DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Haftalık burç yorumu: Süprizler sizi bekliyor!

Haftalık burç yorumu: Süprizler sizi bekliyor!
12.03.2017
A+
A-

Hızlı düşünebilir, konuşabilir ve daha kolay risk alabilirsiniz

Merhaba sevgili okurlar! 14 Mart Salı günü Merkür Koç burcuna geçiş yapıyor, İletişimin ve ticaretin hızı artabilir, 17 Mart Çarşamba günü ise Güneş ve Satürn kare açısı ile otorite figürleri ile sorunlar yaşayabiliriz, 18 Mart Cumartesi günü Venüs ve Merkür kavuşuyor, iletişimsel yeteneklerimiz artabilir.

14 Mart Salı,İkizler ve Başak burcunun yöneticisi olan Merkür Koç burcuna geçiş yapıyor. İletişim gezegeni Merkür Koç burcunda iken fikirlerimizle ön plana çıkabilir. Aklımızdan geçenleri direkt söyleyebiliriz. Haliyle bu dönem açık sözlüğümüzle insanları şaşırtabiliriz. Hızlı düşünebilir, hızlı konuşabilir ve daha kolay risk alabiliriz.Neşeli ve heyecanlı konuşmalar içerisinde olabiliriz. Her şeye muhalif olacağımız bu dönem tartışmalara da açık olabiliriz. Dikkat etmemiz gereken nokta ise bir karar almadan önce etraflıca düşünmek. Böylelikle daha az hata yapabiliriz.Ticaretin de temsilcisi olan Merkür, Koç burcuna geçerek ticari konularada hız kazandırabilir.Öğrenme kapasitemizin artması ile birlikte eğitim alanında da daha başarılı olabiliriz.

 

17 MartCuma, Güneş ve Satürn kare açısı meydana geliyor. Yaşam enerjimizin düşeceği bugün kendimizi kısıtlanmış ve baskı altında hissedebiliriz. İsteklerimizi elde etme konusunda daha çok çaba gösterebiliriz. Özellikle otorite figürleri ile problemler yaşayabiliriz. Bugün isteklerimiz konusunda daha gerçekçi yaklaşır ve disiplin duygumuzu geliştirebilirsek açının zorluğunuda hafifletmiş olabiliriz.

 

18 Mart Cumartesi, Merkür Venüs ile kavuşuyor. İlişkimize daha çok yoğunlaşacağımız bugün sevdiklerimizle bir araya gelmek sohbet etmek ve keyifli zamanlar geçirmek isteyebiliriz. Müziğe ve sanatsal faaliyetlere olan ilgimiz artabilir. Venüs’ün Retro da olması sebebi ile ilişkilerimizle ilgili yarım kalan mevzuların tekrar açılması da söz konusu olabilir. Kendimizi doğru ifade edebilir, sorunlarımızı kolaylıkla çözebiliriz.Ayrıca ticari konularda oldukça başarılı bir iletişim dili kullanabilir ve kârlı işlere imza atabiliriz.

 

01 KOCKOÇ BURCU: 14 Mart Salı günü Merkür burcunuza geçiş yapıyor. Kendinizi gerek sözlü gerekse yazılı anlamda iyi ifade edebilir. Yeni fikirler projeler üretebilirsiniz. İkili ilişkilerde ki açık sözlülüğünüz ve herşeye muhalif yapınızla sevdiklerinizin kalbini kırabilirsiniz. Aman dikkat! 17 Mart Cuma Güneş Satürn kare açısı oluşuyor. Kendi iç dünyanıza çekilmek hayalleriniz ve istekleriniz konusunda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. 18 Mart Cumartesi günü Merkür ve Venüs burcunuzda kavuşuyor. Çekiciliğiniz ve cazibeniz artarken özgüvenli konuşmalarınızla insanları kolayca etkileyebilirsiniz.

 

 

02 BOGABOĞA BURCU: 14 Mart Salı günü Merkür Koç burcuna geçiş yapıyor. Düşüncelerinizi kendinize saklamak isteyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Hislerinizle hareket edebilirsiniz. Gizli düşmanlara karşıda dikkatli olmalısınız. 17 Mart Cuma günü Güneş ve Satürn kare açısı oluşuyor. Arkadaş çevrenizde, gruplar çalışmalarında daha fazla çaba göstermek zorunda kalabilirsiniz. Ödemeler, borçlar ve krediler konusunda kendinizi baskı altında hissedebilir, geleceğinize yön verecek finansal konularla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. 18 Mart Cumartesi günü Merkür ve Venüs kavuşuyor. İlişkinizdeki sorunlarla yüzleşmektense yalnız kalmak isteyebilirsiniz.

 

 

03 IKIZLERİKİZLER BURCU:14 Mart Salı günü Merkür Koç burcuna geçiş yapıyor. Arkadaş çevrenizde fikirlerinizle öncülük etmek isteyebilirsiniz. Sosyal hayatınız hareketlenebilir. Organizasyonlara, davetlere katılabilir, arkadaşlarınızla birlikte yapılacak projelerde görev alabilirsiniz. 17 Mart Cuma günü Güneş ve Satürn kare açısı oluşuyor. Çalışma hayatınızda kendinizi baskı altında hissedebileceğiniz bugün otorite figürleri ile de çatışabilirsiniz. 18 Mart Cumartesi günü Merkür ve Venüs kavuşuyor. Sosyal ortamlarda yeni insanlarla tanışabilir, konuşmalarınızla insanları kolayca etkileyebilirsiniz.

 

 

 

04 YENGECYENGEÇ BURCU:14 Mart Salı günü Merkür Koç burcuna geçiş yapıyor. Kariyerinize ve toplumsa statünüze odaklanacağınız bu dönem önemli projelere öncülük edebilirsiniz. Görüşmelerininiz artabilir. 17 Mart Cuma günü Güneş ve Satürn kare açısı oluşuyor. Çalışma hayatınızda sorumluluklarınız artarken yabancılarla ortaklaşa yaptığınız işlerde, akademik çalışmalarda, basın, medya, turizm ve kişisel gelişim konuları ile ilgili çalışmalarınızda disiplininizin ve konsantrasyonunuz artabilir, uzun saatler çalışmak zorunda kalabilirsiniz. 18 Mart Cumartesi günü Merkür ve Venüs kavuşuyor. Konuşma tarzınızla üstlerinizi kolayca etkileyebilirsiniz. Kariyerinize olumlu katkı sağlayacak insanlarla tanışabilirsiniz.

 

05 ASLANASLAN BURCU: 14 Mart Salı günü Merkür Koç burcuna geçiş yapıyor. Yurtdışı ve yabancılarla ortaklaşa yaptığınız işlerde önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ticari konularda işleriniz hız kazanabilir. 17 Mart Cuma günü Güneş ve Satürn kare açısı oluşuyor.Aşk hayatınızla ve çocuklarınızla ilgili konularda sorumluklarınızı artabilir. Çocuklarınız için ekstra harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.18 Mart Cumartesi günü Merkür ve Venüs kavuşuyor.Yabancı kültürden insanlarla tanışabilirsiniz. Ticari konularla ilgili eski bir fırsat tekrar gündeme gelebilir.

 

 

06 BASAKBAŞAK BURCU:14 Mart Salı günü Merkür Koç burcuna geçiş yapıyor. Parasal konularla ilgili girişimleriniz olumlu sonuçlanabilir. Risk almak, yatırım yapmak veya ödemelerinizi düzenlemek konusunda yenilikçi fikirlere sahip olabilirsiniz. Ayrıca bu dönemokült konular ilginizi çekebilir. 17 Mart Cuma günü Güneş ve Satürn kare açısı oluşuyor. İlişkinizde sorumluluklarınızın artması ve sürekli çaba gösteren taraf olmanız sizi ruhsal anlamda yorabilir. 18 Mart Cumartesi günü Merkür ve Venüs kavuşuyor. Uzun zamandır beklediğiniz bir alacağınızı tahsil edebilir, eski borçlarınızı kapatabilirsiniz. Önemli bir ortaklık teklifi alabilirsiniz.

 

 

07 TERAZITERAZİ BURCU: 14 Mart Salı günü Merkür Koç burcuna geçiş yapıyor.İkili ilişkileriniz yoğunlaşacağı bir döneme giriyorsunuz.İlişkinizde düşünmeden edeceğiniz sözlerle kırıcı olabilirsiniz. Düşünerek hareket etmeye dikkat etmelisiniz. 17 Mart Cuma günü Güneş ve Satürn kare açısı oluşuyor. İş hayatınızda sorumluklarınızın artması ile birlikte yoğun mesai yapabilirsiniz, enerjiniz biraz düşebilir. 18 Mart Cumartesi günü Merkür ve Venüs kavuşuyor. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. İlişkinizdeki problemleri çözebilir ve kendinizi doğru ifade edebilirsiniz.

 

 

08 AKREPAKREP BURCU: 14 Mart Salı günü Merkür Koç burcuna geçiş yapıyor. Çalışma hayatınızda öncü fikirlerinizle ön plana çıkabilirsiniz. Sivri dilinizle iş arkadaşlarınızla problemler yaşayabilirsiniz. 17 Mart Cuma günü Güneş ve Satürn kare açısı oluşuyor. Parasal konularla ilgili isteklerinizi elde edemeyebilir, hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. 18 Mart Cumartesi günü Merkür ve Venüs kavuşuyor. İşinizle ilgili her konuda girişimleriniz olumlu sonuçlanabilir. Konuşmalarınızla insanları kolayca etkileyebilirsiniz.

 

 

09 YAYYAY BURCU: 14 Mart Salı günü Merkür Koç burcuna geçiş yapıyor. Aşk hayatınız hareketlenebilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Yaratıcılığınızın artması ile birlikte yeni bir hobi edinebilirsiniz. 17 Mart Cuma günü Güneş ve Satürn kare açısı oluşuyor. Ailenizi, yuvanızı ve ebeveynlerinizi ilgilendiren konularda sorumluklarınızı artması üzerinizde baskı oluşturabilir. 18 Mart Cumartesi günü Merkür ve Venüs kavuşuyor. Aşk hayatınızda romantizm artabilir. İlişkinizde sözcüklerin gücünü kullanabilir, sevdiğinizi kolayca etkileyebilirsiniz.

 

 

10 OGLAKOĞLAK BURCU:14 Mart Salı günü Merkür Koç burcuna geçiş yapıyor. Aile içinde iletişiminiz artabilir. Kendi fikirlerinizi fazlaca önemsemeniz birtakım gerginliklere yol açabilir. Evinizle ilgili yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Home ofis çalışan Oğlak burçları yeni girişimlerde bulunabilir. Kazançlarını arttırabilirler.17 Mart Cuma günü Güneş ve Satürn kare açısı oluşuyor. Yakın çevrenizin ve kardeşlerinizin sorumluklarını üzerine alabilirsiniz. İletişimsel sorunlar artabilir bu durum çevrenizdeki insanlarla aranızın açılmasına neden olabilir. 18 Mart Cumartesi günü Merkür ve Venüs kavuşuyor. Ailenizle birlikte keyifli zamanlar geçirebilir, sevdiklerinizi evinizde ağırlayabilirsiniz.

 

 

11 KOVAKOVA BURCU:14 Mart Salı günü Merkür Koç burcuna geçiş yapıyor. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz artabilir, bol bol kısa seyahatler yapabilir, yeni yerleri keşfetmek isteyebilirsiniz. Gerek yazılı gerekse sözlü olarak iletişiminiz güçlenebilir. Ticari konularda girişkenliğiniz artabilir. 17 Mart Cuma günü Güneş ve Satürn kare açısı oluşuyor.Parasal konularla ilgili problemlere açık bir günde olabilirsiniz. Alacaklarınızı tahsil etmekte zorlanabilirsiniz. 18 Mart Cumartesi günü Merkür ve Venüs kavuşuyor. Uzun zamandır görmediğiniz insanlarla karışılabilir, keyifli sohbet içeresinde olabilirsiniz.Etkileyici konuşmalarınızla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

 

 

12 BALIKBALIK BURCU: 14 Mart Salı günü Merkür Koç burcuna geçiş yapıyor. Ticari konulardaki girişkenliğiniz ile gelirleriniz arttırabilirsiniz. Yeni kazanç kapıları elde edebilirsiniz. 17 Mart Cuma günü Güneş ve Satürn kare açısı oluşuyor. İş hayatınızda sorumluklarınız artabilir, kendinizi kanıtlamak için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Üstlerinizden yeterince takdir göremeyebilirsiniz. 18 Mart Cumartesi günü Merkür ve Venüs kavuşuyor. Ticari konularda her türlü görüşme için oldukça olumlu bir gündesiniz. Konuşmalarınızla insanları kolayca etkileyebilirsiniz.

 

 

Hepinize sevgi dolu bir hafta diliyorum…

Betül Erdem


YORUMLAR

Solve : *
8 + 5 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.