DOLAR 32,361
EURO 34,9635
ALTIN 2325,438
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kova burcunda dolunay – yeni düzen arayışı!

Merhaba Dostlar

25 Ağustos 2019 İstanbul saati ile 15:29’da Kova burcunun 22. Derecesinde gerçekleşen dolun ay hayatlarımızda ani kapanışlar ve devamında yeni başlangıçlarla 15 gün boyunca nabzımızı tutacak.

Bu sürede içinde bulunduğunuz , sizi sıkan hangi durum var ise

-Özgürleşme arzusuna kapılacak,

-Yer yer isyan edecek

-Entelektüel ve farklı çıkış yolları deneyeceğimiz olaylara , kararlara ve insanlara çekileceğiz.

Açıkçası Uranüsyen bir dolun ay olduğu için etkileri  eğer dönüşüm için direniyorsanız hayatınıza kaos ancak kaos ile gelen yeni bir düzen getirecektir. Çünkü bazen cesaret edemediğiniz ama içten içe isyan ettiğiniz ve artık sizin gelişiminize hizmet etmeyen kemikleşmiş tüm olaylara kişilere, durumlara karşı varoluş sistemi tıpkı bilgisayar yazılımları  gibi ‘’bu program komutunuza cevap vermıyor kapat ya online yardım ara ‘’ şeklinde uyarılarına benzer blokajlar , sonlanmalar ve bu sorunlara karşı, artık donanımızdaki programların işe yaramadığı ve  farklı çözüm yolları aramamız gerektiğini anlamanız için sistemsel uyarılarını yapar.

Yapmanız gereken çözemediğiniz tüm sorunlara karşı ya eskimiş düşünce kalıplarınızı ve yöntemlerinizi bırakıp ,farklı çözüm yöntemleri deneyeceksiniz yada açılmayan programınızı bilgisayarınızdan silip yeni bir uygulama için yer açacaksınız.

Bu konularda dolunay sizi hem cesaretlendirecek hem de çevrenizi genişleterek  buradan alacağınız yeni fikirlerle zihninizi açacak.

Bu 15 günlük dönemde entelektüel ,farklı zevkleri olan ,ilginç insanlara da çekilebilirsiniz. Aynı zamanda Güneş-Venüs kavuşumu olduğundan başlayan flörtler çok kısa sürede büyümeye meyillidir.

Eğer sorunlu bir  partneriniz var ise de yine kapris ve egosal yarışlar nedeniyle de ilişkinizde adrenalin seviyesenin artması ve çatışmaların sonlanma derecesine gelecek kadar uzaması da mümkün.

Ayrıca sosyal çevrenizden bazı insanlara hoşçakal deyip , hayatlarımıza yeni kişiler alacağız.Bilime teknolojiye ,sosyal olaylara ,arkadaş toplantılarına ,entelektüel fikirlere ,sanata,hobilerimize  ilgimiz de artacak.

Bu dönem potansiyellerinizi ortaya koyacak ve sizi daha mutlu hissettirecek farklı bir spora başlamak istiyorsanız tam zamanı.Yine işiniz yaratıcılık ile alakalı ise etrafınızdan fazlaca destek ve ilham alacaksınız.

Unutmayalım ki dolunaylar hayatlarımızın bir bölümünde kapanışları ve devamında yeniden başlangıçları sembolize eder..

Bu doğum haritanıza göre bir dostluğun bitimi ,bir aşkın sonu ,bir kariyerin değişimi ve hatta bir düşüncenizin değişimi bile olabilir.

Ayrıca 15 gün boyunca finansal konularda ani çıkabilecek lüks harcamalara da dikkat etmelisiniz.Keyfe keder harcamalarınız bu dönemde bütçenizi zorlayabilir.Birde trafikte kazların artabileceği ,iletişimde  egosal problemlerin yaşanacağı elektrik, internet akışı ,sosyal medya uygulamaları ile teknolojik aletlerde zaman zaman ani sorunların ,çökmelerin , gecikmelerin ve kesilmelerin  bu dönemde artacağını hatırlatmak isterim.

Sağlık olarak sinir sistemimize ,kalp ve kas sağlığımıza ,tansiyon ile gelişen hastalıklara da dikkat etmemiz gerekiyor.

Dolun ay etkisi boyunca vücudumuz aşırı elektriklenme yaşayacağından bedenimizi hergün nötralize etmek çok önemli. Toprağa çıplak ayak ile basmak ,sirkeli su ile yıkanmak ,sentetik kumaşlar dışında tamamen pamuklu kıyafetler giymek bu etkiyi azaltacaktır. Beslenmenizde de tuzu azaltıp ,Nikola Tesla’nın da yaptığı gibi , vücudumuzu nötralize etmek ve yararlı minaralleri almak için öğünlerinize de günde 1 adet patatesi eklemeyi de unutmayın.

Son olarak bireysel olarak en çok sınanacağımız genel durum ise bireyselleşirken ,bir başkasının varoluşuna izin vermek ve özgürlük alanı tanımak olduğunu belirteyim. Bu bireyselleşme bazen cesaretle ,bazen de isyanla olabilir. Ama en çok dengede kalabilen ve vizyonlarını genişleterek farklı fikirlerle hayatlarını, umutlarını ,geleceklerini şekillendirecek olanlar kazanacak..

Kova dolunayında bırakmak , dönüştürmek ve başlatmak istediğiniz şeyler için lütfen kendinize alan açın.

Tüm göksel gergin görünümlerden korunmanın tek yolu ufkumuzu ,bilgimizi ,bakış açımızı geliştirmek olduğunu hatırlayın.

Çünkü insan ancak düşünebildiği kadarını hayal edebilir…

Ve hayatlarımız sadece hayallerimiz kadar şekillenebilir…

Yolunuz açık olsun..

Sevgiler ..

Karma Astrolog Zuhal Karabaş

Kişisel Astrolojik Danışmanlık almak için :

Zuhalkarabas.astroloji@gmail.com

İnstagram : https://www.instagram.com/astrolog_zuhalkarabas/

Facebook : https://www.facebook.com/astrologzuhalkarabas/?ref=bookmarks


YORUMLAR

Solve : *
26 − 16 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.