DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2489,649
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İş ortaklıkları, yeni yatırımlar ve finansal güçlenme…

Merhaba sevgili okuyucular! Ekim geldi, hoşgeldi.. Umarım sonbaharı en güzel şekilde yaşayacağımız bir ay olur. Bu hafta gündemde yoğun enerjiler olacak. En çok öne çıkacak enerjiler Mars- Jüpiter açısı ve Güneş- Plüto açısı olacak. Vee Merkür yine yerinde durmuyor, 7 Ekimde Terazi’ye geçiş yapacak.. Şimdi bu açıları inceleyelim:

4 Ekim Salı günü Güneş Satürn enerjisi etkin olacak. Bu açıyla beraber uzun soluklu iş ilişkileri gündeme gelecek. Ortaklık kurduğunuz kişiler veya şirketlerle yolunuz uzun süre ayrılmayacaktır. İş arkadaşlarıyla borç- harç ilişkilerine girebilirsiniz. İş için kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Kendi işinizi kurmayı düşünüyorsanız kredi çekebilirsiniz veya borç isteyebilirsiniz, güzel bir zamanlama olduğunu söyleyebilirim! Bugünü kaçırmayın

5 Ekim Çarşamba günü ilk olarak Venüs Plüto kontağı olacak gökyüzünde. Uzun süreli ilişkiler ve evliliklerde ufak tefek kıskançlıklar olabilir, ama unutmamalıyız ki bu açı eşlerin birbirine daha da yakınlaşmasını sağlayacak, ilişkinize heyecan gelebilir.. Bu açıyı kullanıp eşinizle özel ve romantik bir program yapabilirsiniz bence Ayrıca kariyer gelirleri alanında büyük miktarda kazançlar sağlamanız mümkün. Özellikle sigortacılık gibi güvenlikle ilgili sektörlerde kazançlar artabilir. Bu alanda yatırım yapabilirsiniz, bir ekonomi uzmanına danışmanızı öneririm. Ayrıca bilim ve teknoloji arenasında da kazançlar artacaktır.

Aynı gün meydana gelecek Mars Jüpiter etkileşimi ile biraz fazlaca işkolik olabiliriz. İşlerimizde aşırıya kaçıp, arada bir nefes almayı unutmamalıyız. Gün içinde çok hareketli olacağız, ayrıca plan- programımıza uygun davranabileceğiz. Planlı hayata geçmek için güzel bir zamanlama olacaktır.

 

7 Ekim Cuma günü ilk olarak Merkür Terazi burcuna geçecek! Daha çok düşünce ve fikirlerimizle ön planda olacağımız, ikili ilişkilerimizin yükselişe geçeceği bir döneme giriyoruz. Ortaklıklar artacak ve tanışıklıklar dolayısıyla kariyerimizde kendimizi daha çok ortaya koyabileceğiz.

 

Aynı gün oluşacak Güneş Plüto etkileşimi sayesinde arkadaşlıklar, tutkulu birlikteliklere ve aşk ilişkilerine dönüşebilir. Bugünlerde aşk ilişkilerinde kıskançlıkların artışına, hatta kıskançlık cinayetlerine tanık olabiliriz. Kin, öfke gütmek bizi yoracaktır, bu sebeple bu dönemi aşk ilişkilerimizi veya çocuklarımızla ilişkilerimizi düzeltmek, değiştirmek için kullanabiliriz. Kıskançlık, haset içeren düşüncelerimiz ortaya çıkabilir, önemli olan bunların farkına varmaktır. Bugünlerde sosyal ilişkiler artabilir, örneğin bir arkadaşımızla buluşacaksak, bir anda 5-6 kişi bir araya toplanmış bir şekilde bulabiliriz kendimizi. Yeni insanlarla tanışabilir, çevremizi genişletebiliriz.
Şimdi burçlar tek tek nasıl etkilenecek görelim (ilk olarak yükselen burcunuzu okumanızı öneririm):

 

01 KOCKOÇ:
4 Ekim Salı günü oluşacak Güneş- Satürn etkileşimi ile evlilik ve ortaklıklar hanenizde parlayan güneş, uzun süreli ortaklıklar kurmanıza ve evlenmenize yardımcı olacak. Evleneceğiniz kişiyle veya ömür boyu dost olacağınız kişilerle tanışabilirsiniz bugün, ayrıca gelecekteki potansiyel iş ortağınızla tanışmanız da mümkündür. Bugünü atlamayın, olabildiğince çok sosyalleşin derim. 5 Ekim Çarşamba günü ilk olarak Venüs Plüto kontağı oluşacak. Ardından Mars- Jüpiter gerilimli açısı aktive olacak. Kariyer ve işiniz dolayısıyla büyük kazançlar sağlayabileceğiniz bir gün, bugünü yeni müşteriler avlamak için kullanabilirsiniz, veya daha iyi kazançlı bir işe geçmek için.. Eşiniz veya ortağınızla yeni iş ilişkileri başlatmayı düşünüyorsanız harekete geçebilirsiniz. Yalnız gökyüzündeki bu etkileşim yüzünden azminiz büyüyecektir, azim ile hırsı karıştırmayın, çok hırslanabilirsiniz, gözünüz kendinizden ve işinizden başka hiçbir şeyi ve hiç kimseyi görmeyebilir, dikkatli olun. Eşiniz ve ortağınızla ortak kazançlarınız gündeme gelebilir, kimseyi kırmamaya ve kimsenin hakkını yememeye dikkat edin. 7 Ekim Cuma günü ilk olarak Merkür Terazi burcuna geçecek! Ardından Güneş- Plüto etkileşimi gerçekleşecek. Merkür sayesinde yeni iş ilişkileri kurabilirsiniz, yeni tanıdıklar, arkadaşlar ve iş ortakları edinebilirsiniz. Ayrıca kardeşleriniz veya kuzenlerinizle daha çok iletişim kurabilirsiniz. Bu dönemde kısa seyahatler artabilir. Arkadaşlarınız sayesinde yeni bir iş şansı yakalayabilirsiniz. Eşiniz ve ortaklarınızla büyük ölçekli iş projeleri kurabilirsiniz. Eşinizle veya uzun süredir devam eden birlikteliğiniz varsa sevgilinizle kıskançlıktan doğan tartışmalar, sorunlar, surat asmalar ve soğukluklarmeydana gelebilir. Bunun sebebinin birbirinize karşı hissettiğiniz yoğun duygular olduğunu unutmayın!

 

02 BOGABOĞA:
4 Ekim Salı günü oluşacak Güneş- Satürn etkileşimi ile iş dolayısıyla yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Eğer eğitmenseniz kendi işinizi ve ortaklığınızı kurmak için uygun bir gün. Yeni bir işe başlayanların işleri kalıcı ve uzun dönemli olacaktır. 5 Ekim Çarşamba günü ilk olarak Venüs Plüto kontağı oluşacak. Ardından Mars- Jüpiter gerilimli açısı aktive olacak. Bugün büyük kazançlar elde edebileceğiniz yeni ortaklıklar kurabilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Evlenebilir veya evleneceğiniz kişiyle tanışabilir, veya eşinizle tutkulu günler geçirebilirsiniz. İş gelirlerinde hareketlilik gözlenebilir, özellikle maddiyatla ilgili konularda tartışmalar çıkabilir, hazırlıklı olun ve hakkınızı arayın! Ayrıca eğitim ve uzak seyahatler için harcamalar yapabilir ve bu gerilimi bu şekilde savuşturabilirsiniz. 7 Ekim Cuma günü ilk olarak Merkür Terazi burcuna geçecek! Ardından Güneş- Plüto etkileşimi gerçekleşecek. Merkür iş alanınıza girecek ve iş ilişkilerinizi etkinleştirecek, işyerinde aşkı bulabilirsiniz, veya işinizi geliştirmek için harcamalarda bulunabilirsiniz. Hastalıklara karşı tetikte olun, özellikle böbreklerinizi, dişlerinizi ve kemiklerinizi koruyun. Dişçiye operasyon için gidebilirsiniz. Ayrıca kırık ve çatlaklar olabilir, ani hareketlerden kaçınmakta fayda var. İş alanında büyük atılımlar mevcut, özellikle de turizm veya eğitim sektöründe çalışıyorsanız. İşyerinde dikkatli olun, arkanızdan gizli işler çevrilebilir.

03 IKIZLERİKİZLER:
4 Ekim Salı günü oluşacak Güneş- Satürn etkileşimi ile aşık olabilirsiniz! Evlenme teklifi etmek için yerinde bir gün! Dilinizden uygun kelimeler dökülecektir, kendinizi ana bırakın. Uzun soluklu bir birlikteliğe başlayabilirsiniz, veya ortağınıza farklı hisler beslediğinizin farkına varabilirsiniz. 5 Ekim Çarşamba günü ilk olarak Venüs Plüto kontağı oluşacak. Ardından Mars- Jüpiter gerilimli açısı aktive olacak. İş alanında büyük dönüşümler yaşayabilirsiniz, kredi çekebilir, işinizi büyütebilirsiniz. İş alanındaki düşünceleriniz ve hareketlerinizi gizli tutmaya yönelik davranışlarda bulunacaksınız. Sevdiğiniz kişiyle tutkulu bir gün geçirmek için çok ideal bir zamanlama. İş için kredi çekebilir veya borç alabilirsiniz ama harcamalarınız konusunda kılı kırk yarmanızı tavsiye ederim, gereksiz harcamalar yapmaya yatkın olduğunuz bir dönemdesiniz şu anda. İş ilişkilerinde tartışmalar görülebilir. 7 Ekim Cuma günü ilk olarak Merkür Terazi burcuna geçecek! Ardından Güneş- Plüto etkileşimi gerçekleşecek. Merkür sayesinde aşk hayatınız canlanacak! Yeni bir aşk hayatınıza girebilir, veya sevdiğiniz için tarzınızı değiştirebilirsiniz. Çocuklarınızla iletişiminiz bu dönemde önem kazanacak, onlarla daha dikkatli konuşabilirsiniz. Evinizi dekore edebilir, sevdiğiniz eşyalarla doldurabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla iletişiminize dikkat edin, kırıcı sözler havada uçuşabilir. Kıskançlık emareleri gözükebilir.

04 YENGECYENGEÇ:
4 Ekim Salı günü oluşacak Güneş- Satürn etkileşimi ile evden çalışmaya başlayabilirsiniz, veya emlakçılık, aileyle ilgili her konuda yeni bir işe girebilirsiniz. İşinizde rutin bir düzen oturtmak, plan- program oluşturmak için ideal bir gündür. 5 Ekim Çarşamba günü ilk olarak Venüs Plüto kontağı oluşacak. Ardından Mars- Jüpiter gerilimli açısı aktive olacak. Sevdiğiniz kişiyle başbaşa tutkulu bir gün geçirmek için idealdir. Sosyal çevrenizden biriyle flört edebilirsiniz, arkadaşlık tutkulu bir ilişkiye dönüşebilir. Evinizle ilgili büyük harcamalar yapabilirsiniz, ipin ucunu kaçırmayın! Kariyerinizi ilerletmek veya iş ilişkilerinizi düzeltmek için bir takım eğitimler alabilirsiniz. 7 Ekim Cuma günü ilk olarak Merkür Terazi burcuna geçecek! Ardından Güneş- Plüto etkileşimi gerçekleşecek. Merkür sayesinde ailenizle iletişiminiz artabilir, anne- babanızla daha çok zaman geçirebilirsiniz. Veya evinizde izole bir gün geçirmek de isteyebilirsiniz. Eviniz ve aileniz için yüksek oranda harcamalar yapabilirsiniz. Özellikle babanızla ve hayatınızdaki önemli erkek figürlerle tartışmaya girmekten kaçının.

05 ASLANASLAN:
4 Ekim Salı günü oluşacak Güneş- Satürn etkileşimi ile yaşça olgun kişilerle, özellikle de yakın akrabalarımızla iletişime geçebiliriz. Kardeşlerimiz veya eşimizin kardeşleriyle iletişimimiz artabilir. Uzun soluklu, disiplin gerektiren bir eğitime başlamak için ideal bir gündür. 5 Ekim Çarşamba günü ilk olarak Venüs Plüto kontağı oluşacak. Ardından Mars- Jüpiter gerilimli açısı aktive olacak. Kariyer gelirlerinde artış gözlenebilir. İşle ilgili ortamlarda tutkulu birliktelikler kurmak mümkündür. Evimiz ve ailemiz için büyük harcamalar yapabiliriz. İşyerinde çıkabilecek olası tartışmalara dikkat etmelisiniz. Ufacık tartışmalar bir anda çığrından çıkıp büyüyebilir. 7 Ekim Cuma günü ilk olarak Merkür Terazi burcuna geçecek! Ardından Güneş- Plüto etkileşimi gerçekleşecek. Gelirlerinizin yöneticisi Merkür, iletişim alanınıza giriyor. Bol bol iletişim kurabilirsiniz, telefonunuz hiç susmayabilir. Yeni kişilerle tanışabilir, sosyal çevrenizi genişletebilirsiniz. İletişim, medya, reklamcılık, basın-yayın, eğitim alanında çalışıyorsanız gelirleriniz artabilir. İş ilişkilerinizde dikkatli olmalı, tartışmalardan kaçınmalısınız. İletişim üzerine odaklanmanız sayesinde büyük işlere imza atmanız mümkün.

 

06 BASAKBAŞAK:
4 Ekim Salı günü oluşacak Güneş- Satürn etkileşimi ile yeni ve uzun süreli işler bağlamanızı sağlayacak yeni müşteriler edinmeniz mümkün. Gelirlerinizi insan ilişkileri yoluyla artırabilirsiniz. Bütçe yapma için çok ideal bir gün. 5 Ekim Çarşamba günü ilk olarak Venüs Plüto kontağı oluşacak. Ardından Mars- Jüpiter gerilimli açısı aktive olacak. Sevdiğinizle iletişiminizde güçlü enerjiler etkin olacak, kıskançlık ve sahiplenme duyguları baş gösterebilir. Tutkunuzu birbirinize gösterebileceğiniz bir gün olacak. Büyük miktarda para kazanmak için ideal bir zamanlama, özellikle de turizm, basın-yayın, eğitim, seyahat alanlarında çalışıyorsanız. Sevdiğinizle ve çocuklarınızla iletişimde gerilimler, tartışmalar büyüyebilir, dikkat edin. 7 Ekim Cuma günü ilk olarak Merkür Terazi burcuna geçecek! Ardından Güneş- Plüto etkileşimi gerçekleşecek. Merkür sayesinde kazançlarınız ve finansal durumunuz önem kazanacak. Merkür sayesinde bu dönem kariyer gelirleriniz artacak, yeni kişilerle tanışıp, çevrenizi genişlettikçe kazanç kapılarınız bir bir açılacaktır. Yalnız bugün büyük miktarda harcamalar yapmaktan kaçının.

 

07 TERAZITERAZİ:
4 Ekim Salı günü oluşacak Güneş- Satürn etkileşimi ile eşiniz, ortağınız ve arkadaşlarınızla iletişiminizde güzel etkiler mevcut. İletişim ve seyahatler alanında daha disiplinli ve düzenli olacağınız bir gün olacak. Seyahat planlarınızı yapmak için kullanabilirsiniz bugünü. Sosyal çevrenizle ilişkilerinizi düzenleyebilirsiniz. 5 Ekim Çarşamba günü ilk olarak Venüs Plüto kontağı oluşacak. Ardından Mars- Jüpiter gerilimli açısı aktive olacak. Dış görünüşünüzde ve tarzınızda yenilikler yapabilir, kendinizi dönüştürebilirsiniz. Maddi kazançlar alanında şanslısınız! Aileyle, özellikle de erkek figürlerle iletişiminizde tartışmalar çok çabuk büyüyebilir, dikkatli olun. Ayrıca eviniz ve aileniz için büyük harcamalar yapabilirsiniz, abartmamaya çalışın. 7 Ekim Cuma günü ilk olarak Merkür Terazi burcuna geçecek! Ardından Güneş- Plüto etkileşimi gerçekleşecek. Merkür sayesinde daha çok içinizdekileri dökeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Sonunda izole süreciniz sona eriyor! Aklınızdakileri başkalarıyla rahatça paylaşabileceksiniz. Ayrıca yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Eşinizle tartışmalar yaşayabilirsiniz, özellikle kıskançlık krizlerine karşı tetikte olun.

08 AKREPAKREP:
4 Ekim Salı günü oluşacak Güneş- Satürn etkileşimi ile iş alanında daha izole ve gizli ilerlemeyi tercih edeceğiniz bir süreçtesiniz. İş ilişkileriniz dolayısıyla gelirleriniz artabilir. 5 Ekim Çarşamba günü ilk olarak Venüs Plüto kontağı oluşacak. Ardından Mars- Jüpiter gerilimli açısı aktive olacak. Eşinizle veya partnerinizle başbaşa, tutkulu bir gün geçirebilirsiniz. Aşırı hareket ve spordan kaynaklanabilecek sakatlıklara karşı dikkatli olmanızı öneririm! İş arkadaşlarınızla iletişiminize dikkat, sözlerinizi seçerken özen gösterin, zira tartışmalar kolayca alevlenebilir. 7 Ekim Cuma günü ilk olarak Merkür Terazi burcuna geçecek! Ardından Güneş- Plüto etkileşimi gerçekleşecek. Merkür yüzünden biraz içinize kapanabilir, izolasyonu seçebilirsiniz. Sosyal faaliyetlerden ve çevrenizden biraz uzak kalıp yalnız zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Harcamalarınızı kısabilir, derneklere bağış yapabilirsiniz. Kariyer ve iş ilişkileri alanında iletişim kazalarına dikkat edin. Gizliliği tercih ederek bazı kazalara sebebiyet verebilirsiniz!

09 YAYYAY:
4 Ekim Salı günü oluşacak Güneş- Satürn etkileşimi ile sosyalleşip yeni bir çevre edinmek için harika bir gün! Sevdiğinizle ve onun arkadaşlarıyla tanışabilirsiniz. Bugün başlattığınız ilişkiler ve tanışıklıklar uzun süreli olacaktır. Geleceğinizi planlayarak yeni bir eğitime başlayabilirsiniz! 5 Ekim Çarşamba günü ilk olarak Venüs Plüto kontağı oluşacak. Ardından Mars- Jüpiter gerilimli açısı aktive olacak. İşle ilgili gelirler artabilir, yeni kazanç kapılarını açabilirsiniz bugün. Sevdiğiniz, çocuklarınız veya ilgi alanlarınız için büyük harcamalar yapabilirsiniz, biraz tutumlu olmanızda fayda var. Hastane harcamaları gündeme gelebilir, sağlığınıza dikkat edin. 7 Ekim Cuma günü ilk olarak Merkür Terazi burcuna geçecek! Ardından Güneş- Plüto etkileşimi gerçekleşecek. Merkür sayesinde bu dönem bol bol çevre edinebilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz. İleride ortağınız, dostunuz veya eşiniz olacak kişilerle tanışabilirsiniz. Kariyer gelirleriniz artabilir, iletişimi artırmaya çalışmalısınız. Başladığınız yeni eğitim dolayısıyla çevreniz artabilir, sosyalleşmeyi abartabilir, bol bol harcama yapabilirsiniz. Çocuklarınızın geleceği ve eğitimi için harcamalar çıkabilir.

10 OGLAKOĞLAK:
4 Ekim Salı günü oluşacak Güneş- Satürn etkileşimi ile kariyeriniz için gerekli harcamaları yapabilirsiniz. Düzenli çalışıyorsanız ve hak ediyorsanız terfi alabilirsiniz. Yeni bir kariyer planı ve yeni hedefler oluşturmak için harika olan bugünü değerlendirmelisiniz! 5 Ekim Çarşamba günü ilk olarak Venüs Plüto kontağı oluşacak. Ardından Mars- Jüpiter gerilimli açısı aktive olacak. Kariyer gelirlerinizi sosyal çevre yoluyla artırabilirsiniz. Maddi açıdan çok şanslı olacaksınız bugün! Bugün abartılı harcamalar yapabilirsiniz,bütçenize uygun davranmakta fayda var. Aşırı hareketten ve spordan dolayı kırık- çıkık, sakatlıklar görülebilir, dikkat! 7 Ekim Cuma günü ilk olarak Merkür Terazi burcuna geçecek! Ardından Güneş- Plüto etkileşimi gerçekleşecek. Merkür sayesinde bu dönemde işinizde tam bir iletişim ustası olacaksınız. Bir sürü işi bir arada yürütebilirsiniz, insanlar sizi konuşmalarınızla, fikirlerinizle hatırlayacaklar ve sevecekler. Kariyerinizi geliştirecek, sizi daha iyi konumlara getirecek kişilerle tanışabilir, iş çevresi edinebilirsiniz. Ayrıca işiniz için eğitime başlayabilirsiniz.Tarzınızı, görünümünüzü değiştirebilirsiniz, yeni bir stil yaratmak için harcamalar yapabilirsiniz. Adeta dönüşüm geçirip, kendinizi yenileyebilirsiniz.

11 KOVAKOVA:
4 Ekim Salı günü oluşacak Güneş- Satürn etkileşimi ile eğitim veya turizmle ilgileniyorsanız gelirleriniz artacaktır. Bugünü yeni müşterileri çekmek için kullanabilirsiniz. Evlenebilir, ortaklaşa bir işe girebilir veya evleneceğiniz kişiyle bugün tanışabilirsiniz. 5 Ekim Çarşamba günü ilk olarak Venüs Plüto kontağı oluşacak. Ardından Mars- Jüpiter gerilimli açısı aktive olacak. Aile ilişkilerinde özellikle anneyle ilişkinizde büyük dönüşümlerden geçebilirsiniz. Kariyer gelirlerinizde büyük değişimler olabilir, terfi istemek için uygun bir gün. Bugün tabiri caizse sessizliğinizle insanları dövebilirsiniz  İçsel enerjiniz çok yoğun olacak, bazı duyguları ve düşünceleri içinizde biriktirmek iyi bir fikir olmayacak, bu sebeple patlamalar yaşayabilirsiniz, sakin olmaya çalışın. 7 Ekim Cuma günü ilk olarak Merkür Terazi burcuna geçecek! Ardından Güneş- Plüto etkileşimi gerçekleşecek. Bu dönemde eğitim veya uzak seyahatler için harcamalar yapabilirsiniz. Sevdiğinizle veya çocuklarınızla beraber uzun yolculuklara çıkabilirsiniz, farklı aktivitelerde bulunabilirsiniz. Eşinizle iletişiminizde daha dikkatli olmalısınız, kıskançlık, yoğun duygulardan dolayı birbirinizi incitebilirsiniz.

12 BALIKBALIK:
4 Ekim Salı günü oluşacak Güneş- Satürn etkileşimi ile iş gelirlerinizde artış gözlenebilir. Özellikle düzenli ve disiplinli çalıştıysanız ve hak ettiyseniz zam veya terfi alabilirsiniz. 5 Ekim Çarşamba günü ilk olarak Venüs Plüto kontağı oluşacak. Ardından Mars- Jüpiter gerilimli açısı aktive olacak. Eğitim veya seyahat harcamaları gündemde olacak. Eğitim sektöründe çalışıyorsanız gelirleriniz artabilir. Bugün aşırı harcamalara karşı tetikte olmalısınız, ipin ucunu kaçırabilirsiniz. 7 Ekim Cuma günü ilk olarak Merkür Terazi burcuna geçecek! Ardından Güneş- Plüto etkileşimi gerçekleşecek. Eşinizin veya partnerinizin gelirleriyle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz, ayrıca ortaklı işler yapıyorsanız gelirleriniz hareketlenebilir. Miraslar gündeme gelecektir, aileniz sizin için yatırım yapabilir. İş ve kariyer gelirlerinde büyük değişimler yaşayabilirsiniz. Maaşınıza zam gelebilir veya terfi alabilirsiniz.
Gelecek hafta görüşmek üzere! Kendinize çok iyi bakın ve ışıkla kalın..

Astrolog Pınar KÖSEOĞLU


YORUMLAR

Solve : *
28 × 13 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.