DOLAR 32,5732
EURO 34,9966
ALTIN 2460,476
BIST 9901,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bu hafta aşırı hareketli ve huzursuz olabiliriz!

Bu hafta aşırı hareketli ve huzursuz olabiliriz!
27.02.2017
A+
A-

Bu hafta aşırı hareketli ve huzursuz olabiliriz

İyi haftalar sevgili okurlar! Bu hafta gökyüzü oldukça hareketli olacak. 27 Şubat Pazartesi günü Mars ve Uranüs kavuşum açısı ile ani tepkiler verebilir, aynı gün oluşacak Jüpiter Mars karşıt açısı ile birlikte aşırı hareketli ve huzursuz olabiliriz, 2 Mart Perşembe günü Güneş ve Neptün kavuşumu oluşurken yaratıcılığımız artabilir,

3 Mart Cuma günü Jüpiter Uranüs karşıt açı ile adalet, eşitlik, özgürlük duygularımızı ön plana çıkarabilir, 4 Mart Cumartesi günü Merkür ve Neptün kavuşumu açısı ile birlikte ikili ilişkilerde ve ticari konularda aldatılmalara ve dolandırılmalara karşı dikkatli olmalıyız, 5 Mart Pazar günü Mars ve Satürn üçgen açısı oluşuyor enerjimizi verimli kullanabiliriz, aynı gün içinde Venüs gezegeni Koç burcunda Retro hareketine başlıyor. İlişkilerle ilgili yeni adımlar atmaktan ve finansal konularda riskli yatırımlar yapmaktan uzak durmalıyız.

27 Şubat Pazartesi, Mars ve Uranüs kavuşum açısı oluşuyor. Harekete geçmek ve hayatımızla ilgili yenilikler yapmak isteyebiliriz. Ani tepkiler verebiliriz, özgürlük arzumuz artabilir. Terör olayları ve patlamalar yaşanabilir. Ayrıca elektronik aletlerden gelebilecek tehlikelere karşıda dikkatli olmalıyız.

27 Şubat Pazartesi, Jüpiter ve Mars karşıt açısı oluşuyor. Kendi fikirlerimizi savunurken abartıya kaçabiliriz. Aşırı hareketli ve huzursuz olabiliriz. Büyük başarılar elde etmekle ilgili arzularımız artabilir. Uzun yolculuklarla ilgili fırsatlarla karşılaşabiliriz.

2 Mart Perşembe, Güneş ve Neptün kavuşuyor. Hassas, duygusal ve kırılgan bir yapıda olabiliriz. Hayallerle gerçekleri ayırt etmekte zorlanabiliriz. Sezgilerimiz ve yaratıcılığımız artabilir. Olayları biraz daha akışına bırakmaya çalışabiliriz. Alkol ve ilaç kullanımında aşırıya kaçmamaya dikkat etmeliyiz.

3 Mart Cuma, Jüpiter ve Uranüs karşıt açısı oluşuyor. İnançlarımızla ve hayata bakış açımızla ilgili düşüncelerimiz de ani değişimler yaşayabiliriz. Hayat felsefemizle ilgili yenilik yapmak, kedimizi özgür kılmak isteyebiliriz. Adalete, eşitlik ve özgürlük duygumuza karşı aniden ortaya çıkabilecek tepkisel davranışlara maruz kalabiliriz. İnançlarla ilgili aşırı fanatik gruplardan gelebilecek tehlikeler de söz konusu olabilir.

4 Mart Cumartesi, Merkür ve Neptün kavuşuyor. Hayal gücümüz ve yaratıcılığımız artabilir. İkili ilişkilerde ve ticari konularda, aldatılmalara ve dolandırılmalara karşı açık olabiliriz. Ressamlar, yazarlar, söz ve şiir yazarları, reklamcılar ve fotoğrafçılar için oldukça olumlu bir açı olabilir.

5 Mart Pazar, Mars ve Satürn üçgen açısı oluşuyor. Uzun vadeli çalışmaların temelini atmak ve yeni bir sistem kurmak için harekete geçebiliriz. İstek ve arzularımıza disiplin çalışmalarımız sayesinde ulaşabiliriz. Enerjimizi verimli kullanmayı öğrenebiliriz. Konsantrasyonumuz artabilir.

5 Mart Pazar, Aşkı, sevgiyi, estetiği, güzelliği, ilişkileri ve parayı temsil eden Venüs gezegeni Koç burcunda 5 Mart – 16 Nisan tarihleri arasında Retro hareketine başlıyor olacak.

Retro döneminde başlayacak olan ilişkilerde ve ortaklıklarda problemler yaşanabilir. Geçmiş ilişkilerimizden geriye dönüşler olabilir. İkili ilişkilerde eski problemler tekrar gündeme gelebilir. Yanlış anlaşılmalar, tartışmalar, ayrılıklar ve aldatılmalar yaşanabilir. Evlilik teklifleri olumsuz sonuçlanabilir. Cinsel hastalıklarda artışlar görülebilir.

Yatırım yapmaktan, ev veya araba almaktan ve lüks harcamalardan uzak durmalıyız. Kredi çekmek ve borç almak gibi girişimlerimiz olumsuz sonuçlanabilir. Geçmişten gelen borçlar, ödemeler ortaya çıkabilir. Maddi gelirlerimizle ilgili problemler yaşanabilir.

Dış görünüşümüzle ilgili değişimlerden ve estetik operasyonlarından uzak durmakta fayda var. Sonuçlardan memnun kalmaya biliriz.

 

01 KOCKOÇ BURCU: 27 Şubat Pazartesi günü Mars ve Uranüs kavuşum ve Jüpiter Mars karşıt açısı oluşuyor. İkili ilişkilerle ve fiziksel görünüşünüzle ilgili ani kararlar alabilirsiniz. İlişkilerle ilgili özgürleşmek, yeni bir bakış açısına sahip olmak için hareke geçebilirsiniz. 2 Mart Perşembe günü Güneş ve Neptün kavuşuyor. İç dünyanızda daha hassas ve kırılgan olabilirsiniz. Spritüel konulara olan ilginiz artabilir. İlaç ve alkol kullanımına karşı dikkatli olmalısınız. 3 Mart Cuma günü Jüpiter Uranüs karşıt açısı oluşuyor. İkili ilişkilerinize olan bakış açınız değişebilir, ilişkide eşitlik, adalet gibi kavramlar sizin için ön plana çıkabilir. 4 Mart Cumartesi günü Merkür ve Neptün kavuşuyor. Düşüncelerinizi kendinize saklamak isteyebilirsiniz. Hayal gücünüz artacağı bu açı ile birlikte fikirlerinizi yazmak size iyi gelebilir. 5 Mart Pazar günü Mars Satürn üçgen açısı oluşuyor. Akademik çalışmalar, yurt dışı bağlantılı işleriniz, uzun yolculuklar, turizm, basın ve medya alanlarında uzun vadeli çalışmalarınızın temelini atabilirsiniz. Aynı gün Venüs gezegeni kendi burcunuzda Retro hareketine başlayacak ve 16 Nisan’a kadar Retro hareketinde kalmaya devam edecek. Bu tarihleri arasında ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Yeni bir ilişki ve evlilik yolunda atacağınız adımları ertelemelisiniz. Sonrasın büyük problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkisi olan Koç burçları bu dönem ilişkilerini sorgulayabilir, ayrılık kararları alabilirler. Eski aşklardan geriye dönüşler olabilir. Bu dönem riskli yatırımlardan uzak durmalısınız. Güzellik, bakım ve estetik operasyonlarından uzak durmanızda fayda var. Memnun kalmayabilirsiniz.

 

02 BOGABOĞA BURCU: 27 Şubat Pazartesi günü Mars ve Uranüs kavuşum ve Jüpiter Mars karşıt açısı oluşuyor. Çalışma hayatınızda yaşayacağınız problemlerden dolayı kendi iç dünyanıza çekilmek biraz daha geri planda olmak isteyebilirsiniz. Öfkenizi içinize atabilirsiniz. 2 Mart Perşembe günü Güneş ve Neptün kavuşuyor. Maneviyatınızın artması ile birlikte insanlar yardım etmek isteyebilir, sosyal çevrenize karşı daha duyarlı olabilirsiniz. 3 Mart Cuma günü Jüpiter Uranüs karşıt açısı oluşuyor. İş hayatınızda çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde ani değişimler söz konusu olabilir. 4 Mart Cumartesi günü Merkür ve Neptün kavuşuyor. Arkadaşlıklar ve sosyal çevrenizle olan iletişiminizde yanlış ve yanıltıcı haberler alabilirsiniz. 5 Mart Pazar günü Mars Satürn üçgen açısı oluşuyor. Borçlarınızı ödemek, harcamalarınızı dengeye oturmak için adımlar atabilirsiniz. Aynı gün Venüs gezegeni Koç burcunda Retro hareketine başlayacak ve 16 Nisan’a kadar Retro hareketinde kalmaya devam edecek. İkili ilişkilerle ilgili geçmişte ki problemler tekrar gündeme gelebilir. Arkanızdan iş çevirenler, gizliden gizliye sizinle rekabet halinde olan insanlar ortaya çıkabilir. Parasal konularda kayıplar yaşayabilirsiniz.

 

03 IKIZLERİKİZLER BURCU: 27 Şubat Pazartesi günü Mars ve Uranüs kavuşum ve Jüpiter Mars karşıt açısı oluşuyor. Sosyal hayatınızda gruplar ve arkadaşlıklar içinde ortaklaşa hareket etmek, organizasyonlara katılmak isteyebilirsiniz. Hobilerinize yönelmek yeteneklerinizi geliştirmek arzusu ile harekete geçebilirsiniz. 2 Mart Perşembe günü Güneş ve Neptün kavuşuyor. Kariyerinizi ilgilendiren konularda sezgileriniz artabilir, olayları akışına bırakmak isteyebilirsiniz. 3 Mart Cuma günü Jüpiter Uranüs karşıt açısı oluşuyor. Aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşanabilir, sosyal çevrenden tanıdığınız birisi ile bir ilişkiye başlayabilirsiniz. 4 Mart Cumartesi günü Merkür ve Neptün kavuşuyor. Kariyer hayatınızda yaratıcı fikirlerinizle ön plana çıkabilirsiniz. Görüşmeler ve toplantılarınız artabilir. 5 Mart Pazar günü Mars Satürn üçgen açısı oluşuyor. İlişkinize daha çok odaklanabilir. Taşınma gibi konular gündeme gelebilir. Aynı gün Venüs gezegeni Koç burcunda Retro hareketine başlayacak ve 16 Nisan’a kadar Retro hareketinde kalmaya devam edecek. Arkadaşlarınızla ve gruplarla olan ilişkinizde gerilimler yaşayabilirsiniz. Fevri hareketlerden uzak durmalısınız. Eski arkadaşlarınızla karşılaşabilir, geçmişte yaşanan küslükler, kırgınlıkları çözüme kavuşturabilirsiniz.

 

04 YENGECYENGEÇ BURCU: 27 Şubat Pazartesi günü Mars ve Uranüs kavuşum ve Jüpiter Mars karşıt açısı oluşuyor. Kariyer hayatınızda radikal kararlar alabilirsiniz. Aile içinde iletişimsel sorunlar yaşayabilir, abartılı davranışlar sergileyebilirsiniz. 2 Mart Perşembe günü Güneş ve Neptün kavuşuyor. Maneviyatınız güçlenirken sezgileriniz artacak. Din ve felsefe konularına olan ilginiz artabilir. 3 Mart Cuma günü Jüpiter Uranüs karşıt açısı oluşuyor. Evinizle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Aile içinde özgürlük, eşitlik gibi duygularınız ön plana çıkabilir ve ani tepkiler verebilirsiniz. 4 Mart Cumartesi günü Merkür ve Neptün kavuşuyor. Basın medya, turizm, yayıncılık ve yabancılarla yapacağınız işlerinizde yaratıcılığınızı kullanacak işlere imza atabilirsiniz. 5 Mart Pazar günü Mars Satürn üçgen açısı oluşuyor. Yeni bir işe başlayabilir, uzun soluklu çalışmalar içinde olabilirsiniz. Aynı gün Venüs gezegeni Koç burcunda Retro hareketine başlayacak ve 16 Nisan’a kadar Retro hareketinde kalmaya devam edecek. İş hayatınız da ikili ilişkiler alanında gerilimlere açık bir dönemde olabilirsiniz. Kariyer değişikliği için uygun bir dönemde değilsiniz.

 

05 ASLANASLAN BURCU: 27 Şubat Pazartesi günü Mars ve Uranüs kavuşum ve Jüpiter Mars karşıt açısı oluşuyor. Akademik çalışmalar ve kişisel eğitim konuları ile ilgili başlangıçlar yapmak için harekete geçebilirsiniz. Uzak yolculuklarla ilgili ani fırsatlar karşınıza çıkabilir. 2 Mart Perşembe günü Güneş ve Neptün kavuşuyor. Başkalarına kefil olmak, kredi çekmek, borç almak ve vermek gibi konularda dikkatli olmalısınız. 3 Mart Cuma günü Jüpiter Uranüs karşıt açısı oluşuyor. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde inançlarınız ve değerleriniz konusunda tartışmalar yaşayabilirsiniz. 4 Mart Cumartesi günü Merkür ve Neptün kavuşuyor. Banka hesaplarınızla ilgili karışıklıklar yaşayabilirsiniz. 5 Mart Pazar günü Mars Satürn üçgen açısı oluşuyor. Aşk hayatınızla, çocuklarınız ve hobilerinizle ilgili konularda yeni bir oluşum içine girebilirsiniz. Aynı gün Venüs gezegeni Koç burcunda Retro hareketine başlayacak ve 16 Nisan’a kadar Retro hareketinde kalmaya devam edecek. Basın, yayın alanlarında yaratıcı çalışmalarınızı Retro bittikten sonra lanse etmeniz faydalı olacaktır. Uluslararası her türlü ticari ilişkilerde yatırım yapma fikrinizi ertelemelisiniz. Yabancı kültürden insanlarla olan ilişkinizde yanlış anlaşılmalar olabilir. Yarım bıraktığınız bir eğitime geri dönebilirsiniz.

 

06 BASAKBAŞAK BURCU: 27 Şubat Pazartesi günü Mars ve Uranüs kavuşum ve Jüpiter Mars karşıt açısı oluşuyor. Elektrik ve elektronik aletlerden gelebilecek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Gelirlerinizi arttırmaya yönelik büyük arzular içerisinde olabilirsiniz. 2 Mart Perşembe günü Güneş ve Neptün kavuşuyor. İkili ilişkilerinizde son derece hassas ve duygusal olabilirsiniz. 3 Mart Cuma günü Jüpiter Uranüs karşıt açısı oluşuyor. Maddi konularla ilgili kayıplara ve borçlanmalara karşı dikkatli olmalısınız. 4 Mart Cumartesi günü Merkür ve Neptün kavuşuyor. İkili ilişkiler, ortaklıklar ve dostluklar alanında aldatılabilir, yanıltıcı durumlarla karşılaşabilirsiniz. 5 Mart Pazar günü Mars Satürn üçgen açısı oluşuyor. Ailenizle, yuvanızla ilgili konularda maddi kaynaklarınız kullanarak uzun vadeli yatırımlar yapabilirsiniz. Aynı gün Venüs gezegeni Koç burcunda Retro hareketine başlayacak ve 16 Nisan’a kadar Retro hareketinde kalmaya devam edecek. Bu dönem yatırım yapmak, borç almak ve borç vermek konularında oldukça dikkatli olmalısınız. Eş ve ortaklarınızdan elde ettiğiniz gelirlerle ilgili aksaklıklar söz konusu olabilir. Ayıca her türlü ameliyat ve estetik operasyonlarından uzak durmalısınız sonuçtan memnun kalmayabilirsiniz.

 

07 TERAZITERAZİ BURCU: 27 Şubat Pazartesi günü Mars ve Uranüs kavuşum ve Jüpiter Mars karşıt açısı oluşuyor. İkili ilişkilerinizle ilgili ani tepkiler verebilirsiniz, tartışmalara açık bir dönemdesiniz. İlişkide eşitlik, adalet duygularınız karşılık bulamadığında ani tepkiler verebilir, inandığınız değerler için mücadele edebilirsiniz. 2 Mart Perşembe günü Güneş ve Neptün kavuşuyor. Çalışma hayatınızda sezgileriniz artarken, çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkinizde daha hassas bir yapıda olabilirsiniz. Sağlığınıza biraz daha özen göstermeli ve ilaç tüketimi konusunda doktor onayı olmadan kullanmamaya dikkat etmelisiniz. 3 Mart Cuma günü Jüpiter Uranüs karşıt açısı oluşuyor. İlişkinizle ilgili sorunları büyütebilir, abartılı davranışlarda bulunabilirsiniz. 4 Mart Cumartesi günü Merkür ve Neptün kavuşuyor. Çalışma hayatınızda iş arkadaşlarınıza karşı biraz daha dikkatli olmalısınız. Yalan ya da yanıltıcı haberler alabilirsiniz. 5 Mart Pazar günü Mars Satürn üçgen açısı oluşuyor. Yeni bir eğitime başlamak, kısa yolculuklara çıkmak isteyebilirsiniz. Aynı gün Venüs gezegeni Koç burcunda Retro hareketine başlayacak ve 16 Nisan’a kadar Retro hareketinde kalmaya devam edecek. İlişkiler konusunda oldukça hassas bir döneme giriyorsunuz. İlişkinizi ilgilendiren konularda fevri davranmaktan uzak durmalısınız. Bu dönem eski aşklardan geriye dönüşler olabilir veya onlarla ilgili haberler alabilirsiniz. Ayrıca finansal konularda yeni kararlar almamaya çalışınız.

 

08 AKREPAKREP BURCU: 27 Şubat Pazartesi günü Mars ve Uranüs kavuşum ve Jüpiter Mars karşıt açısı oluşuyor. Çalışma hayatınızda oldukça hareketli olabilirsiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bugün iş arkadaşlarınızla birtakım gerginlikler yaşayabilirsiniz. 2 Mart Perşembe günü Güneş ve Neptün kavuşuyor. Aşk hayatınızda hassas ve alıngan davranışlar gösterebilirsiniz. Hobileriniz ve sanatsal çalışmalarınızla ilgili konularda yaratıcılığınız artabilir. 3 Mart Cuma günü Jüpiter Uranüs karşıt açısı oluşuyor. Çalışma hayatınızla ilgili yenilik arzusu içinde olabilirsiniz. 4 Mart Cumartesi günü Merkür ve Neptün kavuşuyor. Aşk hayatınızla ilgili yanıltıcı durumlar yaşayabilirsiniz. Yalan ya da yanlış haberlere karşı dikkatli olmalısınız. 5 Mart Pazar günü Mars Satürn üçgen açısı oluşuyor. Gelirlerinizi arttırmaya yönelik adımlarınız size uzun vadeli kazançlar sağlayabilir. Aynı gün Venüs gezegeni Koç burcunda Retro hareketine başlayacak ve 16 Nisan’a kadar Retro hareketinde kalmaya devam edecek. Retro ile birlikte çalışma hayatınızı ve günlük rutininizi aksatacak olaylar yaşanabilir. Çalışma arkadaşlarınızla ilişkinizde fevri hareketlerde bulunabilirsiniz. İşinizi değiştirmek isteyebilir ya da eski iş yerinizden bir teklif alabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeye dikkat ediniz. Baş ağrılarınız tekrarlanabilir.

 

09 YAYYAY BURCU: 27 Şubat Pazartesi günü Mars ve Uranüs kavuşum ve Jüpiter Mars karşıt açısı oluşuyor. Aşk hayatınızda ve çocuklarınızla olan ilişkinizde ani tepkiler gösterebilir. Kırıcı olabilirsiniz. Sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla olan iletişiminizde kendi fikirlerinizi savunma konusunda abartılı davranışlar sergileyebilirsiniz. 2 Mart Perşembe günü Güneş ve Neptün kavuşuyor. Ailenizle, yuvanızla ve ebeveynlerinizle ilgili konularda hassasiyetiniz artabilir, fedakârlıkta bulunmak zorunda olacağınız olaylar yaşanabilir. 3 Mart Cuma günü Jüpiter Uranüs karşıt açısı oluşuyor. Aşk hayatınızda özgür olmak, marjinal davranmak isteyebilirsiniz. 4 Mart Cumartesi günü Merkür ve Neptün kavuşuyor. Ailenizi ilgilendiren konularla ilgili kafanız karışabilir, yanılgılara düşebilirsiniz. Ev alım, satım ya da yatırım konularında dikkatli olmalısınız. Yanılabilir veya dolandırılabilirsiniz. 5 Mart Pazar günü Mars Satürn üçgen açısı oluşuyor. Çocuklarınızın geleceğini ilgilendiren konularla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise ilişkinizi resmileştirmek için adımlar atabilirsiniz Aynı gün Venüs gezegeni Koç burcunda Retro hareketine başlayacak ve 16 Nisan’a kadar Retro hareketinde kalmaya devam edecek. Aşk hayatınızda ciddi zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Fevri hareketlerinizden pişmanlık duyabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlamak sonrasında problemler, pişmanlıklar yaratabilir. Eski aşklardan geriye dönüşler olabilir. Ayrıca borsa ve şans oyunlarında parasal kayıplar yaşayabilirsiniz. Çocuklarınızla olan iletişiminizde daha sakin ve sabırlı davranmaya çalışmalısınız.

 

10 OGLAKOĞLAK BURCU: 27 Şubat Pazartesi günü Mars ve Uranüs kavuşum ve Jüpiter Mars karşıt açısı oluşuyor. Ailenizle ve yuvanızla ilgili konularda sabırsız davranabilir ani tepkiler gösterebilirsiniz. Kariyer hayatınızda büyüme hırsınız artabilir ve abartılı hareketlerde bulunabilirsiniz. 2 Mart Perşembe günü Güneş ve Neptün kavuşuyor. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili fedakârlıklarda bulunabilirsiniz. 3 Mart Cuma günü Jüpiter Uranüs karşıt açısı oluşuyor. Ailenizle yuvanızla ilgili konularda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. 4 Mart Cumartesi günü Merkür ve Neptün kavuşuyor. Ticari konularda, aldatılmalara ve dolandırılmalara karşı açık olabilirsiniz. 5 Mart Pazar günü Mars Satürn üçgen açısı oluşuyor. Ailenizle ve yuvanızla ilgili konularda yalnız kalmak isteyebilir, bir takım gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz atabilirsiniz Aynı gün Venüs gezegeni Koç burcunda Retro hareketine başlayacak ve 16 Nisan’a kadar Retro hareketinde kalmaya devam edecek. Aile içinde ikili ilişkilerde gerginlikler tavan yapabilir. Daha fevri ve aceleci davranışlarda bulunarak birtakım kırgınlıklara neden olabilirsiniz. Ayrıca ev alma, yatırım yapma veya evinizle ilgili dekorasyon yaptırmayı düşünüyorsanız Retro sonrasına ertelemenizde fayda var.

 

11 KOVAKOVA BURCU: 27 Şubat Pazartesi günü Mars ve Uranüs kavuşum ve Jüpiter Mars karşıt açısı oluşuyor. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle olan iletişiminizde aniden öfkelenebilir, kırıcı olabilirsiniz. Eğitim, akademik çalışmalar, yabancılarla birlikte yapacağınız işlerde ve yurt dışı seyahatlerinizle ilgili kendiniz geliştirme ve büyüme arzusu içinde olabilirsiniz. 2 Mart Perşembe günü Güneş ve Neptün kavuşuyor. Sevdikleriniz için maddi fedakârlıklarda bulunmak zorunda kalabilirsiniz. 3 Mart Cuma günü Jüpiter Uranüs karşıt açısı oluşuyor. Yurtdışı ile ilgili aniden gelebilecek fırsatlar karşınıza çıkabilir. 4 Mart Cumartesi günü Merkür ve Neptün kavuşuyor. Banka hesaplarınızla ilgili karışıklıklar yaşanabilir. Bu dönem borç almak ya da vermekten uzak durmalısınız. 5 Mart Pazar günü Mars Satürn üçgen açısı oluşuyor. Geleceğinizi ilgilendire konularla ilgili planlar yapabilir, yeni oluşumlar içine girebilirsiniz. Aynı gün Venüs gezegeni Koç burcunda Retro hareketine başlayacak ve 16 Nisan’a kadar Retro hareketinde kalmaya devam edecek. Yakın çevrenizle olan ilişkinizde problemler yaşayabilirsiniz. Eskiden tanıdığınız kişilerle karşılaşabilirsiniz. Akrabalarınızla, kardeşlerinizle aranızda ki küskünlükleri kırgınlıkları bu dönem çözüme kavuşturabilirsiniz.

 

12 BALIKBALIK BURCU: 27 Şubat Pazartesi günü Mars ve Uranüs kavuşum açısı ve Jüpiter Mars karşıt açısı oluşuyor. Maddi kaynaklarınızı arttırmaya yönelik radikal kararlar almak için harekete geçebilirsiniz. 2 Mart Perşembe günü Güneş ve Neptün kavuşuyor. İkili ilişkiler konusunda hassasiyetiniz artabilir, alınganlıklar gösterebilirsiniz. 3 Mart Cuma günü Jüpiter Uranüs karşıt açısı oluşuyor. Aniden ortaya çıkabilecek ödemeler, borçlar sizi zor durumda bırakabilir. 4 Mart Cumartesi günü Merkür ve Neptün kavuşuyor. İkili ilişkilerinizde yanıltıcı ve aldatıcı durumlarla karşılaşabilirsiniz. 5 Mart Pazar günü Mars Satürn üçgen açısı oluşuyor. Maddi kaynaklarınızı arttıracağınız önemli projelere başlayabilirsiniz. Aynı gün Venüs gezegeni Koç burcunda Retro hareketine başlayacak ve 16 Nisan’a kadar Retro hareketinde kalmaya devam edecek. Maddi konularda gelir gider dengenizi oturtmaya çalışabilirsiniz. Kredi çekmek borç almak ya da vermek gibi durumları ertelemenizde fayda var. Özellikle yeni yatırımlardan ve lüks tüketimlerden uzak durmalısınız.

 

Hepinize güzel bir hafta diliyorum…

Betül Erdem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


YORUMLAR

Solve : *
12 − 10 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.