DOLAR 32,3688
EURO 35,0314
ALTIN 2326,274
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Astroloji: Şaşırtıcı, beklenmeyen, ani gelişmeler olabilir!

18.06.2018
A+
A-

Haftanın en yüksek ve fırsatlarla dolu günü Salı, elbette bu da hak edişle gelen fırsatlar; eyleme geçmek, doğru zamanda doğru hareketi yapmanın getireceği sonuçlar tahminimizden daha iyi gelebilir.

Haftanın ikinci yarısında şaşırtıcı, beklenmeyen, ani gelişmeler olabilir.

18 Haziran Pazartesi günü, sosyal ilişkilerde ayrımcı söylemler, çatışmalar olabilir, tavrımıza dikkat etmek değerli, hassas günlerden geçiyoruz. Nihai kararlar almamak daha faydalı, süregideni düzeni bozabilir.

19 Haziran Salı günü, kadın erkek ilişkilerinde karmik karşılaşmalar olabilir, ilişkilerde güçlenme, kadınlarla ilgili gündem, para harcamada artış olabilir. Üzerinde uğraştığımız sorunlardan kolay vazgeçmeyi, ataleti de tetikleyebilir.
Sağlıklı kararlar almak, durumlar , kişiler hakkında dengeli , adaletli değerlendirmeler yapmak için uygun bir gün, aynı zamanda, eğitim, yazar çizerlik işleri ile uğraşanlar için harika bir zaman dilimi.

21 Haziran Perşembe günü, yaratıcılık artıyor, duygusal zeka ön plana çıkıyor, aynı zamanda sezgilere güvenilebileceğini gösteren görünümler var, seçim gündeminde idealist yaklaşımlar söz konusu. Güneş’in Yengeç’e geçmesiyle birlikte vatan, ülke konusundaki hassasiyet daha artabilir, güvenliğimiz ile ilgili konular, sınırlar gündemde olabilir.

Güneş Yengeç’te iken aile konuları ön plana çıkar, temel ihtiyaçlarımız üzerinde durmaya başlarız, köklerle bağlantı kurma, aileyle geçirilen vakit aratabilir, bu dönem uzun süreli ilişkilerin başlangıcı olabilir. Daha hassas, yoğun, içe dönük olacağımız 30 günlük dönem. 21 Haziran yaz gündönümü olması, en uzun gün olarak yazın başladığınız haber vericisi olarak da önem arz etmekte; metaforik anlamda güneş ışınların en dik düştüğü saat 12.00’de uyuyan zihinleri de uyandırması dileğiyle…

İkili ilişkilerde karmik karşılaşmalar ya birbirini tamamlayacak şekilde bütünleşme simyasında başlayabilir ve devam edebilir, ya da çatışmalar, gerginlikler, kıskançlıklar, cinsel dürtülerin artmasından kaynaklı sorunlardan dolayı süregiden ilişkilerde sıkıntılar yaşanabilir.

23 Haziran Cumartesi günü, ani, beklenmeyen gelişmeler olabilir, sorunlara farklı çözüm yolları bulabiliriz. Seçim öncesi komplo teorilerinde, manipülasyonda , karşılıklı meydan okumalarda artış olabilir. Alaycı konuşmalara, sivri dile dikkat…

24 Haziran Pazar günü, gerilime açık, sert, çatışmalar, kazaların olabileceği bir gün, seçim günü tansiyon yüksek…Manipülasyon ve sindirmeler olabilir. Yöneticilerle ilgili, erkek figürleriyle ilgili zarar görme, erkek algısının yaralanması söz konusu.

Dengesiz düşünce şekillerine , zihin çalışması, anksiyete bugün dikkat çekiyor.

Saat 16.59 ile Ay’ ın boşlukta olması Pazartesi sabahı 7.29’a kadar sürmesi kaotik ortamı tetikleyebilir.

Ay’ın hafta boyunca boşlukta olduğu zaman dilimleri;
Pazartesi günü 6.25 ile 11.40 arası;
Çarşamba günü 13.50 ile 15.29 arası;
Cuma günü 4.33 ile 22.10 arası;
Pazar günü 16 .59 ile Pazartesi günü 7.29 arası

Kaotik bir enerji olacağından önemli işler bu saatlerde yapılmaz.
Yükselen burcunuza göre okuyunuz;

 

01 KocKoç Burcu: Pazartesi günü iş hayatındaki sorumlulukları fazlasıyla hissedip, nedenini algılayamadığınız gerginlik yaşayabilirsiniz. Ebeveyn olanlar işteki gerginlikleri çocuklarına yansıtabilir.
Salı günü, hayatta zevk alarak yaptığınız işlere yönelebilirsiniz, çocuklarınızla, seviglinizle hoşça vakir geçirebilirsiniz, spekülatif işlerde kazanç olabilir. Eğlence sektöründe çalışan

Koçlar için talihli bir gün.
Aile, ev konularında olumlu adımlar atmak, iletişimi güçlendirmek için ideal bir gün; taşınmaz mal alımı, ticareti artabilir.
Perşembe günü, aile, ev, ebeveyn konuları ön planda olacak, ülkenin durumu ile ilgili hassasiyet artabilir. Tüm bu konuları idealize edip, odak noktası haline getirebilirsiniz.
Cumartesi günü, para trafiğinde olumlu sayılabilecek sürpriz haberler direkt ev ahalini ilgilendirecek durumda.
Kariyer , iş hayatındaki tutkulu duruş , ailenizle olan iletişimde sizi sıkıntıya sokmaya da aday…
Pazar günü, arkadaş gruplarında , küçük topluluklarda gerilimler olabilir, geleceğe dair kaygılı hissedebilirsiniz.
Hayatınızdaki baba, erkek figürü ile ilgili sorunlar yalayıp üzüntüye kapılma potansiyeli var, erkek olanlar için güç kaybı, otorite kaybı yaşama olasılığı…

 

02 BogaBoğa Burcu: Pazartesi günü, aile içi ilişkilerde gerginlikler olabilir. Birlikte alınacak kararlar da dikkatli olmakta, hassas davranmakta fayda var.
Salı günü aile içi ilişkilerinde iyileştirici, olumlu adımlar atmak için uygun.
İletişim sektöründe talihli bir gün, yeni fırsatlar ortaya çıkabilir. Kardeşler , yakın çevre ile olan ilişkilerde olumlu bir gün, kısa yolculuklara çıkmak için de keza. Yeni şeyler öğrenmek için uygun bir gün.

Perşembe günü, kardeşler, yakın çevre ile ilişkilerde duygusal ve iyimser yaklaşımlar içinde olabiliriz, iletişimle ilgili mesleklerde yaratıcılık artabilir.
Aile ve iş arasında çatışma noktaları doğabilir.
Cumartesi günü, ani , beklenmeyen gelişmeler olabilir, hiç ummadığınız haberler alabilirsiniz.
Manipülasyona ve güç mücadelesine açık durumdasınız.
Pazar günü, iş hayatınızda gergin birkaç gün söz konusu, sakin kalabilmek önemli.
Uykusuzluk olabilir ya da yorucu rüyalar.

 

03 ikizlerİkizler Burcu: Pazartesi günü, ticaretlerde uğraşanlarda yavaşlık olabilir, diğerlerinden gelen gelirde kısıtlanma olabilir.
Salı günü, iletişim sektöründe çalışanlar, kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler, ticaretle uğraşanlar için olumlu bir gün.
Para trafiğinde rahatlama olabilir.
Perşembe günü, para kazanma ve iş konularında yaratıcılık ve idealist davranışlar olabilir. Kendi değeri algısında artış söz konusu.
Uzak ülke yolculuklarına çıkmak için pek uygun bir gün değil, inançlar , kök düşünceler konusunda çatışmalar olabilir.
Cumartesi günü, uykusuzluk olabilir, içsel bilişte yükselme olabilir. Aniden aklınıza düşen fikirler siz yeni yollar açabilir.
Diğerleri üzerinden gelen gelir konusunda mücadele etmek, güç savaşlarına girmek durumunda kalabilirsiniz.
Pazar günü, inançlar konusunda gerilimli tartışmalardan uzak durmakta fayda var, yurt dışı planlarını ertelemek öneri dahilinde…
Arkadaş gruplarından kaynaklı değer algısı ile yaralanma olabilir.

04 YengecYengeç Burcu: Evliliklerde, ortaklıklarda gerilimler, karşılıklı suçlamalar olabilir, ilişkinin gidişatı ile ilgli nihai kararlar almamak gerekir.
Salı günü, para trafiğinde artış olabilir, iyileştirici etkiler var.
Kendinizi geliştirecek, düşünce şeklinizi zenginleştirecek fırsatlar var.
Perşembe günü, yaratıcı zekayı, hayal gücünü rahatlıkla hayata geçirebileceğiniz bir gün.
Yaklaşık bir ay boyunca Güneş yükselen burcunuzda olacak, yaşamda daha kolay yol alabilir, enerjinizin yükseldiğini hissedersiniz.
Ortaklı iş yapanlar , diğerlerinden gelir beklentisi olanlar için zor, mücadeleli bir gün olabilir.
Cumartesi günü, arkadaş gruplarından, dernek gibi küçük topluluklarla haşır neşir olanlar için beklenmedik gelişmeler olabilir.
Evlilik ve ortaklı işlerde manipülasyona, tutku ve güç mücadelesine açık bir gün.
Pazar günü, diğerlerinden beklenen gelir konusunda sıkıntılı bir hal olabilir, bastırılmış öfkeye dikkat.
Kişiliğinize yönelik yaralayıcı söylemler , durumlar olabilir.

05 AslanAslan Burcu: Pazartesi günü, sağlık ve hastalık gündemde olabilir, iş koşullarında, iş arkadaşları ile sıkıntılı olabilir, evcil hayvanlarına dikkat.
Salı günü, kişiliğiniz, hayata kendinizi ifade edişinizle ilgili olumlu bir gün.
Bilinçaltı ile ilgili rehberlik alabilirsiniz, rüyalar aracılığı ile kendinizle ilgili bilgiye sahip olabilirsiniz. Yararcılıkta artış.
Perşembe günü, rüyalar aracılığı ile gelen olumlu haller olabilir, gönüllü çalışmak, gönüllü birine yardım etmek iyi gelebilir. İyimser yaklaşım söz konusu.
Bilinçaltı rehberliği almak için uygun bir gün, kendiniz keşfetmek, kendinizle bilinmeyeni ortaya çıkarmak için 30 günlük güzel bir dilim.
İlişkilerde ben sen çatışmaları olabilir.
Cumartesi günü, iş hayatında , kariyerde beklenmeyen, olumlu olabilecek gelişmeler.
Psikosomatik rahatsızlıklar olabilir, nedeni belirsiz ağrılar olabilir, iş ortamında manipülasyona dikkat.
Pazar günü, evlilik ve ortaklıklarda gerginliğe dikkat.
Yurt dışı bağlantılı işler yapanlar, yüksek öğrenimle ilgili olanlar için sıkıntılı bir gün olabilir, inançlarınızdan kaynaklı yaralayıcı söylemler olabilir.

06 BasakBaşak Burcu: Pazartesi günü ebeveyn olanlar çocukları ile ilgili gerilim yaşayabilir, eğlence sektöründe durgunluk yaşanabilir. Flört ilişkilerinde nedeni belirsiz olmayan gerilimler olabilir.
Salı günü, bilinçaltı düzeyde yaratıcılık söz konusu.
Gelecek planları yapmak, niyetlerde bulunmak için uygun, arkadaş gruplarından destek görebilirsiniz, aynı zamanda iletişim sektöründe çalışanlar için olumlu bir gün .
Perşembe günü, evliliklerde, ortaklı işlerde olumlu gelişmeler, yaratıcılığınızı ve sezginizi kullanarak olumlu adımlar atabilirsiniz.
Arkadaş grupları , dernek çalışmaları için uygun bir 30 günlük dönem.
Sağlığınız gündemde olabilir, içsel çatışma iş yaşamınıza, günlük rutininize yansıyabilir.
Cumartesi günü, yurt dışı bağlantılı işler yapanlar için sürpriz gelişmeler olabilir, ani uzun yolculuklara çıkabilirsiniz.
Sevdikleriniz, yapmaktan hoşlandığınız konularda manipüle edilmeye açıksınız.
Pazar günü, günlük rutininizde, çalışanlar için iş arkadaşları ile ilişkilerde gergin bir gün. Sağlığa dikkat.
Arkadaş gruplarından zarar görebilirsiniz.

 

07 TeraziTerazi Burcu: Pazartesi günü, aile içi gerginlikler yaşanabilir.
Salı günü, gelecek için umutlu girişimler bulunabileceğiniz, isteklerinizin gerçekleşebileceği, arkadaş gruplarından destek görebileceğiniz bir gün.
İş hayatında olumlu gelişmeler olabilir.
Perşembe günü, iş konularında yaratıcılık, sezgisellik ön planda, olumlu etkileri olabilir.
Kariyer , iş konuları 1 ay boyunca gündemde.
Ebeveyn olanlar çocukları konusunda hassas olabilir, flört ilişkilerinde, kadın erkek ilişkilerinde sorunlar olabilir.
Cumartesi günü, diğerlerinden gelen gelir konusunda beklenemeyen gelişmeler, para girişleri olabilir.
Aile ile iş hayatı arasında sıkışıklık, manipülasyon olabilir.
Pazar günü, eğlence sektöründe çalışanlar dikkatli olmalı, çocuklar konusunda daha korumacı davranmalıyız, flört ilişkilerinde gerginlik.
Evlilikte ve ortaklıkta yaşananlar iş hayatında zararlara yol açabilir.

08 AkrepAkrep Burcu: Pazartesi günü, iş hayatında nedeni belli olamayan gerilimler yaşanabilir.
Salı günü kariyerde iyileştirici ,olumlu gelişmeler söz konusu.
Kişiliğinizi destekleyen geliştiren, yükseltici etkiler, inanç konusunda desteklendiğiniz , sizi yükselten bir gün, yurt dışı bağlantılı işler yapanlar için olumlu bir gün.
Perşembe günü, Kendinizi ifade edişte yaratıcılık ve sezgi, yapmaktan zevk aldığınız konularda olumlu etkiler. Çocuklar ile iyi vakit geçirme şansı.
İnançlarda yükseliş, yurt dışı bağlantılı işler gündemde, yolculuklar olabilir.
Aile içi ilişkilerde gerilimli bir gün olabilir.
Cumartesi günü, evliliklerde ve ortaklı ilişkilerde sürpriz gelişmeler olabilir.
İletişim konusunda manipülasyona açık bir gün, kardeşler yakın çevre ile meydan okumalar.
Pazar günü, aile içi ilişkilerde sakin kalmak önemli. Ev güvenliğine dikkat çeker bir gün.
Sağlığınız gündemde olabilir, evcil hayvanlara dikkat etmekte fayda var. Günlük rutininizde kazalara açık bir gün , önlem alınız.

09 YayYay Burcu: Pazartesi günü, para trafiğinde sıkıntılar, tahsilat sorunları olabilir.
Salı günü, yurt dışı bağlantılı işleri olanlar için olumlu bir gün, yüksek öğrenimle ilgili olanlar güzel haberler olabilir, yurt dışına yolculuklar söz konuş olabilir. İnançta yükseliş.
İçsel bilişin, sezgiselliğin yüksek olduğu bir gün, fırsatlara açık.
Perşembe günü, aile ilişkilerinde iyimserlik, anlayış , sezgisellikle gelen çözümler söz konusu.
Diğerlerinden gelen gelirler konusunda netlik, karmaşık sorunların çözümü, para da artış olabilir.
Trafikte kazalara dikkat, önlem almakta fayda var, iletişimde gerginlik, hataya açık bir gün kardeşlerle olan ilişkilerde eğer sorun varsa tetiklenme.
Cumartesi günü, günlük rutininizi değiştirecek beklenemeyen gelişmeler olabilir, tansiyon sorunu olanlar dikkatli olmalı, iş koşullarında değişiklikler olabilir.
Para konusunda manipülasyon, zorlanma, mücadele, tutku ile hareket edip hırsa yenik düşme gibi durumlar olabilir
Pazar günü, trafikte önlem almak önemli, tartışmalardan, gergin ortamlardan uzak durunuz.
Sevdikleriniz konusunda yaralanabilir, canınız sıkılabilir. Sevdiğiniz kişi ya da durum olabilir.

 

10 OglakOğlak Burcu: Pazartesi günü, kişiliğinize nedenini anlamadığınız eleştiriler, suçlamalar ile karşılaşabilirsiniz.
Salı günü, diğerlerinden gelen gelirde artış, kadersel karşılaşmalar, mahkeme sonuçlarında iyi haberler alınabilir.
İlişkinizde sağlıklı adımlar atmak için uygun bir gün.
Perşembe günü, evlilik ortaklı işlerde anlayış ve sezgisellik ön planda, fırsatlar doğabilir.
Yine ilişkileriniz bir ay boyunca mercek altında olacak, görmediğiniz kör noktalar gün yüzüne çıkacaktır.
Para bugün mücadele ve çatışma ile ya gelecek ya da gelmeyecek.
Cumartesi günü, evlilik, ortaklı işler çocuklar , eğlence sektöründe olumlu ve beklenmeyen gelişmeler olabilir.
Özellikle evliliklerde akşam vakitlerinde tetik alarak sonraki birkaç günde devam edebilecek tutku ve kıskançlıkla gelen krizler yaşanabilir.
Pazar günü, para konusu ve öz değer algısı ile ilgili gergin bir gün, kolaylıkla kişisel algıya geçip sert tepkiler verebilirsiniz.
Aile içinde ilişkilerde travmalara açık bir gün.

11 KovaKova Burcu: ilişkilerde nedeni belirsiz gerilimler can sıkıcı olabilir.
Salı günü, evlilik için olumlu adımlar atmak, ortaklıkta ve evlilik ilişkilerinde iyileştirici, yükseltici olumlu etkiler söz konusu.
İş hayatında sağlıklı kararlar almak için uygun bir gün.
Perşembe günü, sağlıkla ile ilgili olumlu gelişmeler, iş arkadaşları arasında anlayışın hakim olduğu bir gün, evcil hayvanlara daha yakın hissedeceğiniz bir gün.
Günlük rutininizde düzenleme yapmak, daha net görüşler geliştirmek için uygun 30 günlük bir dönem.
İlişkilerde ben sen çatışmaları olabilir, çözüm odaklı kalabilmek değerli.
Cumartesi günü, ailenizle ilgili beklenmeyen gelişmeler sağlık konusunda sürprizler…
Günlük rutinde güç mücadelesine girmekten, rekabetten kaçınmak faydalı.
Pazar günü; gerilimden ve çatışma ortamlarından uzak durup, kazalara karşı önlem alınız.
Kardeşlerden ve yakın çevreden kaynaklı travmatik durumlar olabilir.

12 BalikBalık Burcu: Pazartesi günü, Arkadaş grupları, dahil olduğunuz küçük topluluklarla ilgili nihai kararlar vermeyiniz.
Salı günü, sağılığınız, iş koşulları ile ilgili olumlu gelişmeler, bugün günlük rutininiz su gibi akabilir daha önce çözemediğiniz durumları sonuçlandırabilirsiniz.
Çocuklar ile ilgili, sevdiğiniz işleri yapmak konusunda, sevgililik ilişkisinde sağlıklı adımlar atmak, kararlar almak için uygun.
Perşembe günü, sezgisel ve yaratıcı yaklaşımlar fırsatlar sunabilir.
Çocuklarınız, sevdiğiniz işler, flört ilişkileri, eğlence konuları bir ay boyunca gündemde.
Sağlığınıza dikkat ediniz, uykusuzluk olabilir.
Cumartesi günü, çocuklarınızla ilgili, sevdiğiniz işler, sevgilinizle ilgili , iletişim sektöründe çalışanlar için ani gelişmeler olabilir. Aynı konularda arkadaş gruplarınızdan gelen manipülasyona dikkat.
Pazar günü, uykusuzluk, psikosomatik rahatsızlıklar olabilir, içsel gerginlik söz konusu.
Para konusunda kayıplar, öz değer konusunda travmatik tetiklenmeler olabilir.
Pazar günü yapılacak olan seçimler ve sonrası vatan için hayırlı olsun. Üzerinde önemle durmamız gereken imece ruhundan gelen birlik olmalı.
Yıldızların rehberliği yolunuzu aydınlatsın.

Devrim Dayıoğlu


YORUMLAR

Solve : *
22 − 13 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.