DOLAR 32,3366
EURO 35,1577
ALTIN 2240,465
BIST 8724,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Limak Filarmoni Orkestrası,Türkiye turnesinde

08.11.2017
A+
A-

Mehaba sevgili okuyucularım, 

Yazın sıkıcı ve bunaltıcı yorgunluğunu en iyi unuttuğum yerlerden biri de konserler oluyor. İş stresi, hayat meşgaleleri aslında biraz da yoğun ülke gündemi… Neyse dönelim sanata bu hafta size yeni bir etkinliği daha haber vermek istiyorum:

Limak Filarmoni Orkestrası, dünyaca ünlü tenor Murat Karahan’ın seslendirdiği Zeki Müren şarkılarıyla Türkiye turnesine çıkıyor

Sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra kültür- sanat alanında çalışmalara destek veren Limak Vakfı’nın kurduğu Limak Filarmoni Orkestrası, hayranlık uyandıran Ankara ve İstanbul konserlerinin ardından şimdi farklı şehirlerde müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Türkiye turnesi Zeki Müren’in doğum günü olan 6 Aralık’ta doğduğu yer olan Bursa’da başlayacak.

Dünyaca ünlü Türk tenor Murat Karahan’ın aynı zamanda sanat yönetmenliğini yaptığı Limak Filarmoni Orkestrası’nın Türkiye turnesi boyunca orkestra şefliğini ise Rengim Gökmen yapacak.

Çok sesli müziğin tanınması ve sevilmesi için çıktığı yolda İstanbul ve Ankara konserlerini başarıyla tamamlayan Limak Filarmoni Orkestrası, şimdi de Türkiye’yi karış karış gezmeye hazırlanıyor. İstanbul ve Ankara’da verdiği iki konserle büyük hayranlık uyandıran orkestra, Türkiye turnesine 6 Aralık’ta Bursa’da başlıyor. Dünyaca ünlü Türk tenor Murat Karahan’ın liderliğinde ve sanat yönetmenliğinde kurulan orkestranın çıkacağı Türkiye turnesinde yine şefliğini ülkemizin müzikte en önemli isimlerinden Rengim Gökmen üstlenecek. Limak Filarmoni Orkestrası, Türkiye’nin “sanat güneşi” olarak adlandırılan sanatçımız Zeki Müren’in en sevilen şarkılarını, bambaşka bir yorumla, şimdi de Türkiye’nin dört bir yanında izleyicilerle buluşturacak.

Zeki Müren doğduğugünde, doğduğu şehirde..

“Ülkemizin sanat güneşi” olarak adlandırılan Zeki Müren’in doğum günü olan 6 Aralık’ta yine doğduğu şehir olan Bursa’da başlayacak olan konserler aralık ve ocak ayı boyunca yaklaşık 10 ilde yapılacak.

Dünyaca ünlü tenor Murat Karahan, düzenlenecek konserlerde Zeki Müren’in hafızalardan çıkmayan “Şimdi Uzaklardasın”, “Elbet Birgün Buluşacağız” ve “Yaralı Gönül” gibi onlarca parçasını seslendirecek.

Limak Vakfı çatısı altında kurulan ve tamamı profesyonel yaklaşık 70 müzisyenden oluşan Limak Filarmoni Orkestrası’nın konser gelirleri Limak Vakfı altında yürütülmekte olan diğer sosyal sorumluluk projelerine aktarılacak.


YORUMLAR

Solve : *
14 + 26 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.