DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Astroloji: Haftanın mottosu temkinli adımlar atmak

15.04.2018
A+
A-

Yeniay etkilerinin ilk yüksek tepkisi 2-3 gün sürer, sonraki 10 –15 günlük süre içerisinde tetiklediği konuları yaşamaya başlarız.

16 Nisan’daki Koç yeniayı beklenmedik gelişmelere davetiye çıkaracak özellikte, olumlu ya da olumsuz sürprizlere açık olmak ama beklenti içinde olmamak gerekir, çünkü hiç beklemediğimiz durumların oluşması söz konusu.Aynı zamanda ani ve sert etkiler olarak da kendini gösterebilir.

Para piyasalarında, bankacılık sektöründe, sigortacılıkta çeşitli gelişmelerin, değişikliklerin ,yönetimler tarafında net kararların alınması beklenebilir.Dövizdeki artış devam edebilir ve bunun çevresinde çeşitli önlem paketleri alınmaya çalışılabilir.Harcamalarda aşırılığa kaçma riski var, ayağınız hep frende olmalı, içinde bulunduğumuz savaş tamtamların çaldığı bu zaman diliminde, bir hayli sert hatta zalimane etkileri olan gökyüzü hareketleri söz konusu iken hiç akıllıca olmaz.

Çevremizi sarmış olan çatışma, kavga , saldırı, savaş enerjisi dozajını arttıracak 26- 27 Nisan kritik bir tarih, en azından kendi bireysel alanımızda acıya, kavgaya tutunmadan, her şeyin geçici olduğu ve koşullara bağlı olduğu bilinci ile yaşamaya çalışmak fark yaratacaktır.

Kazalara karşı önlem almak , gerilimli, çatışmalı ortamlardan mümkün mertebe uzak durmak faydalı.Ruhsal olarak da yaralarımızın tetik alabileceği, eski travmaların gündeme gelebileceği bir sinerji var, rehberlik alabiliriz.

Her şeyin aşırısı zarar, dozaj önemli deriz, bu sefer belki de bu hayırlara vesile olacaktır, İki iyicil etkinin, Jüpiter ve Venüs’ün karşıtlığı ihtiyacımız olan iyimserliği abartabilir, umudu destekleyebilir.

İkili ilişkilerde özellikle hem zorlayıcı hem de dönüştürücü etkiler var, sağlam olmayan ilişkiler yıkılmaya mahkum, aksi ise daha sağlamlaşarak ,yükselir. İlişkilerde derinlik ve tutku artar. Yine de yıkıcı özelliği bu etkinin daha belirgin ve baskın çalışır.
Merkür 16’sındaretro hareketten çıkıyor, 17 Nisan’da etkisi daha net hissedilir, iletişimde rahatlama, takip ettiğimizi işlerde hızlılığı yakalayabilir, eğitim işlerine yeniden ağırlık verebiliriz, daha net bakış açısına sahip olabiliriz.

Satürn, zaman gezegeni ve karmanın lordu, 17 ve 18 Nisan’da durağan pozisyonda ,bu iki gün kritik, sonrasında retroya girecek, işlerin hallinde, projelerin yürümesinde engellenme, kısıtlanma, geri dönen işler, ertelenen tarihlerle haşır neşir olacağız, yeni majör projeler için uygun değil, halihazırda devam eden işlerin aksayan yönlerine çalışmak, sorunlara çözüm bulma odağında olmak ,daha önce tamamlamayıp ertelediğimiz yarım kalmış işleri sonlandırmak için uygun zaman kalitesi Karmanın lordu dedik, geçmişten gelen, karmik bağlantılar bir süre hayatımızda rol alacak, karmayı tamamlamak açısından faydalı günler.

18 Nisan ‘da Şİron Koç burcuna geçiş yapıyor.2018 ile 2027 arasında doğanların Şiron’u Koçburcunda olacak.Bir nesli ilgilendiren etkidir.

Şiron’u Koç olanlar 1969 ve 1977 arasında doğanlar, Şiron döngüsünü yaşayacaklar ve genelde 50 yaş döngüsüne denk gelir , artık olgunluk, bilgeleşme çağına girecekler,önemli dönüm noktalarından biridir. Maddiyattan çok manevi arayışlar ön plana çıkar. Düşünerek adım atmak, dürtüselvegüdüsellikten uzak durmak bu dönemin baş reçetesi.Eğer bu dönem iyi değerlendirilirse farkındalık seviyesi yükselecek ve hayatın bundan sonraki dönemlerinde meyvesi yenecektir.Eski kimliğin bırakılması, yeni ben algısının oluşmasını, hayata yeni bir bakış açısı geliştirecektir. Yeniden doğuş anahtar kelimedir bu süreç için.

20 Nisan’da Güneş Boğa burcuna geçiş yapıyor.ilişkiler için olumlu bir kavuşumla Güneş Boğa’ya giriş yapıyor, evlilik, süregiden ilişkiler için ilk bir haftası olumlu. Boğa burcunda bahara giriş yapan Koç’un aceleciliği ve tez canlılığının yerini daha rahat ve yavaş bir enerji alır, Baharın rehaveti hissedilir, Boğa sabit burç olduğunda düzeni sürdürmek ve konforunu korumakla kendini gerçekleştirir, aynızamanda pratik yaklaşımlarla mevzu her neyse somutlaştırmak, görünür yapmakla ilgilidir.Haz ve keyfine düşkündür, her türlü haz verici hallerde artış olur.

Majör anlmada yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir dönem değil, daha çok olagiden sistem içinde aksaklıkları çömeye yönelik girişimler yerini bulur bununla birlikte minör başlangıçlar her zaman olur ve Ay’ın Hilal fazındayken bir işe başlamak hayırlı olur, 19 Nisan Perşembe 15.00 itibariyle daha önceden niyetinizi başladığınız özellikle bireysel niteliği olan girişimlere başlamak için uygun.

Ay’ın boşlukta olduğu zamanlar kaotik bir enerji olur, yaptıklarınız havada kalır, odaklanma sorunları yaşar, işleri hal çaresine koymak daha çaba isteyen bir durum olur, bu sebeple rutinde kalmak, en iyi bildiğimiz işleri yapmak, daha içe yönelmek daha uygun ve verimli olur.Özetle güzel iş çıkmaz Ay’ın boşlukta olduğu saat dilimlerinde, iletişimde bile aksaklıklar yaşanır. Ay boşluktan çıktıktan sonra önemli görüşmeler, yazışmalar yapmak, farklı ve yeni işlere girişmek gerekir.

Hafta işçi bu saat dilimleri şu şeklide;

Pazartesi sabahı 11.50 ‘ye kadar, 18 Nisan 15.02’ye kadar, 20 Nisan 15.04 ile 17.26 arası, 22 Nisan 17.57 ile 20.08 arası , bu saat dilimlerinde Ay boşlukta olacağından daha zaman kalitesine uygun davranmak çabanın yerini bulmasını sağlar. İşiniz rast gitsin.

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\koç.jpgKoç Burcu:Yeniay ‘da direkt etki altında olanlardasınız, hayatınızda beklemediğiniz gelişmeler olabilir. Kazalara karşı özellikle baş yaralanmalarına , önlem almak faydalı, migren baş ağrısı gibi sıkıntılar olabilir.Özellikle ilk üç gün nedenini anlayamadığınız gerginlik hissedebilirsiniz. Aklın sakinliğini kullanmak ve sakin adımlar atabilmek önemli. Paraharcamalarına , trafiğine özen ve önem gösteriniz, bankacılık işlemlerinitekrar ve tekrar kontrol ediniz.Kariyerinizde, iş hayatınızda sizi zorlayan koşullarla , yavaşlayan aya da ertelenen iş görüşmeleri ile karşılaşabilirsiniz, alternatif çözüm yolları aramak, akışı çok zorlamadan biraz yavaşlamak icap edebilir. Cinsellikte , tutkuda ve hazlarda abartıya kaçan hallerolabilir, farkında olalım. Şiron ile birlikte 50 yaş döngüsünü yaşayıp, hayat tarafından iyi eğitilmiş yetenekli bir öğretmen olacaksınız, kendi potansiyelinizi hayata geçirmek için ideal 8 yıllık bir zaman dilimi var önünüzde; mücadeleci özelliği ile hedeflerinizi sağlamlaştırmak , diğerlerinin yaralarını sararken, onları da parlatırken ve hayata dahil ederken kendinizi de yükselttiğiniz , dinamiğin bu şeklide işlediğini kulağa küpe yapmalı.

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\boga-burcu-erkegi-2.jpgBoğa Burcu:Güneş döngüsünü yaşayıp bir yaş daha alacaksınız, yeni, yaşınız hayırlara vesile olsun. Bilinçaltınızda etkili olacak yeniay enerjisi içsel gerginliğe neden olabilir, kendinizin de farkında olmadığı ani çıkışlar yapabilirsiniz.Rüyalarınız yorucu olabilir. Psikosomatik rahatsızlıklar belirebilir,teşhisi konamayan türden. Gizli düşmanlarınız kendini belli edebilir bu süreçte. Rehberlik almak faydalı olabilir. İlişkilerde ben ve sen dengesinin şaşması, fazla iyimserlikten kaynaklı suiistimaller artabilir, manipülatif etkilerle uğraşabilirsiniz. İnanç ve düşünce sisteminiz geriye dönük bakış atmaya sizi hazırlıyor, bu konular ile ilgili çevrenizde tartışma yaşayabileceğiniz insanlar belirebilir.İçsel barışı tehdit edebilecek türden yakınlaşmalar olabilir. Yurt dışı bağlantılı iş yapanlar için yeni girişimlerde bulunmamak faydalı, olan işleri hal yoluna koymak daha sağlam olacaktır. Maddeye en uyumlu burç olan Boğa’lar içinŞiron,maneviyatı yüksek bir dönem sunacak size .Kendinize ve diğerlerine sezgileriniz ile yaklaşacağınız,şimdiye kadar yaşanılan başarısızlıklar, olumsuzluklar , haksızlıklar çözülecek ,bu yaşınıza kadar yaptığını güzelliklerin ödülünü alacağınız döngü başlıyor. Maddiyattan çok maneviyata yönelmeyi seçtiğiniz taktirde sınavdan geçer not alırsınız.

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\ikizler-burcu-erkegi-2.jpgİkizlerBurcu: Koç yeniayı ile birliktegeleceğe ait yeni idealler, yeni girişimler,yeni umutlar yeşerebilir. Gruplar, arkadaşlıklar ile ilişkilerde beklemediğiniz gelişmeler olabilir, dernek işleri uğraşanlar için farklı ve yeni gündemler oluşabilir.Aynı zamanda gerilimli haller oluşabilir. Esneyebilmek, geri adım atabilmek önemli. Miras, nafaka, ortaklı işlerden geliri olanlar, çeşitli dava sonucu bekleyenler için zorlu bir, en faydalı kullanımı bu zaman kalitesinin, geçmişte kalmış davalardan sonuç alma, borçların tahsilatı için yeniden girişimlerde bulunma olabilir. Fazlaca iyimser davranış modeli haklarınızın çiğnenmesine, suiistimale yol açabilir, sağlık gündem maddesi olabilir, bu yeniaydan tetik alan bir rahatsızlık gibi.Günlük rutininizde dinlenmeyi ihmal etmeyin zaten Satürn etkisi ile günlük rutinler genel olarak yavaşlama eğiliminde olacaktır.Bilince yansıma yapan bilinçaltı dalgalanmaları,nedenini bilemediğiniz gündemler olabilir.Duygularınızda abartı yaşayabilirsiniz. Şiron Koç süresince arkadaşlarınıza, sosyal topluluklara yaptığınız yardımlardan kaynaklı beklenti içinde olmamak, bununla birlikte sürekli vermek refleksi ile hareket etmemek hayırlı; geleceğe dair umutlarınızın, hedefleriniziz yenilendiği dönem.

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\yengeçh.jpgYengeç Burcu:Yeni, başlangıçlar için uygun bir dönem değil, sakin ve akıllıca adımlar atmak hayırlı olacaktır. Kariyerde iş hayatında ani ve beklenmedik gelişmeler söz konusu, ortaklı iş yapanla için temkinli olmak hayırlı, yapıların sarsıldığı eğer sağlamsa daha da güçleneceği bir dönem. Evliliklerde geriye dönük kriz noktalarını tekrar gündeme gelmesi söz konusu, açık düşmanlık evindeki sert etkiler, tarafların niyeti ile şekillenecektir. Gelecekle ilgili umutlar konusunda fazlaca iyimserlikten kaynaklı ayakları yere basmayan hayallere kapılmak olası, ayakları yere basar planlar yapmak ve niyetlerde bulunmak faydalı. Kariyer konusunda ustalaşacağınız bir dönem olmaya aday Şiron Koç süreci.Eleştiri ve yargılarla başa çıkmakdurumundakalabilirsiniz özelikle aileniz tarafından, bunlara rağmen ilerlemeyi hedefleyip adımlar atacaksınız.

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\aslan-burcu-erkegi-2.jpgAslan Burcu:Yurt dışı ile bağlantılı işler yapan, yüksek öğrenim gören, inanç sistemi , felsefi ve dini konular üzerinde çalışanlar Koç yeniayının etkileri altıda ve net olarak yeni girişimlerde bulunmaması gereken, halihazırdaki sistemi devam ettirmesi daha hayırlı olacak burçlar dahilinde. İş hayatında ilişkilerde manipülasyonla başa çıkak durumunda kalabilirler, ilişkiler sınama alanı olabilir bu süreçte, kariyerde yükselmeyi, iş konusunda abartmayı da varıyor, denge her zaman çok değerli. Sağlık konusunda hassasiyet gösteren bir süreç,düzenli kontroller önemli, günlük rutinde, iş koşullarında çeşitli sıkıntı, zorluklar, gecikmeler yaşanabilir. Koç Şİron sürecinde hayatınıza yolculuklar dahil olacak ve eskisinden daha hızlı bir tempo içinde olabilirsiniz , buaynızamanda içsel yolculuk ve keşfi de beraberinde getirmekte.

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\basak-burcu-erkegi-2.jpgBaşak Burcu:Diğerlerinden gelen gelirler, miras, eş, ortaklıktan ya da mahkeme sonucu alınacaklar dahil olmak üzere sürpriz gelişmelere açık. Anlaşmazlıkların çözümü gergin koşullar altında geri tepebilir.Kadersel karşılaşmalar yaşabilirsiniz ve derinlerde olacak bir dönüşümü tetikleyen süreç başlangıcı olabilir. Cinsel dürtülerinizde ani dalgalanmalar yaşayabilirsiniz.İletişiminiz güçlenmekte, iletişim dalında mesleği olanlar için yoğun bir dönem olabilir, yeni fırsatlar çıkabilir, yurt dışı ticareti yapanların işi ya çok büyür, güçlenir, büyük işler alırlar ya da tam tersi ile sonuçlanır. İnançlarınız konusunda yükselebilir, zaman zaman fanatik tavırlarada girebilirsiniz, farkındalık önemli.Koç Şiron sürecinde sağlam bir değişim kapıda, güçlü istekleriniz somutlaşacak,bolca yüzleşme yaşayacaksınız. Finansal anlamda alamadığınız borçlarınız veya elde edemediğiniz yeterli ekonomik güç için fırsatlar yakalayacaksınız.

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\bilancia.pngTerazi Burcu:Koç yeniayı ilişki ve ortaklıklar alanında gerçekleşiyor, beklemediğinizi bekleyin ve net olarak yeni adımlar atmayın. Süregiden ilişkileri yürütmek önemli, zaten sağlamsa sistem size destek verecektir, eğer temel çürükse zaten affı yok, fazla direnç göstermeden akışa bırakmak faydalı olacaktır. Bankacılık işlemleriniz konusunda dikkatli olun. Başkalarından alacağınız para akışı rahatlayabilir, borçlarınızı tahsil edebilirsiniz,bu konuda manipülasyona başvurmamak centilmence olur. Para trafiğine dikkat etmekte fayda var aşırı harcamalara açık bir dönem. Aile hayatınızda gerginlikler, çatışmalar aile büyüklerinin kaybı olabilir, akılcı ve metanetli davranmak, sonradan pişman olacağınız söylemlerde bulunmamak faydanıza. KoçŞiron sürecinde ilişkiler konusunda size farklı bakış açıları sağlayacak.İlişkiden kaynaklı yorgunluklarınızın ve değersizlik algınızın nedeni net ögreneceksiniz.Beklentilerinizi disipline etmeyi öğreneceksiniz.Sevgi dilinin yenileneceği, sevginin üstesinden gelemeyeceği bir şey olmadığını deneyimleyeceksiniz, ilişkiler konusunda akıl danışanlarınız fazlalaşacaktır.

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\akrep-burcu-erkegi-2.jpgAkrep Burcu:Günlükrutininizde ani değişlikler olabilir, iş koşullarında beklemediğiniz gelişmelere açık bir dönem, sağlık konusunda hassasiyeti olanlarda dönemsel ani çıkışlar yaşayabilir, kalıcı olmayacaktır. Masa başı işi yapanlar,iletişim sektöründe çalışanlar için işlerin hızlanacağı, algının ,zihin faaliyetlerinin artacağı dönem. Günlük trafikte hız yapmamaya , fazladan önlem alarak yaşamaya gayret edin, öfkesini trafikten çıkaranlardansanız sizin için sağlıklı olmayabilir ya da bu tarz kişilerden uzak durup sakinliğinizi koruyun. İletişim dilinde çamlar devirmeden bu dönemi geçebilirseniz harika olur, kardeşler ile ilişkililere dikkat edin lütfen. Evlilik ve ortaklık ilişkisi içinde olanlar için talihli denebilecek etkiler var, abartı da söz konusu, sen ve biz dengesini kurabilmek değerli.Yine de bıçak sırtı etkiler , derinlerdeki tutkuyu ortaya çıkarabildiği gibi derinlerde yüzleşilmesi zor olanları da ortaya çıkarabilir. Diğerlerine nasıl daha sağlıklı olunur, iş yaşamında başarı ilişkiler aracılığı ile nasıl sağlanır, iş koşulları nasıl iyileştirilir; Koş Şironsürecindebunları gönüllüce diğerlerine öğrettiğiniz bu konularda yardımcı olduğunuz sürece aynı konularda kendiniz de şifalanmış olacaksınız.

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\yayh.jpgYay Burcu:Yeniayyeni sevgili getirebilir ama bu uzun süreli bir ilişki olmayabilir, hormonların tavan yaptığı, yıldırım aşkı kıvamında kapınızı çalabilir, duygularda yükselme olur, bir süre devam eder ve biter. Çocukları olan ebeveynler için olumlu beklenmeyen haberlere niyet edelim. Para trafiğinizde sıkıntılı bir süreç, kazançlarınızda azalma, gecikme olabilir, her zamanki rutininizden fedakarlık yapmakdurumunda kalabilirsiniz, genel olarak hepimizin dahil olduğu sinerjide, doğru tüketimi özelikle sizin hayata geçirmeniz bu dönenim zorlukları ila başa çıkmanızı kolaylaştırır. İş koşulları ya daha sağlamlaşır ya da bitişlere gebe, iş arkadaşları tarafından manipülatif etkiler olabilir, iyimserliğin dozunu iyi ayarlamak gerek, gereğindenfazl verici konumunda olup enerjinizin sömürüldüğünü deneyimleyebilirsiniz.Şiron Koç döneminde çocuklara daha yakın hissedebilir, onlar birer iyi eğitmen, rehber olabilirsiniz,hayatınıza gerçekten çok seveceğiniz biri girebilir , bununlabirliktesiz bu insana gereğinden fazla fedakarlık yapmakla sınanabilirsiniz. Özellikle ilişki başlangıcında flört aşamasında olan kişilere faydanız dokunabilir.

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\oğlakh.jpgOğlak Burcu:Koç yeniayı ailenizde, evinizde gerçekleşiyor, gayrimenkul işi yapanlar için yeni fırsatlar doğabilir. Ailede halihazırda devam eden sorunlar var ise tetiklenebilir, arabulucu olabilmek önemli. Sağlık sorunu olan aile büyükleri ile gündem olabilir. Ev içinde tadilat gerektirecek işler çıkabilir. Fiziksel olarak kendinizi korumanız gereken bir zaman kalitesi, kendinize riske atacak durumlara dahil olayın lütfen. Hayattaki ifadenizde engellenme, baskıyı zaten bir süredir yaşıyorsunuz, yıkıcı etkiler ile haşır neşirsiniz, bu dönem yavaşlayabilir, soluk aldırabilir. Daha çok uyuyun ve vitamin desteği alın lütfen.İkili ilişlerde ve çocuklarla olan ilişkilerde iyicil etkiler, değerlendirin. Umut , istek, ideallerinizde hayalciliğe kaçmadan yara sağlam basan projelere ver deyin lütfen. Şiron Koç döneminde aidiyetinizgelişecek, ilişkinizde ya da yaşadığınız alanda ne kadar kendinizi ait hissediyorsunuz bunu sorgulayacaksınız. Eğer diğer koşullar uygun olursa i kalıcı bir mülk edineceksiniz. Yepyeni bir düzen ve oluşum ya da yepyeni bir temel sizi bekliyor. Kabuğunuzu ve geleneklerinizi kıracağınız bir dönem başlıyor. Bu iş ve aşk anlamında olabilir. Belki de her ikisi.

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\acquario.pngKova Burcu: İletişimde zorlayıcı durumlarla karşılaşabilirsiniz, dil yarasının kalıcı olduğunu hep aklınızda tutup bu dönemi mümkün mertebe esneyerek geçirmek faydalı, günlük trafikte dikkatli olun lütfen, kardeşler ile ilgili ani durumlar olabilir. Bilinçaltınız tam bir kaos halinde, içinizde ne varsa kendini göstermek için elinden geleni yapıyor, gizli düşmanlarınız var ise zarar görebilirsiniz, psikosomatik rahatsızlıklar görülebilir, rehberlik almanızı öneririm. Bu dönemde yeni işlere girişmemek daha hayırlı. Aile mi iş mi , bu iki kanat arasında gitgeller yaşayabilir, seçim yapmak durumundakalabilirsiniz, aile ilişkilerinde daha gerilimli etkiler olabilir, kariyeriniz sistem tarafından desteklenir konumda, her ne kadar bu aralar yavaş adımlarla ilerleseniz de…

Şiron koç dönemindeYakın çevre ,akrabalar ile ilişkilerinizi sağlamlaştıracağınız ya da kardeş ilişkilerinizde şifalanacağınız bir dönem. Fikirleriniz ve bakış açınızda büyük değişimler yaşayacaksınız. Faydalı, iyileştirici, geliştirici yönde düşünme, çalışma, iletişim kolaylığı yakalayacaksınız. İnsanları konuşmalarınızla etkileyeceğiniz özel bir süreç.

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\pesci.pngBalık Burcu: Koç yeniayı ani para girişleri ya da çıkışları yaşatabilir, para yönetiminde yorucu etkilere sahip. Kendi öz değer algınızda yaralandığınız algısında alabilir, kendiniz izole etme ihtiyacı hissedebilirsiniz, sizin faydalı olmayacaktır. Geleceğe dair umutlarınızın azaldığı, kötümser bakış açılarına doğru çekildiğinizi hisseder iseniz bunun koşullara bağlı geçici etkiler olduğunu , umudu her mana korumak gerektiğini anımsatın kendinize, arkadaş grupları sosyal ilişkilerde tedirgin olabileceğiniz durumlar olabilir. Şansınızın yaver gitmediği bir dönem, geçiciliğinden emin olun.İletişim dalında iş yapanlar manipülatif etkilere maruz kalabilir, eğer işleri sağlamsa daha güçlenecek, iletişim konularında, kardeşler ve yakın çevre gündemi abartıya kaçacak gündem oluşturabilir.

Uzunca bir süredir burcunuzda Şiron’ u ağırlıyordunuz, maneviyatınız konusunda sizi sağlam sınavlara tabi tuttu, göreceksiniz ki hayatınızın bundan sonraki kısmında geleceğinizi garantiye alacağınız , maddi koşulları düzenlemeyi öğrenmişsiniz ve hayata geçirebiliyorsunuz. Parayı ve kaynakları iyi yönetir konumda olacaksınız.

Yıldızların rehberliği yolunuzu aydınlatsın.

Devrim Dayıoğlu


YORUMLAR

Solve : *
20 − 4 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.