DOLAR 32,5231
EURO 34,8792
ALTIN 2429,568
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kariyer ve iş ortaklıkları açısından riskli bir hafta

27.11.2016
A+
A-

Merhaba sevgili okurlar!


29 Kasım Salı gecesi Venüs Uranüs etkileşimi yaşayacağız. Bu açıyla kariyer ve iş ortaklıklarında ani gelişmeler, beklenmeyen sürprizler oluşabilir, anlaşmalarda sorunlar çıkabilir.

Parayla ilgili ani gelişmeler, para kayıpları yaşanması olasıdır. Maddi kayıpları önlemek için ani bir ortaklık kurabilirsiniz. Hayatımıza kısa dönemli tutkulu ilişkiler getirebilecek bu açının sizi zorlamaması için partneriniz veya eşinize bir sürpriz yapıp onu şaşırtabilirsiniz.

 

1 Aralık Perşembe günü sabaha karşı Güneş Neptün kontağı yaşanacak. Bu açıyla gelirlerde ve sosyal çevremizde belirsizlikler, aldanmalar ve bir türlü plan yapamamak, olayları kesinleştirememek ve gerçekleştirememek gibi durumlar oluşabilir. Dolandırıcılara dikkat etmeliyiz! Olumsuz etkileri yok etmek için maddi alanda yaratıcılığımızı kullanabiliriz. Kimlik bunalımı yaşanabilir, estetik ameliyatlar ve tarz-stil değişikliği yapmak için hiç uygun bir zaman değildir!


2 Aralık Cuma günü sabaha karşı gökyüzünde Mars Jüpiter üçgeni oluşacak. İletişim artacak, özellikle iş çevremizi genişletebilecek, yeni kişilerle tanışabilecek, bilmediğimiz çevrelere girebileceğiz ve böylece yeni fırsatlar yakalayabileceğiz. İletişimi artırarak bol kazanç elde edebileceğiz.

Cuma gecesi Merkür Oğlak burcuna giriyor! Kariyerle ilgili yeni iletişim yolları keşfedebiliriz.. Yükselmek, terfi, yeni bir kariyer için iletişim kurmak ve çevre edinmek, özellikle de otelcilik, organizasyon, oyunculuk gibi iş alanlarında ve eğlence sektöründe çevre edinmek için harika bir zamanlama olacak! Bu dönemde kadersel beraberlikler kurulabilir, aşk hayatında yeni bir kapı aralanacaktır.. Çocuklarla ilgili gelişmeler görebileceğiz.

Şimdi burçlara geçelim:


01 KOCKOÇ: Cuma gecesi Merkür Oğlak burcuna giriyor! Kariyer alanında ilerleyecek olan Merkür, kariyer yapmak ve yükselmek, terfi etmek için gerekli kişilerle tanışmanıza vesile olabilir. İş çevrenizi genişletebilir, iletişimi artırabilirsiniz! Yeni çevrelere girmek ve adınızı duyurmak kolay olacaktır, bu süreci iyi kullanırsanız işte başarı sağlarsınız! Merkür 20 Aralıkta geri hareketine başlayacak- ki etkisi bundan 4-5 gün önce başlayacaktır, bu yüzden yılbaşı alışverişlerinizi şimdiden yapmanızı öneririm!

 

02 BOGABOĞA: Cuma gecesi Merkür Oğlak burcuna giriyor! Uluslararası ilişkiler, yabancı bağlantılar, seyahatler, eğitimlerle ilgili işlerinizi hızlandıracak ve artıracak olan Merkür sayesinde çevrenizi genişletecek ve daha çok bilgi edineceksiniz, hazır olun bilgiye doyacaksınız! Bu alanlarla ilgili gelirlerinizi de artıracak olan Merkürü olumlu yönde kullanırsanız meyvelerini verecektir.. Merkür 20 Aralıkta geri hareketine başlayacak- ki etkisi bundan 4-5 gün önce başlayacaktır, bu yüzden yılbaşı alışverişlerinizi şimdiden yapmanızı öneririm!

 

03 IKIZLERİKİZLER: Cuma gecesi Merkür Oğlak burcuna giriyor!Miras konuları gündeme gelebilir, ev kredisi almayı düşünüyorsanız, araştırma yapabilirsiniz. Aslında herhangi bir konuda karar vermeden önce araştırmalısınız, bu süreci iyi kullanın, normalde bulamayacağınız bilgilerle karşılaşabilirsiniz.. Merkür 20 Aralıkta geri hareketine başlayacak- ki etkisi bundan 4-5 gün önce başlayacaktır, bu yüzden yılbaşı alışverişlerinizi şimdiden yapmanızı öneririm!

 

04 YENGECYENGEÇ: Cuma gecesi Merkür Oğlak burcuna giriyor!Eşiniz veya partnerinizle daha çok iletişim kuracağınız bir döneme giriyorsunuz, birbirinizi anlamaya çalışmalısınız. Bilinçaltınız adeta konuşabilir, farkında olmadığınız fakat hissettiğiniz şeyleri sözlere dökebilirsiniz. Beraber kısa seyahatlere çıkabilir veya bir kursa yazılabilirsiniz. İş anlaşmaları yapabilirsiniz, yalnız Merkür geri hareketindeyken yeni işlere başlamamanızı tavsiye ederim. Merkür 20 Aralıkta geri hareketine başlayacak- ki etkisi bundan 4-5 gün önce başlayacaktır, bu yüzden yılbaşı alışverişlerinizi şimdiden yapmanızı öneririm!

 

05 ASLANASLAN: Cuma gecesi Merkür Oğlak burcuna giriyor!İş sektörünüzü canlandıracak olan Merkür sayesinde iş bağlantılarınızı artıracak ve yeni insanlarla tanışıp, çevrenizi genişletebileceksiniz. Gelirlerinizi artırabilir, maaşınıza zam alabilirsiniz. İş seyahatlerine çıkabilir ve iş arkadaşlarınızla sosyalleşebilirsiniz. Merkür 20 Aralıkta geri hareketine başlayacak- ki etkisi bundan 4-5 gün önce başlayacaktır, bu yüzden yılbaşı alışverişlerinizi şimdiden yapmanızı öneririm!

 

06 BASAKBAŞAK: Cuma gecesi Merkür Oğlak burcuna giriyor!Burcunuzun yöneticisi Merkür aşk, çocuklar, eğlence hayatı, tatil, organizasyon alanlarını canlandıracak. Hamilelik haberi alabilir, aşık olabilir, kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Çocuklarınızla iletişiminiz artacaktır. Merkür 20 Aralıkta geri hareketine başlayacak- ki etkisi bundan 4-5 gün önce başlayacaktır, bu yüzden yılbaşı alışverişlerinizi şimdiden yapmanızı öneririm!

 

 

07 TERAZITERAZİ: Cuma gecesi Merkür Oğlak burcuna giriyor!Ailenizle ilişkilerinizi artıracağınız bir dönem olabilir, veya evinizle ilgili anlaşmalar yapabilir, bu konulara odaklanabilirsiniz, araştırma yapmak için uygun bir zamanlama. Yaşadığınız yeri değiştirme kararı alabilir, uygun yeri bulmak için seyahat edebilirsiniz. Evinizden çalışıyorsanız işlerinizin artacağı bir döneme giriyorsunuz, yalnız Merkürün gerileme döneminde anlaşma imzalamaktan kaçının! Merkür 20 Aralıkta geri hareketine başlayacak- ki etkisi bundan 4-5 gün önce başlayacaktır, bu yüzden yılbaşı alışverişlerinizi şimdiden yapmanızı öneririm!

 

08 AKREPAKREP: Cuma gecesi Merkür Oğlak burcuna giriyor!İletişim odaklı olacağınız ve sosyal çevrenizi genişletebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bol bol sosyalleşin, çıkın, gezin, farklı ortamlara girin. Tanıştığınız kişilerin ileride kariyerinize yardımı dokunabilir. Kısa seyahatlere çıkabilir veya eğitim için ödeme yapabilirsiniz. Kredi, borç gibi konular gündeme gelebilir, zamanınızın çoğunu bankalarda geçirebilirsiniz, Merkür gerilerken yeni anlaşmalardan kaçınmanızı tavsiye ederim! Merkür 20 Aralıkta geri hareketine başlayacak- ki etkisi bundan 4-5 gün önce başlayacaktır, bu yüzden yılbaşı alışverişlerinizi şimdiden yapmanızı öneririm!

 

09 YAYYAY: Cuma gecesi Merkür Oğlak burcuna giriyor!Eşiniz veya ortağınızın gelirleri gündeme gelebilir. Yeteneklerinizi ortaya çıkarmaktan korkmayın, kaçınmayın! Kendinizi göstermek için fırsatlar ayağınıza gelebilir, hatta Merkür gerilerken geçmişte elinizden kaçan fırsatlar yeniden karşınıza çıkabilir, Jüpiter sayesinde şans sosyal çevrenizden gelecektir, farkındalığınızı artırmalısınız! Merkür 20 Aralıkta geri hareketine başlayacak- ki etkisi bundan 4-5 gün önce başlayacaktır, bu yüzden yılbaşı alışverişlerinizi şimdiden yapmanızı öneririm!

 

 

10 OGLAKOĞLAK: Cuma gecesi Merkür Oğlak burcuna giriyor!Yeni iş, seyahat, eğitim şansları ayağınıza gelebilir. Bu dönemde daha konuşkan olabileceksiniz, adeta açılacaksınız, yurtdışı seyahatine çıkmak veya yeni bir eğitime başlamak için iyi bir zamanlama, yalnız Merkür gerilerken yeni işlere başlamanızı asla tavsiye etmem, elinizi çabuk tutmalısınız.. Merkür 20 Aralıkta geri hareketine başlayacak- ki etkisi bundan 4-5 gün önce başlayacaktır, bu yüzden yılbaşı alışverişlerinizi şimdiden yapmanızı öneririm!

 

11 KOVAKOVA: Cuma gecesi Merkür Oğlak burcuna giriyor!İletişim alanında biraz geri planda kalmak ve gözlem yapmak isteyebilirsiniz. Siz kendi işinize bakacak ve başkalarının karışmasını istemeyeceksiniz. Kendinizi ifade etmekte sorunlar yaşayabilirsiniz, özellikle aşk hayatında ve çocuklarla iletişiminizde aktif rol oynamayacak, olayları kendi haline bırakacaksınız. Hedeflerinizi ve kariyer planlarınızı yapmak için bu zamanı kullanmalısınız! Merkür 20 Aralıkta geri hareketine başlayacak- ki etkisi bundan 4-5 gün önce başlayacaktır, bu yüzden yılbaşı alışverişlerinizi şimdiden yapmanızı öneririm! Merkür retrosu yarım kalan işleri tamamlamak için çok idealdir.

 

12 BALIKBALIK: Cuma gecesi Merkür Oğlak burcuna giriyor!Sosyal çevrenizde aktif rol alan, aranılan isim olacaksınız, arkadaşlarınızla bol bol zaman geçirecek, ve yeni arkadaşlar edineceksiniz, hatta gelecekteki partnerinizi veya ortağınızı bulabilirsiniz bu süreçte. Merkür 20 Aralıkta geri hareketine başlayacak- ki etkisi bundan 4-5 gün önce başlayacaktır, bu yüzden yılbaşı alışverişlerinizi şimdiden yapmanızı öneririm! Ayrıca Merkür retrosunda eski partnerler, ortaklar, eşler ve aynı evi paylaştığınız insanlardan duyumlar alabilirsiniz, geçmiş önünüze serilebilir, test edilebilirsiniz, sadece şunu aklınızda tutmanız gerekiyor: bu süreçte gerçekleşenler geçici olacaktır, bu yüzden fazla ciddiye almamanızı tavsiye ederim..

 

Sevgilerimle
Pınar Köseoğlu
Astroloji Pınarı


YORUMLAR

Solve : *
8 − 2 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.