DOLAR 32,3579
EURO 34,7623
ALTIN 2399,031
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Haftalık burç yorumu: Problemler ön plana çıkabilir

11.06.2017
A+
A-

Haftalık burç yorumu Problemler ön plana çıkabilir

Merhaba Sevgili Okurlar! 13 Haziran Salı günü Merkür ve Jüpiter üçgen açısı oluşuyor, iletişim konularında oldukça şanslı olabiliriz,14 Haziran Çarşamba günü Merkür ve Neptün kare açısı oluşuyor, zihnimiz kolayca dağılabilir. 15 Haziran Perşembe günü Güneş ve Satürn karşıt açısı oluşuyor, otorite figürleri ile problemler yaşayabiliriz. 18 Haziran Pazar günü ise Merkür ve Satürn karşıt açı oluşturuyor, İletişimsel problemler yaşayabiliriz.

13Haziran Salı, Merkür ve Jüpiter üçgen açısı oluşuyor. İletişim, eğitim ve haberleşme konularında oldukça şanslı olabiliriz. Her türlü görüşme ve toplantılarımız olumlu geçebilir ve istediğimiz sonucu alabiliriz. Yeni öğretilere açık olabilir ve kendimizi geliştirmeye yönelik adımlar atabiliriz. Kendimizi ifade ederken son derece özgüvenli olabiliriz. Yalnız tutamayacağınız sözler vermekten, düşüncelerinizi abartarak ifade etmekten kaçınmakta fayda var.

14 Haziran Çarşamba, Merkür ve Neptün kare açısı oluşuyor. Zihnimiz kolayca dağılabilir, doğruyu yanlışı ayırt etmekte zorlanabiliriz. Bu açı ile birlikte yalan söyleyen ve bizi kandırmaya meyilli insanlarla karşılaşabiliriz, ya da insanları kandırma eğilimi içinde olabiliriz. Mistik konulara karşı ilgimiz olabilir.Duygu ve düşüncelerimizi sanatsal şekilde ifade etmek bu açının etkilerini olumlu bir şekilde kullanmamızı sağlayabilir.

15 Haziran Perşembe, Güneş ve Satürn karşıt açısı oluşuyor. Enerjimiz düşebilir, bedensel ve ruhsal olarak kendimizi yorgun hissedebiliriz. Özgüven eksikliği, kendimizden emin olamamak gibi sorunlarla karşılaşabiliriz. Otorite figürleri ile problemlere açık olabiliriz, isteklerimizin engellenmesi veya onaylanmaması söz konusu olabilir.

18 Haziran Pazar, Merkür ve Satürn karşıt açısı oluşuyor. Kendimizi ifade etmekle ilgili problemler yaşayabiliriz, yanlış anlaşılma endişesi zihnimizi yorabilir. Hayatı olumsuz yönleri ile görmeye meyilli olabiliriz. Diğer yandan mantıksal ve sistematik düşünce yapımız güçlenebilir, uzun soluklu çalışmalarda oldukça başarılı olabiliriz.

01 KOCKOÇ BURCU:13 Haziran Salı Merkür ve Jüpiter üçgen açısı oluşuyor.Eğitim, iletişim, sosyal medya ve ticari konularda birtakım şanslar elde edebilirsiniz. Görüşmeleriniz olumlu geçebilir, eşinizden veya ortağınızdan destek görebilirsiniz.14 Haziran Çarşamba günü Merkür ve Neptün kare açısı oluşuyor. Zihninizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Geçmişten gelen konular kafanızı kurcalayabilir. 15 Haziran Perşembe günü Güneş ve Satürn karşıt açısı oluşuyor. Yakın çevrenizle ve kardeşlerinizle iletişimsel sorunlar yaşayabilirsiniz. Eğitim, uluslararası ticaret, turizm ve hukuk alanlarında otorite figürlerinden yana engellerle karşılaşabilirsiniz. 18 Haziran Pazar günü Merkür ve Satürn karşıt açısı oluşuyor. Kendinizi ifade etmekle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.

 

 

02 BOGABOĞA BURCU: 13 Haziran Salı Merkür ve Jüpiter üçgen açısı oluşuyor. Parasal konularda ki girişimleriniz olumu sonuçlanabilir. Çalışma hayatınızla ilgili düzenlemeleri yapmak için üstlerinizle görüşebilir, gereken desteği alabilirsiniz. 14 Haziran Çarşamba günü Merkür ve Neptün kare açısı oluşuyor. Sosyal çevrenizden alacağınız haberlere hemen inanmayın. Parasal konularda ise dikkatli olmalı kimseye borç vermemelisiniz. 15 Haziran Perşembe günü Güneş ve Satürn karşıt açısı oluşuyor. Ödemelerinizle ilgili konularda zorlanabilirsiniz, finansal sorunlarınızı çözmek için atacağınız adımlar otorite figürleri tarafından engellenebilir. 18 Haziran Pazar günü Merkür ve Satürn karşıt açısı oluşuyor. Maddi ve manevi değerlerinizi geliştirmekle ilgili girişimlerinizi bir süre daha askıya alabilirsiniz.

03 IKIZLERİKİZLER BURCU: 13 Haziran Salı Merkür ve Jüpiter üçgen açısı oluşuyor. Yeni biri ile tanışabilirsiniz. Yeteneklerinizi göstermekle ilgili güzel fırsatlar yakalayabilir, çocuklarınızla birlikte ise keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.14 Haziran Çarşamba günü Merkür ve Neptün kare açısı oluşuyor.İş ilişkilerinizde ve anlaşmalarınızda dikkatli olmalısınız, kandırılabilirsiniz. 15 Haziran Perşembe günü Güneş ve Satürn karşıt açısı oluşuyor. Eşinizle ve ortağınızla olan ilişkinizde problemler yaşayabilirsiniz.18 Haziran Pazar günü Merkür ve Satürn karşıt açısı oluşuyor.İlişkinizde kendinizi ifade etmekle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Yanlış anlaşılma kaygınız sizi zihinsel olarak yıpratabilir.

 

04 YENGECYENGEÇ BURCU: 13 Haziran Salı Merkür ve Jüpiter üçgen açısı oluşuyor. Ev, aile ve ebeveynlerinizle ilgili konularda güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. 14 Haziran Çarşamba günü Merkür ve Neptün kare açısı oluşuyor. Eğitim, turizm, uluslararası ticaret ve hukuksal konularda yapacağınız anlaşmalarda yanıltıcı durumlarla karşılaşabilirsiniz, dikkatli olmanızda fayda var. 15 Haziran Perşembe günü Güneş ve Satürn karşıt açısı oluşuyor. Çalışma hayatınızda yöneticilerinizle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Fiziksel ve ruhsal olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. 18 Haziran Pazar günü Merkür ve Satürn karşıt açısı oluşuyor.İş arkadaşlarınızla tartışmalara açık bir günde olabilirsiniz. Kendinizi yanlış ifade edebilirsiniz.

05 ASLANASLAN BURCU: 13 Haziran Salı Merkür ve Jüpiter üçgen açısı oluşuyor. İletişimsel konularda sosyal çevrenizden önemli bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Reklam, satış, pazarlama, eğitim ve sosyal medya ile ilgili konularda başarılı çalışmalarınızla konuşulabilirsiniz. 14 Haziran Çarşamba günü Merkür ve Neptün kare açısı oluşuyor.Borç almak, borç vermek veya kredi çekmekle ilgili girişimlerinizde detaylara dikkat etmeli, ani kararlar vermekten kaçınmalısınız. 15 Haziran Perşembe günü Güneş ve Satürn karşıt açısı oluşuyor. Çocuklarınızla ve aşk hayatınızla olan ilişkinize dikkat etmenizde fayda var.18 Haziran Pazar günü Merkür ve Satürn karşıt açısı oluşuyor.Sosyal hayatınızda ve arkadaş grupları içinde iletişimsel problemler yaşayabilirsiniz.

06 BASAKBAŞAK BURCU: 13 Haziran Salı Merkür ve Jüpiter üçgen açısı oluşuyor.Kariyer hayatınızda önemli bir fırsatla karşılaşabilir, büyük bir anlaşmaya imza atabilirsiniz. 14 Haziran Çarşamba günü Merkür ve Neptün kare açısı oluşuyor.İkili ilişkiler ve ortaklıklar konusunda yanıltıcı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Her duyduğunuza inanmayın. 15 Haziran Perşembe günü Güneş ve Satürn karşıt açısı oluşuyor. Kariyer hayatınızda zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Baskı görebilir veya girişimleriniz engellenebilir. Ailenizle ilgili konularda ise sorumluluklarınız artabilir. 18 Haziran Pazar günü Merkür ve Satürn karşıt açısı oluşuyor. Aile hayatında iletişim kurmak, sorunlarınızı konuşmak sizin için oldukça zorlayıcı olabilir. Fikirlerinizi kendinize saklamak isteyebilirsiniz.

07 TERAZITERAZİ BURCU: 13 Haziran Salı Merkür ve Jüpiter üçgen açısı oluşuyor.Eğitim, uluslararası ticaret, hukuk ve uzun seyahatler konusunda önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. 14 Haziran Çarşamba günü Merkür ve Neptün kare açısı oluşuyor. Çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkinize dikkat etmenizde fayda var. Yanıltılabilir, farklı durumların içine girebilirsiniz. İşinize konsantre olmaya çalışmalısınız. 15 Haziran Perşembe günü Güneş ve Satürn karşıt açısı oluşuyor.İletişim, yazı ve eğitimle ilgili konularda gereken desteği bulmakta zorlanabilirsiniz. 18 Haziran Pazar günü Merkür ve Satürn karşıt açısı oluşuyor.Yakın çevrenizle ve kardeşlerinizle olan ilişkinizde kendinizi ifade edememekten kaynaklı sorunlar yaşayabilirsiniz.

 

08 AKREPAKREP BURCU: 13 Haziran Salı Merkür ve Jüpiter üçgen açısı oluşuyor.Eşiniz veya ortağınızın gelirlerinden yana önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. 14 Haziran Çarşamba günü Merkür ve Neptün kare açısı oluşuyor.Aşk hayatınızda ve çocuklarınızla olan iletişiminizde yanlış anlaşılmalardan kaynaklı problemler yaşayabilirsiniz. Parasal konularda ise dikkatli olmanızda fayda var. 15 Haziran Perşembe günü Güneş ve Satürn karşıt açısı oluşuyor.Finansal konularda beklentileriniz boşa çıkabilir. Önemli projelerinizi bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz. 18 Haziran Pazar günü Merkür ve Satürn karşıt açısı oluşuyor. Parasal konularda kendi fikirlerinize yeterince güvenmeyebilir, risk almak istemeyebilirsiniz.

09 YAYYAY BURCU: 13 Haziran Salı Merkür ve Jüpiter üçgen açısı oluşuyor. Sosyal ortamlarda tanışacağınız kişiler size büyük fırsatlar sunabilir. Arkadaş çevrenizde özgüvenli konuşmalarınızla insanları kolayca etki altına alabilirsiniz. 14 Haziran Çarşamba günü Merkür ve Neptün kare açısı oluşuyor. Ailenizle ve eşinizle olan iletişiminizde yanıltıcı durumlar veya yanlış anlaşılmalar yaşanabilir.15 Haziran Perşembe günü Güneş ve Satürn karşıt açısı oluşuyor.Fiziksel ve ruhsal olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Yeni girişimlere başlamak için biraz daha bekleyebilirsiniz.18 Haziran Pazar günü Merkür ve Satürn karşıt açısı oluşuyor. İkili ilişkilerde kendinizi baskı altında hissedebilir, fikirlerinizin kabul görmeyeceği düşüncesi sizi karamsarlığa itebilir.

 

 

10 OGLAKOĞLAK BURCU:13 Haziran Salı Merkür ve Jüpiter üçgen açısı oluşuyor.Yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. İşinizle ilgili yapacağınız görüşmeler olumlu geçebilir, istediğiniz şartların kabul ettirebilirsiniz.14 Haziran Çarşamba günü Merkür ve Neptün kare açısı oluşuyor. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle olan iletişiminizde yanıltıcı durumlar ve yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. 15 Haziran Perşembe günü Güneş ve Satürn karşıt açısı oluşuyor. Yoğun çalışmalar bedensel ve ruhsal olarak sizi yıpratabilir. Sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. 18 Haziran Pazar günü Merkür ve Satürn karşıt açısı oluşuyor.İş arkadaşlarınızla olan iletişiminizde fikirlerinizi kendinize saklamak isteyebilir, yanlış anlaşılma kaygısını yaşayabilirsiniz.

 

11 KOVAKOVA BURCU: 13 Haziran Salı Merkür ve Jüpiter üçgen açısı oluşuyor.Eğitim, uluslararası ticaret, hukuk ve uzun yolculuklarla ilgili konularda önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. 14 Haziran Çarşamba günü Merkür ve Neptün kare açısı oluşuyor. Parasal konularda karar vermeden önce detayları tekrar gözden geçirmelisiniz, yanıltıcı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Aşk hayatı ve çocuklarınızla olan iletişiminizde ise yanlış anlaşılmalar yaşanabilir.15 Haziran Perşembe günü Güneş ve Satürn karşıt açısı oluşuyor.Sosyal çevrenizle ilgili problemler açık olabilirsiniz.Yeteneklerinizi göstermek, kendinizi ortaya koymakta özgüven sorunu yaşayabilirsiniz.18 Haziran Pazar günü Merkür ve Satürn karşıt açısı oluşuyor.Geleceğinizi ilgilendiren konularda karamsar düşüncelere kapılabilirsiniz.

 

12 BALIKBALIK BURCU: 13 Haziran Salı Merkür ve Jüpiter üçgen açısı oluşuyor. Eş ve ortak gelirlerinden yana birtakım fırsatlar elde edebilirsiniz. Nafaka ve miras la ilgili konularda olumlu sonuçlanmalar yaşayabilirsiniz. 14 Haziran Çarşamba günü Merkür ve Neptün kare açısı oluşuyor. Aile içinde iletişimsel problemlerden kaynaklı yanlış anlaşılmalar yaşanabilir, bazı olaylar size yanlış aksettirilebilir. 15 Haziran Perşembe günü Güneş ve Satürn karşıt açısı oluşuyor.Kariyer ve aile hayatını dengede tutmaya çalışmak sizi zorlayabilir. Bedensel ve ruhsal olarak kendiniz yorgun hissedebilirsiniz. 18 Haziran Pazar günü Merkür ve Satürn karşıt açısı oluşuyor.Aile içinde kendinizi yeterince ifade edemeyebilirsiniz, yanlış anlaşılma kaygınız artabilir.

 

 

Hepinize keyifli bir hafta diliyorum…

Betül Erdem


YORUMLAR

Solve : *
19 × 19 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.