DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İş değiştirmeler, yenilik arayışları, özgürlükler… ön plana çıkacak

İş değiştirmeler, yenilik arayışları, özgürlükler… ön plana çıkacak
06.08.2017
A+
A-

Merhabalar Sevgili Okurlar!

7 Ağustos Pazartesigünü Kova burcunda bir tutulma meydana geliyor, bağımsızlık ve özgürlük isteğimiz artabilir. 13 Ağustos Pazar günü ise Merkür Başak burcunda gerilemeye başlıyor,teknolojik aletlerimiz bozulabilir ve iletişimsel sorunlar yaşayabiliriz.

7 Ağustos Pazartesi, Kova burcunun 15 derece 25 dakikasında saat 21:11’de parçalı bir Ay tutulması meydan geliyor. Etkilerini önümüzdeki 1 ay boyunca hissedebiliriz. Tutulmayla birlikte duygularımız yoğunlaşabilir, gerçeklerle yüzleşebilir ve aydınlanabiliriz, hayatımızla ilgili çözülmemiş konular sonuçlanabilir.

Kova burcunda ki tutulma idealin olanı, ileriye yönelik planları, geleceği, orijinalliği, sınırların aşılmasını, özgürlüğü, sıra dışılığı, arkadaş gruplarını ve organizasyonları ilgilendiren konuları ön plana çıkabilir.

Mundan astrolojide ise doğa hareketlerini, doğal afetleri, asileri, delileri, yüksek teknolojiyi, yeni keşifleri, eklektiği, kongreleri, kooperatifleri, bir ülkenin parlamentosunu, yasa değişikliklerini, insanları bir araya geldiği gizli olmayan bütün grupları; dernekler, vakıflar, gruplar, isyanları, ekstrem sporları ve sporcuları, interneti, astrologları, astronotları, mucitleri ve kaşifleri ilgilendiren alanda etkilerini hissedebiliriz.

Bağımsızlık ve özgürlük isteğimiz artabilir. Yeni keşifler ortaya çıkabilir, bilimsel konularda araştırmalar açıklanabilir, teknolojik açıdan yenilikler duyurulabilir. Dernekler, sivil toplum örgütleri ile ilgili yapılanmalar ve yeni oluşumlar olabilir. Grevler yapılabilir. Doğal afetler de artışlar görülebilir.

Tutulma haritasında ASC’de Balık burcu yükseliyor ve ASC ile kavuşan Neptün’ü görüyoruz. Neptün, idealizmi, imajinasyonu, görsel hafızayı, fedakârlığı, derin yaratıcılığı, filmleri, hayalleri, rüyaları, mistisizimi, okültizmi, bağımlılıkları ve kurban olmayı ön plana çıkarıyor.İkili ilişkilerde kafa karışıklıkları ve belirsizlikler yaşanabilir. Kendimizi kurban edilmiş hissedebiliriz. Gideceğimiz yönü bulmak zorlanabilir. Zihnimizi bulandıracak olaylar yaşanabilir. Duygusal bir süreçten geçebiliriz. İçimize attıklarımızın dışa vurumu olabilir. Evlilikler, uzun dönem ilişkiler, dostluklar, aile içi ilişkiler sorgulanabilir.

ASC’nin yöneticisi Jüpiter ise Terazi burcunda ve 8. Evde. İlişkilerde maddi krizlere, cinsellikle ilgili problemlere ve psikolojik açıdan yaşanacak olaylara ve ikilemlere işaret ediyor. Duyguların gizlenmesi, ilişkide kayıplar, üzüntüler, arkadan çevrilen işlere vurgu yapıyor. Fakat Dolunay aydınlatma prensimi gereği bu sırları ortaya dökebilir. Eş, ortak,gelirleri, borçlar, ödemeler kısacası başkalarından elde ettiğimiz gelirle ilgili problemli bir süreç yaşanabilir. Bazı gerçekleri öğrenebiliriz. Yeni kararlar alabiliriz.

İlişkilerde ideal olan belkide kendi dünyamızda kurduğumuz ilişkinin özlemini duyabiliriz. Kendi evimiz, yuvamız, içsel dünyamız önem kazanırken biraz yalnız kalmaya biraz daha dinlenmeye ihtiyaç duyabiliriz. Ruhsal açıdan bir yolculuğa çıkabiliriz ve bir uyanış yaşayabiliriz.

Toplumsal açıdan saygınlığımız, imajımız önem kazanacak. Kendimizi toplum önünde küçük düşürücü olaylardan uzak tutmak isterken baskı altında kalabiliriz. İlişkiler, evlilik, ortaklık ve taşınmalarla ilgili konularda eski konular tekrar gündeme gelebilir. İlişkinizin akıbetinin ne olacağı kaygısı aynı zamanda yaşadıklarımızın toplum tarafından görünür olması bilinmesi bizleri zorlayabilir.

Özellikle iş hayatı, kariyerimiz konusunda kadersel olaylar yaşanabilir. Yeni bir işe arayışına girebilir, çalışma ortamımızı değiştirmek ve mesleğimizle ilgili değişimler yaşayabiliriz.

Sağlık açısında kan dolaşım sistemi, bacaklarda oluşabilecek varis ve damar rahatsızlıkları ile kalp ve sırt ağrıları ilgili sağlık problemleri görülebilir. Özellikle kramplara, ani kaza ve elektrik çarpmalarına da dikkat etmek gerekiyor.

 

13 Ağustos Pazar, Merkür Başak burcunda geri hareketine başlıyor. 12 Ağustos günü ise durağan pozisyonuna geçiyor. Astrolojide Merkür iletişimi, ticareti, kısa yolculukları, kardeşleri, komşuları ve eğitimi, Mundan astrolojide ise postane gibi iletişim kaynakları, trafiği, komşu devletleri, öğrencileri, muhabirleri, cadde ve sokakları, kütüphaneleri, göçmenleri ve şehirlerarası yolları temsil eder.

Mundan astrolojide Başak burcu ise özel sektörde yer alan şirketler, evcil hayvanlar, işçi ve memurlar, polis ve asker, genel hastalıklar, kılık kıyafet, yiyeceklerin genel durumu, gıdaların depolandığı yerler, marketler, doktorların genel durumu, yaygın hastalıklar, sendikalar, grev ve protestolar, endüstri ve sanayiyi ön plana çıkabilir.

Merkür’ün Başak burcunda gerilemesi ile birlikte gündelik hayatımızı aksatacak olaylarla sık sık karşılaşabiliriz. Çalışma hayatımızda iletişimsel problemler artabilir. Kendimizi yanlış ifade edebiliriz, iş arkadaşlarımızla anlaşmazlıklar yaşayabiliriz. Eski iş arkadaşlarımızla karşılaşabilir, tekrar görüşmeye başlayabiliriz. Gündelik hayatımızda kullandığımız elektronik aletlerde problemler yaşanabilir. Evraklarımız kaybolabilir, mail ve mesajlarımız yanlış kişilere gidebilir, kargolarda karışıklıklar yaşanabilir.

Merkür Retro süresince telefon, internet, teknolojik aletler, ticaret ve banka hesaplarımızla ilgili problemler yaşayabiliriz. Teknolojik aletlerimiz bozulabilir tamir ettirmek zorunda kalabiliriz. Bu süreçte zihnimizi toparlamakta zorlanabiliriz. Yakın çevremizdeki insanlarla iletişimsel problemler yaşayabiliriz.Eski flörtlerimizle karşılaşabiliriz,  eski ilişkilerimizin tekrar gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Yeni bir ilişki, yeni bir iş, yeni bir proje veya ticari anlaşmalarınızı ertelememiz gerekebilir. 

Peki bu süreçte neler yapabiliriz?Aslında Retro nostalji demek eski olana özlem de demek. Bu dönem eski arkadaşlarımızla bir araya gelebiliriz. Eski günleri yâd edebilir, resimlere bakabilir geçmişe daha çok özlem duyabiliriz.Geçmişten gelen problemlerin çözümüne yönelik adımlar atabilir gerçeklerden kaçmaktansa yüzleşebiliriz. Evimizle ilgili eksikleri tamamlamayabiliriz.  Uzaklarda yaşayan büyüklerimizi arayabilir, tekrar iletişime geçebiliriz. Yarım bıraktığımız bir kitaba veya bir kursa tekrardan başlayabiliriz. Günlük yazmayı bıraktıysak tekrar geri dönebilir veya bloğumuzla ilgilenmeyi ihmal ettiysek daha çok zaman ayırabiliriz. Kırgın olduğunuz veya kalbini kırdığınız kişilerle sorunlarınızı çözmek için adım atabilirsiniz.

01 KOC

KOÇ BURCU:7 Ağustos Pazartesi günü Kova burcunda bir Ay tutulması meydan geliyor. Tutulma sizin arkadaşlıklar, gruplar, sosyal çevre, kariyer gelirleri, hayallerinizi ve geleceğinizi ilgilendiren alanda  gerçekleşecek. Arkadaşlık ilişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Bazı arkadaşlıklarınızı bitirebilirsiniz. Üye olduğunuz bir gruptan ayrılabilirsiniz. Geleceğinizi ilgilendiren konularla ilgili belirsizlikler kalkabilir. Daha net kararlar verebilirsiniz. Kariyer gelirlerinizle ilgili beklentileriniz gerçekleşebilir. Zam veya terfi alabilirsiniz. 13 Ağustos Pazar günü Merkür Başak burcunda gerilemeye başlıyor. Çalışma arkadaşlarınızla birtakım anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. İş yerinde kullandığınız cihazlar bozulabilir, mail ya da kargolarınız yanlış kişilere ulaşabilir, evraklarınız kaybolabilir. İş hayatınızda son drece dikkatli olmalısınız. Ayrıca bu dönem yeni iş tekliflerini hemen kabul etmektense Retro bitene kadar süreci değerlendirmeniz daha uygun olacaktır. Retro sürecinse gündelik hayatınızı düzenleyebilir, yarım kalan ev veya ofis işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

02 BOGABOĞA BURCU: 7 Ağustos Pazartesi günü Kova burcunda bir Ay tutulması meydan geliyor. Tutulma sizin toplumsal statünüz ve kariyerinizi ilgilendiren alanda gerçekleşecek. İş hayatınızda kendinizi oldukça huzursuz ve gergin hissedebilirsiniz. Yöneticilerinizle olan ilişkinizde dikkatli olmanızda fayda var. Kafanızı meşgul eden henüz netleşmeyen çalışmalar veya projeler bir sonuca varabilir. Kariyer değişikliği ile ilgili düşünceleriniz varsa eğer karar aşamasına gelebilirsiniz.Evlilik, uzun süreli ilişkiler ve dostlarınızla ilgili konularda bilmediğiniz bazı gerçekleri öğrenebilirsiniz. Öğrendikleriniz sizi ikili ilişkiler konusunda bir karar verme aşamasına getirebilir. 13 Ağustos Pazar günü Merkür Başak burcunda gerilemeye başlıyor. Aşk hayatınızda iletişim problemleri artabilir. Kendinizi doğru ifade edememeniz veya karşı tarafın sürekli sizi yanlış anlaması bazı gerginliklere yol açabilir. Geçişte kalan ama çözülmemiş mevzular varsa eğer bunlar tekrar gündeme gelebilir. Eski sevgililerinizden haber alabilirsiniz, sizinle tekrar bir araya gelmek isteyebilirler. Çocuklarınızın problemleri ile daha çok ilgilenebilir, birlikte daha çok vakit geçirebilirsiniz. Yarım bıraktığınız bir hobinize ise geri dönebilirsiniz.

03 IKIZLERİKİZLER BURCU:7 Ağustos Pazartesi günü Kova burcunda bir Ay tutulması meydan geliyor.Tutulması sizin eğitim, akademik çalışmalar, uzun yolculuklar, yabancılarla yapılacak işler, basın ve medya, turizm, hukuki ve resmi işlerinizi ilgilendiren alanda gerçekleşecek.Hukuksal süreçlerinizle ilgili sonuçlanmalar yaşanabilir. Evlilik, ortaklık ve taşınma ile ilgili konularda imza aşamasına gelebilirsiniz. Hayat felsefeniz, inançlarınız ve kişisel gelişim konuları ile ilgili aydınlanabilir, bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz bir yolculuğa çıkabilir, yeni yerleri ve farklı kültürleri görmek tutulmanın gergin enerjisini üzerinizden atmanıza yardımcı olabilir. 13 Ağustos Pazar günü Merkür Başak burcunda gerilemeye başlıyor. Aile içinde özellikle ebeveynlerinizle aranızda yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Eski konular gündeme gelebilir, bazı sırlar ortaya çıkabilir. Evinizle ilgili tadilat ve tamirat işleri ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Elektronik eşyalarınız bozulabilir. Özellikle elektrik, su,ve doğalgaz tesisatları ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.Ayrıca gayrimenkullerinizle ilgili alım satım işlemlerinizi Retro bitene kadar ertelemeniz gerekebilir. Evinizde ki güvenliğe deekstra dikkat etmenizde fayda var hırsızlık gibi olaylarla karşılaşabilirsiniz. Retro’da yapabileceğiniz en güzel şey belki de sevdiklerinizle bir araya gelmek eskiyi yad etmek, eski resimlerinize bakmak ve biraz nostalji yapmak olacaktır.

04 YENGECYENGEÇ BURCU:7 Ağustos Pazartesi günü Kova burcunda bir Ay tutulması meydan geliyor.  Tutulma sizin borçlar, krediler, ödemler, nafaka,burs, miras eş ve ortak gelirlerinden elde ettiğiniz alanda gerçekleşecek. Eşinizin veya ortağınızın gelirleri ile ilgili sizden sakladığı bazı gerçekleri öğrenebilirsiniz. Finansal konularda yaşayacağınız bir olay sizin paraya bakış açınızı tamamen değiştirebilir. Borç, kredi, nafaka ve miras gibi konularda sonuçlanmalar yaşanabilir. Kredi veya burs için başvurduysanız eğer onay çıkabilir, nafaka ve mirasla ilgili davalarınız sonuçlanabilir. Ayrıca psikolojik açıdan kaçtığınız, yüzleşemediğiniz bazı gerçeklerle baş başa kalabilirsiniz. Gerginliğiniz artabilir, yalnız kalmak ve sakinleşmek size iyi gelebilir. 13 Ağustos Pazar günü Merkür Başak burcunda gerilemeye başlıyor.Yakın çevrenizle ve kardeşlerinizle olan iletişimizde yanlış anlaşılmalara açık bir dönemdesiniz. Geçmişte yaşadığınız sorunlar tekrar gündeme gelebilir. İletişim, satış, reklam ve pazarlama alanlarında çalışıyorsanız eğer yeni projeleriniz için bir süre daha beklemeniz gerekebilir. Araba almayı düşünüyorsanız bir süre daha erteleyebilirsiniz, Retro döneminde almanız ileride problemler yaşamanıza ve pişman olmanıza neden olabilir aman dikkat. Telefon, laptop, tablet gibi iletişim araçlarını ise bu dönem satın almayın, bozulabilir veya sık sık problemler yaşayabilirsiniz. Kafanızı meşgul eden konulara biraz daha takılıp kalabilirsiniz.Uzun zamandır görüşmediğiniz veya küs olduğunuz yakınlarınızla, kardeşlerinizle veya eski komşularınızla bir araya gelebilir, dargınlıklara bir son verebilirsiniz.Yarım bıraktığınız işleri tamamlamak için ise güzel bir dönem sizi bekliyor. Yarım bıraktığınız bir kitaba tekrar başlayabilir veya daha önce plan yaptığınız ama bir türlü gidemediğiniz bir seyahate çıkabilirsiniz.

  

05 ASLANASLAN BURCU: 7 Ağustos Pazartesi günü Kova burcunda bir Ay tutulması meydan geliyor.  Tutulma sizinevlilik, ortaklık ve taşınmaları ilgilendiren alanınızda gerçekleşecek. Duygularınız ile mantığınız arasında kalabilir ve karar almakta zorlanabilirsiniz. Var olan ilişkinizi ciddi bir boyuta taşımak isteyebilir, yolunda gitmeyen bir ilişkinizi ise bitirme kararı alabilirsiniz. İlişkinizde bireyselliğinizi daha çok önemseyebilirsiniz. Belki de uzun zamandır kendinizi baskı altında hissetmiş olabilirsiniz, şimdi özgürlük zamanı ve yüklerinizden kurtulabilirsiniz. Taşınmakla ilgili düşünceleriniz varsa bunları uygulamaya geçirebilirsiniz. 13 Ağustos Pazar günü Merkür Başak burcunda gerilemeye başlıyor.Harcamalarınıza ve bütçenize dikkat etmeniz gereken bir dönem başlıyor. Yeni bir yatırım, proje veya sözleşmelerinizi şimdilik değerlendirme sürecinde kalmaya çalışmalı, imza ve anlaşmalardan uzak durmalısınız. Ayrıca bankacılık işlemlerinde ve internet üzerinden yapacağınız alışverişlere dikkat ediniz, hırsızlık ve dolandırıcılık gibi durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

 

06 BASAKBAŞAK BURCU:7 Ağustos Pazartesi günü Kova burcunda bir Ay tutulması meydan geliyor.  Tutulma sizin iş, çalışma, hizmet, sağlık ve günlük hayatınızı ilgilendiren evinizde gerçekleşecek.  İş hayatınızla ilgili kafanızda soru işareti olan meselelerin cevaplarını bulabilirsiniz. Bazı iş arkadaşlarınızın gerçek yüzü ortaya çıkabilir. Çalışma şartlarınızı veya iş yerinizi değiştirebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili problemlere dikkat etmenizde fayda var özellikle kan dolaşım sisteminize,damar ve varislere. Ayrıca beslenmenize dikkat edebilir diyet ve spora başlayabilirsiniz. 13 Ağustos Pazar günü Merkür burcunuzda gerilemeye başlıyor.Kendiniz ifade etmekte zorlanabilirsiniz, yanlış anlaşılmalardan kaynaklı alınganlıklar, kırgınlıklar yaşanabilir.İkili ilişikler de geçmişte kalan konular tekrar gündeme gelebilir. Fiziksel olarak görünümünüzle ilgili değişikliklerden uzak durun sonradan büyük pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Yeni bir ilişkiiçin ise bir süre daha bekleyebilirsiniz.Karşınızdaki kişiyi sadece tanımaya çalışın, Retro dan sonra ilişkiye başlamak için adım atabilirsiniz.

  

07 TERAZITERAZİ BURCU:7 Ağustos Pazartesi günü Kova burcunda bir Ay tutulması meydan geliyor.Tutulma sizinaşk, çocuklar, hamilelik ve hobiler alanınızda gerçekleşecek. Aşk hayatınızda sizden saklanan gerçekler ortaya çıkabilir. Kafanızda ki soru işaretleri cevaplanabilir, ilişkinizle ilgili karar aşamasına gelebilirsiniz. Çocuklarınızın geleceğini ilgilendiren konularda kararlar alabilirsiniz. Kendi yeteneklerinizin daha çok farkında olabilir, kişisel motivasyonlarınıza daha çok odaklanabilirsiniz.Ailenizin sahip olduğu gayrimenkullerle ilgili alım veya satım işlemleri gerçekleşebilir.13 Ağustos Pazar günü Merkür Başak burcunda gerilemeye başlıyor.Zihinsel anlamda kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Geçmişten gelen sorunlarınızla yüzleşmek ve bunları çözme odaklı hareket edebilirsiniz. Gizli düşmanlarınız ortaya çıkabilir, geçmişten gelen mevzularla ilgili dedikodunuz yapılabilir. Düşüncelerinizi akışına bırakmak kendinizi rahatlatmak için yoga, meditasyon ve reiki gibi çalışmaları uygulayabilirsiniz.Aklınıza takılan meseleleri yazmak veya günlük tutmak sizin için faydalı olabilir.

08 AKREPAKREP BURCU: 7 Ağustos Pazartesi günü Kova burcunda bir Ay tutulması meydan geliyor.Tutulma sizin ev, yuva, ebeveynler ve özel hayatınızı ilgilendiren alanda gerçekleşecek. Aile içinde gerginlikler artabilir. Bazı gerçekler, sırlar ortaya çıkabilir.Kendinizi baskı altında hissediyorsanız eğer bireysel özgürlüğünüz ön plana çıkabilir. Yalnız yaşamaya karar verebilirsiniz. Taşınabilir veya yeni bir ev alabilirsiniz. 13 Ağustos Pazar günü Merkür Başak burcunda gerilemeye başlıyor.Arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlaşımlardan kaynaklı bazı kırgınlıklar veya küslükler yaşanabilir. Bununla birlikte uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, geçmiş günleri yad edebilir ve keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Gelecek planlarınızıise tekrar gözden geçirebilirsiniz, yeni bir adım atmak için ise bir süre daha beklemeniz gerekebilir. 

 

09 YAYYAY BURCU:7 Ağustos Pazartesi günü Kova burcunda bir Ay tutulması meydan geliyor.Tutulma sizin kardeşler, yakın çevre, iletişim, eğitim ve ulaşım alanınızda gerçekleşecek. Yakın çevreniz, kardeş ve komşularınızla olan iletişiminizde radikal kararlar alabilirsiniz. Alacağınız bu kararlar sizin için stresli durumlar yaratabilir. Düşüncelerinizi sorgulayabilirsiniz, kafanıza takılan problemlerle ilgili bazı aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Bireyselliğiniz ve özgürlük isteğiniz daha ön plana geçebilir. Ayrıca yeni bir eğitime başlamak, kısa yolculuklara çıkmak ve ticari konulara yönelik kararlar alabilirsiniz.13 Ağustos Pazar günü Merkür Başak burcunda gerilemeye başlıyor.Kariyer hayatınızda kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz, yanlış anlaşılmalara açık bir dönemdesiniz. Özellikle yöneticilerinizle olan ilişkinize dikkat etmenizde fayda var. Kariyer değişikliği, yeni iş teklifleri ve anlaşmaları Retro süresince değerlendirebilir, karar vermek için ise Retro’nun bitimini bekleyebilirsiniz. Yarım kalan işleriniz tamamlamak için ise güzel bir dönem sizi bekliyor.

 

10 OGLAKOĞLAK BURCU:7 Ağustos Pazartesi günü Kova burcunda bir Ay tutulması meydan geliyor.Tutulma sizin maddi ve manevi kaynaklarınızı ilgilendiren alanda gerçekleşecek. Kazançlarınızı arttırmaya yönelik orijinal fikirleriniz olabilir ve bunları hayata geçirmek için harekete geçebilirsiniz. Daha önce parasal konularda yaşadığınız problemler çözüme kavuşabilir. Bir alacağınızı tahsiliedebilirsiniz. Ayrıca gelir gider dengenizi gözden geçirmek isteyebilir, kişisel ihtiyaçlarınızı için harcamalar yapabilirsiniz. 13 Ağustos Pazar günü Merkür Başak burcunda gerilemeye başlıyor.Yolculuklarda pasaport, kimlik ve vize gibi konularda gecikmeler veya karışıklıklar yaşayabilirsiniz. Bavullarınızı kaybedebilirsiniz. Yeni bir eğitime başlamaktan kaçınmalı, hukuksal işlemlerinizi başlatmak için ise Retro’nun bitmesini bekleyebilirsiniz. Özellikle evlilik veya ortaklıkla ilgili imzalar için bir süre daha beklemeniz sonrasında yaşayacağınız pişmanlıkları önleyecektir. Basın ve medya alanında çalışıyorsanız tanıtım reklam gibi çalışmalarınızı Retro sonrasında lanse etmeniz faydalı olacaktır.

11 KOVAKOVA BURCU:7 Ağustos Pazartesi günü Kova burcunda bir Ay tutulması meydan geliyor. Tutulma sizin ikili ilişkiler, fiziksel görünümünüz ve genel sağlığınızı ilgilendiren alanda gerçekleşecek. İnsanlara karşı bakış açınızı ve tavrınızı değiştirecek olaylar yaşayabilirsiniz. Sınırlarınızı yeniden çizebilirsiniz. İkili ilişkilerle ilgili bazı gerçeklerin ortaya çıkması sizi karar aşamasına getirebilir. Fiziksel görünümünüzle ilgili ise cesurca kararlar alabilirsiniz.13 Ağustos Pazar günü Merkür Başak burcunda gerilemeye başlıyor.Bankacılık işlemlerinizde ekstra dikkatli olmanızda fayda var zira hırsızlık ve dolandırıcılık gibi durumlara açık bir dönemdesiniz. Bu dönem borç almak, kredi çekmek ya da kefil olmak gibi konulara özellikle dikkat etmelisiniz.Kredi ve burs başvurularınızın olumsuz sonuçlanmaması için Retro döneminde harekete geçmektense beklemeyi tercih edebilirsiniz. Özellikle ortaklaşa yapılacak işler için imza atmayın görüşmelerinizi bir süre daha ertelemeniz sizin için daha iyi olabilir. Eşinizin veya ortağınızı geçmişten gelen bir alacağı tahsil etmesi finansal açıdan sizi oldukça rahatlatacaktır. Ayrıca psikolojik açıdan geçmişten gelen problemler tekrar ortaya çıkabilir. Bu süreçte destek almak size iyi gelebilir. Sorunlarınızı kökten çözebilirsiniz.

  

12 BALIKBALIK BURCU: 7 Ağustos Pazartesi günü Kova burcunda bir Ay tutulması meydan geliyor. Tutulma sizin bilinçaltı, gizli sırlar, spritüel konular, gizli düşmanlar ve inzivaya çekildiğiniz alanda gerçekleşecek. Daha çok içinize kapanmak, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İçsel anlamda kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz.Bunun için de manevi yanınızı güçlendirecek çalışmalar yapabilirsiniz. Yoga vemeditasyonyapmak, dua etmek içsel enerjinizi dengeleyebilir. Bu dönem sizden saklanan bazı sırları ve gizli düşmanlarınızı öğrenebilirsiniz. Arkanızdan çeviren işler ortaya çıkabilir. 13 Ağustos Pazar günü Merkür Başak burcunda gerilemeye başlıyor.İkili ilişkilerinizde iletişimsel problemleriniz artabilir. Evlilik, ortaklık ya da taşınma ile ilgili yeni karar almaktan ve bunları uygulamaktan uzak durmanızda fayda var. Eski sevgilinizden ya da eşinizden haber alabilirsiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilir eski günleri yâd edebilirsiniz.

 

Hepinize şifa dolu bir hafta diliyorum.

Betül Erdem

  

ETİKETLER: ,

YORUMLAR

Solve : *
24 + 11 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.