DOLAR 32,5289
EURO 34,93
ALTIN 2438,199
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Para kazanmak için harekete geçebiliriz

Para kazanmak için harekete geçebiliriz
05.03.2017
A+
A-

 Merhaba sevgili okurlar! 

7 Mart Salı günü Güneş ve Merkür kavuşum açısı ile yeni idealler peşinde olabiliriz, 10 Mart Cuma günü Mars gezegeni Boğa burcuna geçiş yapıyor, para kazanmak için harekete geçebiliriz,

12 Mart Pazar günü Merkür Satürn kare açısı oluşuyor, kendimizi ifade etmekte zorlanabilirizve yine aynı gün Başak burcunda oluşacak Dolunay ilebirlikte ikili ilişkilerde ki belirsizler sona erebilir.

7 Mart Salı, Güneş ve Merkür kavuşum açısı oluşuyor. Kendimizi ifade etmek, fikirlerimizi paylaşmak ve birden fazla konuya odaklanmak isteyebiliriz. Yeni idealler peşinde koşabiliriz.Zihinsel olarak konsantrasyonumuz bugün biraz düşebilir.

 

10 Mart Cuma, Koç ve Akrep burçlarının yöneticisi olan MarsBoğa burcuna geçiş yapıyor. Mars gezegeni harekete geçme enerjimizi, saldırıyı, savunmayı, kazaları ve ölümü temsil eder. Mars Boğa burcunda zayıf kabul edilir. Bu dönem enerjimizi maddi kaynaklarımızı arttırmak ve onları korumak için kullanabiliriz.Harcamalarımıza daha dikkat edebiliriz.İsteklerimiz konusunda inatçı davranışlarımızla ilişkilerimizde sürtüşmeler yaşayabiliriz.Sahiplenme duygumuz ve cinsel konularda ki tutkumuz artabilir. Sağlık açısından ise boğazla ilgili sorunlarına karşı dikkatli olmalıyız.

 

Mundan astrolojide ise Boğaburcu, bankaları, yatırımları ve yatırımcıları, ülkenin finansal değeri yüksek olan ulusal ürünlerini, değerli taşlarını ve mücevheratını, ulusal güvenliğini, halktan alınan vergilerini, alım gücünü ve müzisyenlerini temsil eder. Bu dönem Boğa burcunu temsil eden konular gündemimizi daha çok meşgul edebilir.

 

12 Mart Pazar, Merkür ve Satürn kare açısı oluşuyor.Kendimizi ifade etmekle ilgili problemler yaşayabiliriz, yanlış anlaşılma endişesi zihnimizi yorabilir. Karamsar düşünceler içinde kendimizi bulabiliriz. Diğer yandan mantıksal ve sistematik düşünce yapımız güçlenebilir, uzun soluklu çalışmalarda oldukça başarılı olabiliriz.

 

12 Mart Pazar, Başak burcunun 22 derecesinde bir Dolunay meydana geliyor. Dolunay’ın etkilerini +/-7 gün boyunca hissedebiliriz. Çalışma hayatımızı, günlük rutinlerimizi, sorumluluklarımızı, evcil hayvanlarımızı, yanımızda çalışan insanları, hastalıkları, üretkenliği, Mundan astrolojide ise çalışanları, polisi ve orduyu, işletmeleri, restoranları, yaygın hastalıklarıtemsil eden alanlarda etkilerini hissedebiliriz. 1-7 aksında meydana geleceği için ikili ilişkiler, evlilikler,dostluklar,açık düşmanlıklar, taşınmalar, genel sağlığımız, fiziksel görünümümüzü ilgilendiren konuların ön plana çıkabilir.

 

Dolunay haritasında ASC’de Başak burcunun yükseldiğini görüyoruz. Yöneticisi Merkür 7. Evde ve Balık burcunda. Evlilikler, ortaklıklar, dostluklar, açık düşmanlıklar konusunda kafa karışıklıkları ve belirsizliklere vurgu yapıyor.Dsc’de ise Neptün’le birlikte ona eşlik eden Güneş ve Şiron’u da görüyoruz. Bu dolunay ile birlikte eleştirisel tutumumuz, detaycılığımız ve aşırı mükemmeliyetçiliğimizle ilişkilerimizi sorgulamak isteyebiliriz. Mantığımızla duygularımız arasında kalabiliriz. İlişkiler, dostluklar ve ortaklıklarla ilgili konularda ki belirsizlikleri aydınlatabiliriz. Açık düşmanlarımızla yüzleşebilir ve sorunlu ilişkilerimizi bitirmek ve yeni başlangıçlar yapmak isteyebiliriz.

 

Ayrıca çalışma hayatımızla ilgili beklediğimiz değişiklikler sonuçlanabilir, bazı iş arkadaşlıklarımızı bitirebiliriz.Diyete başlamak ve sağlığımıza özen göstermek ile ilgili kararlar alabiliriz. Özellikle bağırsaklarımızla ilgili problemlere dikkat etmeliyiz.

 

Ülkemiz haritasında ise 4-10 aksındameydana gelecek olan dolunay ile birlikte ülke topraklarını ve halkın derin korkularının artabileceği halkın ve muhalefet partilerinin ülkenin liderini, iktidar partisini sorgulayacağı, daha eleştirisel olacağını söyleyebiliriz. Halkın mantığı ile duyguları arasında kalabileceğini, iktidar partisi ve ülkede lider konumundaki kişilerleilgilibirtakım gizli saklı konuların aydınlanacağını ve belirsizliklerin ortadan kalkacağını gösteriyor.

 

01 KOCKOÇ BURCU:  7 MartSalı günü Güneş ve Merkür kavuşuyor. Zihinsel olarak düşüncelerinizin kolay dağılabileceği bugün kendi içinize kapanmak biraz yalnız kalmak isteyebilirsiniz. 10 Mart Cuma günü Mars Boğa burcuna geçiş yapıyor. Enerjinizi finansal kaynaklarınızı arttırmak ve korumak için harcayabilirsiniz. 12 Mart Pazar günü Merkür ve Satürn kare açısı oluşuyor. Eğitim, akademik çalışmalar, yabancılarla ortaklaşa yaptığınız işlerde kendinizi ifade etmekte zorlanabilir ve yanlış anlaşılma duygusukaygılarınızı arttırabilir, işleriniz aksayabilir. Ve yine aynı gün Başak burcunda sizin iş, çalışma hayatı, sağlık, evcil hayvanlarınız ve rutin hayatınızı ilgilendiren alanda bir Dolunay meydana geliyor. İşinizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın gerçek yüzü ortaya çıkabilir. Sağlık açsından ise bağırsaklarınızla ilgili problemlere dikkat etmelisiniz. Kontrollerinizi yaptırmak faydalı olacaktır.

 

02 BOGABOĞA BURCU: 7 MartSalı günü Güneş ve Merkür kavuşuyor. Geleceğinizi ilgilendiren konularla ilgili yeni oluşumlar içine girebilirsiniz. Arkadaşlarınızla keyifli sohbetler yapabilirsiniz. 10 Mart Cuma günü Mars burcunuza geçiş yapıyor. İkili ilişkilerinizde emin adımlarla ilerlemek isteyebilirsiniz. Hayatınızla ilgili konularda somut adımlar atabilir ve bu dönem paranızı daha dikkatli harcayabilirsiniz.12 Mart Pazar günü Merkür ve Satürn kare açısı oluşuyor. Paranızı değerlendirmek ve geleceğinizi için yatırımlardan bulunmak isteyebilirsiniz. Ve yine aynı gün Başak burcunda sizin aşk, çocuklar, hobiler, spor, sanat, kariyer gelirleri vesosyal çevrenizi ve ilgilendiren alanda bir Dolunay meydana geliyor. Aşk hayatınızda sorgulayıcı bir yapı içinde olabilir ve hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Çocuklarınıza karşı mükemmeliyetçi yapınız ilişkinizde gerginliklere yol açabilir. Ailenizden gelecek miras, gayrimenkul gibi kaynaklarla ilgili uzun zamandır yaşanan belirsizlikler sonuçlanabilir. Arkadaşlık ilişkilerinizi sorgulayabilirve sizi rahatsız eden konular üzerinde durabilirsiniz. Sosyal çevrenizde bazı konuların aydınlandığına şahit olabilirsiniz.

 

03 IKIZLERİKİZLER BURCU: 7 MartSalı günü Güneş ve Merkür kavuşuyor.Kariyerinizle ilgili konularda yeni hedefler belirleyebilirsiniz. 10 Mart Cuma günü Mars Boğa burcuna geçiş yapıyor. Hedefleriniz konusunda kafanız karışabilir harekete geçmektense beklemeyi tercih edebilir iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz.12 Mart Pazar günü Merkür ve Satürn kare açısı oluşuyor. Partnerinizle veya ortaklarınızla olan iletişiminizde kendinizi ifade etmekle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.Ve yine aynı gün Başak burcunda sizin aile, yuva, ebeveynleriniz, gayrimenkulleriniz ve kariyerinizi ilgilendiren alanda bir Dolunay meydana geliyor. Ailenizi ilgilendiren konularla ilgili kararlar alabilir, sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Aile içinde sorumluluklarınız artabilir, duygusal olarak gerginlikleriniz yaşayabilirsiniz. Kariyeriniz ve aileniz arasında dengeleri oturtmaya çalışabilirsiniz.

 

04 YENGECYENGEÇ BURCU: 7 MartSalı günü Güneş ve Merkür kavuşuyor. Eğitim, akademik çalışmalar ve yurt dışı bağlantılı işlerinizle ilgili önemli fikirleriniz olabilir zihniniz oldukça hızlı çalışabilir. 10 Mart Cuma günü Mars Boğa burcuna geçiş yapıyor.Kariyer gelirlerinizi arttırmak, geleceğe yönelik somut adımlar atmak isteyebilirsiniz. Sosyal çevrenizi genişletmekve grup çalışmaları içinde olmak isteyebilirsiniz.12 Mart Pazar günü Merkür ve Satürn kare açısı oluşuyor. Çalışma hayatınızda kendinizi ifade ederken yanlış anlaşılabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlamak işinizde yükselmek için adımlar atabilirsiniz.Ve yine aynı gün Başak burcunda sizinyakın çevre, kardeşleriniz ve iletişiminizi ilgilendiren alanda bir Dolunay meydana geliyor. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. Çevrenize karşı sorgulayıcı yapıda olabilirsiniz, bazı gizli saklı kalmış olaylar aydınlanırken, yakınçevrenizdeki insanlarla olan ilişkiniz kopma noktasına gelebilir. Uzun zamandır çıkmak istediğiniz bir yolculuğa çıkabilir istediğiniz bir alanda eğitime başlama kararı alabilirsiniz.

 

05 ASLANASLAN BURCU: 7 MartSalı günü Güneş ve Merkür kavuşuyor. Finansal kaynaklarınızla ilgili yatırım yapmadan önce dikkatlice hareket etmeli. Borç almak ve vermekten uzak durmalısınız. 10 Mart Cuma günü Mars Boğa burcuna geçiş yapıyor. Kariyer hayatınızda yükselmek için daha çok çalışabilir, somut adımlar atabilirsiniz. 12 Mart Pazar günü Merkür ve Satürn kare açısı oluşuyor. Aşk hayatınızda ve çocuklarınızla olan iletişiminizde kendinizi ifade etmekte zorlanabilir, yanlış anlaşılmalar, tartışmalar yaşanabilir.Ve yine aynı gün Başak burcunda sizin maddi ve manevi kaynaklarınız, eş ortak gelirleri, borçlar, miras, nafaka konularını ilgilendiren alanda bir Dolunay meydana geliyor. Maddi manevi kaynaklarınızda gelir yaratmak, borç alacak konuları ile ilgili gelişmeler, anlaşma ve sözleşmelerle ilgili karar aşamasına gelebilirsiniz. Eş ve ortak gelirleri, miras ve nafaka ile ilgili neticelenmeler yaşayabilirsiniz.

 

06 BASAKBAŞAK BURCU: 7 MartSalı günü Güneş ve Merkür kavuşuyor. İlişkinizde fikirleriniz paylaşmak, sohbet etmek isteyeceğiniz bugün partnerinize karşı son derece hassas ve anlayışlı tavırlarınızla aranızdaki problemleri çözebilirsiniz.10 Mart Cuma günü Mars Boğa burcuna geçiş yapıyor. Eğitim, akademik çalışmalar, yurt dışı bağlantıları işlerinizle ilgili çalışmaları somutlaştırmak için adım atabilir. Yarım bıraktığınız bir eğitime başlayabilirsiniz. Uzun yolculuklara çıkmak, keyifli zamanlar geçirmek isteyebilirsiniz. 12 Mart Pazar günü Merkür ve Satürn kare açısı oluşuyor. Aile içinde yanlış anlaşılmalara açık olacağınız bugün biraz yalnız kalmak kendinize odaklanmak isteyebilirsiniz. Ve yine aynı gün burcunuzda bir Dolunay meydana geliyor. İkili ilişkilerinizi sorgulayabilir. Kafanızda soru işareti yaratan olaylarla ilgili sis perdesi ortadan kalkabilir. İlişkiler alanında sınanacağınız bu dolunay ile birlikte ilişkilerle ilgili karar aşamasına gelebilir ve bazı sonlanmalar yaşayabilirsiniz.

 

07 TERAZITERAZİ BURCU: 7 MartSalı günü Güneş ve Merkür kavuşuyor. Çalışma hayatınızda konsantre olmakta zorlanacağınız bugün tek bir şeye odaklanmak sizi için daha yararlı olabilir. 10 Mart Cuma günü Mars Boğa burcuna geçiş yapıyor. Finansal kaynaklarınızla ilgili problemleri çözmek için somut adımlar atacağınız bu süreçte, borçlarınızı yapılandırmak, kredi çekmek, ek gelir elde etmek için enerjinizi harcayabilirsiniz. Gelir gider dengenizi oturmak için çaba gösterebilirsiniz. 12 Mart Pazar günü Merkür ve Satürn kare açısı oluşuyor. Yakın çevrenizle, kardeşlerinizle olan iletişiminizde yanlış anlaşılmalardan kaynaklı sorunlar tartışmalar çıkabilir.Ve yine aynı gün Başak burcunda sizinbilinçaltı, gizli düşmanlar, hastaneler, hapishaneler, gizli sırlarınızı ilgilendiren alanda bir Dolunay meydana geliyor. Bilinçaltınızda kalan konularla ilgili aydınlanmalar yaşayabilirsiniz, duygusal anlamda kendinizi sorgulayabilir, huzursuz hissedebilirsiniz. Gizli düşmanlarınız açığa çıkabilir. Birtakım gizli sırları öğrenebilirsiniz. Sağlığınızı ilgilendiren konuları çözüme kavuşturabilirsiniz.

 

08 AKREPAKREP BURCU: 7 Mart Salı günü Güneş ve Merkür kavuşuyor.Aşk hayatınızda kendinizi duygularınıza kaptırabilirsiniz.Ayrıca yetenekleriniz ortaya koyabilir ve hobilerinizden gelir elde edebilirsiniz. 10 Mart Cuma günü Mars Boğa burcuna geçiş yapıyor. Enerjinizi ilişkinize harcayacağınız bu dönem partnerinizle olan ilişkinizde inatçı tavırlar sergileyebilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizde mücadeleci yönünüz artabilir. 12 Mart Pazar günü Merkür ve Satürn kare açısı oluşuyor. Aşk hayatınızda ve çocuklarınızla olan iletişiminizde kendinizi ifade etmekte zorlanabilir, yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz.Ve yine aynı gün Başak burcunda sizinarkadaşlar, gruplar, geleceğinizi ilgilendiren konular, dernekler, organizasyonlar, kariyer gelirleriniz, çocuklarınız aşk hayatı ve hobilerinizi ilgilendiren alanda bir Dolunay meydana geliyor. Kariyer gelirlerinizde beklediğiniz zammı alabilirsiniz. Geleceğini ilgilendiren konularda karar aşamasına gelebilir, bazı arkadaşlık ilişkilerinizi sorgulayabilirsiniz.

 

09 YAYYAY BURCU: 7 Mart Salı günü Güneş ve Merkür kavuşuyor. Ailenizle ilgili konularda birtakımfedakârlıklarda bulunmak durumunda kalabilirsiniz. Evinizle ilgili yaratıcı fikirlerinizi uygulamak, ev düzenini değiştirmek isteyebilirsiniz.10 Mart Cuma günü Mars Boğa burcuna geçiş yapıyor. Bu dönem enerjinizi iş hayatınıza harcayabilirsiniz. Çalışma hayatınızda biraz daha temkinli olmak ağır hareket etmek isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla zaman zaman inatlaşmalar, sürtüşmeler yaşayabilirsiniz.12 Mart Pazar günü Merkür ve Satürn kare açısı oluşuyor.Ailenizle ve ikili ilişkilerinizle ilgili kendinizi baskı altında hissedebilir ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz.Ve yine aynı gün Başak burcunda sizinkariyer, aile ve yuvanızı ilgilendiren alanda bir Dolunay meydana geliyor. Yöneticilerinizle aranızdabirtakım gerilimler yaşayabilir ve işinizi değiştirmek isteyebilirsiniz.Kariyer gelirlerinizde beklenmedik artışlar olabilir. Aile ve iş hayatınızı dengeye oturtmaya çalışabilirsiniz.

 

10 OGLAKOĞLAK BURCU: 7 Mart Salı günü Güneş ve Merkür kavuşuyor. Yakın çevrenize karşı hassasiyetiniz artarken, satış, reklam, pazarlama, sosyal medya gibi alanlarda yapacağınız işlerde yaratıcılığınızı gösterebilir, önemli işlere imza atabilirsiniz. 10 Mart Cuma günü Mars Boğa burcuna geçiş yapıyor. Enerjinizi aşka, eğlenceye, hobilerinize ve çocuklarınıza harcayabilirsiniz. Hobilerinizden gelir elde etmeye yönelik adımlar atarken ilişkinizde ve çocuklarınızla olan iletişiminizde zaman zaman inatçı tavırlar sergileyebilirsiniz. 12 Mart Pazar günü Merkür ve Satürn kare açısı oluşuyor.Sorumluluklarınız artması sizi yorabilir, yakın çevrenizden uzak kalmak, kendinizi dinlemek isteyebilirsiniz. Ve yine aynı gün Başak burcunda sizineğitim, uzun yolculuklar, yabancılarla yapılan işler, uluslararası ticaret, basın ve medya, hukuksal konular, anlaşma ve sözleşmeler, kardeşler ve yakın akrabaları ilgilendiren alanda bir Dolunay geliyor. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde duygusal gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bazı insanların gerçek yüzünü görebilir, kafanızdaki soru işaretlerinin cevaplarını bulabilirsiniz. Eğitim hayatınızla ilgili bir karar aşamasına gelebilirsiniz. Ayrıca yabancılarla ortaklaşa yaptığınız işlerle ilgili neticelenmelerde söz konusu olabilir.

 

11 KOVAKOVA BURCU:7 Mart Salı günü Güneş ve Merkür kavuşuyor. Maddi konularla ilgili birden fazla konuya yoğunlaşabilir, zaman zaman konsantrasyonunuz düşebilir. Önemli bir iş fırsatı karşınıza çıkabilir. 10 Mart Cuma günü Mars Boğa burcuna geçiş yapıyor. Enerjinizi ailenize yuvanıza harcayacağınız bu dönemde aile içinde inatçı tavırlarınızla zaman zaman gerginlikler yaşayabilirsiniz. Gayrimenkullerinizle ilgili konularda kazançlar elde edebilirsiniz.12 Mart Pazar günü Merkür ve Satürn kare açısı oluşuyor.Sosyal ortamlarda ve arkadaşlık ilişkilerinizde kendinizi istediğiniz gibi ifade edemeyebilir ve zaman zaman karamsarlıklar yaşayabilirsiniz. Ve yine aynı gün Başak burcunda sizineş ve ortak gelirleri, miras, nafaka, borçlar, krediler, krizler, ameliyatlar, cinsellik gibi konuları içeren alanda bir Dolunay meydana geliyor. Finansal konularla ilgili kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz. Mantığınızla duygularınız arasında kalabilirsiniz.Bu yüzden maddi konularda istediğiniz sonuçları almakta zorlanabilirsiniz. Bu dönem eş veya ortaçağınızdan destek görmeniz sizin için önemli olabilir.

 

12 BALIKBALIK BURCU:  7 Mart Salı günü Güneş ve Merkür kavuşuyor. İkili ilişkilerinizde konuşmalarınızla insanları kolayca etkileyebilirsiniz. Yeni fikirler ve idealleriniz peşinde olabilirsiniz.10 Mart Cuma günü Mars Boğa burcuna geçiş yapıyor. Bu dönem enerjinizi yakın çevrenize, kardeşlerinize ve iletişim konulara harcayabilirsiniz. Kendinizde emin ve kararlı adımlarla ilerleyebilir, iletişim ve ticari konularda gelir elde edebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde ise inatçı tavırlar ve sabit fikirlerinizle zaman zaman sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. 12 Mart Pazar günü Merkür ve Satürn kare açısı oluşuyor.Kariyer hayatınızda sorumluluklarınız artabilir, insanlarla olan iletişiminizde kendiniz ifade etmekte zorlanabilirsiniz. İşinize yoğunlaşmak size iyi gelebilir. Ve yine aynı gün Başak burcunda sizinevlilik, ortaklık, uzun süreli ilişkiler, dostluklar, açık düşmanlar, avukatlarınız ve taşınmaları ilgilendiren alanda bir dolunay meydana geliyor. İkili ilişkilerle ilgili karar zamanı. İlişkinizi sorgulayabilir, duygularınızla mantığınız arasında kalabilirsiniz. İlişkilerde ayrılıklar yaşanabilir.Taşınmak yeni bir eve geçmek isteyebilirsiniz. Açık düşmanlarınız ortaya çıkabilir onlarla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz.

 

Hepinizekeyifli bir hafta diliyorum…

Betül Erdem


YORUMLAR

Solve : *
15 − 11 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.