DOLAR 32,525
EURO 34,7517
ALTIN 2492,949
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Haftalık Astroloji: Hayatımızda radikal kararlar alacağımız bir hafta!

Haftalık Astroloji: Hayatımızda radikal kararlar alacağımız bir hafta!
12.02.2018
A+
A-

Astroloji

Merhaba Sevgili Okurlar! 16 Şubat Cuma günü Kova burcunda parçalı bir Güneş tutulması meydana geliyor. Güneş tutulmaları yeni başlangıçları simgeler, hayatımızda özgürleşmeye ihtiyaç duyduğumuz konularla ilgili radikal karar alabiliriz.

 

16 Şubat Cuma, Kova burcunun 27 derecesinde saat 00:05’te parçalı bir Güneş tutulması meydan geliyor. Ay Güneş’in ışığını dünyaya aktarmasını kısmen engelleyecek.  Tutulmanın etkilerinin genel olarak 6 ay kadar sürdüğü söylense kişisel gözlemim bu sürecin 3-4 ay içerisinden hissedildiği yönünde olacaktır. Güneş tutulması hayatımızda bir sayfanın kapandığı ve yeni bir sayfanın açıldığı döneme işaret eder, dolayısı ile hayatımızda yeni başlangıçlar yapacağımız bir süreç bizi bekliyor. Tutulma hangi evinizde gerçekleşiyorsa o evi temsil eden konularla ilgili hayatınızda yeni gelişmeler yaşanacaktır. Özellikle Kova burcunun son derecelerinde doğanlar bu tutulmadan fazlası ile etkileneceklerdir.

Astrolojide Kova burcu ideal olanı, ileriye yönelik planları, geleceği, orijinalliği, sınırların aşılmasını, özgürlüğü, sıra dışılığı, arkadaş gruplarını ve organizasyonları, mundan astrolojide ise doğa hareketlerini, doğal afetleri, asileri, delileri, yüksek teknolojiyi, yeni keşifleri, eklektiği, kongreleri, kooperatifleri, bir ülkenin parlamentosunu, yasa değişikliklerini, insanları bir araya geldiği gizli olmayan bütün grupları; dernekler, vakıflar, gruplar, isyanları, ekstrem sporları ve sporcuları, interneti, astrologları, astronotları, mucitleri ve kaşifleri temsil eder.

Bağımsızlık ve özgürlük isteğimiz artabilir. Geleceğe yönelik planlar yapabiliriz, hayatımızla ilgili daha stratejik kararlar alabiliriz. Hayata bakış açımız ya da olaylara karşı olan tutumumuz her zamankinden farklı olabilir, yeni yollar ve yöntemleri denemek isteyebiliriz. Yeni bir blog veya web sitesi açmak isteyebiliriz, yeni arkadaş grupları edinebiliriz. Dernek veya kulüplere üye olabiliriz. Bilim ve teknoloji ile ilgili yeni buluşlar, yöntemler açıklanabilir. Dernekler, sivil toplum örgütleri ile ilgili yapılanmalar ve yeni oluşumlar olabilir. Grevler yapılabilir,  toplumsal açıdan bizleri harekete geçirecek olaylar yaşanabilir.

Tutulma anında ASC’de Akrep burcu yükseliyor, Jüpiter Akrep burcunda ve yöneticisi Mars Yay burcunda. Mars’ın Neptün ile bir kare açısı var. Sahip olduğumuz paramız ve yeteneklerimizle ilgili konularda bazı değişim ve dönüşümler yaşayabiliriz, çalışma hayatımızla ilgili beklenmedik olaylar, sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Özel hayatımızda bizi yanıltacak durumlarla karşılaşabiliriz, aldatılabiliriz. Bu dönem hayatınıza alacağınız insanlara dikkat etmekte fayda var. Borsa, riskli yatırımlar ve şans oyunlarından uzak durmakta fayda var. Çocuklarla ilgili üzücü olaylar ve bazı kayıplar yaşanabilir. Beklenmedik hava olayları, doğal afetlerde yaşanabilir. Gıda zehirlenmeleri olabilir,  alkol ve ilaç tüketimine karşı ise dikkati olmalıyız.

Tutulma 4-10 aksında meydana geliyor. Kova burcundaki stelyum ise oldukça dikkat çekici. Hayatımızda inandığımız değerlerimiz, temellerimiz, bilinçaltımız, yaşadığımız yer, ailemiz, yuvamız, kariyerimiz, evliliğimiz, toplumsal statümüz, başarı ve prestijimizle ilgili konuları ön plana çıkarıyor. İnançlarımızı, hayatımızda ki temel değerleri sorgulayabiliriz. Ani ve radikal kararlar alabiliriz. Taşınma, sosyal çevrede değişiklik söz konusu olabilir. Kariyer hayatımızla ilgili yeni başlangıçlar yapabiliriz. Özel hayatta ayrılıklar, boşanmalar yaşanabilir. Kısıtlandığımız, özgürlüğümüzün alındığı her ne var ise onu kazanmak için yeni adımlar atmak isteyebiliriz. Ailemiz, köklerimizle ilgili bu zamana kadar bilmediğimiz şeyleri öğrenebiliriz. Ailemizden ayrı bir eve çıkmak ayrı yaşamak isteyebiliriz. Ev almak, satmak veya evimizi yenilemek isteyebiliriz fakat ticari konularda yanılgılara düşebiliriz bu yüzden biraz dikkat.

Sağlık açısında kan dolaşım sistemi, bacaklarda oluşabilecek varis ve damar rahatsızlıkları ile kalp ve sırt ağrıları ilgili sağlık problemleri görülebilir. Özellikle kramplara, ani kaza ve elektrik çarpmalarına da dikkat etmek gerekiyor.

Ülkemize baktığımızda ise tutulma Türkiye’nin 3-9 aksında gerçekleşmektedir. Üniversiteler, uluslararası ticaret, yabancı ülkeler, turizm,  büyükelçiler, hukuk, yasalar, hükümet görevlileri, inançlar, din, din adamları, ibadethaneler, akademisyenler, basın ve medya, yayıncılar, gazeteler, gazeteciler, yazarlar, iletişim kaynakları komşu devletler, göçmenler, havaalanlarını ilgilendiren konuları ön plana çıkarıyor.

Yeni yasalar gündeme gelebilir, hukuksal konularda yeni girişimler söz konu olabilir. Üniversitelerle ve eğitim sistemi ile ilgili yeni adımlar atılabilir, Sanatçılar, sporcular, gazeteciler, yazarlar, akademisyenler, bilim insanları ile ilgili güzel haberler alabiliriz. Uluslararası alanda bizi sevindirecek gelişmeler yaşanabilir. Siyasilerin özellikle sakin kalması daha uzlaşmacı olması gereken bir dönem bizi bekliyor. Uluslararası arena da bizi zor duruma sokacak gelişmeler yaşayabiliriz. Geçmiş dönemde konuşulan bazı yasalar tekrar gündeme gelebilir tartışılabilir. Müttefiklerimizle yaptığımız eski bir anlaşma tekrardan yenilenebilir, kalıcı ve uzun soluklu anlaşmalar sağlanabilir.

 

01 KOCKOÇ BURCU: Sevgili Koç ve Yükselen Koç’lar 16 Şubat Cuma günü Kova burcunda sizin arkadaşlıklar, gruplar, sosyal çevre, kariyer gelirleri ve geleceğinizi ilgilendiren alanda bir Güneş tutulması meydana geliyor. Geleceğinize yön verecek yeni ve radikal kararlar alabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili değişimler sizi bekliyor, yeni arkadaş grupları edinebilir, dernek veya kulüplere üye olabilirsiniz. Sosyal hayatınızda daha aktif olabilirsiniz.  Web sitesi veya blog açabilir, yaptığınız işi sosyal medyada duyurmak isteyebilirsiniz. Davetlere organizasyonlara katılabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz.  Bu zamana kadar bağımlı olduğunuz ne varsa bunlarda kurtulmak özgürleşmek isteyebilirsiniz. Kariyer gelirleriniz de beklenmedik artışlar söz konusu olabilir. İş değiştirebilir, terfi edebilir veya zam alabilirsiniz.

 

02 BOGABOĞA BURCU: Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa’lar 16 Şubat Cuma günü Kova burcunda sizin kariyer, başarı, prestij ve toplumsal statünüzü ilgilendiren alanda bir Güneş tutulması meydana geliyor. Kariyer hayatınızda yeni bir dönem sizi bekliyor. Yeni bir teklif alabilir, işinizi değiştirebilirsiniz. Yükselebilir ve kariyerinizde terfi edebilirsiniz. Önemli bir projede görev alabilir, ekip çalışmalarına katılabilirsiniz. Bazı Boğa burçları ise mesleki anlamda radikal bir karar alabilir farklı bir mesleğe yönelebilirler. İlişkiler açısından da sizi oldukça etkileyecek olan bu tutulma ile birlikte uzun dönemdir birlikteliği olanlar evlilik yolunda karar alabilir. İlişkisinde problemleri olanlar ise radikal bir karar alarak ayrılabilir.

 

 

03 IKIZLERİKİZLER BURCU: Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler 16 Şubat Cuma günü Kova burcunda sizin eğitim, akademik çalışmalar, uzun yolculuklar, yabancılarla yapılacak işler, basın-medya, turizm, hukuki ve resmi işlerinizi ilgilendiren alanda bir Güneş tutulması meydana geliyor. Yeni bir eğitime başlayabilir, kendinizi daha fazla geliştirmek ve bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz.  Akademik çalışmalara ağırlık verebilir önemli bir projede yer alarak gruplarla birlikte çalışma fırsatı yakalayabilirsiniz. Uluslararası ticaret ve hukuksal konularla ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeni ticari anlaşmalara imza atabilirsiniz. Uzun zamandır planladığınız bir seyahate çıkabilirsiniz. Yurt dışında yaşamakla ilgili bir fikriniz varsa bunu gerçeğe dönüştürmek için adımlar atabilirsiniz. Basın – medya ve yayıncılıkla ilgili alanlarda yeni çalışmalara katılabilirsiniz. Ayrıca ortaklık ve evlilikle ilgili imzalar gündeme gelebilir.

 

04 YENGECYENGEÇ BURCU: Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç’ler 16 Şubat Cuma günü Kova burcunda sizin borçlar, krediler, ödemler, nafaka, miras eş ve ortak gelirlerinden elde ettiğiniz alanda bir Güneş tutulması meydana geliyor. Parasal kaynaklarınızla ilgili yeni bir döneme giriyorsunuz. Yatırım yapmak için kredi çekebilirsiniz. Miras ve nafaka ile ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. Eşinizin gelirlerinde bir değişim söz konusu olabilir. Danışmanlık yapıyorsanız eğer danışan gelirleriniz artabilir. Bir alacağınızı tahsil edebilir ve borçlarınızı kapatabilirsiniz. Psikolojik açıdan sizi etkileyen bir sorundan tamamen kurtulabilirsiniz. Fiziksel açıdan görünümünüzle ilgili radikal bir karar alabilirsiniz.

 

05 ASLANASLAN BURCU: Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan’lar 16 Şubat Cuma günü Kova burcunda sizin evlilik, ortaklık, dostluklar, açık düşmanlar, ortaklıklar ve taşınmaları ilgilendiren alanda bir Güneş tutulması meydana geliyor. İkili ilişkiler alanında yeni bir dönem sizi bekliyor. Özel hayatınızla ilgili radikal kararlar alabilirsiniz. Uzun dönemdir ilişkisi olan Aslan burçları evlilik yolunda adımlar atabilir. İlişkilerinde problem yaşayanlar ise ayrılık kararı alabilir. Özgürlük duygunuz daha ağır basabilir. Bekâr Aslan burçları ise artık ciddi ve uzun bir ilişkiye adım atabilir. Yeni bir ortaklık teklifi alabilir ve kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Ayrıca yaşadığınız yerden ani şekilde taşınma kararı alabilir ve sosyal çevrenizi tamamen değiştirmek isteyebilirsiniz.

 

06 BASAKBAŞAK BURCU: Sevgili Başak ve Yükselen Başak’lar 16 Şubat Cuma günü Kova burcunda sizin iş, çalışma, hizmet, sağlık ve günlük hayatınızı ilgilendiren alanda bir Güneş tutulması meydana geliyor. Çalışma hayatınızda yeni başlangıçlar yapacağınız bir dönem sizi bekliyor. Yeni bir iş teklifi alabilir, işinizi değiştirebilirsiniz. Organizasyonel olarak yapılacak değişimler sizin de statünüzü etkileyebilir, terfi edebilir ve önemli projelerde görev alabilirsiniz. Sağlığınızı ve beslenme durumunuzu ilgilendiren konular önem kazanabilir. Diyete ve spora başlayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili kontrollerinizi yaptırmanız ve ihmal ettiğiniz konular üzerine eğilmeniz gerekebilir.

 

07 TERAZITERAZİ BURCU: Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi’ler 16 Şubat Cuma günü Kova burcunda sizin aşk, çocuklar, hamilelik ve hobileri ilgilendiren alanda bir Güneş tutulması meydana geliyor. Aşk hayatınızla ilgili yeni ve önemli gelişmeler sizi bekliyor. Yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. İlişkisi olan Terazi burçları ise ilişkileri ile ilgili önemli bir karar aşamasına gelebilir, ayrılık kararı ya da ilişkiyi resmi boyuta taşıyacak adımlar atabilirler. Tutulma ile birlikte yeteneklerinizin farkına varabilir bir kursa başlayabilirsiniz. Bebek sahibi olmak isteyen Terazi’ler sürpriz gelişmeler yaşayabilirler, bu dönem sık sık hamilelik haberleri alabilirsiniz. Sahne ve sanatsal çalışmalar içinde iseniz güzel bir teklif alabilir ve yeteneklerinizi gösterebilirsiniz.

 

08 AKREPAKREP BURCU: Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep’ler 16 Şubat Cuma günü Kova burcunda sizin ev, yuva, ebeveynler, kökleriniz ve bilinçaltınızı ilgilendiren aladan bir Güneş tutulması meydana geliyor. Aile hayatınızla ilgili radikal kararlar alabilirsiniz. Kendi sınırlarınız çizmek ve özgürleşmek isteyebilirsiniz. Ayrı bir eve çıkabilirsiniz. Ailenizle ve  atalarınızla ilgili yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Birçok Akrep burcu bu dönem yeni bir ev almak veya taşınmak isteyebilir. Sosyal çevrenizi tamamen değiştirecek radikal bir karar alabilirsiniz. Ayrıca evinize teknolojik ürünler alabilir ve dekorasyonunu tamamen değiştirebilirsiniz.  Bilinçaltınızda çözemediğiniz bir sorunun farkına varabilir size yük olan bazı sıkıntılarınızdan kurtulabilirsiniz.

 

09 YAYYAY BURCU: Sevgili Yay ve Yükselen Yay’lar 16 Şubat Cuma günü Kova burcunda sizin kardeşler, yakın çevre, iletişim, eğitim ve ulaşım alanında bir Güneş tutulması meydana geliyor. Yeni bir eğitime başlayabilir, kurs ve seminerlere katılabilirsiniz. Kişisel anlamda kendinizi geliştirmek, düşüncelerinizde derinleşmek isteyebilirsiniz. Blog veya web sitesi açmak isteyebilir, sosyal medya kendinizi tanıtmak, fikirlerinizle ön planda olmak isteyebilirsiniz. Ticari konularda yeni gelişmeler sizi bekliyor, anlaşmalar ve görüşmeler olabilir. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili güzel gelişmeler duyabilirsiniz. Ayrıca sevdiklerinizle birlikte kısa yolculuklara çıkabilirsiniz.

 

10 OGLAKOĞLAK BURCU: Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak’lar 16 Şubat Cuma günü Kova burcunda sizin maddi ve manevi kaynaklarınızı ilgilendiren alanda bir Güneş tutulması meydana geliyor. Parasal konulardan yeni girişimlerde bulunabilir, gelirlerinizi arttıracak anlaşmalara imza atabilirsiniz. Ortaklaşa çalışmalarda görev alabilirsiniz. Sahip olduğunuz bir yeteneğinizi geliştirmek ve kazanç yaratmak için adımlar atabilirsiniz. Teknolojik ürünlere bu dönem paranızı daha çok harcayabilirsiniz.

 

11 KOVAKOVA BURCU: Sevgili Kova ve Yükselen Kova’lar 16 Şubat Cuma günü burcunuzda sizin ikili ilişkiler, toplumsal maskeniz, kişisel hedefleriniz, motivasyonlarınız, genel sağlık ve fiziksel görünümünüzü ilgilendiren alanda bir Güneş tutulması meydana geliyor. Hayatınızla ilgili yeni başlangıçlar yapabilir, yen girişimlerde bulunabilirsiniz. Fiziksel görünümünüzle ilgili radikal kararlar alabilir, saçınızdan giyiminize kadar birçok değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Diyete ve spora başlayabilir, fiziksel açıdan daha fit görünmek isteyebilirsiniz. Kendi işinizi kurmak için adımlar atabilirsiniz. Özel hayatınızda ise ilişkinizde özgürce hareket etmek isteyebilirsiniz, ayrılıklar gündeme gelebilir.

 

12 BALIKBALIK BURCU: Sevgili Balık ve Yükselen Balık’lar 16 Şubat Cuma günü sizin bilinçaltı, gizli sırlar, spritüel konular, gizli düşmanlar ve inzivaya çekildiniz alanda bir Güneş tutulması meydana geliyor. Hayatınızı ilgilendiren konuları teker teker gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Bilinçaltınıza attığınız bazı meseleleri çözebilir, aydınlanabilirsiniz. Özellikle iş hayatınız, sağılığınız ve günlük hayatınızı düzene sokmakla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Sağlık açısından ise dolaşım sistemi, bacaklarda oluşabilecek varis ve damar rahatsızlıkları ile kalp ve sırt ağrıları ilgili sağlık problemleri görülebilir. Ayrıca ilahi düzende sizin müdahale edemeyeceğiniz olaylar yaşanabilir.

 

Hepinize sağlıklı ve huzurlu bir hafta diliyorum…

 

Betül Erdem

  


YORUMLAR

Solve : *
19 + 5 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.