DOLAR 32,507
EURO 34,9648
ALTIN 2435,018
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bir çocuğun daha iyileşmesi umuduyla…

10.01.2021
A+
A-

Bazıları direkt yardım etmeyi tercih eder, bazıları kurumlar üzerinden… Kimi bağış yapmaktan yanadır, kimi ürün satın alarak destek olmaktan…

Mesela ben vakıf ve derneklerden ürün almaya bayılırım; çünkü her biri evimde, işimde, her nerede kullanırsam kullanayım yüzümü güldürür, günümü aydınlatır! Bu sene de ürünlerden gözümü, gönlümü alamadım.

Bana göre yardımın da vakti olmaz, hediyenin de… Evet; yılbaşı geçti, bayram değil, özel kabul edilen günlerden biri hiç değil ama sağlıklı olduğumuz her gün zaten ‘özel’ değil mi? Mutlu olmak ve etmek için fazla bahaneye gerek yok bence!

Deneyebilirsiniz; alacağınız küçücük ürünlerle hem kendinizi, hem sevdiklerinizi hem de yardıma ihtiyacı olan o küçük melekleri ve ailelerini sevindirebilirsiniz.

Ekte Lösev Dükkan ürünlerinden kendime hediye ettiklerim var. Herkesin kişiliğine göre hediyeler seçtim elbette! Benim gibi renkli tercihleri olmayanlar için de bir sürü seçenek var yani. En lezzetlisinden mandalina bile var! Diğer doğal ürünler de ilginizi çekebilir, hatta market ürünleri bile bulabilirsiniz. Yeter ki deneyin, kullanırken hissedeceklerinizi denemeden bilemezsiniz.

Son aşamada ürünlerin sizin adınıza Lösemili çocuklara hediye edilmesi seçeneği de var.  Mecburen siparişler ikiye katlanıyor, önden uyarıyorum, sonra bozuşmak yok!

Linki aşağıya ekliyorum:

https://www.lsvdukkan.com

( Sol üst köşeden ürün gruplarını seçebilirsiniz. Tahmin ettiğiniz gibi benim favorim yastık ve kupalar.)

Bir yandan rengarenk ürünler, diğer yandan acı çeken minikler… Bu hastalık öyle bir illet ki yaşamayan zorlukları konusunda sadece tahmin yürütebiliyor. İnanın gerçekler hayal gücünüzü zorluyor. Hasta olanın derdi başka, onu canı gibi seven yakınının bambaşka… Hele o çaresizlik yok mu, işte o hepsinden başka…

Hepimiz farkındayız aslında; sağlıklı günlerde ne değerini biliyoruz doğru düzgün, ne de başkalarının halinden anlıyoruz yeterince. Başta kendimize bazı şeyleri hatırlatmak adına, bu ve benzeri yardımları düzenli hale getirmenin etkisine çok inanıyorum. Şu anda çayımı o küçük kupadan içerken bir çocuğun daha iyileşmesi umuduyla gülümsüyorum.

Kimsenin zorlu hastalıklarla mücadele etmediği, hele çocukların hiç acı çekmediği, sağlık dolu günler diliyorum!

Sevgilerimle…


YORUMLAR

Solve : *
24 − 19 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.