DOLAR 32,3241
EURO 35,1017
ALTIN 2300,824
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Karma astroloji: 14 Eylül Balık Dolunayı!

14 Eylül 2019 İstanbul saati ile sabah 07:33’de Balık burcunda Neptünyen bir dolun ay gerçekleşecek.

Ruhsal olarak yüksek enerjilerin toprak anaya ineceği bu dolunayın spritüel yorumunu aslında en iyi anlatan sembolizm Hz. Musa’nın Sina dağında geçirdiği zamanlar sonucu yüksek bir tebliğ ile toplumuna geri dönmesidir.

Bu sembolizm balık burcu dolunayı ile yüksek farkındalık ve idrak sahipleri için kuşkusuz Tanrısal ilhama ulaşacakları ,beşer dünyasında benliklerini eritip bütüne dair idrak kapılarını açacakları bir dönemi anlatıyor bize.Ancak bu kez Tanrısal ilham kutsal Hira dağından Cebrail aracılığı ile değil bilakis etten ve kemikten hayatınızda var olanlar ,günlük yaşamınızı dolduranlardan gelecek.

Hizmet ettiğiniz ve hizmet aldığınız kim varsa bu tezahürleri kapınıza getirecek. İçten içe şu ana kadar fark etmediğiniz yada  önem vermediğiniz tüm manevi duyguları ortaya serecek.

Dünyada her birimiz belirli döngülerle deneyimler kazanırız , 30 Ağustos’ta Başak burcunda başlayan yeni ay kendini kapatmak için Balık dolunayına teslim ediyor olacak. Yani ay başından beri süregelen tüm planlı tempo ,ince sentez ,akılcılık ve seçicilik adına yürüttüğünüz her şey Başak etkisi ile unutulan duygu ve maneviyat ile Balık dolunayı altında sentezlenecek. Bu da bizim Ekim ayında Terazi burcunda , özellikle yakın ilişkilerde kendini gösterecek olan  yeni ay etkilerine de tohumlar ekmemiz demek olacak.

Çünkü Dolunay zamanı an haritasına  baktığımızda  yükselene Terazi burcu oturmuş durumda. Birlik bilincinin oluşması için kimin ruhunda maneviyat kalmış ve birlik bilincine engel olan hangi önyargılı tabularımız zihnimize sabitlenmiş bu dolunay ile hepsi teker teker önümüze dökülecek. Buna kendi zihinsel tezahürlerimizde dahil .

Açıkcası bu dolunayda akışta kalmayı ,geleni direnmeden göğüsleyebilmeyi ve yargısızca adeta içinden geçebilmeyi öğrenmeliyiz.Bir başkasının gelişimi için ne kadar fedakar olabileğimizi görebilmeliyiz.Kamil insana erişim yolunda her ilişkinin alma ve verme dengesinde olmadığı ,bazen seçilmiş ruhlar olarak da almama pahasına kendinden vererek, kendinden daha düşük frekanstaki varoluşlara  maneviyatın değerini hatırlatabilmeliyiz.

Çünkü Yaratıcı ilahi ilhamlarının tebliğleri için kendini yine insan üzerinden  gösterecektir ve bizi de  en çok yukarıda saydıklarımla ve  kendi beşeri tabularımız ile sınayacaktır.

Dolun ay haritasında egonun eridiği ve ruhsal güneşin parladığı 12. evde , dünyasal güneşin gözleri kör eden tüm kibir ve yanılsamalarından kurtuluş ve aydınlama vaadleri var.Tabii dünyasal ilizyondan sıyrılmayı başarabilenler için.

Dolunayın gölge etkisinde kalanlar için ,yani tüm tezahürleri katı  rasyonel bakış açısı ile değerlendirmeye çalışanlar içinse ,bu dolunay adeta psikolojilerinin sınandığı , çeşitli düşmanlıklarla karşılaşıp içe kapandıkları , günlük hayatlarında ne kadar mükemmelliğe ulaşmaya çalışsalar da mutlu olmayı başaramadıkları ,sağlıkları ile sorun yaşadıkları bir dönemin kapıları açılıyor.

Gölge etkisinde olanlar için bitişler ve bırakışlar hep beşeri ilişkiler iken , ruhsal yönde kalanlar için kişisel aydınlanmanın ve idrakın keskin virajı görülüyor.

Peki ne yapmamız gerekiyor ?

Bu dolunayda en çok verim alacağınız alanlar ruhsal ve maneviyatla ilgili çalışmalardır.

Meditasyonlar yapabilir ,inzivaya çekilebilir , şifa ve bilinç altı çalışmaları uygulayabilir , çevremize karşı maneviyatımızı güçlendirecek ,besleyecek  iyilikler ve fedakarlıklarda bulunabiliriz.Psikolojik sağlığımızı dengede tutarak dolunay etkisi ile oluşabilecek bedensel sağlık sorunlarından korunabiliriz.Bu dönemde ilham ve mesaj içeren rüyalarımız artacağı için rüyalarımızı daha hassas gözlemleyebiliriz.

Ayrıca özellikle dolunay zamanı 2-3 gün boyunca vücudumuzda ödem ,ayaklar ve ellerde şişmeler özellikle ayak ve bacaklarda ağrılar görülebilir.Uyku dengeniz bozulabilir ve zihinsel olarak gergin olabilirsiniz.Bu görünümler geçici olmakla beraber beslenmenizde tuz alımını azaltmanızda fayda var.Zihinsel gerginliğinizi rahatlamak için  lütfen alkole ve yatıştırıcı ilaçlara sarılmayın. Duygu açlığından dolayı  sizi cezbeden yeni ilişkilere biraz temkinli yaklaşıp , önünüzü göremeyeceğiniz için  yeni kararlara  ve işlere girişmeyin. Zira aldanma ve aldatılma potansiyelleri çok yüksek.

Yine Balık burcu etkisi ile günlük hayatımızda odaklanmakda sorunlar ve dalgınlıklar ile beraber kaybolabilecek zaman ,emek ve eşyalarınıza dikkat edin.Gereksiz takıntılara düşüp  karşınıza çıkan saçma sapan olayları aydınlatmak için enerjinizi harcamayın. Kendi yaşamsal enerjinizi çok fazla tüketmeden çevrenize fayda vermeye çalışarak , size düşmanlık yapanları da kendi karmasına emanet etmeyi bilerek bu döngüyü geçirmenizi öneririm.

Balık dolunayı tüm İlham ve Şifası ile yollarımızı aydınlatsın dilerim …

Sevgiler..

Karma Astrolog Zuhal Karabaş…


YORUMLAR

Solve : *
27 ⁄ 9 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.