DOLAR 32,3259
EURO 35,0529
ALTIN 2296,704
BIST 9031,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Haftalık Astroloji: İdeallerinizi gerçekleştirirken dikkat!

Haftalık Astroloji: İdeallerinizi gerçekleştirirken dikkat!
08.01.2018
A+
A-

İyi Haftalar Sevgili Okurlar! 9 Ocak Salı günü Güneş ve Venüs kavuşuyor, sosyal hayatımız hareketleniyor!  11 Ocak Perşembe günü ise iletişim gezegeni Merkür Oğlak burcuna geçiş yapıyor, idealist fikirlerimizi gerçekleştirmek için somut adımlar atabileceğimiz bir süreç bizi bekliyor.

11 Ocak Perşembe, Merkür gezegeni Oğlak burcuna geçiş yapıyor. 31 Ocak’a kadar Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Merkür gezegeni iletişim, zekâ, mantık ve öğrenme ile ilgili bir gezegendir.

 

Merkür Yay burcunda iken pozitif düşünceler içinde olduk, deneyimlerimizi paylaştık ve ideallerimizi yükselterek olaylara daha geniş perspektiften bakmaya çalıştık. Merkür’ün Oğlak burcuna geçişi ile birlikte idealist düşüncelerimizi gerçekleştirmek için somut adımlar atabilir, daha ciddi düşünceler içerisinde olmaya başlayabiliriz.

 

Bir iş başlamadan önce plan yapmak, organize olmak ve daha gerçekçi hedeflere odaklanmak isteyebiliriz. Herkesi ve her düşünceyi ciddiye alabiliriz. Zamanımızı daha verimli kullanabilir, mesleki anlamda kendimizden daha emin olmak isteyebiliriz.

 

Kendimizi ifade ederken duygusallıktan uzak, daha soğuk ve düşüncelerimizi direkt bir şekilde lafı dolandırmadan ifade etmek isteyebiliriz. Olayları hep gerçekçi yanları ile göreceğimiz için biraz daha negatif düşünceler içerisinde olabiliriz. Herkesi ve her şeyi düşüncelerimizle kontrol etmek ve yönetmek isteyebiliriz. Yenilikçi fikirler bu dönem pekte kabul görmeyebilir. Yavaş yavaş ve adım adım ilerlemek isteyebiliriz.

 

Olayları hızlı kavramakta ve yeni şeyler öğrenmek zorlanabiliriz, Kendi düşüncelerimizden vazgeçmeden, pes etmeden ilerlemek isteyebiliriz. Evet, biraz inatçı olabilir ve kendi fikirlerimiz konusunda diretebiliriz.

 

Bu dönem tarih, sanat, bilimsel konular, iş hayatı ve mesleki başarı himayeleri hakkında konuşmaktan ve dinlemekten keyif alabiliriz.

 2018 yılında sizi neler bekliyor? İşte burç haritanız! TIKLAYIN!

9 Ocak Salı, Güneş ve Venüs kavuşuyor. Keyifli ve enerjik olacağımız bugün ikili ilişiklerde güzel diyaloglar kurabiliriz. Sevgimizi göstermek isterken sevilme duygumuz da yüksek olabilir. İkili ilişkiler yolu ile kendi kimliğimizi daha iyi ifade edebileceğimizi düşünebiliriz. Sosyal hayatta ise sık sık boy gösterebilir, davetlere ve organizasyonlara katılabiliriz. Fiziksel görünümümüze ise daha fazla özen göstermek isteyebiliriz, diş ve cilt bakımı yaptırabiliriz.

 

01 KOCKOÇ BURCU: Sevgili Koç ve Yükselen Koç’lar 9 Ocak Salı günü Güneş ve Venüs Oğlak burcunda kavuşuyor. Çalışma hayatınızda üstlerinizden yana olumlu bir destek görebilirsiniz. Karlı yatırımlar ve projeler gündeme gelebilir. Özel hayatınıza ise sevgilinizden veya eşinizden yana sizi mutlu edecek hoş sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. 11 Ocak Perşembe günü Merkür Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Bu dönem başarı odaklı düşünceler içinde olabilirsiniz. Yapacağınız işleri önceden planlayarak daha iyi organize olabilirsiniz. Yapacağınız görüşmeler ve anlaşmalara sıkı bir şekilde hazırlanabilir, sağlam ve kalıcı işlere imza atabilirsiniz İş hayatınızda yenilikçi fikirlere kendinizi kapatırken geleneksek yöntemlerin daha iyi işleyeceğini düşünebilirsiniz.

 

02 BOGABOĞA BURCU: Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa’lar 9 Ocak Salı günü Güneş ve Venüs Oğlak burcunda kavuşuyor. Kendinizi oldukça keyifli hissedebilirsiniz. Çıkacağınız yolculuklarda sizi etkileyecek insanlarla tanışabilirsiniz. Hukuk, basın medya, yayıncılık ve eğitimle ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. 11 Ocak Perşembe günü Merkür Oğlak burcuna geçiş yapıyor.  Bu dönem akademik çalışmalara odaklanabilir, eğitimle ilgili konulara daha ciddi yaklaşabilir, ödev veya tezlerinizi bitirme konusunda azimli davranabilirsiniz. Hayat görüşünüze sıkı sıkıya bağlı, inandığınız değerler dışında farklı görüşlere veya yeniliklere çok sıcak bakmayabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlamak veya yeni bir dil öğrenmek için adımlar atabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işlerinizde önemli anlaşmalara imza atabilir, istediğiniz sonucu alabilirsiniz. Uzun yolculuklara çıkarken özellikle bilet, pasaport ve vize işlemlerini kolayca organize edebilirsiniz. Hayata daha gerçekçi gözlerle bakarken zaman zaman olumsuz düşüncelere kapılabilirsiniz.

 

03 IKIZLERİKİZLER BURCU: Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler 9 Ocak Salı günü Güneş ve Venüs Oğlak burcunda kavuşuyor. Kredi, burs, nafaka ve mirasla ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Parasal açıdan aradığınız desteği bulmakta zorlanmayabilirsiniz. 11 Ocak Perşembe günü Merkür Oğlak burcuna geçiş yapıyor.  Bu dönem parasal konulara daha çok odaklanabilirsiniz. Finansal açıdan daha gerçekçi bir yol izleyebilir, yapacağınız yatırımlar veya girişimler de son derece planlı ve stratejik hareket edebilirsiniz. Psikolojik açıdan ise kendinizle yüzleşebilir, olaylara daha gerçekçi gözlerle bakabilirsiniz.

 

 

04 YENGECYENGEÇ BURCU: Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç’ler 9 Ocak Salı günü Güneş ve Venüs Oğlak burcunda kavuşuyor. Özel hayatınızda kendinizi oldukça keyifli hissedeceğiniz bir gün sizi bekliyor. Sevildiğinizi daha çok hissetmek isterken, partnerinizle birlikte baş başa vakit geçirmek için planlar yapabilirsiniz. İlişkisi olmayan Yengeç’ler ise yeni birisi ile tanışabilir, ciddi bir ilişkiye başlayabilir. 11 Ocak Perşembe günü Merkür Oğlak burcuna geçiş yapıyor.  Bu dönem özel hayatınıza, ortaklık ve dostluklarınıza daha çok odaklanabilirsiniz. İlişkinizde sorunlarınız varsa eğer bunları daha etraflıca ele alabilir, problemleriniz üstünü örtmekten ziyade üzerine gitmeyi ve konuşmayı tercih edebilirsiniz. Duygulardan ziyade mantığınızla hareket etmek isteyebilirsiniz. Evlilik, ortaklık adına kalıcı adımlar atılabilir, ilişkinizi resmiyete dökmek isteyebilirsiniz.

 

05 ASLANASLAN BURCU: Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan’lar  9 Ocak Salı günü Güneş ve Venüs Oğlak burcunda kavuşuyor. Çalışma hayatınızda keyifli ve güzel bir gün sizi bekliyor. İş arkadaşlarınızla birlikte program yapabilir, sosyalleşebilirsiniz. Gündelik hayatınızda ise estetiğe ve düzene daha çok önem verebilirsiniz. Bugün daha hoş görünmek için kendinize ekstra özen göstermek isteyebilirsiniz. 11 Ocak Perşembe günü Merkür Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Çalışma hayatınızda işinize kolayca odaklanırken, zamanınız daha iyi kullanabilir daha planlı ve programlı hareket edebilirsiniz. İş hayatında ciddi ve uygulamaya yönelik fikirleriniz olabilir bunları üstlerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Mesleki anlamda kendinizi daha çok geliştirmek isteyebilir, geleceğe yönelik kariyer planlamaları yapabilirsiniz. İş arayışında olan Aslan burçlarının ise bu dönem görüşmeleri artabilir, olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

 

06 BASAKBAŞAK BURCU: Sevgili Başak ve Yükselen Başak’lar 9 Ocak Salı günü Güneş ve Venüs Oğlak burcunda kavuşuyor. Sosyal hayatınızda dikkatleri kolayca üzerinize çekebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Kendinizi keyifli ve enerjik hissedebilir, konser, sinema veya tiyatroya gitmek isteyebilirsiniz. 11 Ocak Perşembe günü Merkür Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Aşk ve sosyal hayatınızda iletişim trafiğiniz artıyor. Sosyal ortamlarda ciddi konuşmalar içine girebilirsiniz, bilim, siyaset ve iş hayatı üzerine uzun uzun konuşmalar yapabilirsiniz. Bu dönem başlayacak ilişkilere daha gerçekçi gözlerle bakabilir, duygularınızdan çok mantığınızla hareket etmek isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla ilişkinizde ise eleştirisel olabilir, onların hayatlarını ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilirsiniz.

 

07 TERAZITERAZİ BURCU: Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi’ler 9 Ocak Salı günü Güneş ve Venüs Oğlak burcunda kavuşuyor. Evinizin dekorasyonu ile ilgilenmek ve bazı değişiklik yaptırmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizi evinizde ağırlayabilir,  keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Gayrimenkullerinizle ilgili gelirlerinizde artışlar olabilir, yapacağınız yatırımların karşılığını alabilirsiniz. 11 Ocak Perşembe günü Merkür Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Aile içinde sorumluluklarınız artabilir, ebeveynlerinizle ilgili ciddi konuşmalar yapabilirsiniz. İçsel anlamda ise hayata bakış açınız biraz daha karamsar olabilir. Ayrıca gayrimenkul alım ve satımı gibi konular gündeme gelebilir, ailenizin sizin düşüncelerinize daha çok ihtiyaç duyabilir onları doğru yönlendirebilirsiniz.

 

08 AKREPAKREP BURCU: Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep’ler 9 Ocak Salı günü Güneş ve Venüs Oğlak burcunda kavuşuyor. Fikirlerinizle kolayca dikkat çekebilirsiniz. Yakın çevrenizle ve kardeşlerinizle ilişkileriniz son derece keyifli olurken kısa yolculuklar yapmak, tarihi mekânları ve müzeleri gezmek görmek isteyebilirsiniz. Ayrıca yakın çevrenizdeki insanlarla ilgili güzel gelişmeler sizi de mutlu edebilir, sevindirici haberler alabilirsiniz. 11 Ocak Perşembe günü Merkür Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle olan diyaloğunuz artabilir, sizden tavsiye almak isteyebilirler. Kendi eksiklerinizi tamamlamak için kurs veya seminerlere katılmak isteyebilirsiniz. Karamsar düşünceler içine girebilirsiniz. Ayrıca bu dönem kültürel geziler yapabilir sık sık kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. Ticari konularda  ise stratejik davranabilir, planlı ve organize olarak önemli bağlantılar sağlayabilir, karlı işlere imza atabilirsiniz.

 

09 YAYYAY BURCU: Sevgili Yay ve Yükselen Yay’lar 9 Ocak Salı günü Güneş ve Venüs Oğlak burcunda kavuşuyor. Parasal konularda güzel fırsatlar elde edebilir, kazançlarınızı arttıracak çalışmalar içine girebilirsiniz. Akıllıca yatırım yapabilir ve kaynaklarınızı doğru kullanabilirsiniz. 11 Ocak Perşembe günü Merkür Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Parasal konularda planlı programlı hareket ederek ve stratejik davranarak kendinize yeni iş kapıları açabilirsiniz. Bu dönem yapacağınız anlaşmalar kalıcı ve uzun ömür olabilir. Parasal açıdan sıkıntılarınız varsa bunları çözümlemek için disiplin bir şekilde hareket edebilir, gelir gider dengenizi korumaya yönelik akılcı fikirleriniz olabilir.

 

10 OGLAKOĞLAK BURCU: Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak’lar 9 Ocak Salı günü Güneş ve Venüs burcunuzda kavuşuyor. Kendinize olan özgüveniniz artabilir, girdiğiniz ortamlarda dikkatleri üzerinize çekebilir, insanları kolaya etkileyebilirsiniz. Dış görüntünüze daha fazla önem gösterebilirsiniz. Gireceğiniz ortamlarda yeni insanlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkisi olan Oğlak’lar romantik zamanlar geçirmek ve ilişkilerine daha çok odaklanmak isteyebilir. 11 Ocak Perşembe günü Merkür burcunuza geçiş yapıyor. Kendinizi doğru ve net bir şekilde ifade edebilir, fikirlerinizle insanlara yol gösterebilirsiniz. Ciddi konulara, geleceğinizi ilgilendiren meselelere daha çok odaklanabilirsiniz. Kariyer planlaması yapmak ve daha stratejik ilerlemek için harekete geçebilir, kendi eksiklerinizi tamamlamak için adım atabilirsiniz. İkil ilişkilerde duygusallığı bir kenara bırakıp gerçekçi konuşmalar yapabilir, ilişkinizdeki sorunları çözmek için adım atabilirsiniz.

 

11 KOVAKOVA BURCU: Sevgili Kova ve Yükselen Kova’lar 9 Ocak Salı günü Güneş ve Venüs Oğlak burcunda kavuşuyor. Uzun zamandır kendinizi yorgun hissediyorsanız eğer sosyal hayata biraz ara verme ve kendi kabuğunuza çekilme zamanı geldi. Yalnız kaldığınız zamanlarda da kendinizi son derece huzurlu hissedebilirsiniz. Ayrıca gizli bir hayranınız size olan ilgisini açıklayabilir. 11 Ocak Perşembe günü Merkür Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Yalnız kalmak ve zihinsel açıdan kendinizle yüzleşmek isteyebilirsiniz.. Sık sık rüyalar görebilirsiniz. Ayrıca bu dönem insanlar sizin hakkında çok fazla konuşabilir, dedikodunuz yapılabilir.

 

 

12 BALIKBALIK BURCU: Sevgili Balık ve Yükselen Balık’lar 9 Ocak Salı günü Güneş ve Venüs Oğlak burcunda kavuşuyor. Sosyal hayatınız hareketleniyor. Davetlere, organizasyonlara katılabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Özellikle kariyeriniz açısından size destek olacak insanlarla tanışabilirsiniz. Gerek konuşmalarınızla gerekse dış görünüşünüzle son derece dikkat çekebilirsiniz. 11 Ocak Perşembe günü Merkür Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Geleceğinize daha çok odaklanabilirsiniz. Arkadaşlar ve gruplar içinde fikirlerinizle liderlik yapabilir, özellikle organize olarak yapılacak işlerde son derece başarılı olabilirsiniz.

 

 

Hepinize keyifli bir hafta sonu diliyorum…

 

Betül Erdem

 

  


YORUMLAR

Solve : *
30 ⁄ 6 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.