DOLAR 32,3783
EURO 35,051
ALTIN 2326,623
BIST 9145,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İlişkiler, evlilikler ve gelirler alanında yeni tecrübelere açılacağınız bir hafta

22.01.2017
A+
A-

Merhabalar sevgili okurlar! Bu hafta gökyüzünde Venüs Şiron kavuşumunu göreceğiz. Ardından Venüs Satürn karesiyle ilişkiler, evlilikler, gelirler alanında yeni tecrübelere açılacağız. Kova burcunda oluşacak yeniay bizi yeni sosyal çevrelere sokacak. Mars Koç burcunda bizi yeniliklere zorlayacak. Son olarak Merkür Plüto kavuşumu oluşacak ve bu sayede iletişim ve kariyer alanında güç kazanacağız. Şimdi haftalık gökyüzüne daha detaylı bakalım:

25 Ocak Çarşamba günü Balık burcunda Venüs Şiron kavuşumu yaşanacak. Bu görünüm ile ikili ilşkilerde yaralanabileceğiz, nitekim gerekli şekilde davranırsak şifa almak ve yaralarımızı sarmak da mümkündür. Ortaklık, evlilik gibi konular da gündemde olacaktır. Arkadaşlarımıza, ortağımıza, eşimize veya partnerimize karşılıksız yardım yaparak bu açıyı iyiye kullanabilirsiniz. Harcamalarla ilgili yenilikler meydana gelecektir. Farkındalık kazanmak, kişisel gelişim, şifa çalışmaları yapmak için çok uygun bir görünümdür! Kolayca derine inebilir, her şeyin sebebini net bir şekilde görebilirsiniz. Maddi alanda dolandırılmalara karşı tetikte olun, banka hesaplarınızı detaylıca gözden geçirmenizi tavsiye ederim! Kariyerinizde de dolandırılmaya açık olabilirsiniz, dikkat!

27 Ocak Cuma günü Venüs Satürn karesi oluşacak. Ortaklıklar, ikili ilişkiler, evlliklerde zorluklar, engeller çıkabilir, özellikle mali sebeplerden dolayı çıkabilecek tartışmalar söz konusu. Evlilikler bu açıyla artış gösterecektir, arkadaşımız, ortağımız veya partnerimizle aynı eve çıkmak da mümkündür. Sağlam ve uzun vadeli yatırımlar yapabilirsiniz, yalnız önceden detaylı araştırma yapmanızı öneririm.


28 Ocak Cumartesi günü Kova burcunda YeniAy gerçekleşecek! Bu yeniay sayesinde arkadaş çevremizi genişletebilecek, yeni çevrelere girebileceğiz. Teknolojik cihazlar satın almak için uygun bir zaman olacaktır, ayrıca web sitesi, blog açabilir, yeni bir araba alabilir veya yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. İşle ilgili yenilikler ortaya çıkabilir, gruplar içerisinde karşılık beklenmeden yapılan yardımları ortaya çıkartacaktır bu yeniay. Yalnız yeniayın ilk haftası nekahat evresidir, bu yüzden 1 hafta sonra yeniliklere adım atmanızı öneririm.
Aynı gün Mars Koç burcuna geçecek! Mars, kendi yöneticisi olan Koç burcunda, gelirlerimiz, kaynaklarımız ve yeteneklerimizin üzerine düşeceğiz! Kariyer hedeflerimize ulaşmak için çok çalışacağız, turizm, eğitim, seyahat, uluslararası ilşkiler, ünversiteler, kişisel gelişim, astroloji alanlarında yeniliklere açık olacağız, ilklere imza atabiliriz! Yeni gelir kapıları açılabilir..

29 Ocak Pazar günü Oğlak burcunda Merkür Pluto kavuşumu oluşacak! Bu açı sayesinde araştırmalarımızda derinleşebileceğiz. Kişisel gelişim, eğitim ve seyahat alanlarında güçleneceğiz. Kariyerimizde yükselmek için yeni bir eğitim alabilir veya iş seyahatine çıkabiliriz. Olayların perde arkasını kolaylıkla görebileceğiz. Ani ikili ilişkiler, tanışıklıklar vasıtasıyla işimizde daha da güçleneceğiz!


Şimdi Kova YeniAy’ının burçlara getirdiği etkilere bir bakalım:

01 KOCKOÇ: Sevgili Koçlar, bu yeniayın etkisiyle bol bol sosyalleşecek, yeni çevrelere girecek, yeni arkadaşlar edineceksiniz. İlgi alanlarınız, hobilerinizle alakalı yeni gruplara girebilirsiniz, çocuklarınız ve ailenizle sosyalleşebilir, yeni aktiviteler düzenleyebilirsiniz.

 

 

 


02 BOGABOĞA: Sevgili Boğalar, bu yeniayın etkisiyle kariyerinizde yeniliklere imza atacaksınız! Evden çalışacağınız yeni bir işe girebilirsiniz, kariyerinizde yükselmek için iletişim konusunda kendinizi aşabilir, iş kontaktlarınıza yenilerini ekleyebilirsiniz.

 

 

 


03 IKIZLERİKİZLER: Sevgili İkizler, bu yeniayın etkisiyle yeni eğitimler, seyahatler, yurtdışı yolculukları, güzel bir tatil, yabancı uyruklu kişilerle yeni çevrelere girmek, yüksek lisans, doktora, kişisel gelişim dersleri mümkün olacaktır. Turizm, eğitim ve seyahatlerle ilgili alanlarda veya yabancı bir firmada çalışıyorsanız, gelirleriniz artabilir, çevrenizi genişletebilirsiniz.

 

 

 

04 YENGECYENGEÇ: Sevgili Yengeçler, bu yeniayın etkisiyle yeni bir yatırım hesabı açabilir, kredi alabilir, borç hesabı, gider analizleriyle ilgili yenilikler yapabilirsiniz. Bütçe analizi yapmak için uygun bir zamanlama olacaktır. Bankacıysanız veya danışmanlık yapıyorsanız yeni müşteriler çekebilirsiniz, gelirleriniz artabilir.

 

 

 

05 ASLANASLAN: Sevgili Aslanlar, bu yeniayın etkisiyle yeni bir ortaklık, evlilik, partnerlik, yeni arkadaşlar gündemde olabilir. Uzun süreli bir ilişkiye başlayabilirsiniz. İkili ilişkiler ve hayatınıza girecek insanlar gündemde olacaktır.

 

 

 

06 BASAKBAŞAK: Sevgili Başaklar, bu yeniayın etkisiyle yeni bir işe girebilirsiniz. Sosyal çevreniz, grup arkadaşlarınız vasıtasıyla çalışmaya başlayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla sosyalleşebilirsiniz. Hastalıklara karşı tetikte olmanızda fayda var, özellikle psikolojik hastalıklara karşı özen gösterin.

 

 

 

07 TERAZITERAZİ: Sevgili Teraziler, bu yeniayın etkisiyle hamilelik haberi alabilirsiniz! Sosyal çevreniz, grup arkadaşlarınızla beraber etkinliklere katılabilir, bol bol eğlenebilir, kurtlarınızı dökebilirsiniz. Hatta sosyalleşeceğiniz insanlar ve çevreniz sayesinde terfi edebilir, kariyeriniz sayesinde hayatınızın aşkıyla da tanışabilirsiniz..

 

 

 

08 AKREPAKREP: Sevgili Akrepler, bu yeniayın etkisiyle yeni bir eve geçebilir, evden çalışmaya başlayabilir veya online eğitimlere başlayabilirsiniz. Ailenizle güzel bir tatile çıkabilir, evinizde yenilikler ve düzenlemeler yaptırabilir, görünümünü değiştirebilirsiniz.

 

 

 

09 YAYYAY: Sevgili Yaylar, bu yeniayın etkisiyle yeni bir eğitime başlayabilir veya kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Ayrıca web sitesi, blog, e-ticaret portalı ve benzeri oluşumlar kurmak için ideal bir zamanlama. Kişisel gelişime kendinizi verebilir, şifa eğitimleri alabilirsiniz.

 

 

 

10 OGLAKOĞLAK: Sevgili Oğlaklar, bu yeniayın etkisiyle önünüzde yeni gelir kapıları açılabilir. Ayrıca yeteneklerinizin farkına varabilir, bunları geliştirmek için harcamalar yapabilirsiniz. Borsaya girebilir, paranızla ilgili yeni kararlar verebilirsiniz. Eşiniz, partneriniz veya ortağınız aracılığıyla mali alanlarda gelişmelere açık olacaksınız.

 

 

 

KOVA: Sevgili Kovalar, burcunuzda oluşacak bu yeniayın etkisiyle yeni bir işe girebilirsiniz. Ayrıca yeni ortaklıklar kurabilir ve uzun dönem ilişkileri, evlilikleri kendinize çekebilirsiniz. Hastalıklara karşı ekstra özen göstermelisiniz.

 

 

 

BALIK: Sevgili Balıklar, bu yeniayın etkisiyle şifa kapıları önünüzde açılacak! Yaralarınızı iyileştirmek, psikolojik anlamda yeni bir kimlik yaratmak için uygun bir sürece giriyorsunuz. Özellikle iş ve rutin hayatın yarattığı stresten kurtulabilirsiniz. Ayrıca hamilelik ve çocuklarla ilgili sorunlarınız varsa bu konuda terapi alabilirsiniz, iyileşmeye açık bir dönemde olacaksınız!

 

Mutluluk ve sevgi dolu bir hafta dileğiyle..

Pınar Köseoğlu
Astroloji Pınarı


YORUMLAR

Solve : *
18 ⁄ 9 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.