DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Haftalık burç yorumu: Enerji, disiplin ve yeni projeler

Haftalık burç yorumu: Enerji, disiplin ve yeni projeler
19.03.2018
A+
A-

İyi haftalar sevgili okurlar! Mars Oğlak burcuna geçiş yaptı, kendimizi kolay disipline edebilir, daha sıkı çalışabiliriz, 20 Mart Salı günü Güneş Koç burcuna geçiş yapıyor, yaşam enerjimiz yükseliyor!

Yeni başlangıçlar yapmak isteyebiliriz, 23 Mart Cuma günü ise Merkür Koç burcunda gerilemeye başlıyor, iletişimsel problemler artabilir, yeni girişimlerden uzak durmamız gerekebilir.

Mars Oğlak burcuna geçiş yaptı, .16 Mayıs tarihine kadar Oğlak burcunda ki hareketine devam edecek. Mars gezegeni harekete geçme enerjimizi, cesareti, girişkenliği, saldırıyı, savunmayı, cinselliği, kazaları ve ölümü temsil eder.

Mars Yay burcunda iken enerjimizi kendimizi geliştirmeye, ufkumuzu açmaya ve yeni deneyimlere kazanmaya harcadık. Mars’ın Oğlak burcuna geçişi ile birlikte enerjimizi kendimizi çalışmaya, başarılı olmaya ve hedeflerimizin peşinden gitmeye harcayacağız.

Bu dönem hayatımızda bizi zorlayan, başarmaktan korktuğumuz her ne varsa üstüne gitmek isteyebiliriz. Çünkü Mars Oğlak’ta hırslı, azimli, disiplinli ve hedef odaklıdır. Özellikle toplumsal açıdan güçlü görünmek ve başarı kazanmak son derece önemli olabilir. Bu hırs özel hayatımıza da yansıyabilir, prestij kazanmak için yapılan evlilikler sık sık konuşulabilir.

İş hayatında bu dönem rekabet artabilir. Uzun saatler çalışabilir, daha fazla sorumluluk alabiliriz. Başladığımız projeleri sonuca ulaştırmak isteyebiliriz. Gücümüzü elimize almak, gerektiğinde insiyatif kullanmak isteyebiliriz. Fazla kuralcı ve geleneksel yöntemleri deneyerek kendimize bir yol çizmek isteyebiliriz. Zamanı iyi yönetebilir yeni planlar ve stratejiler belirleyebiliriz. Yükselmek, terfi almak bizim için önemli olacak. Yöneticilerle ve patronlarla olan ilişkilere biraz daha dikkat etmek gerekirken çalışma arkadaşlarımızla aramızda rekabetten kaynaklı bazı gerginlikler yaşanabilir.

Bu dönem kişisel hırslarımızın özel ve iş hayatımızda ki ilişkilerimizin bozulmasına neden olabilir. Ayrıca işkolik ruh halimiz beraberinde sağlık problemlerinde getirebilir. Özellikle diş ve kemiklerle ilgili problemler görülebilir.

Mundan astrolojide iktidar partisi, liderler, inşaat sektörü, bilim otoriteleri, komutanlar, mühendisler, eski binalar ve yapılar ön plana çıkabilir. İş adamları, ünlüler ve liderle ilgili ani gelişmeler yaşanabilir. İnşaat sektörü hız kazanabilir ve burada çalışanlarla ilgili kaza ve yaralanma gibi olaylarda artışlar görülebilir. Bu dönem eski binalar ve yapılar daha çok konuşulabilir.

Ülkemiz’in 7. Evinde hareket edecek olan Mars, açık düşmanlarımızla daha yoğun mücadeleler içine girebileceğimizi, stratejik kararlar alabileceğimizi gösteriyor. Uluslararası arenada hareketli bir dönem ülkemizi bekliyor. Daha sonra 8. evinde transitine devam edecek. Güç ve otorite sahibi kişiler, iş adamları ve askerlere yönelik cinayet veya suikastların düzenlenebilir.

20 Mart Salı, Güneş Koç burcuna geçiş yapıyor. Koç burcu canlılığı, cesareti, girişkenliği, risk almayı, bağımsızlığı, mücadeleyi, bireyselliği, bencilliği temsil eder. Yaklaşık bir ay boyunca kendimizi enerjik, cesur ve kararlı hissedebiliriz.

Güneş Balık burcunda iken kendi içimize döndük, yalnız kalmaya düşüncelerimizi toparlamaya çalıştık, Güneş’in Koç burcuna geçişi ile birlikte kendimizi yeniden doğmuş gibi hissedebiliriz. İçimizde büyük bir enerji ve coşku olabilir, içimizden geldiği gibi davranmak isteyebiliriz.

Cesur ve girişimken olmak isteyebiliriz, gerek iş gerekse özel hayatımızda kolayca risk alabiliriz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebiliriz. Koç burcu için özgürlük ve bireysellik teması çok önemlidir. Bu dönem bizi baskılayan, kısıtlayan ne varsa bunlardan kurtulmak için harekete geçebiliriz. Bu dönem biz den önce hep ben diyeceğiz. Belki biraz bencilce davranacağız ama hayatta kendinden önce başkasını düşünenler için aslında daha güzel bir süreç olacaktır. Hayatımızda nelerden zevk alırız, nasıl motive oluruz bunlara tek tek odaklanabiliriz.

Dürüstlüğümüzden ödün vermeden kendimizi olduğumuz gibi ortaya koyarak hareket etmek ve ilerlemek isteyebiliriz. Hızlı, hareketli ve enerjik olabiliriz. Çabuk öfkelenebilir ve anlık tepkiler gösterebiliriz. Tabi burada aşırı hızlı olmanın, düşünmeden hareket etmenin sonrasında bize geri dönüşünün üzücü olabileceğinden de bahsetmek gerek. Bu dönem ortaklık ilişkilerinde ve takım çalışmalarında pek başarılı olamayabiliriz çünkü bireysel hareket etmek ve liderlik özelliklerimizi ortaya koymak bizim için oldukça önemli olacak.

Spontane hareket etmek, içimizdeki çocuğu ortaya çıkarmak isteyebiliriz. Kısa yolculuklara çıkmak, doğada zaman geçirmek, kamp kurmak, bisikletle yolculuk yapmak, hız ve adrenalin içeren sporlara katılmak isteyebiliriz.

Sağlık açısından ise, baş ağrısı, yaralanma, kas ve kan hastalıkları, ateş gibi rahatsızlıklar görülebilir ayrıca kaza ve intihar gibi olaylarda artışlar yaşanabilir.

Mundan astrolojide Koç burcu yangınları, aktif volkanları, siyasi mağdurları, güneş patlamalarını, rekabete dayalı sporları, sporcuları, liderleri, kahramanlık yapanları ve itfaiyecileri temsil eder. Bu dönem yangınlar, patlamalar ve yanar dağlarla ilgili olaylar gündeme gelebilir. Polis, asker, güvenlik görevlileri ve itfaiyecileri ilgilendiren mesleki tehlikeler söz konusu olabilir.

İyi ki doğdunuz sevgili Koçlar, doğum günü kutlu olsun…

23 Mart Cuma, Merkür Koç burcunda Retro hareketine başlıyor. Astrolojide Merkür iletişimi, bilgiyi, ticareti, imzaları, eğitimi, kısa yolculukları, kardeşleri, yakınlarımızı ve komşularımızı, Mundan astrolojide ise gazetecileri, iletişim ağlarını, komşu devletleri, yazarları, trafiği, öğrencileri, ulaşım araçlarını, kütüphaneleri, kargo şirketlerini ve dedikoduları temsil eder.

Merkür’ün Koç burcunda gerilemesi ile birlikte ikili ilişkilerimizde iletişimsel problemler yaşayabiliriz. Yanlış anlaşılabilir, zihnimizi toplamakta zorlanabiliriz. Evlilik ve ortaklık gibi imzalar için biraz daha beklenmesini tavsiye ederim. Yeni bir eğitime, dil veya kişisel gelişim kurslarına katılmakla ilgili düşüncelerimiz varsa bir süre daha ertelemeli ve Retro’nun bitmesini beklemeliyiz. Çünkü gerekli verimi alamayabilir ve eğitimimizi yarım bırakmak zorunda kalabiliriz.

Özellikle bu dönem dava açma ve hukuksal süreçleri başlatmak içinde uygun bir dönemde değiliz. Aleyhimize sonuçlanacak durumlar olabilir, dava süreci uzayabilir. Yurt dışı seyahatlerimizde ise vize ve pasaportla ilgili problemler yaşayabilir, yanlış bilet alabiliriz veya bavullarımızı kaybedebiliriz. Uluslararası ticaret, turizm, medya, basın ve yayıncılık sektörlerinde iş akışlarını aksatacak problemler yaşayabilirler.

Merkür Retro süresince telefon, internet, teknolojik aletler, ticaret ve banka hesaplarımızla ilgili problemler yaşayabiliriz. Teknolojik aletlerimiz bozulabilir tamir ettirmek zorunda kalabiliriz. Banka hesaplarımızda karışıklıklar olabilir, dolandırılabiliriz. Özellikle hırsızlıkta artışlar olabilir evimizde ki güvenlik önlemlerini arttırmamız gerekebilir. Bu süreçte zihnimizi toparlamakta zorlanabiliriz. Yakın çevremizdeki insanlarla iletişimsel problemler yaşayabiliriz, birbirimizi sürekli yanlış anlamaktan yakınabiliriz. Eski flörtlerimizle karşılaşabiliriz. Eski sevgilimizden veya eşimizden haber alabiliriz, barışmak için adım atabilirler. Yeni ilişkilerden de uzak durmakta fayda var çünkü başlayacağımız ilişkilerde problemler olabilir, kısa sürebilir ve bir süre sonra bitebilir.

Ticari konularda uluslararası anlaşma ve sözleşmelere de ekstra dikkat etmemizde fayda var. Eğer iş arıyorsanız bu dönem iş arama sürecine biraz ara verip daha önce başvurduğunuz yerlerden size geri dönüş yapılmasını bekleyerek geçirebilirsiniz.

İletişim sekteye uğrayabilir, internetle ilgili ciddi problemler yaşanabilir. Bu süreçte uçaklarla ilgili kazalar, motor arızaları görülebilir. Ayrıca sosyal medya, iş hayatı ve özel hayatımız da göndereceğimiz mesajlara, maillere ekstra dikkat etmemizde fayda var.

Peki bu süreci nasıl geçirmeliyiz derseniz eğer yarım bıraktığımız işlerimizi tamamlamak için harika bir dönem diyebilirim. Yarım bıraktığımız bir kitaba veya kursa tekrardan başlayabiliriz. Günlük yazmayı bıraktıysak tekrar geri dönebilir veya bloğumuzla ilgilenmeyi ihmal ettiysek daha çok zaman ayırabiliriz. Ayrıca görmezden geldiğimiz ve üzerinde fazla durmak istemediğimizi sorunlarımızı çözmek için de değerlendirebiliriz.

Uzun zamandır görüşmediğimiz dostlarımızla sevdiklerimizle bir araya gelebilir keyifli zamanlar geçirebiliriz. Eski resimlere bakabilir, anılarımızı anlatabiliriz. Bazen gülerek bazen ağlayarak bazen de hasretle o günleri yâd edebiliriz. Konuşmadığımız ve dargın olduğumuz insanlara belki bir şans daha verebilir, kırgınlıkları bitirebiliriz. Yay burcu uzak akrabalarımızı da temsil ettiği için yabancı ülkelerde yaşayan akrabalarımızdan bu dönem sık sık haber alabiliriz.

01 KOCKOÇ BURCU: Mars Oğlak burcuna geçiş yaptı. İş ve kariyer hayatınızda son derece hırslı, girişken ve azimli olabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için canla başla çalışabilirsiniz. Bu süreçte kariyerinizle ilgili konularda ani gelişmeler yaşanabilir, özellikle yöneticilerinizle olan ilişkinize dikkat etmenizde fayda var. 20 Mart Salı günü Güneş burcunuza geçiyor. Yaşam enerjiniz yükseliyor. Önümüzdeki bir ay boyunca hayatınızda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kendinizi hiç olmadığınız kadar iyi hissedebilirsiniz. Hayalleriniz hedefleriniz için adım atmak isteyebilir ve kolayca risk alabilirsiniz. Kendi yeteneklerinizi kolayca sergileyebilir, dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Ayrıca fiziksel görünümünüzle ilgili ani değişiklikler yapabilir, değişime açık olabilirsiniz. 23 Mart Cuma günü Merkür burcunuzda gerileme başlıyor, Bu süreç en çok sizi etkileyecek. Kendiniz ifade etmekte zorlanabilirsiniz, yanlış anlaşılmalardan kaynaklı alınganlıklar, kırgınlıklar yaşayabilirsiniz. İkili ilişiklerinizde geçmişte bıraktığınız konular tekrar açılabilir. Fiziksel olarak görünümünüzle ilgili değişikliklerden uzak durmanız da fayda var çünkü yapacağınız bu değişiklikler hoşunuza gitmeyebilir ve sonradan pişman olabilirsiniz. Eski sevgili, eş veya uzun zamandır görüşmediğiniz eski dostlarınızla ilgili ilginç haberle alabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlayacak olan Koç burçları ise bu konuda acele etmemeye çalışmalı Retro süresince sadece karşınızdaki kişiyi tanımaya çalışarak geçirmeniz daha iyi olacaktır. Daha önce yarım bıraktığınız girişimleriniz için harekete geçebilirsiniz.

 

02 BOGABOĞA BURCU: Mars Oğlak burcuna geçiş yaptı. Yurt dışı bağlantılı işlerinize daha çok kanalize olabilirsiniz, Sık sık uzun yolculuklara çıkabilirsiniz. Hukuksal konularda ise daha stratejik hareket edebilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda ise son derece azimli olabilir, başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. 20 Mart Salı günü Güneş Koç burcuna geçiyor. Yalnız kalmak ve kendi kabuğunuza çekilmek isteyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Yaklaşık bir ay boyunca hayatınızı gözden geçireceğiniz, yeni kararlar alabileceğiniz bir süre sizi bekliyor. Bu dönem hem kendi sağlığınızla hem de eşinizin veya babanızın sağlık sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. 23 Mart Cuma günü Merkür Koç burcunda gerileme başlıyor. Zihinsel anlamda kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Düşüncelerinizi kendinize saklamak, daha az konuşmak ve daha çok kendi içinize yönelmek isteyebilirsiniz. Gizli düşmanlarınız ortaya çıkabilir, geçmişten gelen mevzularla ilgili dedikodunuz yapılabilir. Düşüncelerinizi akışına bırakmak kendinizi rahatlatmak için yoga, meditasyon ve reiki gibi çalışmaları uygulayabilirsiniz. Aklınıza takılan meseleleri yazmak veya günlük tutmak sizin için faydalı olabilir.

 

03 IKIZLERİKİZLER BURCU: Mars Oğlak burcuna geçiş yaptı. Parasal konularda daha hırslı olabilir, gelirlerinizi arttırmak için stratejik kararlar alabilirsiniz. Miras, nafaka, kredi ve burs gibi konulara daha çok enerjinizi harcayabilirsiniz. Cinsel hayatınız önem kazanabilir. Kaza, yaralanma gibi durumlara açık olabilirsiniz. Dikkatli olmanızda fayda var. 20 Mart Salı günü Güneş Koç burcuna geçiyor. Yaşam enerjinizin yükselmesi ile birlikte sosyalleşmek, davetlere ve organizasyonlara katılmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte ortaklaşa faaliyetler içinde olabilir ve öncülük yapmak isteyebilirsiniz. 23 Mart Cuma günü Merkür Koç burcunda gerileme başlıyor. Sosyal hayatınızda ve arkadaşlık ilişkilerinizde bu dönem yanlış anlaşılmalar ve kırgınlıklar yaşanabilir. Ayrıca uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, geçmiş günleri yâd edebilir ve keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Gelecek planlarınızı ise tekrar gözden geçirebilirsiniz, bazı endişeleriniz olabilir. Hayatınızda ilgili önemli ve yeni başlangıçlar için bir süre daha beklemeniz gerekebilir. Sosyal medya hesaplarınızı kullanırken dikkatli olmanızda fayda var, mesajlarınız yanlış kişilere gidebilir, ayrıca sosyal medya hesaplarınız çalınabilir. Şifre ve güvenlik işlemlerinizi tekrar kontrol etmeniz ve güvenliğinizi arttırmanız gerekebilir.

 

04 YENGECYENGEÇ BURCU: Mars Oğlak burcuna geçiş yaptı. Özel hayatınızda gergin ve tartışmalara açık olabilirsiniz. İlişkide alttan almak veya olayları idare etmekten ziyade meydan okumayı tercih edebilirsiniz. Ortaklık ilişkilerine de bu dönem dikkat etmeniz gerekebilir. 20 Mart Salı günü Güneş Koç burcuna geçiyor. Enerjinizin de yükselmesi ile birlikte kariyerinizde parlayacağınız bir döneme giriyorsunuz. İş hayatınızda risk almak, liderlik yapmak ve ön planda olmak isteyebilirsiniz. Yeni bir işe başlayabilir veya kariyer değişikliği yapmak isteyebilirsiniz. 23 Mart Cuma günü Merkür Koç burcunda gerileme başlıyor. Kariyer hayatınızda kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz, yanlış anlaşılmalara açık bir dönemdesiniz. Özellikle yöneticilerinizle olan ilişkinize dikkat etmenizde fayda var. Kariyer değişikliği, yeni iş teklifleri ve anlaşmaları Retro süresince değerlendirebilir, karar vermek için ise Retro’nun bitimini bekleyebilirsiniz. Yarım kalan işleriniz tamamlamak için ise güzel bir dönem sizi bekliyor.

 

05 ASLANASLAN BURCU: Mars Oğlak burcuna geçiş yaptı. Çalışma hayatınıza hırslı olabilir, çok fazla efor sarf edebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ise bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz, öfkenizi kontrol etmenizde fayda var. Ayrıca sağlığınızda önem kazanıyor. Özellikle diş, kemikle ilgili sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Günlük hayatınızda ve iş yerinizde kaza ve yaralanma gibi durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. 20 Mart Salı günü Güneş Koç burcuna geçiyor. Yeni bir eğitime başlayabilir, basın ve medya alnında yapacağınız çalışmalarla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Yurt dışında yaşamak için gerekli adımları atabilir, vize ve pasaport işlemelerinizi kolayca halledebilirsiniz. 23 Mart Cuma günü Merkür Koç burcunda gerileme başlıyor. Uzun yolculuklarda pasaport ve vize başvurularınızda gecikmeler veya birtakım problemlerle karşılaşabilirsiniz. Yanlış bilet alabilir veya bavullarınızı kaybedebilirsiniz. Eğitim hayatınızda odaklanma sorunu yaşayabilirsiniz, sınav, tez ve proje çalışmalarında dikkatli olmalısınız. Bu dönem yeni bir eğitime başlamayı düşünüyorsanız bir süre daha ertelemenizde fayda var. Evlilik ve ortaklık imzalarını da bir süre daha askıya almanız iyi olacaktır. Basın, medya veya yayıncılıkla ilgili çalışmalarınızın tanıtımını bu dönem yapmaktan kaçının yeterli geri dönüşü alamayabilirsiniz. Bu dönem uzak akrabalarınızı, uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızı görebilir hasret giderebilirsiniz. Belki de nostalji yapabilir özlem duyduğunuz toprakları ziyaret edebilirsiniz. Yarım bıraktığınız işlerinizi tamamlamak için bu dönemi değerlendirebilirsiniz.

 

06 BASAKBAŞAK BURCU: Mars Oğlak burcuna geçiş yaptı. Özel hayatınızda girişken ve cesur davranabilirsiniz. İnsanlarla kolayca tanışabilir, bir ilişkiye başlayabilirsiniz. İlişkisi olan Başak burçları ise bazı sınavlardan geçebilir, sabırlı davranmanız gerekebilir. Ayrıca borsa, şans oyunları gibi riski yatırımlardan elde edebileceğiniz ani gelirler olabilir. Çocuklarınızla olan ilişkinizde ise bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. 20 Mart Salı günü Güneş Koç burcuna geçiyor. Bu dönem enerjinizi parasal konulara daha çok harcayabilirsiniz. Finansal konularda kolayca risk alabilirsiniz, kredi çekebilirsiniz veya borç alabilirsiniz. Zaman zaman hayatınızla ilgili ani gelişmeler, çözülmesi gereken sorunlar olabilir. Ayrıca kazalara açık olacağınız bu dönem dikkatli olmanızda fayda var. 23 Mart Cuma günü Merkür Koç burcunda gerileme başlıyor. Bu dönem borç almak, kredi çekmek ya da kefil olmak gibi konulara özellikle dikkat etmelisiniz. Kredi ve burs başvurularınızı bir süre daha ertelemeniz gerekebilir. Çünkü yapacağınız başvurularda olumsuz geri dönüşler alabilirsiniz. Eşinizin veya ortağınızın geçmişten gelen bir alacağını tahsil etmesi söz konusu olabilir bu gelişme sizi de finansal açıdan rahatlatacaktır. Bankacılık işlemlerinizde ekstra dikkatli olmanızda fayda var zira hırsızlık ve dolandırıcılık gibi durumlara açık bir dönemdesiniz. Ayrıca içinize attığınız kendinize bile itiraf etmekte zorlandığınız ve sizi yaralayan konuları tekrar hatırlayabilirsiniz. Geçmişte kalan bu sorunlarınızı kafanızdan tamamen silmek için sevdiklerinizden veya profesyonel birinden destek almak isteyebilirsiniz.

 

07 TERAZITERAZİ BURCU: Mars Oğlak burcuna geçiş yaptı. Bu dönem aile içinde bazı gerginlikler, tartışmalar yaşanabilir. Kendi bildiğiniz okumak isteyebilirsiniz. Ayrıca evinizle ilgili tadilat tamirat ilerine enerjinizi harcayabilir, eviniz için alış veriş yapmak isteyebilirsiniz. Ani taşınmalarda gündeme gelebilir. Ayrıca evde yaşanacak kaza ve yaralanmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. 20 Mart Salı günü Güneş Koç burcuna geçiyor. Özel hayatınızda ani gelişmeler yaşanabilir. İlişkinizde kontrolü ele almak ve kendi isteklerinize göre şekillendirmek isteyebilirsiniz, baskılayıcı davranışlara bu dönem pek tahammülünüz olmayabilir. Kalbi boş olan Terazi’ler ise uzun soluklu bir ilişkiye başlamak için heyecan duyabilir, yeni insanlarla tanışmak için adımlar atabilir. 23 Mart Cuma günü Merkür Koç burcunda gerileme başlıyor. İkili ilişkilerinizi etkileyecek olan Merkür Retro sürecinde özel hayatınızda kendinizi ifade etmekte zorlanabilir veya yanlış anlaşabilirsiniz. Zihniniz oldukça karışık olabilir. Dost ve ortaklık ilişiklerinize de bu dönem dikkat etmeniz gerekiyor. Evlilik veya ortaklık tekliflerini bu dönem askıya almanız gerekebilir. İmza ve sözleşmeler için Retro’nun bitmesini beklemenizi tavsiye ederim. Eski sevgilinizle veya eski eşinizle ilgili bazı haberler alabilirsiniz, tekrar ilişkiye başlamak ve sizinle iletişim kurmak adına bazı girişimlerde bulunabilirler. Ayrıca uzun zamandır görüşmediğiniz dostlarınızla bir araya gelebilir, keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

 

08 AKREPAKREP BURCU: Mars Oğlak burcuna geçiş yaptı. Yakın çevre, kardeşler ve kuzenlerinizle olan ilişkinize bu dönem dikkat edin, bazı gerginlikler tartışmalar yaşanabilir. Ticari konulara enerjinizi daha çok harcayabilirsiniz. Hedefleriniz belirleyebilir, stratejik kararlar alabilirsiniz. Ani kısa yolcuklara çıkabilirsiniz. Trafikte ise aşırı hızdan uzak durmalısınız, kazalara açık bir dönemdesiniz. 20 Mart Salı günü Güneş Koç burcuna geçiyor. Yoğun bir iş temposu sizi beliyor, sıkı çalışabilirsiniz. Kendi fikirlerinizi ortaya koymaktan çekinmeyecek, yeteneklerinizi kolayca sergileyebileceksiniz. İş stresi fazla olacağından sağlığınızı da etkileyen durumlar olabilir. Özellikle bağ ağrısına dikkat etmeniz gerekebilir. 23 Mart Cuma günü Merkür Koç burcunda gerileme başlıyor. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlaşılmalardan kaynaklı bazı problemler yaşayabilirsiniz. İşinize odaklanmakta zorlanabilirsiniz, kafanız biraz dalgın olabilir. Bu dönem mail, mesaj ve evraklar konusunda özellikle dikkat etmeniz gerekebilir. Evraklarınız kaybolabilir, mail, mesaj veya kargolarınızı yanlış kişilere gönderebilirsiniz. İş yerinde kullandığınız cihazlar bozulabilir. Yeni iş arayışı içinde olan Akrep’lerin bir süre daha beklemeleri iş başvurularını Retro bitene kadar ötelemelerini tavsiye edebilirim. Retro sürecini gündelik hayatınızı düzenlemek yarım kalan ev veya ofis işlerinizi tamamlayarak geçirebilirsiniz.

 

09 YAYYAY BURCU: Mars Oğlak burcuna geçiş yaptı. Parasal konular ön plana çıkıyor. Gelirlerinizi arttırmak isteyebilir ve yeni başlayacağınız projelerde daha stratejik kararlar alabilirsiniz. Parasal konularda son derece hırslı davranabilir, sıkı çalışabilirsiniz. 20 Mart Salı günü Güneş Koç burcuna geçiyor. Aşk hayatınızda hareketli bir döneme giriyorsunuz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Yeteneklerini sergilemek, kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Çocuklarınız ise sizin için bu dönem daha ön planda olabilir. 23 Mart Cuma günü Merkür Koç burcunda gerileme başlıyor. Özel hayatınızda iletişimsel problemleriniz artabilir. Kendinizi doğru ifade edememeniz veya karşı tarafın sürekli sizi yanlış anlaması bazı gerginliklere yol açabilir. İlişkinizde üstünü örttüğünüz bazı meseleler tekrar açılabilir, biraz canınız sıkılabilir. Geçmişte kalan fakat unutamadığınız biri size tekrar geri dönüş yapmak için adım atabilir. Çocuklarınızla nostalji yapabilir bebeklik albümlerini birlikte karıştırabilir ve eğlenebilirsiniz. Yarım bıraktığınız bir hobinize tekrar geri dönebilirsiniz. Sosyal hayatınızda görüşmediğiniz uzun zamandır bir araya gelmediğiniz, arkadaşlarınızla tekrardan görüşemeye başlayabilirsiniz.

 

10 OGLAKOĞLAK BURCU: Mars burcunuza geçiş yaptı. Hayatınız oldukça hareketleniyor. Kendinizi enerjik hissedebilir, hedeflerinize ulaşmak için azimle çalışabilirsiniz. İkili ilişkilerde meydan okuyucu tavırlarınız olabilir ani gelişmeler yaşanabilir. Sağlıklı ve fit görünmek için spora başlayabilirsiniz. 20 Mart Salı günü Güneş Koç burcuna geçiyor. Bu dönem eviniz, yuvanız ve ebeveynleriniz sizin için önemli olacak. Aile içinde iletişiminiz artabilir, problemleriniz çözmeye odaklanabilirsiniz. Ayrıca kendi kabuğunuza çekilmek zaman zaman yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili tadilat ve tamirat işleri ile ilgilenebilir, yeniden dekore ettirmek isteyebilirsiniz. 23 Mart Cuma günü Merkür Koç burcunda gerileme başlıyor. Aile içinde iletişimsel problemler artabilir, yanlış anlaşılmalar olabilir, üzerini örttüğünüz bazı sorunlar tekrar gündeme gelebilir. Bu dönem evinizde ki elektrik ve elektronik aletlere son derece dikkat etmelisiniz. Sık sık arızalanabilir, bozulabilir veya kullanılmaz hala gelebilir. Su ve doğalgaz tesisatları ile ilgili problemeler yaşayabilirsiniz şimdiden kontrol etmeniz soğuk kış günlerinde ısınma sorunu yaşamanızı engelleyebilirsiniz. Bu dönem yeni bir ev almak, satmak veya taşınma ile ilgili düşüncelerini biraz daha ötelemeniz gerekebilir. Evinizle ilgili yapılması gereken tamirat ve tadilat işlemlerini tamamlamak için ise harika bir dönem sizi bekliyor. Ayrıca bu dönem sevdiklerinizi evinizde ağırlamak eskiyi yad etmek ve eski resimlerinize bakmak size iyi gelebilir.

11 KOVAKOVA BURCU: Mars Oğlak burcuna geçiş yaptı. Bu dönem yeni girişimlerden uzak durmayı, gözlerden uzak yaşamayı tercih edebilirsiniz. Hayatınızla ilgili alacağınız karaları kimseyle paylaşmak istemeyebilişiniz. İçsel anlam da kendinizi huzursuz ve gergin hissedebilirsiniz. Arka planda kontrolünüz dışında bazı gelişmeler yaşanabilir. 20 Mart Salı günü Güneş Koç burcuna geçiyor. Bu dönem konuşarak ve yazarak kendinizi ifade etme konusunda oldukça başarılı olabilirsiniz. Önemli görüşmeleriniz ve anlaşmalarınız olabilir. Reklam, satış, pazarlama, gazete ve internet gibi alanlarda kendinizi gösterebilirsiniz. Yalnız bu süreçte sabırsızlığınız ve kendi düşüncelerinizi dayatmak istemeniz yakın çevrenizle aranızda birtakım gerginliklere neden olabilir. 23 Mart Cuma günü Merkür Koç burcunda gerileme başlıyor. Yakın çevrenizle ve kardeşlerinizle olan iletişimizde yanlış anlaşılmalara açık bir dönemde olabilirsiniz. Geçmişte kalan mevzular tekrar gündeme gelebilir. Uzun zamandır görüşmediğiniz akraba veya kardeşleriniz sizinle barışmak için adım atabilir. İletişim, satış, reklam ve pazarlama alanlarında çalışıyorsanız eğer yeni projeleriniz için bir süre daha beklemeniz gerekebilir. Sosyal medya da özelikle blog, web sitesi veya yeni bir hesap açmak için doğru bir zamanda olmadığınızı hatırlatmak isterim. Bu dönem yapacağınız anlaşma veya imzaları biraz daha ötelemeniz gerekebilir ki sonradan problemlerle karşılaşmayın. Sık sık telefonunuz arızalanabilir veya yolda kalabilirsiniz. Dikkatli olmanızda fayda var. Bu dönem kafanızı meşgul eden konulara biraz daha takılıp kalabilirsiniz. Yarım bıraktığınız bir kitabı okumaya tekrar başlayabilir veya daha önce plan yaptığınız ama bir türlü gidemediğiniz bir seyahate çıkabilirsiniz.

 

12 BALIKBALIK BURCU: Mars Oğlak burcuna geçiş yaptı. Sosyal hayatınız hareketleniyor. Bu dönem evde oturmak pek size göre olmayacak. Arkadaşlarınızla birlikte organizasyonlar yapmak, davetlere katılmak ve eğlenmek isteyebilirsiniz. Dernek veya kulüplere üye olabilir, buralarda aktif bir şekilde görev alabilirsiniz. Ayrıca geleceğinize daha çok odaklanabilir, hayatınızla ilgili yeni bir vizyon oluşturmak isteyebilirsiniz. 20 Mart Salı günü Güneş Koç burcuna geçiyor. Parasal konular sizin için önem kazanıyor. Gelirleriniz arttırmak ve yeni anlaşmalar yapmak isteyebilirsiniz. Girişimciliğiniz artabilir ve kolayca risk alabilirsiniz. 23 Mart Cuma günü Merkür Koç burcunda gerileme başlıyor. Harcamalarınıza ve bütçenize dikkat etmeniz gereken bir dönem sizi bekliyor. Yeni bir yatırım, proje veya sözleşmelerinizi şimdilik değerlendirme sürecinde kalmaya çalışmalı, imza ve anlaşmalardan uzak durmalısınız. Bankacılık işlemlerinizde ve internet üzerinden yapacağınız alışverişlere dikkat etmeli, hırsızlık ve dolandırıcılık gibi durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Ayrıca geçmişte kalan bir alacağınızı tahsil edebilir, parasal açıdan biraz daha rahatlayabilirsiniz.

Hepinize muhteşem bir hafta diliyorum…

Betül Erdem


YORUMLAR

Solve : *
30 − 19 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.