlenebilir. Kendinizi ifade ederken ve kararlar alırken düşünceleriniz kolay dağılabilir, yanıltılabilirsiniz. Sosyal medya da yaratıcılığınızı konuşturabilir, dikkat çekebilirsiniz. Yazı yazarak kendinizi ve duygularınızı daha güzel bir şekilde ifade edebilirsiniz. Kısa yolculuklar yapabilir, özleminizi duyduğunuz yerlere gitmek size iyi gelebilir.

 

11 KOVAKOVA BURCU: 5 Eylül Çarşamba günü Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. Bu dönem enerjinizi eş ve ortak gelirlerine, borçlar, ödemeler, miras ve nafaka konularına harcayabilirsiniz. Eş ve ortak gelirleri ile ilgili birtakım güç mücadelelerine girebilirsiniz. Para kazanma hırsınız artabilir, yatırımlarınızı daha iyi değerlendirmek için harekete geçebilirsiniz. Gereksiz harcamalarınızı kısabilir, gelir gider dengenizi tekrar gözden geçirebilirsiniz. Ayrıca kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. 6 Eylül Perşembe günü Balık burcunda sizin maddi ve manevi kaynaklarınızı ilgilendiren evinde gerçekleşiyor. Parasal konularda dolandırılabilir ve yanıltıcı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Riskli yatırımlardan ve emin olmadığınız işlere başlamaktan uzak durmanızda fayda var. Bu süreçte sevdikleriniz için harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Sanatsal yetenekleriniz artabilir, yeni gelirler elde edebilirsiniz.

 

12 BALIKBALIK BURCU: 5 Eylül Çarşamba günü Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. Bu dönem enerjinizi ikili ilişkilerinize, ortaklıklarınıza ve dostluklarınıza harcayabilirsiniz. İkili ilişkiler alanında güç mücadeleleri artabilir. Sevdiğiniz insanı rakibiniz gibi görebilirsiniz. Detaycı ve eleştirisel yapınızla sevdiklerinizi incitebilirsiniz. Ortaklaşa çalışmalarda ise planlı ve programlı olarak, azminizle de başarılı çalışmalar ortaya koyabilirsiniz. 6 Eylül Perşembe günü Balık burcunda sizin kişisel girişimleriniz, motivasyonlarınız, ikili ilişkileriniz, sağlığınız ve fiziksel görünümünüzle ilgili evinizde bir Dolunay meydana geliyor. İkili ilişkilerde ortaya çıkacak bazı gerçeklerle birlikte ilişkinizi sonlandırabilir, insanların gerçek yüzünü daha net görebilirsiniz. Aşk hayatınızda daha duygusal olabilir, romantizmin artabilir. Fiziksel görünümünüzle ilgili değişimler yapmak ve kendinize daha çok özen göstermek isteyebilirsiniz.

 

Hepinize keyifli bir hafta diliyorum…

Betül Erdem


YORUMLAR

Solve : *
10 + 5 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.