DOLAR 32,3708
EURO 34,9804
ALTIN 2326,113
BIST 9090,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Haftalık burç yorumu: Yıldızların etkisi sertleşiyor!

Haftalık burç yorumu: Yıldızların etkisi sertleşiyor!
26.11.2017
A+
A-

Merhaba Sevgili Okurlar! 3 Aralık Pazar günü Merkür Yay burcunda gerilemeye başlıyor, iletişimsel problemlerimiz artabilir, teknolojik aletlerimiz bozulabilir. Aynı gün İkizler burcunda bir Dolunay meydana geliyor, gizli bilgiler ve bazı sırlar ortaya çıkabilir.   

3 Aralık Pazar, Merkür Yay burcunda Retro hareketine başlıyor. Astrolojide Merkür iletişimi, bilgiyi, ticareti, imzaları, eğitimi, kısa yolculukları, kardeşleri, yakınlarımızı ve komşularımızı, Mundan astrolojide ise gazetecileri, iletişim ağlarını, komşu devletleri, yazarları, trafiği, öğrencileri, ulaşım araçlarını, kütüphaneleri, kargo şirketlerini ve dedikoduları temsil eder.

 

Yay burcu genel olarak eğitimi, üniversiteleri, akademik çalışmaları, akademisyenleri, din, felsefe, astroloji, turizm, basın ve medya, yayıncılığı, yasaları uluslararası ticareti, yurt dışı seyahatleri, yabancıları ve yabancı ülkeleri temsil eder. Bu süreçte, hayat felsefemiz, ideallerimiz önem kazanabilir. Yurt dışı seyahatleri, yurtdışı bağlantılı işlerimiz, turizm, basın medya, yayıncılık, uluslararası ticaret, akademik çalışmalar, eğitim, astroloji, din ve felsefe konuları ön plana çıkabilir.

 

Merkür’ün Yay burcunda gerilemesi ile birlikte eğitim hayatımızı aksatacak gelişmeler yaşayabiliriz. Akademik çalışmalara, bitirmemiz gereken tez ve projelere odaklanmkta zorlanabiliriz. Bu dönem özellikle yeni bir eğitime, dil veya kişisel gelişim kurslarına katılmakla ilgili düşüncelerimiz varsa bir süre daha ertelemeli ve Retro’nun bitmesini beklemeliyiz. Çünkü gerekli verimi alamayabilir ve eğitimimizi yarım bırakmak zorunda kalabiliriz. Hukuksal konularda ise süreç istediğimiz gibi ilerlemeyebilir. Özellikle bu dönem dava açmak gibi hukuksal süreçleri başlatmak içinde uygun bir dönemde değiliz. Yurt dışı seyahatlerimizde ise vize ve pasaportla ilgili problemler yaşayabilir, yanlış bilet alabiliriz veya bavullarımızı kaybedebiliriz. Uluslararası ticaret, turizm, medya, basın ve yayıncılık sektörlerinde iş akışlarını aksatacak problemler yaşayabilirler.

 

Merkür Retro süresince telefon, internet, teknolojik aletler, ticaret ve banka hesaplarımızla ilgili problemler yaşayabiliriz. Teknolojik aletlerimiz bozulabilir tamir ettirmek zorunda kalabiliriz. Banka hesaplarımızda karışıklıklar olabilir, dolandırılabiliriz. Özellikle hırsızlıkta artışlar olabilir evimizde ki güvenlik önlemlerini arttırmamız gerekebilir. Bu süreçte zihnimizi toparlamakta zorlanabiliriz. Yakın çevremizdeki insanlarla iletişimsel problemler yaşayabiliriz, birbirimizi sürekli yanlış anlamaktan yakınabiliriz. Eski flörtlerimizle karşılaşabiliriz. Eski sevgilimizden veya eşimizden haber alabiliriz,  barışmak için adım atabilirler. Bu dönem yeni ilişkilerden de uzak durmakta fayda var çünkü başlayacağımız ilişkilerde problemler olabilir, kısa sürebilir ve bir süre sonra bitebilir.

 

Özellikle ticari konularda uluslararası anlaşma ve sözleşmelere de ekstra dikkat etmemizde fayda var. Eğer iş arıyorsanız bu dönem iş arama sürecine biraz ara verip daha önce başvurduğunuz yerlerden size geri dönüş yapılmasını bekleyerek geçirebilirsiniz.

 

İletişim sekteye uğrayabilir, internetle ilgili ciddi problemler yaşanabilir. Bu süreçte uçaklarla ilgili kazalar, motor arızaları görülebilir. Ayrıca sosyal medya, iş hayatı ve özel hayatımız da göndereceğimiz mesajlara, maillere ekstra dikkat etmemizde fayda var. Sevgilinize atacağınız mesajın patronunuza gitmesini istemezsiniz sanırım ☺

 

Peki bu süreci nasıl geçirmeliyiz derseniz eğer yarım bıraktığımız işlerimizi tamamlamak için harika bir dönem diyebilirim. Yarım bıraktığımız bir kitaba veya kursa tekrardan başlayabiliriz. Günlük yazmayı bıraktıysak tekrar geri dönebilir veya bloğumuzla ilgilenmeyi ihmal ettiysek daha çok zaman ayırabiliriz. Ayrıca görmezden geldiğimiz, üzerinde fazla durmak istemediğimizi sorunlarımızı çözmek için de değerlendirebiliriz.

 

Uzun zamandır görüşmediğimiz dostlarımızla sevdiklerimizle bir araya gelebilir keyifli zamanlar geçirebiliriz. Eski resimlere bakabilir, anılarımızı anlatabiliriz. Bazen gülerek bazen ağlayarak bazen de hasretle o günleri yâd edebiliriz. Konuşmadığımız ve dargın olduğumuz insanlara belki bir şans daha verebilir, kırgınlıkları bitirebiliriz. Yay burcu uzak akrabalarımızı da temsil ettiği için yabancı ülkelerde yaşayan akrabalarımızdan bu dönem sık sık haber alabiliriz.

 

3 Aralık Pazar, İkizler burcunun 11 derecesinde saat 18:48’de bir Dolunay meydan geliyor. Dolunay’ın etkilerini +/-7 gün içerisinde hissedebiliriz. Dolunay zamanlarında hayatımızla ilgili gerçekleri daha net görebilir, bazı olayları sonuçlandırabilir ve farkındalığımızı arttırabiliriz.

İkizler burcu iletişimi, bilgiyi, merakı, mantığı, düşüncelerimizi, dedikoduları, ticari konuları, imza ve sözleşmeleri, yakın çevremizi ve kardeşlerimizi, yazmayı, kısa yolculukları temsil eder. Mundan astrolojide ise gazetecileri, yazarları, iletişim ağlarını, komşu devletleri, okulları, yazarları, kütüphaneleri, reklam ve reklam ajanslarını ve kargo şirketlerini temsil eder.

Dolunay 12-6 aksında meydana geleceği için sağlığımız, gündelik hayatımız, evcil hayvanlarımız, iş hayatımız, çalışma ortamımız, iş arkadaşlarımız, bilinçaltı konuları, rüyalar, gizli düşmanlar, bağımlılıklar, fedakârlıklar, kayıplar, dedikodular, depremler, hastaneler, hapishaneler, yetimhaneler, gizli topluluklar, sel baskınları,  çalışanlar, ordu ve polis, sendikalar, grevler, salgın hastalıklarla ilgili konuları ön plana çıkarabilir.

Yeniay haritasında ASC’de Yengeç burcu yükseliyor. Duygusallığın, sahiplenmenin, koruma içgüdüsünün, hassasiyetin, kırılganlığın, aile ve vatani duyguların önemine vurgu yapıyor. Maddi ve manevi değerlerimizi de ön plana çıkarıyor. Yengeç burcunun yöneticisi olan Ay’ı 12. Evde görüyoruz. Ay Güneş ve Neptün arasında oluşan t-kare açısı oldukça zorlu görünüyor. Gerek kariyer hayatı gerekse özel hayatımızla ilgili konularda yanılgılara düşebileceğimizi, kandırılmaya ve aldatılmaya açık olduğumuz gösteriyor. Ay’ın Jüpiter ile olan 150’lilik açısı ile özel hayatımızda bu zamana kadar inandığımız değerler ve hayat görüşümüzle ilgili konularda yanılgıya düştüğümüzün farkına varabiliriz.

İkizler burcu bilgiyi ve dedikoduyu da temsil ettiği ve an haritasında Dolunay’ın 12. Evde olması genel anlamda bizden saklanan gizli saklı birtakım olayları ve dedikoduları öğrenebileceğimize işaret ediyor. Şok edici gelişmeler olabilir. Gizli düşmanlarımız artık rengini belli edecek diyebilirim. Arkamızdan çevrilen işleri öğrenebiliriz. Bilinmeyenleri aydınlatacak olan bu Dolunay bizler için biraz gergin geçebilir. Yalan yanlış bilgiler, dedikodular da ayıklanacak bir şekilde.

Duygusallıktan uzak mantığımızla hareket ederek kararlar almak isteyebiliriz. Çalışma hayatımızla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Yönetici veya patronumuzla ters düşebileceğimiz olaylar yaşanabilir. İşten ayrılmak zorunda kalabiliriz. İş hayatında çalışma arkadaşlarımızla ilişkinizde gerginlikler yaşanabilir. Merkür’ün de Retro hareketine başlaması da iletişimsel konular da yanlış anlaşılmalara daha müsait olabiliriz. Eş veya ortağımızla ilgili konularda önemli gelişmeler yaşanabilir. Geçmişte kalan mevzular tekrar gündeme gelebilir.

Merkür’ün durağan olduğu bu Dolunay’da alacağımız kararlara, her türlü yazışma, anlaşmalara, sınavlara ve hazırlandığımız projelere de özellikle dikkat etmemiz gerekiyor.  Her duyduğumuza inanmamalı ve detayları gözden kaçırmamaya dikkat etmeliyiz.

Sağlık sorunlarımız ile uğraşmak zorunda kalabiliriz. İçe dönmek biraz daha izole olmak bilinçaltı çalışmaları, yoga ve meditasyon yapmak eminim ruhumuza iyi gelecektir.

Ülkemize baktığımızda ise Dolunay Türkiye’nin 12. Evinde gerçekleşiyor. 12-6 askında gerçekleşecek Dolunay ile birlikte ordu, polis, çalışanlar, sendikalar, sağlık sektörü, serbest meslek sahipleri, yaygın hastalıklar, hastaneler, hapishaneler, rehabilitasyon merkezleri, gizli topluluklar, gizli düşmanlar, depremler ve doğal afetlerle ilgili konular gündemimizde olabilir. Gizli saklı sırlar ortaya dökülebilir, gündemi uzun süre meşgul edecek gelişmeler yaşanabilir. Özellikle liderler, üst düzey yöneticiler, hukukçular, tanınmış kişilerle ilgili kontrol dışı bazı gelişmeler yaşanabilir. Ülkemizi ilgilendiren bazı gizli belgeler, anlaşmalar ve yazışmalar ortaya çıkabilir.

Sağlık açısından ise sinir sistemi, akciğerler, omuz, el ve kollarla ilgili problemler görülebilir.

 

01 KOCKOÇ BURCU: Sevgili Koç ve Yükselen Koç’lar 3 Aralık Pazar günü Merkür Yay burcunda gerilemeye başlıyor. Uzun yolculuklarda pasaport ve vize başvurularınızda gecikmeler veya birtakım problemlerle karşılaşabilirsiniz. Yanlış bilet alabilir veya bavullarınızı kaybedebilirsiniz. Eğitim hayatınızda odaklanma sorunu yaşayabilirsiniz, sınav, tez ve proje çalışmalarında dikkatli olmalısınız. Bu dönem yeni bir eğitime başlamayı düşünüyorsanız bir süre daha ertelemenizde fayda var. Evlilik ve ortaklık imzalarını da bir süre daha askıya almanız iyi olacaktır. Basın, medya veya yayıncılıkla ilgili çalışmalarınızın tanıtımını bu dönem yapmaktan kaçının yeterli geri dönüşü alamayabilirsiniz. Bu dönem uzak akrabalarınızı, uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızı görebilir hasret giderebilirsiniz. Belki de nostalji yapabilir özlem duyduğunuz toprakları ziyaret edebilirsiniz. Yarım bıraktığınız işlerinizi tamamlamak için bu dönemi değerlendirebilirsiniz. 3 Aralık Pazar günü İkizler burcunda sizin yakın çevre, kardeşler, komşular, iletişim, eğitim ve kısa yolculuklar evinizde bir Dolunay meydana geliyor. Yakın çevrenizle ve kardeşlerinizle ilgili şok edici haberler duyabilirsiniz. Ticari anlamda beklediğiniz bir iş netleşebilir ve imza aşamasına gelebilirsiniz. Blog veya web sitesi açmak isteyebilir, internet üzerinden çalışmalara başlayabilirsiniz. Ani kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. Duygusallıkla aldığınız kararları gözden geçirmek isteyeceğiniz bu Dolunay sizin için mantığınızla hareket etme ve bunları uygulama zamanı olacak.

 

02 BOGABOĞA BURCU: Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa’lar 3 Aralık Pazar günü Merkür Yay burcunda gerilemeye başlıyor. Bu dönem borç almak, kredi çekmek ya da kefil olmak gibi konulara özellikle dikkat etmelisiniz. Kredi ve burs başvurularınızı bir süre daha ertelemeniz gerekebilir. Çünkü yapacağınız başvurularda olumsuz geri dönüşler alabilirsiniz. Eşinizin veya ortağınızın geçmişten gelen bir alacağını tahsil etmesi söz konusu olabilir bu gelişme sizi de finansal açıdan rahatlatacaktır. Bankacılık işlemlerinizde ekstra dikkatli olmanızda fayda var zira hırsızlık ve dolandırıcılık gibi durumlara açık bir dönemdesiniz. Ayrıca içinize attığınız kendinize bile itiraf etmekte zorlandığınız ve sizi yaralayan konuları tekrar hatırlayabilirsiniz. Geçmişte kalan bu sorunlarınızı kafanızdan tamamen silmek için sevdiklerinizden veya profesyonel birinden destek almak isteyebilirsiniz. 3 Aralık Pazar günü İkizler burcunda sizin maddi ve manevi kaynaklarınızı ilgilendiren evinizde bir Dolunay meydana geliyor. Finansal konular önem kazanıyor. Gelir gider dengenizi bir düzene oturtmak, gereksiz harcamalarınızı kısmak ve daha akıllıca yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz. Ticari açıdan önemli gelişmeler yaşanabilir. Beklenmedik kazançlar elde edebilirsiniz.

 

03 IKIZLERİKİZLER BURCU: Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler 3 Aralık Pazar günü Merkür Yay burcunda gerilemeye başlıyor. İkili ilişkilerinizi etkileyecek olan Merkür Retro sürecinde özel hayatınızda kendinizi ifade etmekte zorlanabilir veya yanlış anlaşabilirsiniz. Zihniniz oldukça karışık olabilir. Dost ve ortaklık ilişiklerinize de bu dönem dikkat etmeniz gerekiyor. Evlilik veya ortaklık tekliflerini bu dönem askıya almanız gerekebilir. İmza ve sözleşmeler için Retro’nun bitmesini beklemenizi tavsiye ederim. Eski sevgilinizle veya eski eşinizle ilgili bazı haberler alabilirsiniz, tekrar ilişkiye başlamak ve sizinle iletişim kurmak adına bazı girişimlerde bulunabilirler. Ayrıca uzun zamandır görüşmediğiniz dostlarınızla bir araya gelebilir, keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. 3 Aralık Pazar günü burcunuzda sizin kişisel girişimleriniz, motivasyonlarınız, ikili ilişkileriniz, sağlığınız ve fiziksel görünümünüzle ilgili evinizde bir Dolunay meydana geliyor. Özel hayatınızla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Duyacaklarınız sizi şaşırtabilir. İlişkinizi bitirme noktasına gelebilir ve mantığınızla hareket ederek kararlar alabilirsiniz. Daha sağlıklı ve formda olmak isteyebilir, dış görünüşünüze özen gösterebilirsiniz.

 

04 YENGECYENGEÇ BURCU: Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç’ler 3 Aralık Pazar günü Merkür Yay burcunda gerilemeye başlıyor. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlaşılmalardan kaynaklı bazı problemler yaşayabilirsiniz. İşinize odaklanmakta zorlanabilirsiniz, kafanız biraz dalgın olabilir. Bu dönem mail, mesaj ve evraklar konusunda özellikle dikkat etmeniz gerekebilir. Evraklarınız kaybolabilir, mail, mesaj veya kargolarınızı yanlış kişilere gönderebilirsiniz.  İş yerinde kullandığınız cihazlar bozulabilir. Yeni iş arayışı içinde olan Yengeç’lerin bir süre daha beklemeleri iş başvurularını Retro bitene kadar ötelemelerini tavsiye edebilirim. Retro sürecini gündelik hayatınızı düzenlemek yarım kalan ev veya ofis işlerinizi tamamlayarak geçirebilirsiniz. 3 Aralık Pazar günü İkizler burcunda sizin bilinçaltı, izole olma, gizli sırlar, gizli düşmanlar, kayıplar ve rüyalar evinizde bir Dolunay meydana geliyor. Sizden bu zaman kadar saklanan hiç bilmediğiniz bazı şeyleri öğrenebilirsiniz. Dostunuz kim düşmanınız kim belli olacak. Hayatınızda duygusallığı bir kenara bırakıp mantığınızın ön planda olduğu kararlar alabilirsiniz. Yalnız kalmaya ve hayattan biraz daha izole olmaya ihtiyacınız olabilir. Bilinçaltı çalışmaları yapabilir ve haberci rüyalar görebilirsiniz.

05 ASLANASLAN BURCU: Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan’lar 3 Aralık Pazar günü Merkür Yay burcunda gerilemeye başlıyor. Özel hayatınızda iletişimsel problemleriniz artabilir. Kendinizi doğru ifade edememeniz veya karşı tarafın sürekli sizi yanlış anlaması bazı gerginliklere yol açabilir. İlişkinizde üstünü örttüğünüz bazı meseleler tekrar açılabilir, biraz canınız sıkılabilir. Geçmişte kalan fakat unutamadığınız biri size tekrar geri dönüş yapmak için adım atabilir. Çocuklarınızla nostalji yapabilir bebeklik albümlerini birlikte karıştırabilir ve eğlenebilirsiniz. Yarım bıraktığınız bir hobinize tekrar geri dönebilirsiniz. Sosyal hayatınızda görüşmediğiniz uzun zamandır bir araya gelmediğiniz, arkadaşlarınızla tekrardan görüşemeye başlayabilirsiniz. 3 Aralık Pazar günü İkizler burcunda sizin sosyal çevre, arkadaş grupları, gelecek planları, davetler, organizasyonlar ve kariyer gelirleri evinizde bir Dolunay meydana geliyor. Arkadaş çevrenizle ilgili şaşırtıcı haberler, ilginç dedikodular duyabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızın gerçek yüzü ortaya çıkabilir, arkadaşlığınızı bitirmek isteyebilirsiniz. Gelecek planlarınızı masaya yatırabilirsiniz. Önemli kararlar alabilirsiniz. Sosyal medya ile ilgili çalışmalarınızın karşılığını alabilir ve gelirlerinizle ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir.

 

06 BASAKBAŞAK BURCU: Sevgili Başak ve Yükselen Başak’lar 3 Aralık Pazar günü Merkür Yay burcunda gerilemeye başlıyor. Aile içinde iletişimsel problemler artabilir, yanlış anlaşılmalar olabilir, üzerini örttüğünüz bazı sorunlar tekrar gündeme gelebilir. Bu dönem evinizde ki elektrik ve elektronik aletlere son derece dikkat etmelisiniz. Sık sık arızalanabilir, bozulabilir veya kullanılmaz hala gelebilir. Su ve doğalgaz tesisatları ile ilgili problemeler yaşayabilirsiniz şimdiden kontrol etmeniz soğuk kış günlerinde ısınma sorunu yaşamanızı engelleyebilirsiniz. Bu dönem yeni bir ev almak, satmak veya taşınma ile ilgili düşüncelerini biraz daha ötelemeniz gerekebilir. Evinizle ilgili yapılması gereken tamirat ve tadilat işlemlerini tamamlamak için ise harika bir dönem sizi bekliyor. Ayrıca bu dönem sevdiklerinizi evinizde ağırlamak eskiyi yad etmek ve eski resimlerinize bakmak size iyi gelebilir. 3 Aralık Pazar günü İkizler burcunda sizin toplumsal statü, prestij ve kariyer evinizde bir Dolunay meydana geliyor. Kariyerinizle ilgili önemli kararlar alma aşamasına gelebilirsiniz. Terfi edebilir ve sağlam adımlarla ilerleyebilirsiniz. Daha önceden yaptığınız görüşmeler neticeye ulaşabilir, yeni bir yerde çalışmaya başlayabilirsiniz. Bu Dolunay sizin özel hayatınızı da oldukça etkileyecek. Özel hayatınızla ilgili öğreneceğiniz bazı şeyler sizi şaşırtabilir ve üzülebilirsiniz. İlişkiniz bitme noktasına gelebilir. Toplumsal açıdan prestijinizi zedeleyecek gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca ortak işler yaptığınız kişilerleler ilgili bazı kararlar almanız gerekebilir.

 

07 TERAZITERAZİ BURCU: Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi’ler 3 Aralık Pazar günü Merkür Yay burcunda gerilemeye başlıyor. Yakın çevrenizle ve kardeşlerinizle olan iletişimizde yanlış anlaşılmalara açık bir dönemde olabilirsiniz. Geçmişte kalan mevzular tekrar gündeme gelebilir. Uzun zamandır görüşmediğiniz akraba veya kardeşleriniz sizinle barışmak için adım atabilir. İletişim, satış, reklam ve pazarlama alanlarında çalışıyorsanız eğer yeni projeleriniz için bir süre daha beklemeniz gerekebilir. Sosyal medya da özelikle blog, web sitesi veya yeni bir hesap açmak için doğru bir zamanda olmadığınızı hatırlatmak isterim. Bu dönem yapacağınız anlaşma veya imzaları biraz daha ötelemeniz gerekebilir ki sonradan problemlerle karşılaşmayın. Sık sık telefonunuz arızalanabilir veya yolda kalabilirsiniz. Dikkatli olmanızda fayda var. Bu dönem kafanızı meşgul eden konulara biraz daha takılıp kalabilirsiniz. Yarım bıraktığınız bir kitabı okumaya tekrar başlayabilir veya daha önce plan yaptığınız ama bir türlü gidemediğiniz bir seyahate çıkabilirsiniz. 3 Aralık Pazar günü İkizler burcunda sizin yükseköğrenim, kişisel gelişim, yabancılarla ortaklaşa yaptığınız işler, hukuk, turizm ve uzun yolculuklar evinizde bir Dolunay meydana geliyor. Yurtdışı bağlantılı işlerinizle ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir. Beklediğiniz bir projeyi nihayet sonuçlandırabileceksiniz. Hukuksal sorunlarınızla ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir. Evlilik ve ortaklık imzaları gündeme gelebilir. Eğitimle ve yurt dışında yaşamakla ilgili yaptığınız başvurularla ilgili sonuçlanmalar yaşanabilir. Akademik çalışmalarınızı tamamlayabilirsiniz.

 

08 AKREPAKREP BURCU: Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep’ler 3 Aralık Pazar günü Merkür Yay burcunda gerilemeye başlıyor. Harcamalarınıza ve bütçenize dikkat etmeniz gereken bir dönem sizi bekliyor. Yeni bir yatırım, proje veya sözleşmelerinizi şimdilik değerlendirme sürecinde kalmaya çalışmalı, imza ve anlaşmalardan uzak durmalısınız. Bankacılık işlemlerinizde ve internet üzerinden yapacağınız alışverişlere dikkat etmeli, hırsızlık ve dolandırıcılık gibi durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Ayrıca geçmişte kalan bir alacağınızı tahsil edebilir, parasal açıdan biraz daha rahatlayabilirsiniz. 3 Aralık Pazar günü İkizler burcunda sizin eş ve ortak gelirleri, nafaka, miras, burs, borçlar, krediler, kazalar ve ameliyatlar evinizde bir Dolunay meydana geliyor.  Kredi veya burs için yaptığınız başvurular lehinize sonuçlanabilir. Uzun zamandır beklediğiniz nafaka ve mirasla ile ilgili davalarınızda beklenmedik olaylar yaşanabilir. Eş ve ortağınızın parasal kaynaklı sorunlarındaki problemler çözüme kavuşabilir. Merkür’ün de gerilemeye başladığı bu dönem borç vermek veya birine kefil olma konularında son derece dikkatli olmalısınız. Ayrıca psikolojik açıdan sizi zorlayan bir konuda kendi sorununuzun nedenini kendiniz fark edebilir bir aydınlanma yaşayabilirsiniz.

 

09 YAYYAY BURCU: Sevgili Yay ve Yükselen Yay’lar 3 Aralık Pazar günü Merkür burcunuzda gerilemeye başlıyor. Bu süreç en çok sizi etkileyecek. Kendiniz ifade etmekte zorlanabilirsiniz, yanlış anlaşılmalardan kaynaklı alınganlıklar, kırgınlıklar yaşayabilirsiniz. İkili ilişiklerinizde geçmişte bıraktığınız konular tekrar açılabilir. Fiziksel olarak görünümünüzle ilgili değişikliklerden uzak durmanız da fayda var çünkü yapacağınız bu değişiklikler hoşunuza gitmeyebilir ve sonradan pişman olabilirsiniz.  Eski sevgili, eş veya uzun zamandır görüşmediğiniz eski dostlarınızla ilgili ilginç haberle alabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlayacak olan Yay burçları ise bu konuda acele etmemeye çalışmalı Retro süresince sadece karşınızdaki kişiyi tanımaya çalışarak geçirmeniz daha iyi olacaktır. Daha önce yarım bıraktığınız girişimleriniz için harekete geçebilirsiniz. 3 Aralık Pazar günü İkizler burcunda sizin uzun ilişkiler, evlilik, ortaklık, açık düşmanlar, dostluklar ve taşınmaları ilgilendiren evinizde bir Dolunay meydana geliyor. Özel hayatınızla ilgili öğreneceğiniz şeyler karşısında şok olabilirsiniz. İlişkinizle ilgili önemli bir karar aşamasına gelebilirsiniz. Kalbinizden ziyade mantığınızı dinleyerek kararlar alabilirsiniz. Ayrıca taşınmak ile ilgili düşünceleriniz varsa Merkür’ün Retro da olduğunu düşünerek bu niyetiniz bir süre daha ertelemenizi tavsiye ederim. Ayrıca açık düşmanlarınızın sizinle ilgili bazı gerçekçi olmayan haberlerini duyabilirsiniz.

10 OGLAKOĞLAK BURCU: Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak’lar 3 Aralık Pazar günü Merkür Yay burcunda gerilemeye başlıyor. Zihinsel anlamda kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Düşüncelerinizi kendinize saklamak, daha az konuşmak ve daha çok kendi içinize yönelmek isteyebilirsiniz. Gizli düşmanlarınız ortaya çıkabilir, geçmişten gelen mevzularla ilgili dedikodunuz yapılabilir. Düşüncelerinizi akışına bırakmak kendinizi rahatlatmak için yoga, meditasyon ve reiki gibi çalışmaları uygulayabilirsiniz. Aklınıza takılan meseleleri yazmak veya günlük tutmak sizin için faydalı olabilir. 3 Aralık Pazar günü İkizler burcunda sizin çalışma hayatı, sorumluluklarınız, sınavlarınız, günlük rutininiz, sağlığınız ve evcil hayvanlarınızı ilgilendiren evinizde bir Dolunay meydana geliyor. Çalışma hayatınızla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. İşinizden ayrılmak zorunda kalabilirsiniz. İş arkadaşlarınızın arkanızdan çevirdiği işleri öğrenebilirsiniz, ilişkiniz kopma noktasına gelebilir. İş arayışında olan daha önceden yaptığınız görüşmeler ise neticelenebilir. Ayrıca kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için adım atabilirsiniz. Sağlık açısından sinir sistemi, akciğerler, omuz, el kol ve ellerinizle ilgili problemlere karşı dikkatli olmalısınız.

 

11 KOVAKOVA BURCU: Sevgili Kova ve Yükselen Kova’lar 3 Aralık Pazar günü Merkür Yay burcunda gerilemeye başlıyor. Sosyal hayatınızda ve arkadaşlık ilişkilerinizde bu dönem yanlış anlaşılmalar ve kırgınlıklar yaşanabilir. Ayrıca uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, geçmiş günleri yâd edebilir ve keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Gelecek planlarınızı ise tekrar gözden geçirebilirsiniz, bazı endişeleriniz olabilir. Hayatınızda ilgili önemli ve yeni başlangıçlar için bir süre daha beklemeniz gerekebilir. Sosyal medya hesaplarınızı kullanırken dikkatli olmanızda fayda var, mesajlarınız yanlış kişilere gidebilir, ayrıca sosyal medya hesaplarınız çalınabilir. Şifre ve güvenlik işlemlerinizi tekrar kontrol etmeniz ve güvenliğinizi arttırmanız gerekebilir. 3 Aralık Pazar günü İkizler burcunda sizin aşk hayatı, çocuklar, hamilelik, hobiler, riskli yatırımlar ve ailenizin sahip olduğu menkulleri ilgilendiren evinizde bir Dolunay meydana geliyor. Özel hayatınızla ilgili ani gelişmeler yaşanabilir, öğreneceğini bazı şeyler canınızı sıkabilir. İlişkinizle ilgili ayrılık kararı alabilirsiniz. Yakın çevrenizden biri size duygularını açıklayabilir bu sizi oldukça şaşırtabilir. Çocuklarınızın geleceğini ilgilendiren konularla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.

 

12 BALIKBALIK BURCU: Sevgili Balık ve Yükselen Balık’lar 3 Aralık Pazar günü Merkür Yay burcunda gerilemeye başlıyor. Kariyer hayatınızda kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz, yanlış anlaşılmalara açık bir dönemdesiniz. Özellikle yöneticilerinizle olan ilişkinize dikkat etmenizde fayda var. Kariyer değişikliği, yeni iş teklifleri ve anlaşmaları Retro süresince değerlendirebilir, karar vermek için ise Retro’nun bitimini bekleyebilirsiniz. Yarım kalan işleriniz tamamlamak için ise güzel bir dönem sizi bekliyor. 3 Aralık Pazar günü İkizler burcunda sizin aile, yuva, ebeveynler ve gayrimenkullerinizi ilgilendiren evinizde bir Dolunay meydana geliyor. Aile içi ilişkilerinizi zorlayacak bir Dolunay olabilir sizin için. Bazı gizli saklı sırlar ortaya çıkabilir, öğrendikleriniz karşısında güveniniz sarsılabilir. Aile içinde ilişkiler kopma noktasına gelebilir. Kalbinizden çok mantığınızla hareket edebilirsiniz. Taşınma veya yer değiştirme gibi konular gündeme gelebilir. Fakat bu düşünceleriniz için biraz daha beklemeniz gerekebilir. Merkür’ün Retro da olduğunu unutmayın. Kariyer ve özel hayatınızda dengeleri korumakta zorlanabilirsiniz. Home ofis çalışabileceğiniz bir iş teklifi alabilirsiniz.

 

Hepinize keyifli bir hafta diliyorum,

Betül Erdem


YORUMLAR

Solve : *
27 × 13 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.