DOLAR 32,3344
EURO 35,1732
ALTIN 2244,079
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası’ndan müzik şöleni

19.10.2017
A+
A-

Merhaba sevgili okuyucularım;

Sonbarın gelişi ile birlikte konserler dolu dizgin gidiyor. Kulaklarımızın pasını silecek ve yine size katılmaktan hoşlanacağınız bir etkinliği haber vermek istiyorum. 

İDSO DenizBank Konserleri İstanbulluları klasik müzikle buluşturmaya devam ediyor. Her Cuma akşamı İstanbul’un çeşitli salonlarında müzikseverlere klasik müzik ziyafeti sunan İDSO, bu hafta Fulya Sanat Merkezi’nde konser verecek.Ülkemizde genç kuşağın kayda değer müzisyenlerinden biri olan ve günümüzde orkestra şefliği, bestecilik, aranjörlük ve eğitimcilik dallarında aktif olarak çalışan Şef Tolga Taviş yönetiminde, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nda arp grup şefliği ve Anadolu Üniversitesi’nde akademisyenlik yapan Türkiye’nin ilk erkek arp sanatçısı Çağatay Akyol ve müzisyen bir aileden doğan ve Avrupa’da çeşitli ülkelerde ödüller ve iftiharlar alan usta Keman sanatçısı Evlin Hoxha Ganiyev’e eşlik edecek olan İDSO, 20 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’de yine muhteşem bir konsere imza atacak.

Konserde; Wolfgang Amadeus Mozart’ın “Keman Konçertosu No. 3”; George Frideric Handel’ın “Arp Konçertosu” ve Wolfgang Amadeus Mozart’ın “Senfoni No.40“ eserleri icra edilecek.

PROGRAM / 20 EKİM CUMA SAAT 20.00

* Wolfgang Amadeus Mozart “Keman Konçertosu No. 3”
* George Frideric Handel “Arp Konçertosu”
* Wolfgang Amadeus Mozart’ın “Senfoni No.40“


YORUMLAR

Solve : *
36 ⁄ 12 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.