DOLAR 32,3462
EURO 35,1166
ALTIN 2308,401
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Haftalık burç yorumu: Enerjiler artıyor, yeni aşklar gündeme gelebilir

Haftalık burç yorumu: Enerjiler artıyor, yeni aşklar gündeme gelebilir
04.12.2017
A+
A-

İyi Sevgili Okurlar!

Venüs Yay burcuna geçiş yaptı. Aşk ve sosyal hayatımızda kendimizi keyifli ve iyimser hissedebiliriz. 9 Aralık Cumartesi günü Mars Akrep burcuna geçiş yapıyor, gizlilik içinde hareket etme ve stratejik davranmak isteyebiliriz.

Venüs Yay burcunda; Venüs gezegeni 25 Aralık’a kadar Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Astrolojide Venüs aşkı, ilişkileri, kadınları, ilişkide ki davranış şeklimizi, cinselliği, parayı, estetiği, güzelliği, sanatı ve lüksü temsil eder.

Venüs Akrep burcundayken özel hayatımızda kıskançlık, şüphe ve kontrol etme duygumuz bizi oldukça yordu şimdi ise hayat daha iyimser gözlerle bakabilir, kendimizi daha enerjik hissedebilir ve özgürlük duygumuz artabilir.
Bu dönem sosyalleşme, yeni arkadaşlıklar yeni çevreler edinmek isteyebiliriz. Yurtdışı seyahatleri için planlar yapabilir, gezmek görmek istediğimiz yerleri keşfetmek için sabırsızlanabiliriz.

İlişkide baskı ve kontrole karşı tahammülümüz olmayabilir. İçimizden geldiği gibi özgürce hareket etmek ve kimseye hesap vermek istemeyebiliriz. İlişkimizdeki sorunları ise büyütmekten ziyade gelip geçeceğine daha çok inanabilir, zorlu süreçleri iyimser bakış açımızla daha çabuk toparlayabiliriz. Kalbi boş olanlar bu dönem yabancı kültürden insanlarla tanışabilir ve bir ilişkiye başlayabilir.

Venüs Yay’da iken evimizde olmaktan pekte hoşlanmayabiliriz. Sürekli gezmek, yeni yerleri görmek isteyebilir, farklı kültürlere olan ilgimiz artabilir. Ufkumuzu genişletecek bize yol gösterecek insanlarla tanışabilir, sosyal çevremizi zenginleştirebiliriz. Çantamız sırtımızda düşelim yollara modunda olabiliriz. Kamp yapmak ve doğa yürüyüşlerine katılmak isteyebiliriz. Evimiz için gezdiğimiz gördüğümüz yerlerden ilginç eşyalar alabiliriz. Sportif ürünlere, yurt dışı seyahatlerine ve eğitim ve kişisel gelişim kurslarına bu dönem daha çok para harcayabiliriz.

9 Aralık Cumartesi, Mars Akrep burcuna geçiş yapıyor. 26 Ocak 2018 tarihine kadar Akrep burcunda ki hareketine devam edecek. Mars gezegeni Akrep ve Koç burcunun yöneticisidir ve güçlü konumdadır. Mars gezegeni harekete geçme enerjimizi, cesareti, girişkenliği, saldırıyı, savunmayı, cinselliği, kazaları ve ölümü temsil eder.

Mars Başak burcunda iken enerjimizi çalışmaya, üretmeye ve hizmet etmeye daha çok harcarken Akrep burcunda ki süreçte hayatımızda stratejik planlar yapmak ve gizlilik içinde hareket etmek isteyebiliriz.

Kendimizi oldukça güçlü ve hırslı hissedebiliriz. Akrep burcu dürüst savaşmak istemez bu yüzden hayatımızın hangi noktasında mücadele vereceksek orda dürüstçe mücadelede olmayacaktır. Daha kararlı, sabırlı ve planlı hareket etmek isteyeceğimiz bir sürece giriyoruz.Fiziksel açıdan enerjimiz yükselecek fakat enerjimizi doğru kullanarak hareket etmek isteyeceğiz. Çünkü Mars Akrep’te Koç burcunda ki gibi aceleci ve sabırsız değildir. Enerjimizi daha çok derinleşmeye ve gözlemlemeye harcayarak gerektiği yerde hareket etmek isteyeceğiz. Çalışma hayatımızda ise daha yoğun mücadele edebilir, hedeflerimize daha çok odaklanabiliriz gizliden gizliye rekabet halinde olabiliriz.

Bu dönem gizemli, çekici, tutkulu ve kıskanç insanlara karşı daha çok ilgi duyabiliriz.İlişkilerde cinsellik daha fazla önem kazanabilir.

Affetmek ve unutmak hepimiz için zorlaşacak. Kim nasıl davrandı derinden gözlemlerken yapılanların karşılığının muhakkak vermek gerektiğine inanabilir, intikam alma duygumuz artabilir.

Mars’ın Akrep burcunda ki sürecinde intikam, kıskançlık ve hırstan uzak durmak adına sembolik çalıştırarak bu dönem ezoterizm ve psikoloji alanında eğitim alabilir, araştırmalar yapabilir, korku ve polisiye kitap okuyabiliriz. Terapi alabiliriz, bilinçaltına attığımız sorunların çözümü için çaba gösterebiliriz.

Mundan astrolojide Akrep burcu, katilleri, dedektifleri, cerrahları ve ameliyatları, mafya ve sahte medyumları, çocuk ölümlerini, cinayetleri ve cinsel suçları, diğer ülkelerle olan mali durumumuzu, kimyasal ve zehirli toksik maddeleri, biyolojik silahları, laboratuvarları, psikologlar, psikiyatristler ve kemoterapi gibi tedaviler ön plana çıkabilir.

Türkiye’nin 5. Evinde hareket edecek olan Mars, halkın genel moral durumu, çocuklar ve çocuklarla ilgili yerleri, , ünlüler, sosyete, oyun ve eğlence sektörünü, tiyatro, sanatçılar, sporcular ve sporla ilgili yerleri, borsayı ve şans oyunları ile ilgili konuları ön plana çıkaracaktır. Kadınlar ve çocuklarla ilgili cinsel içerikli suçlarda artışlar görülebilir. Sanatçılar ve sporcular bu dönem daha çok konuşulabilir. Kaza ölüm ve yaralanma gibi haberler alabiliriz.Terörizm de, ülkemizi zayıflatmaya çalışan her türlü güç ve cinsel suçlarda artışlar görülebilir.

 

01 KOCKOÇ BURCU: Sevgili Koç ve Yükselen Koç’larVenüs Yay burcuna geçiş yaptı. İlişkide kendiniz daha özgür hissetmek isteyebilirsiniz. Ufkunuz genişleyecek ve sizin için sınırlar ve engeller kalkacak. Farklı kültürden insanlarla bir araya gelmek, tanışmak ve çevre edinmek isteyebilirsiniz.Gezdiğiniz gördüğünüz yerlerden alış veriş yapabilir, ilginç dekoratif eşyalar satın alabilirsiniz. Ayrıca eğitim ve kişisel gelişim kurslarına bütçe ayırmak isteyebilirsiniz. Bekâr Koç’lar yolculukta veya eğitim de yeni birisi ile tanışabilir, yeni bir ilişkiye başlayabilir fakat tanışacağınız kişi farklı bir ülkede yaşayan biri olabilir ilişkide mesafeler araya girebilir. İlişkisi olan Koç’lar ise eşleri veya sevgilileri ile birlikte yurt dışı seyahatleri yapmak isteyebilir, kamp veya doğa yürüyüşlerine katılarak keyifli zamanlar geçirebilirler. 9 Aralık Cumartesi günü Mars Akrep burcuna geçiş yapıyor.Bu dönem enerjinizi eş ve ortak gelirlerine, borçlar, ödemeler, miras ve nafaka konularına harcayabilirsiniz. Eş ve ortak gelirleri ile ilgili gizliden gizliye birtakım güç mücadelelerine girebilirsiniz. Para kazanma hırsınız artabilir, daha stratejik planlar yaparak hareket edebilirsiniz. Doğru ve akıllıca yatırımları kaçırmayacaksınız. İlişkinizde cinsellik ve tutku ön plana çıkabilir. Ayrıca kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ameliyat veya estetik operasyonları geçirebilirsiniz.

 

02 BOGABOĞA BURCU: Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa’lar Venüs Yay burcuna geçiş yaptı. Eş ve ortak gelirleri sizin için ön plana çıkabilir. Parasal konularda kendinizi daha şanslı ve daha rahat hissedebilirsiniz. Eşiniz veya ortağınız size finansal açıdan önemli bir destekte bulunabilir. Ayrıca danışmanlık yapıyorsanız danışan gelirlerinizde artışlar olabilir. Parasal açıdan harcamalarınızı abartabilirsiniz. Bütçenize biraz daha dikkat etmenizde fayda var. 9 Aralık Cumartesi günü Mars Akrep burcuna geçiş yapıyor.Bu dönem enerjinizi ikili ilişkilerinize, ortaklıklarınıza ve dostluklarınıza harcayabilirsiniz. İkili ilişkiler alanında güç mücadeleleri ve kıskançlıklar artabilir. Eşinizi, sevgilinizi veya ortağınızı daha yakından gözlemleyebilirsiniz. Size karşı yapılan hataları unutmak ve affetmek zor gelebilir, özellikle sabırlı davranarak renginizi belli etmeden intikam almak gibi duygulara kapılabilirsiniz.

 

03 IKIZLERİKİZLER BURCU: Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, Venüs Yay burcuna geçiş yaptı.Özel hayatınızda kendinizi oldukça keyifli ve enerjik hissedebilirsiniz. İlişkisi olan İkizler burcu için özgürlük duygusu önem kazanabilir, bireysel olarak hareket etmek yalnız kalmak ve sosyalleşme ihtiyacınız artabilir. İlişkisinde sorunu olan İkizler burçları ise bu dönem her şeye daha iyimser bakabilir, sorunların üstünden geleceğini düşünebilir. İlişkinizin eksilerinden çok artılarına odaklanarak enerjinizi yükseltebilirsiniz. Bekâr İkizler ise yeni bir aşka yelken açabilir, fakat ilişkide kendinizi fazla kaptırmadan kontrollü hareket etmeniz sizin için daha iyi olabilir. 9 Aralık Cumartesi günü Mars Akrep burcuna geçiş yapıyor.Bu dönem enerjinizi işinize, gündelik hayatınıza ve sağlığınıza harcayabilirsiniz. Çalışma hayatınızda iş arkadaşlarınızla aranızda gizliden gizliye birrekabet olabilir. İş arkadaşlarınıza karşı daha temkinli yaklaşabilir ve mesleğinizde ön plana geçmek için stratejik hareket edebilirsiniz. Günlük hayatınızda kazalara ve yaralanmalara karşı dikkatli olmalısınız özelikle çalışma hayatınızda risk daha fazla olabilir. Sağlık açısından ise üreme organları ile ilgili problemler görülebilir.

04 YENGECYENGEÇ BURCU: Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç’lerVenüs Yay burcuna geçiş yaptı. Çalışma hayatınızda kendini keyifli ve enerjik hissedebilirsiniz. İşe severek gidebilir, çalışma arkadaşlarınızla daha uyumlu ve daha güzel ilişkiler kurabilirsiniz. İş amaçlı yurt dışı seyahatleriniz artabilir. Bekâr Yengeç’ler iş ortamından tanışacağı biri ile ilişkiye başlayabilir. Gündelik hayatınızda biraz daha tembellik yapabilir ve keyfinize göre hareket etmek isteyebilirsiniz. 9 Aralık Cumartesi günü Mars Akrep burcuna geçiş yapıyor. Bu dönem enerjinizi aşk hayatınıza, çocuklarınızı, yetenek ve hobilerinize harcayabilirsiniz. Özel hayatınızda daha şüpheci ve kıskanç olabilirsiniz. Bu dönem ağzınızdan çıkan sözlere dikkat etmelisiniz yaralayıcı ve telafisi zor olabilir. Karşınızdakine tamamen güvenmek sizin için zor olabilir. Aşk hayatınızda tutku ve cinsellik önem kazanabilir. Hamilelik sürecinde olan Yengeç burçları bu dönem kendilerine daha çok dikkat etmeliler. Ayrıca çocuklarınız konusunda baskıcı olmak, her hareketini kontrol etmek ve şüpheci yaklaşmak bazı gerilimlere neden olabilir. Bu dönem spor yapmaya başlamak için güzel bir dönem. Enerjinizi daha doğru harcamış olabilirsiniz.

 

05 ASLANASLAN BURCU: Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan’larVenüs Yay burcuna geçiş yaptı.Özel hayatınızda keyifli günler sizi bekliyor. Kendinizi enerjik ve iyimser hissedebilirsiniz. Bekâr Aslan’lar yeni bir aşka yelken açabilir. Sık sık sosyalleşebilir arkadaşlarınızla birlikte konsere, tiyatro ve sinemaya gidebilirsiniz. Kısa seyahatler yapmak için organize olabilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte pikniğe veya kampa giderek ailece zaman geçirmenin keyfini sürebilirsiniz. 9 Aralık Cumartesi günü Mars Akrep burcuna geçiş yapıyor.Bu dönem enerjinizi ailenize, yuvanıza ve evinize harcayabilirsiniz. Evinizi temizlemek, düzenlemek isteyebilir, tadilat ve tamirat işlemleri ile ilgilenebilirsiniz. Aile için de ki ilişkilerde tansiyon biraz yüksek olabilir. Ağzınızdan çıkan kelimelere daha dikkat etmelisiniz sözleriniz yaralayıcı olabilir. Ayrıca ev içinde yaşanabilecek kazalara karşı ekstra dikkatli olmanızda fayda var.İçsel anlamda kendi hayatınız ve düşünceleriniz üzerinde daha fazla derinleşebilirsiniz. Kendinizle ve ailenizle ilgili bazı gizli saklı meseleleri ortaya çıkarabilirsiniz.

 

06 BASAKBAŞAK BURCU:Sevgili Başak ve Yükselen Başak’larVenüs Yay burcuna geçiş yaptı.Ailenizle ve evinizde vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Aile içi ilişkilerin daha keyifli olduğu problemlerinizi iyimser yaklaşımlarınızla daha rahat çözebileceğiniz bir süreç sizi bekliyor. Yapıcı ve hoş görülü olmaya çalışacaksınız. Ailesinden uzakta yaşayan Başak burçları ülkesine geri dönmek ve aile ziyaretleri yapmak isteyebilir. Ayrıca bu dönem evinizi dekore etmek ve ev için alışveriş yapmak isteyebilirsiniz. Evinizde arkadaşlarınızla toplanmak, partiler ve davetler düzenlemek isteyebilirsiniz. 9 Aralık Cumartesi günü Mars Akrep burcuna geçiş yapıyor.Bu dönem enerjinizi yakın çevrenize, kardeşlerinize ve iletişim konulara harcayabilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişimsel problemlere açık olabilirsiniz. Gizden gizliye güç mücadeleleri bazı kıskançlıklar yaşanabilir. Düşüncelerinizi kendinize saklamak isteyebilir daha az konuşabilir ve daha çok gözlem yapmak isteyebilirsiniz ama hoşunuza gitmeyen durumlarda sarf edeceğiniz sözler kırıcı olabilir. Satış, pazarlama ve eğitim alanlarında çalışanlar ise bu dönem bol bol araştırmalar yapabilir, mesleklerinde ilerlemek için planlı hareket edebilir. Kısa yolculuklar yapabilirsiniz.Trafikte kazalara karşı da dikkat olmanızda fayda var.

 

07 TERAZITERAZİ BURCU:Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi’ler Venüs Yay burcuna geçiş yaptı. Kendinizi hiç olmadığınız kadar keyifli, enerjik ve iyimser düşünceler içinde hissedebilirsiniz. Yakın çevrenize ve kardeşlerinize karşı daha hoşgörülü olabilirsiniz. Sık sık kısa yolculuklar yapmak doğa ile iç içe olmak, gezmek ve yeni yerleri keşfetmek isteyebilirsiniz. Ayrıca yakın çevrenizin aracı olacağı bir insanla tanışabilirsiniz. 9 Aralık Cumartesi günü Mars Akrep burcuna geçiş yapıyor.Bu dönem enerjinizi parasal konulara ve yeni girişimlere harcayabilirsiniz. Ticari konularda planlı ve stratejik davranabilirsiniz. Yeni girişimler konusunda çok daha dikkatli olabilir, fikirlerinizi paylaşmak istemeyebilirsiniz. Paranızı biriktirmekte zorlanıyorsanız bu dönem paranızı daha kolay biriktirebilir, bütçenizi kontrol altına alabilirsiniz.

 

08 AKREPAKREP BURCU: Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep’lerVenüs Yay burcuna geçiş yaptı. Parasal konularda daha iyimser olabilirsiniz. Özellikle uluslararası ticaret, basın ve medya, yayıncılık, turizm ve hukukla ilgili mesleğiniz varsa bu dönem kazançlarınızda ciddi bir artış olabilir. Fakat harcamalarınız konusunda biraz abartıya kaçabilirsiniz. Bütçenizi bu dönem aşmamaya çalışmanızda fayda var. 9 Aralık Cumartesi günü Mars burcunuza geçiş yapıyor.Bu dönem enerjinizi en çok kişisel girişimlerinize, motivasyonlarınıza, ikili ilişkilerinize, sağlığınıza ve fiziksel görünümünüze harcayabilirsiniz. Özel hayatınızda kıskanç ve kontrolcü davranışlarınız artabilir. İnsanlara karşı gizliden gizliye meydan okuyabilirsiniz. Size söylenen sözleri ve yapılan eylemleri unutmanız oldukça zor olacaktır. Enerjinizin yüksek olacağı bu dönemde yeni girişimler, projeler için harekete geçebilirsiniz, fakat planlarınızı kimseyle paylaşmak istemeyebilirsiniz. Spor yapmaya başlayabilir, bedenen kendinizi daha formda hissedebilirsiniz.

 

09 YAYYAY BURCU:Sevgili Yay ve Yükselen Yay’larVenüs burcunuza geçiş yaptı. Kendinizi keyifli, enerjik, iyimser ve daha inançlı hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizi yoluna koymak sorunlarınızı hoşgörü ile çözme zamanı sizin için. Hayat bakış açınızı genişletebilirsiniz, kurallarınızı sınırlarınızı kaldırabilirsiniz. Bu dönem girdiğiniz ortamlarda hemen fark edilebilirsiniz. İlişkisi olmayan Yay burçları yeni bir aşka yelken açabilir. Fiziksel görünümünüz önem kazanırken güzellik merkezlerinde vakit geçirebilir kozmetik ürünlerine para harcayabilirsiniz.9 Aralık Cumartesi günü Mars Akrep burcuna geçiş yapıyor.Bu dönem gizlilik içinde hareket etmek isteyebilir,derin düşünceler içinde olabilirsiniz. Hayatınızla ilgili alacağınız kararları kimseyle paylaşmak istemeyebilirsiniz. Eril figürler tarafından gizli düşmanlıklar yaşayabilirsiniz.

 

10 OGLAKOĞLAK BURCU:Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak’larVenüs Yay burcuna geçiş yaptı. Bu dönem hayattan izole olmaya ve yalnız kalmaya daha çok ihtiyacınız olabilir. İlişkinizi ölçüp tartmak isteyebilirsiniz. Bekâr Oğlaklar ise bu dönem yeni bir ilişkiye adım atabilir ama bu ilişkiyi gözlerden uzak yaşamak isteyebilirsiniz. Duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz ayrıca platonik bir aşka kapılabilirsiniz. Kadın figürlerden gelebilecek gizli düşmanlıklar, arkanızdan dedikodunuz yapılması gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.9 Aralık Cumartesi günü Mars Akrep burcuna geçiş yapıyor.Bu dönem enerjinizi arkadaşlarınızla geçireceğiniz zamanlara, sosyal faaliyetlere, organizasyonlara, davetlere ve gelecek planlarınıza harcayabilirsiniz. Grup çalışmalarında son derece hırslı olabilirsiniz, kazanma isteğiniz yüksek olabilir. Arkadaşlık ilişkilerinizde zaman zaman iğneleyici konuşmalar yapabilir, kalp kırabilirsiniz. Geleceğe yönelik hayalleriniz ve istekleriniz konusunda ise daha stratejik davranabilir, kendinize yeni bir yol haritası çizebilirsiniz.

 

11 KOVAKOVA BURCU:Sevgili Kova ve Yükselen Kova’larVenüs Yay burcuna geçiş yaptı. Sosyal hayatınız oldukça hareketli geçecek sizin için. Kalabalıklar içinde kolayca fark edilebilirsiniz. Arkadaşlarınızın aracı olacağı birisi ile tanışabilir ve yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Ayrıca arkadaş grupları ile birlikte sportif faaliyetlere katılabilir, kamp ve doğa yürütüşleri düzenleyebilirsiniz. Hayata daha iyimse bakacağınız bu dönem pozitif düşüncelerinizle güzellikleri hayatınıza daha kolay çekebilirsiniz. Ayrıca kariyer gelirlerinizde olumlu bir artış sizi oldukça mutlu edebilir. 9 Aralık Cumartesi günü Mars Akrep burcuna geçiş yapıyor.Bu dönem enerjinizi kariyerinize, toplumsal statünüze ve prestijinize harcayabilirsiniz. Kariyer hayatınızda son derece hırslı ve azimli olabilirsiniz. Rekabetçi yanınız daha çok ortaya çıkabilir, fakat bunu gizleyerek yapmak isteyebilirsiniz. Yeni bir yol haritası çizebilirsiniz kendinize. Stratejik davranmak isteyebilir, fikirlerinizi kendinize saklayabilirsiniz.

 

12 BALIKBALIK BURCU: Sevgili Balık ve YükselenBalık’lar Venüs Yay burcuna geçiş yaptı. Kariyer hayatınızda güzel bir döneme başlıyor. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. İnsanları kolayca etkileyebilirsiniz. Ayrıca bu dönem yurt dışı seyahatleriniz artabilir. İş hayatında ikili ilişkiler önem kazanırken görüşmeleriniz ve toplantılarınız artabilir. Yöneticilerinizden bu dönem olumlu destekler görebilirsiniz.9 Aralık Cumartesi günü Mars Akrep burcuna geçiş yapıyor.Bu dönem enerjinizi eğitim, din, hukuk, uzun yolculuklar, uluslararası ticaret ve kişisel gelişim konularına harcayabilirsiniz. Eğitim hayatınızda daha hırslı olabilir, planlı ve programlı hareket ederek ve azminizle başarılı olabilirsiniz. Tez hazırlamak veya projelerinizi tamamlamak için güzel bir dönemdesiniz, derin araştırmalar yapabilir ve işinize daha iyi odaklanabilirsiniz. Hukuksal konularda mücadele vereceğiniz durumlar söz konusu olabilir. Uzun yolculuklar yapmak size keyif verecektir.

Hepinize keyifli bir hafta diliyorum,

Betül Erdem


YORUMLAR

Solve : *
24 ⁄ 12 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.