DOLAR 32,5525
EURO 34,8643
ALTIN 2424,53
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Eayk-Çeşme marina kış trofesi

Eayk-Çeşme  Marina 2021 Kış Trofesi geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşti . Uzun  bir aradan sonra birlikte olmanın mutluluğunu yaşadık. Katılım sağlayan yelken tutkunları , pandemi sürecinin  tüm kurallarına uygun bir şekilde  saygın bir  yarış izlettiler . Zaman   zaman heyecan ,zaman zaman  rekabet , saygın bir şekilde  izlenirken , özellikle 18 Nisan Pazar  günü sert havaya   rağmen müthiş   iki yarış yapıldı.

Kış trofesi

    Eayk-Çeşme Marina Kış Trofesi Nisan 2021 bu hafta sonu gerçekleşti. Kadın Yelkenciler Spor Kulübü Derneği  @kadınyelkencilerskd yarış takımı da , bu yarışmada  yerini aldı ve Destek Sınıfında 3.oldu. Amaç dereceden ziyade  denizlerde daha çok kadın cesareti görmekti aslında …Kadın cesareti , kadın dayanışması bu yarışmada da çok  net bir şekilde izlenirken , aslında kadınların daha neler yapabileceğini gözler önüne serdi .
   İzmir’e  ve denizlere bu  hazzı yaşatarak  çok şey  katan yelken tutkunlarını kutluyor, daha  sonraki trofelerin  bir an önce daha  aktif bir şekilde yapılacağı sağlıklı  günlerde buluşmayı  diliyoruz .

Best Regards

Dr. Hülya YURTDAŞ PİRİNÇÇİ
General Manager
PCC , Professional Coach -ICF
Healty Nutition and Life Coach
Integral Love Relationship Coach

An’dan İtibaren Hep İleriye…
Keçiliköy OSB Malazgirt Cd. No:4 PK.45060 Yunusemre / MANİSA
Office: +90236 233 60 66


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.