DOLAR 32,5399
EURO 34,8784
ALTIN 2431,813
BIST 9766,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İkili ilişkiler ve kariyerimizle ilgili yepyeni kararlar alabiliriz!

İkili ilişkiler ve kariyerimizle ilgili yepyeni kararlar alabiliriz!
26.03.2017
A+
A-

İkili ilişkiler ve kariyerimizle ilgili yepyeni kararlar alabiliriz

İyi haftalar sevgili okurlar! 28 Mart Salı günü Merkür ve Satürn üçgen açısı oluşuyor, ciddi ve uygulamaya yönelik fikirlerimizle hedeflerimize odaklanabiliriz, aynı gün Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor, ikili ilişkiler ve kariyerimizle ilgili yepyeni kararlar alabiliriz.

30 Mart Perşembe günü ise Jüpiter ve Pluto kare açısı oluşuyor, inançlarımız ve değerlerimiz konusunda kendimizi baskı altında hissedebiliriz, 31 Mart Cuma günü ise Merkür Boğa burcuna geçiş yapıyor, fikirlerimizde kararlılık ve güven duygusu ön plana çıkabilir.

 

28 Mart Salı, Merkür Satürn üçgen açısı oluşuyor.Bugün konsantrasyonumuz artarken, sahip olduğumuz bilgileri değerlendirmede oldukça başarılı olabiliriz. İletişim konularında titiz, sabırlı ve dikkatli olurken,insanlara karşı ölçülü ve soğuk bir iletişim dili kullanabiliriz.Ciddi ve uygulamaya yönelikfikirlerimiz olabilir.Olayları objektif olarak değerlendirirken biraz eleştirisel söylemler içerisinde olabiliriz.

 

28 Mart Salı, Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor.Yeniay haritasına baktığımızda ise Koç burcunda yer alan stelyum dediğimiz gezegen yığılmasını görüyoruz. Venüs ile kavuşum yapan Ay ilişkilerle ilgili konularada vurgu yapıyor. Venüs’ün Retro’da olması sebebi ile belkide eski ilişkilerimizi tamamen bitirme cesaretini gösterebileceğiz.Parasal konularda ve yeni ilişkiye başlama gibi durumlarda ise Retro’nun bitişini beklemek daha sağlıklı olabilir.Bu Yeniay içimizde ki enerjiyi müthiş bir şekilde ortaya çıkaracaktır. Uzun zamandır beklettiğimiz hedeflerimiz, hayallerimiziçin harekete geçme ve yenilenme zamanı. İçimizdeki öfke, değişim ve özgürlük duygumuz çok yüksek olabilir. Yeniay haritanın 1. evinde oluşuyor ve bu da demek oluyor ki fiziksel görünümümüzle ilgili yenilikler yapmak isteyebiliriz. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni ilişkilere başlamak isteyebiliriz, yeni dostluklar kurulabilir ve taşınmalar da gündemimizde olabilir. Sağlığımızla ilgili konularda ön plana çıkabilir. Yeniay,bize harekete geçin, özgürlüğünüzü ele alın, isteklerinizin peşinden koşun, kendiniz olun ve kontrolü elinizden bırakmayın diyor. Mars’ın Boğa burcunda olması da frene basmamızı ve biraz daha dikkatli olmamızısağlayabilir.

 

Asc’de Balık burcu yükseliyor ve yöneticisi Jüpiter 8. Evde Terazi burcunda. Eşimizin, ortağımızın, danışanlarımızın gelirleri, miras, borç, nafaka gibi konularda da beklenmedik durumlar yaşanabilir. Alacağımız yeni kararlar bizi maddi yönden de etkileyebilir.

 

Bu süreçte liderler, polisler, askerler, sporcular ve itfaiyecilerle ilgili haberleri de sık sık duyabiliriz. Sağlık açsından ise Yeniay özellikle migren ve baş ağırlarını tetikleyebilir.

 

Ülkemizin 10. Evinde gerçekleşecek olan Yeniay liderlere, iktidar partisine, komutanlarave ünlülere dikkat çekiyor. Ülkenin liderlerinin, ünlülerinin ve otorite konumunda olan kişilerincesur kararlar alırken sabırsız davranışlarından dolayı pişmanlıklar yaşayabileceklerini de gösteriyor.

 

30 Mart Perşembe, JüpiterPlutokare açısıoluşuyor. Gerek düşüncelerimiz gerekse inançlarımızla ilgili konularda birtakım değişimler yaşayabiliriz. Bir yandan kendimizi geliştirmek ve büyümek isterken diğer yandan baskılanmış hissedebiliriz. Ülkemizde ve dünyada din, inançlar, konusunda baskı gören topluluklarla ilgili haberleri de sık sık duyabiliriz. Özellikle uluslararası ticaret, medya ve basın ayrıca hukuksal konularda sistemi yeniden değiştirecek uygulamalar söz konusu olabilir.

 

31 Mart Cuma, Merkür Boğa burcuna geçiş yapıyor.Merkür iletişimi, zekâyı, mantığı, öğrenmeyi, ticareti, kardeşlerimizi ve yakınlarımızı temsil eden bir gezegendir. Sabit bir burç olan Boğa’daki seyahati ile birlikte fikirlerimizi inatla savunabilir, olayları iyice düşünerek acele etmeden kararlar alabiliriz. Yavaş ve sindirerek her şeyi öğrenmek isteyebiliriz. Ayrıca bu dönem çevremizdeki insanlar bizimle sırlarını paylaşmak isteyebilir. Para kazanmakve parayı nasıl değerlendireceğimize dair fikirlerimiz olabilir ve çevremize tavsiyelerde bulunabiliriz.

 

01 KOCKOÇ BURCU: 28 Mart Salı günü Merkür Satürn üçgen açısı oluşuyor.Kendi düşüncelerinize odaklanacağınız bugün konuşmaktan ziyade insanları dinlemeyi tercih edebilirsiniz. Özellikle Eğitim, akademik çalışmalar, yurtdışı bağlantılı işlerinizde disiplinli çalışmalarınızla başarılı olabilirsiniz. Aynı gün burcunuzda gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte enerjiniz yükselirken fiziksel görünümünüzle ilgili değişiklikler yapmak ve kendinizi yenilemek isteyebilirsiniz. Ayrıca ikili ilişkilerinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. 30 Mart Perşembe günü Jüpiter Pluto kare açısı oluşuyor.İkili ilişkileriniz, ortaklarınız ve dostluklarınızla ilgili konularda inandığınız değerlerle ilgili değişim ve dönüşümler yaşayabilirsiniz. 31 Mart Cuma günü Merkür Boğa burcuna geçiş yapıyor. Parasal konularla ilgili konularda harcamalarınıza dikkat edebilir, gelirlerinizi arttırmaya yönelik kalıcı uygulamalarınız olabilir.

 

02 BOGABOĞA BURCU: 28 Mart Salı günü Merkür Satürn üçgen açısı oluşuyor. Parasal konularla ilgili sorunlarınıza kalıcı çözümler bulabilirsiniz. Aynı gün Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeniay sizin için daha içsel geçebilir. Sağlığınıza özen göstermenizde fayda var. Bilinçaltı çalışmaları yapmak yoga ve meditasyonla ilgilenmek size iyi gelebilir. 30 Mart Perşembe günü Jüpiter Pluto kare açısı oluşuyor.Çalışma hayatınızda büyümek ve gelişmekle ilgili konularda kendinizi baskı altında hissedebileceğiniz durumlar söz konusu olabilir. 31 Mart Cuma günü Merkür Boğa burcuna geçiş yapıyor. Sabit fikirliliğinizle ilişiklerinizde zaman zaman zorlanabilirsiniz. Karar vermeden önce detaylı düşünmek isteyebilirsiniz. Daha az konuşup etrafınızdaki insanları dinlemek isteyebilirsiniz.

 

03 IKIZLERİKİZLER BURCU: 28 Mart Salı günü Merkür Satürn üçgen açısı oluşuyor. İlişkinizdeki sorunları çözemeye yönelik adımlar atabilir, daha sabırlı ve titiz davranabilirsiniz. Aynı gün Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte arkadaşlıklar, gruplar içinde öncülük yapabilirsiniz. Kariyer gelirlerinizi arttırmaya yönelik girişimlerde bulunabilirsiniz. Organizasyonlarda ve davetlerde yer alabilirsiniz. 30 Mart Perşembe günü Jüpiter Pluto kare açısı oluşuyor. Aşk hayatınızda ve çocuklarınızla olan ilişkinizde kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. 31 Mart Cuma günü Merkür Boğa burcuna geçiş yapıyor. Bu dönem fikirlerinizi kendinize saklamak isteyebilir,arkanızdan konuşulan gizli saklı konuları öğrenebilirsiniz.

 

04 YENGECYENGEÇ BURCU: 28 Mart Salı günü Merkür Satürn üçgen açısı oluşuyor. Çalışma hayatınızda sağlam adımlarla ilerleyebilirsiniz. Detaylı, titiz ve disiplinli çalışmalarınızla son derece başarılı olabilirsiniz. Aynı gün Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte kariyer hayatınızda yeni başlangıçlar yapmaktan kendinizi ortaya koymaktan çekinmeyebilirsiniz. Yeni bir iş teklifi alabilirsiniz.30 Mart Perşembe günü Jüpiter Pluto kare açısı oluşuyor. Ailenizle, yuvanızla ve ebeveynlerinizle olan ilişkinizde inandığınız değerler konusunda fikirlerinizi değiştirebilirsiniz. Ayrıca geniş bir eve geçmek veya taşınmakla ilgili fikirleriniz olabilir. 31 Mart Cuma günü Merkür Boğa burcuna geçiş yapıyor. Sosyal çevrenizde arkadaş grupları içerisinde fikir alışverişleri içerisinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızın sorunlarını dinlemek onlara fikir vermek isteyebilirsiniz. Zaman zaman kendi fikirlerinizi inatla savunurken birtakım gerilimlerde yaşayabilirsiniz. Ayrıca kariyer gelirlerinizi değerlendirme konusunda güzel fikirleriniz olabilir.

 

05 ASLANASLAN BURCU: 28 Mart Salı günü Merkür Satürn üçgen açısı oluşuyor. Eğitim ve yurtdışı fırsatları karşınıza çıkabilir. Uzun soluklu çalışmalar içerisinde olabilirsiniz. Aşk hayatınız da ve çocuklarınızla olan iletişiminizde eleştirisel bir tutum sergileyebilirsiniz. Aynı gün Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte uzun zamandır almak istediğiniz bir eğitime başlayabilirsiniz. Yurtdışı ile ilgili fırsatları değerlendirmek, yeni ülkeleri görmek veya yabancı kültürden insanlarla tanışmak isteyebilirsiniz. 30 Mart Perşembe günü Jüpiter Pluto kare açısı oluşuyor. Çalışma hayatınızda iletişimsel konularda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. 31 Mart Cuma günü Merkür Boğa burcuna geçiş yapıyor. Kariyer hayatınızda kararlı bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Daha az konuşup iş hayatında olup bitenleri gözlemlemek isteyebilirsiniz.

 

06 BASAKBAŞAK BURCU: 28 Mart Salı günüMerkür Satürn üçgen açısı oluşuyor. Ailenizle ve ebeveynlerinizle geleceğinizi ilgilendiren konularda ciddi konuşmalar yapabilirsiniz. Finansal konularla ilgili ise uzun vadeli yatırımlar yapabilirsiniz. Aynı gün Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte parasal konularda kolayca risk alabilir, kredi çekebilir veya bir borcunuzu kapatmak için girişimlerde bulunabilirsiniz. Eş ve ortağınızın gelirlerini değerlendirme konusunda öncülük yapabilirsiniz.30 Mart Perşembe günü Jüpiter Pluto kare açısı oluşuyor. İlişkiniz veya çocuklarınızı ilgilendiren konularda maddi harcamalar yapmak zorunda kalabilir, parasal konularda kendinizi biraz daha baskı altında hissedebilirsiniz. 31 Mart Cuma günü Merkür Boğa burcuna geçiş yapıyor. Eğitim, akademik çalışmalar ve kişisel gelişim konularına kolayca odaklanabilir düzenli çalışmalarınızla başarılı olabilirsiniz.

 

07 TERAZITERAZİ BURCU: 28 Mart Salı günü Merkür Satürn üçgen açısı oluşuyor. Eğitim, yazı, internet ve ticari konularda disiplinli bir şekilde çalışabilir ve güzel işler ortaya çıkarabilirsiniz. Yakın çevrenizin ve kardeşlerinizin sorunlarını dinleyebilir ve onlara akılcı çözümler bulabilirsiniz. Aynı gün Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte ikili ilişkiler alanında size yenilikle getirebilir. İlişkinizi resmileştirmek için gereken cesareti gösterebilir, evlilik teklifinde bulunabilirsiniz. Bekâr Terazi’ler isehoşlandığıkişilere karşı ilgilerini açıklamak için gerekli cesarete sahip olabilirler. İlişkisinde sorun yaşayan Terazi’ler bu dönem ayrılmak ve özgürleşmek isteyebilirler. Yalnız Venüs’ün Retro’da olduğunu unutmadan hareket etmenizde fayda var. 30 Mart Perşembe günü Jüpiter Pluto kare açısı oluşuyor. Kendi kimliğiniz ve fiziksel görünümünüzle ilgili konularda değişiklik yapmak isteyebilir, aileniz tarafından baskı görebilirsiniz. 31 Mart Cuma günü Merkür Boğa burcuna geçiş yapıyor. Finansal konularla ilgili kararlar almak, görüşmeler yapmak isteyebilirsiniz. Paranızı bu dönem nasıl değerlendirmeniz gerektiğine karar verebilir, gelir ve giderlerinizi dengeleyebilirsiniz.

 

08 AKREPAKREP BURCU: 28 Mart Salı günü Merkür Satürn üçgen açısı oluşuyor. Parasal konularla ilgili akılcı ve uygulamaya yönelik fikirleriniz olabilir. Yeni bir işe başlamak ve işinizle ilgili konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. Aynı gün Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte iş hayatınızla ilgili yepyeni kararlar alabilirsiniz. Yeni bir işe başlamak veya bölüm değiştirmek isteyebilirsiniz. Ayrıca sağlığınızla ilgilenebilir ve beslenme düzeninizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. 30 Mart Perşembe günü Jüpiter Pluto kare açısı oluşuyor. Yakın çevreniz ve kardeşleriniz tarafından kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Etrafınızı daha iyi gözlemleyebilirsiniz, inançlarınız ve değerleriniz konusunda birtakım düşünceleriniz dönüşüme uğrayabilir. 31 Mart Cuma günü Merkür Boğa burcuna geçiş yapıyor. İlişinizde kendi fikirlerinizi inatla savunmanız partneriniz ile aranızda gerginliklere yol açabilir. İlişkinizle ilgili konularda uzun vadeli kararlar almak sağlam adımlarla ilerlemek isteyebilirsiniz.

 

09 YAYYAY BURCU: 28 Mart Salı günü Merkür Satürn üçgen açısı oluşuyor.Partnerinize ve çocuklarınızla olan iletişimizde daha mesafeli ve soğuk durabilirsiniz. Hobileriniz ve yeteneklerinizi geliştirmek için ise disiplinli bir şekilde çalışabilirsiniz. Aynı gün Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikteyeni bir ilişkiye başlama cesaretini gösterebilirsiniz. Çocuklarınızın geleceğini ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilirsiniz. Yeni bir hobiye başlamak ya da şans oyunları oynayarak parasal konularda risk almak isteyebilirsiniz. 30 Mart Perşembe günü Jüpiter Pluto kare açısı oluşuyor. Gelirlerinizi ilgililendiren konularda gelecek kaygılarınız artabilir ve kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. 31 Mart Cuma günü Merkür Boğa burcuna geçiş yapıyor. Çalışma hayatınızda daha az konuşup daha çok çevrenizi gözlemlemek istediğiniz bir sürece giriyorsunuz. İşinizde konsantrasyonunuz artabilir.

 

10 OGLAKOĞLAK BURCU: 28 Mart Salı günü Merkür Satürn üçgen açısı oluşuyor. Aileniz, yuvanız ve ebeveynlerinizle olan ilişkilerinize odaklanabilirsiniz.Aynı gün Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte aile hayatınızı ve evinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Evinizi değiştirmek, ya da uzun zamandır cesaret edemediğiniz tadilatı yaptırmak isteyebilirsiniz. Eviniz için yeni eşyalar alabilirsiniz. 30 Mart Perşembe günü Jüpiter Plutokareaçısı oluşuyor. Kariyer hayatınızda büyüme ve gelişme isteğiniz engellenebilir, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. 31 Mart Cuma günü Merkür Boğa burcuna geçiş yapıyor. Aşk hayatınızda emin adımlarla ilerlemek isteyebilirsiniz. Daha az konuşup partnerinizi dinlemek isteyebilirsiniz.Çocuklarınızla olan iletişiminizde ise sabit fikirlerinizle zaman zaman çatışma yaşayabilirsiniz. Ayrıca sevdiklerinize borsa ve şans oyunları konusunda fikirler verebilirsiniz.

 

11 KOVAKOVA BURCU: 28 Mart Salı günü Merkür Satürn üçgen açısı oluşuyor. Yakın çevrenizle, arkadaşlarınızla ve kardeşlerinizle olan iletişiminizde daha mesafeli bir tutum sergileyebilirsiniz. Ayrıca grup çalışmalarında konsantrasyonunuzun artması ile birlikte uzun vadeli çalışmalarda başarılı olabilirsiniz. Aynı gün Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte iletişim, eğitim ve ticari konularla ilgili yenilikler yapmak isteyebilir, risk almaktan çekinmeyebilirsiniz. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili konularda ise yeni kararlar alabilirsiniz. 30 Mart Perşembe günü Jüpiter Pluto kare açısı oluşuyor.Din, felsefe ve inançlar konusunda fikirlerinizle ilgili değişim ve dönüşümler yaşayabilirsiniz. 31 Mart Cuma günü Merkür Boğa burcuna geçiş yapıyor.Aile içinde iletişiminiz artabilir. Ebeveynlerinizle fikir alışverişi içinde bulunabilirsiniz.

 

12 BALIKBALIK BURCU: 28 Mart Salı günü Merkür Satürn üçgen açısı oluşuyor. Kariyer hayatınızda sağlam adımlarla ilerleyebilir, fikirlerinizi hayata geçirebilirsiniz. Aynı gün Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte parasal konularda girişken davranabilir ve risk alabilirsiniz. Yatırım yapmak ve yeni bir projeye başlamak için aceleci davranabilirsiniz.Bu süreçte Venüs’ün Retro’dan çıkmasını beklemenizi tavsiye ediyorum. 30 Mart Perşembe günü Jüpiter Pluto kare açısı oluşuyor. Eş ve ortak gelirleri ayrıca borç ve ödemelerinizle ilgili konularda parasal kaygılar taşıyabilirsiniz.31 Mart Cuma günü Merkür Boğa burcuna geçiş yapıyor.Yakın çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Eğitim ve iletişim konularında oldukça başarılı olabilirsiniz.

 

Hepinize güzel bir hafta diliyorum…

Betül Erdem


YORUMLAR

Solve : *
23 + 28 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.