DOLAR 32,3422
EURO 35,1002
ALTIN 2310,736
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Burç yorumu: Bu hafta vereceğimiz kararlara dikkat

Burç yorumu: Bu hafta vereceğimiz kararlara dikkat
02.10.2017
A+
A-

İyi Haftalar Sevgili Okurlar!

5 Ekim Perşembe günü Koç burcunda bir Dolunay meydana geliyor, hayatımızla ilgili alacağımız karalarda daha cesur davranabiliriz. 8 Ekim Pazar günü ise Venüs ve Satürn kare açısı oluşuyor, özel hayatımızda duygularımızı ifade etmekte zorlanabiliriz…

5 Ekim Perşembe, Koç burcunun 12 derecesinde saat 21:40’ta bir Dolunay meydan geliyor. Dolunay’ın etkilerini +/-7 gün içerisinde hissedebiliriz. Dolunay zamanlarında hayatımızla ilgili gerçekleri daha net görebilir, farkındalığımızı arttırabiliriz.

Astroloji de Koç burcu girişkenliği, cesareti, risk almayı, enerjiyi, ataklığı, heyecanı, bireyselliği, bencil olmayı, bağımsızlığı ve dürüstlüğü, Mundan Astroloji de ise yangınları, aktif volkanları, siyaset mağdurlarını, sansasyonları, enerjiyi, kuraklığı, demiri, güneş patlamalarını, rütbesiz askerleri, rekabete dayalı sporlar, sporcuları, liderleri, öncüleri ve itfaiyecileri temsil eder.

Dolunay 5-11 aksında meydana geleceği için aşk hayatı, yetenekler, sanatsal çalışmalar, hobiler, eğlence, hamilelik, çocuklar, şans oyunları, borsa, sanatçılar, sporcular, ünlüler, eğlence mekânlarını, arkadaşlar, gruplar, davetler, organizasyonlar, sivil toplum kuruluşları ve kariyer gelirlerini ilgilendiren konuları ön plana çıkarabilir.

Hayatımızla ilgili alacağımız kararlarda kendi isteklerimizi daha fazla önemseyebiliriz. Aşk ve sosyal hayatımızda daha girişken olabiliriz. Duygularımızı dile getirmekten çekinmeyerek gereken cesarete sahip olabileceğiz. Arkadaş grupları için de öncülük yapacağımız insanlara yardımcı olabileceğimiz durumlar olabilir. Diğer yandan sosyal ortamlarda biraz daha agresif olabilir, çabuk sinirlenip tepki gösterebiliriz. Sonunu düşünmeden hareket etmek bize zarar verebilir, acele etmemeye dikkat etmekte fayda var.

Dolunay haritasında ASC’de İkizler burcu yükseliyor. Özel hayatımızda ve çocuklarımızla olan diyaloğumuzda daha yapıcı ve daha uzlaşmacı olmak isteyebiliriz. Aile hayatımızda, ebeveynlerimizle olan ilişkimizde ve kendi içsel dünyamızda huzura ve uyuma daha çok ihtiyacımız olabilir. Fakat Merkür’ün ve Ay’la olan karıt açısı duygularımız ve düşüncelerimiz arasında kalabileceğimizi gösteriyor. Duygularımızla mı hareket etmeliyiz mantığımızla mı? Belki daha içgüdüsel davranabiliriz. Ayrıca Merkür ve Neptün arasındaki 150’lilik açı kendi fikirlerimizle ilgili yanılabileceğimizi veya yanıltılabileceğimizi gösterebilir. Dikkatimiz kolayca dağılabilir. Her söylenene inanmamakta fayda var. Doğruluğundan emin olmadığımız hiçbir şey için adım atmamalı ve karar almamalıyız. Kısacası duygularımızla düşüncelerimizi kontrol altında tutmamız ve sakinliğimizi korumamız gereken bir Dolunay bizi bekliyor.

Ülkemize baktığımızda ise Dolunay Türkiye’nin 4-10 aksında meydana geliyor. Mundan astroloji de ise ülke toprakları, madenleri, halkın derin korkuları, muhalefet partisi, iktidar partisi, ülkenin lideri, otorite konumunda olan kişiler, ünlüler ve ülkenin prestijini ilgilendiren konular ön plana çıkabilir. Liderler, otorite sahibi kişiler, üst düzey yöneticiler ve ünlülerle ilgili haberler sık sık gündeme gelebilir, bu kişilerin ani ve agresif tavırları gündemi meşgul edebilir. Ülkemizin prestijni zor duruma sokacak kararlar alınabilir. Ayrıca tanınmış kişilerle ilgili kaza, yaralanma veya intihar gibi olaylar yaşanabilir. Muhalefet liderlerinin ise yeni girişimleri, partileri ile ilgili yeni başlangıçlar yapmaları söz konusu olabilir.

Sağlık açısından ise kafa, beyin, yüz, baş ağrısı, migren, yaralanma kas ve kan hastalıkları ateşli hastalıklar, kazalar ve intihar gibi olaylar görülebilir.

8 Ekim Pazar, Venüs ve Satürn kare açısı oluşuyor. Özel hayatımızda partnerimize karşı daha soğuk ve mesafeli bir tutum sergileyebiliriz. Bundan dolayı gerginlikler yaşayabiliriz. Kendimizi daha karamsar hissedebilir, yeterince sevilmediğimizi düşünebiliriz. Sosyal hayattan biraz daha uzak kalmak ve evimizde vakit geçirmek isteyebiliriz. Ayrıca bu hafta harcamalarımızı kısmak gelir gider dengemizi tekrar düzenlemek isteyebiliriz.

01 KOCKOÇ BURCU: 5 Ekim Perşembe günü kendi burcunuzda yani sizin kişisel girişimleriniz, motivasyonlarınız, ikili ilişkileriniz, genel sağlığınız ve fiziksel görünümünüzü ilgilendiren evinizde bir Dolunay meydana geliyor. Hayatınızla ilgili önemli başlangıçlar yapmak için gereken cesaret sahip olabilir ve kolayca risk alabilirsiniz. Yeni fikirler, projeler ve girişimler gündeminizde olabilir. Özel hayatınızda ise kendi isteklerinize öncelik vermek isterken karşı tarafın isteklerini de göz ardı etmemek için çaba göstermeniz ikilemde kalmanıza ve duygusal açıdan gerilmenize neden olabilir. Sağlık açısından ise migrenle ilgili problemler görülebilir. 8 Ekim Pazar günü Venüs ve Satürn kare açısı oluşuyor. İş hayatınızda çalışma isteğiniz azabilir, iş arkadaşlarınızla ilişkinizde bazı gerginlikler yaşanabilir. Gündelik hayatınızı organize etmekte zorlanabilirsiniz.

02 BOGABOĞA BURCU: 5 Ekim Perşembe günü Koç burcunda sizin bilinçaltı, izole olma, gizli sırlar, gizli düşmanlar, kayıplar ve rüyalar evinizde bir Dolunay meydana geliyor. Sizin için daha içsel geçecek bu Dolunay’da yalnız kalmaya ve hayattan biraz daha izole olmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Kendi hayatınızın kontrolü ne kadar sizde, kendiniz için ne yaptınız ne yapmalısınız bunları daha çok sorgulayabilirsiniz. Bilinçaltınızla ilgili aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Arkanızdan iş çeviren ve dedikodunuz yapan insanları öğrenebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili sorunlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Ruhsal açıdan biraz daha gergin ve agresif olacağınız bu Dolunay’ın etkilerini hafifletmek için açık havada yürüyüş yapabilir, yoga ve meditasyonla da sakin kalabilir ve daha sağlıklı kararlar alabilirsiniz. 8 Ekim Pazar günü Venüs ve Satürn kare açısı oluşuyor. Aşk hayatınızda sevginizi ifade etmekle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Yeteri kadar seviliyor muyum ya da değer görüyor muyum sorularını kendinize sık sık sorabilirsiniz. Çocuklarınıza karşı ise daha anlayışlı olmalı, sizin sevginize daha çok ihtiyacı olduklarını unutmadan hareket etmeniz gerekebilir.

03 IKIZLERİKİZLER BURCU: 5 Ekim Perşembe günü Koç burcunda sizin sosyal çevre, arkadaş grupları, gelecek planları, davetler, organizasyonlar ve kariyer evinizde bir Dolunay meydana geliyor. Hayalleriniz ve gelecek beklentileriniz için kendinizi daha umutlu ve hevesli hissedebilirsiniz. Sosyal hayatınızda ise daha aktif olmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızı bir araya getirecek organizasyonlar düzenleyebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla olan ilişkiniz ise bitme noktasına gelebilir. Arkadaşlık ilişkilerinizi daha çok sorgulayabilirsiniz. Sosyal medyada iletişim şeklinize ise biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir, kolay sinirlenebilir ve sert tepkiler gösterebilirsiniz. Ayrıca kariyer gelirlerinizle ilgili beklentileriniz sonuçlanabilir. 8 Ekim Pazar günü Venüs ve Satürn kare açısı oluşuyor. Özel hayatınızda yeterince sevilmediğinizi ve size ilgi gösterilmediğini düşünebilirsiniz. Partnerinize karşı kırıcı sözler sarf etmemeye ve ilişkinizin güzel yanlarını görmeye daha çok odaklanmanızda fayda var.

04 YENGECYENGEÇ BURCU: 5 Ekim Perşembe günü Koç burcunda sizin kariyer, toplumsal statü ve prestij evinizde bir Dolunay meydana geliyor. Kariyer hayatınızda yenilenme ve kendi gücünüzü ortaya koyma zamanı! Girişimciliğiniz ve cesaretiniz sayesinde yeni iş kapıları açılabilir. Kendi isteklerinizi daha çok önemseyebilirsiniz. İşle ilgili beklediğiniz bir konu neticelenebilir. Mevcut iş yerinden ayrılabilir ve yeni bir işe başlayabilirsiniz. Yöneticilerinizle ilgili ani değişimler yaşanabilir. Yalnız duygusal tepkilerden ve ani davranışlardan uzak durmanızda fayda var. İş hayatında gerginliğinizin artacağı olaylar yaşanabilir. Özel hayatınızda ise kendiniz için yepyeni bir sayfa açmak isteyebilirsiniz. Eğer ilişkinizde yolunda gitmeyen bir şeyler varsa artık bunlara ne kadar katlanmalıyım diye kendinizi sorgulayabilir, hayatınıza tek başınıza devam etme yönünde bir karar alabilirsiniz. 8 Ekim Pazar günü Venüs ve Satürn kare açısı oluşuyor. Yakın çevre ve kardeşlerinizle olan iletişiminizde sözlerinize biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. İnsanların eksiklerinden çok artılarına odaklanmayı tercih edebilirsiniz.

05 ASLANASLAN BURCU: 5 Ekim Perşembe günü Koç burcunda sizin yükseköğrenim, kişisel gelişim, yabancılarla ortaklaşa yaptığınız işler, hukuk, turizm ve uzun yolculuklar evinizde bir Dolunay meydana geliyor. Yurtdışı bağlantılı işlerinizle ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir, uluslararası bir firmadan teklif alabilirsiniz. Hukuksal açıdan devam eden bir davanız varsa bununla ilgili sonuçlanmalar yaşanabilir. Yabancı bir ülkede yaşamaya karar verebilir, tüm yaşantınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Kendi istekleriniz ve beklentilerinize daha çok önem verebilirsiniz. 8 Ekim Pazar günü Venüs ve Satürn kare açısı oluşuyor. Ekonomi yapmak adına harcamalarınızı kısabilir, paramı daha iyi nasıl değerlendiririm konularına kafanızı yorabilirsiniz.

06 BASAKBAŞAK BURCU: 5 Ekim Perşembe günü Koç burcunda sizin eş ve ortak gelirleri, nafaka, miras, burs, borçlar, krediler, kazalar ve ameliyatlar evinizde bir Dolunay meydana geliyor. Kredi veya burs için yaptığınız başvurularda sonuç alabilirsiniz. Kendi ihtiyaçlarınıza daha çok önem verebilir, yatırımlarınızı buna göre şekillendirmek isteyebilirsiniz. Eşinizden veya ortağınızdan finansal açıdan destek alabilirsiniz. Bir borcunuzu kapatabilirsiniz. Psikolojik açıdan biraz daha gergin olabilirsiniz öfke sorunlarınızı çözmek için adım atabilir, terapi alabilirsiniz. Ayrıca kazalara ve yaralanma gibi durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. 8 Ekim Pazar günü Venüs ve Satürn kare açısı oluşuyor. İnsanlara karşı duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Özellikle aile içi ilişkilerde soğuk davranışlar, yeterince diyalog kurulamaması ve duygusal ihtiyaçlarınızın karşılanmaması sizi üzebilir.

07 TERAZITERAZİ BURCU: 5 Ekim Perşembe günü Koç burcunda sizin uzun ilişkiler, evlilik, ortaklık, açık düşmanlar, dostluklar ve taşınmaları ilgilendiren evinizde bir Dolunay meydana geliyor. Sizin için özel hayatınızı masaya yatırma zamanı geldi. Hayatınızda hep verici olduysanız, karşı tarafın isteklerini daha çok önemsediyseniz artık buna bir dur demek isteyeceksiniz. İlişkide kendi isteklerinizi önemseyeceksiniz, bu davranışlarınız başkaları tarafından bencilce karşılanabilir. Bu Dolunay hayatınızda ilişkiler açısından yeni bir döneme işaret ederken bazılarınız ilişkinizi bitirme yönünde karar alabilir. Bekâr Terazi’ler ise evlilik yolunda adım atabilir, aşkta daha cesur davranabilir. Uzun zamandır düşündüğünüz bir ortaklık teklifini kabul edebilir ortaklaşa işlerde daha girişken davranabilirsiniz. Belki de elinizi taşın altına koyma zamanı gelmiştir sizin için. Ayrıca taşınmak, yeni bir eve geçmekte gündeminizde olabilir. 8 Ekim Pazar günü Venüs ve Satürn kare açısı oluşuyor. Aşk hayatınızda kendi kabuğunuza çekilmeye, biraz daha yalnız kalmaya ihtiyaç duyabilirsiniz fakat bu davranışlarınız partneriniz tarafından yanlış anlaşılabilir. Duygularınızı ifade etmek sizin için her zamankinden daha zor olabilir.

08 AKREPAKREP BURCU: 5 Ekim Perşembe günü Koç burcunda sizin çalışma hayatı, sorumluluklarınız, sınavlarınız, günlük rutininiz, sağlığınız ve evcil hayvanlarınızı ilgilendiren evinizde bir Dolunay meydana geliyor. Çalışma hayatınızda kendinizi daha çok ortaya koymak ve bireysel olarak hareket etmek isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınıza karşı daha açık davranabilirsiniz fakat bu açık sözlüğünüz başkalarını incitebilir. Gündelik hayatınızda koşuşturmacanız artarken kaza ve yaralanmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ayrıca sağlık açısından ateşli hastalıklar, baş ağrısı ve migren gibi problemler görülebilir. 8 Ekim Pazar günü Venüs ve Satürn kare açısı oluşuyor. Sosyal hayatınızda ve arkadaş grupları içinde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınız tarafından yeterince ilgi görmediğinizi düşünebilir alınganlık gösterebilirsiniz.

09 YAYYAY BURCU: 5 Ekim Perşembe günü Koç burcunda sizin aşk hayatı, çocuklar, hamilelik, hobiler, riskli yatırımlar ve ailenizin sahip olduğu menkulleri ilgilendiren evinizde bir Dolunay meydana geliyor. Aşk hayatınızda son derece cesur ve tutkulu olabilirsiniz. Sevdiğiniz insana açılabilir ve duygularını ifade edebilirsiniz. İlişkisi olan Yay burçları ise biraz daha bireysel hareket etmek isteyebilir. İlişkinizde yolunda gitmeyen şeyler varsa artık bunlara neden katlanıyorum sorusunu sorabilirsiniz kendinize. Bazı Yay’lar ilişkisini bitirme noktasına gelebilir. Çocuklarınızın hayatında ise yeni başlangıçlar gündeme gelebilir, sizin desteğinize daha çok ihtiyaç duyabilirler. Gereken cesareti onlara verebilirsiniz. 8 Ekim Pazar günü Venüs ve Satürn kare açısı oluşuyor. İkili ilişkilerinizde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. İş hayatında kadınlarla figürlerle ilgili problemler yaşayabilirsiniz.

10 OGLAKOĞLAK BURCU: 5 Ekim Perşembe günü Koç burcunda sizin aile, yuva, ebeveynler ve gayrimenkullerinizi ilgilendiren evinizde bir Dolunay meydana geliyor. Evinizle ilgili yenilikler yapmak isteyebilir veya ailenizden ayrı bir eve çıkmak isteyebilirsiniz. Kendi isteklerinizin peşinden gitmek hayallerini gerçekleştirmek için kendinizi daha cesaretli hissedebilirsiniz. Aile içinde özellikle ebeveynlerinizle ilişkinizde tansiyon biraz yüksek olabilir. Sakinliğinizi korumanızda fayda var. 8 Ekim Pazar günü Venüs ve Satürn kare açısı oluşuyor. Eğitim hayatınızda, akademik çalışmalarınızda bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Tez veya projelerin tekrar ele alınması ve gözden geçirilmesi gerekebilir. Ayrıca yurt dışı seyahatlerinizde vize, pasaport gibi işlemlerde problemler çıkabilir.

11 KOVAKOVA BURCU: 5 Ekim Perşembe günü Koç burcunda sizin yakın çevre, kardeşler, komşular, iletişim, eğitim ve kısa yolculuklar evinizde bir Dolunay meydana geliyor. Fikirlerinizi açıkça ifade etmekten çekinmeyebilirsiniz. Sosyal medyada öncü fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Web sitesi veya blog açabilirsiniz. Yakın çevre ve kardeşlerinizle ilgili kafanıza takılan bazı soruların cevaplarını bulabilirsiniz. Kısa yolculuklara çıkmak yeni yerleri görmek, gezmek ve keşfetmek isteyebilirsiniz. 8 Ekim Pazar günü Venüs ve Satürn kare açısı oluşuyor. Eş veya ortağınızdan finansal açıdan beklediğiniz desteği göremeyebilirsiniz. Geleceğe dair istek ve hayalleriniz konusunda kendinizi biraz daha karamsar hissedebilirsiniz.

12 BALIKBALIK BURCU: 5 Ekim Perşembe günü Koç burcunda sizin maddi ve manevi kaynaklarınızı ilgilendiren evinizde bir Dolunay meydana geliyor Finansal konularda son derece cesur olabilir ve kolayca risk alabilirsiniz. Yeni projeleriniz için harekete geçebilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz bir alacağınızı tahsil edebilirsiniz. Kişisel ihtiyaçlarınızın için düşünmeden harcamalar yapabilirsiniz. Biraz daha dikkatli olmanızda fayda var. 8 Ekim Pazar günü Venüs ve Satürn kare açısı oluşuyor. Özel hayatınızda yeterince sevilmediğinizi ve değer görmediğinizi düşünebilir, ilişkinizi daha çok sorgulayabilirsiniz.

 

Hepinize huzurlu bir hafta diliyorum…

Betül Erdem


YORUMLAR

Solve : *
23 × 1 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.