DOLAR 32,6003
EURO 34,8007
ALTIN 2497,474
BIST 9473,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Astroloji: Dedikodu, boş konuşma, asılsız haberlere dikkat!

21.05.2018
A+
A-

21 Mayıs Pazartesi günü, Güneş İkizler burcuna geçecek. Değişken özelliği ile baharın bitip yazın geldiğinin habercisi İkizler ’de iken daha çok iletişim konusu ön plana çıkacak haliyle.

Tanrıların habercisi olan İkizler çok geniş bakış açısı ile bilgiyi ulaştıran, iletendir. Bunu yapabilmek için hıza ihtiyacı olduğundan derinlere inemez, yüzeysel bilgi ile uğraşır. Dolayısıyla bir aylık süre içinde zihinler hızlanırken derinlikten uzaklaşacak..

Dedikodu, boş konuşma, asılsız haberlere dikkat . Gelgeç hızlı yaşanan ilişkilerde sonrasında can sıkıcı olabilir. Venüs’ün 19 Mayıs günü Yengeç’e geçmesi bu trafiği yavaşlatabilir.

Bugün Yengeç Venüs’ünün alınganlığını ve pasif agresyonunu tetikleyecek görünümle , ikili ilişkilerde gerilim, kıskançlık, meydan okuma, rekabet kendini gösterebilir, sosyal ilişkilere yansıması da çekişmeyi işaret etmekte. İlişkisine değer verenler için özenli olması gereken bir gün, çatışmadan beslenen ilişkiler içinse farklı dinamikler ortaya çıkabilir. Yengeç Venüs’ünü olumlu anlamda yönlendirmek için sevgiyi rahatlıkla dile getirmek, aile ile daha yakın ilişkiler kurmak yerinde olur.

Keskin bir zihin söz konusu, ticaret ve kazanç için çok uygun, aynı zamanda arkadaşlar ile ilgili sorunlarda yaşanabilir, eğitim ile ilgili algıda üst bir seviye söz konusu.

Eğer içinizdeki zalim aktifse, somutlaşmış bir şekilde hayatınızda deneyimleyebilirsiniz, tam tersi bu özelliğinizin farkında iseniz yalnızca gözlemci olarak kalırsınız, zaten dünyanın içindeki bulunduğu hal içinde örnekler çok.

22 Mayıs Salı günü,
Bugün toplumsal bilinçaltından kolayca etki alabileceğimiz bir gün, kendimize ait olmayan algı ile boğuşurken bulabiliriz kendimizi, farkındalık geliştirebilenler aradaki farkı rahatlıkla anlayacaktır, aksi durumda haybeye enerji harcayıp diğerleri ile olan ilişkilerinizde sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Yeni işlere başlamak için uygun zaman dilimi, yine de sağlam adımlar atmak için ayrıntılara dikkat etmekte fayda var.

Akşam vakitlerinde kendi kendinizi iyileştirme olasılığı sunuyor gökyüzü, içinizde çıkacak olduğunuz yolculukta hangi noktalarda yaralarınız ve neler yapabilirsiniz bakmak ve görmek için uygun zaman dilimi.

23 Mayıs Çarşamba günü, beklenmeyen hava koşulları olabilir, sağanak yağış vb.
Eğer sabit görüşlü, kuralları değişmez biriyseniz bugün daha belirgin bir şekilde bunu yaşayabilirsiniz, diğer yandan kibirli, hayata at gözlüğü ile bakan kişiler karşınıza çıkabilir, işlerin halli bugün zorlu olabilir, devletle işi olanlar fazladan çaba sarf etmek durumunda kalabilirler, mümkünse ertelemek yerinde olabilir. İletişimde abartıya varan tepkiler, yerini bulmayan vaatler de olabilir.

 Sezgilerin arttığı, yaratıcılığın yüksek olduğu bir gün , yazı çizi, sanat ile uğraşanlar için ideal bir gün, EQ için çok uygun bir zaman dilimi.

24 Mayıs Perşembe günü,
İrade gücünün yüksek olduğu bir gün, aynı zamanda kas gücüyle yapılan işlerde kesin başarı verir. Spora başlamak için de uygun, bununla birlikte gerilimli ortamlardan, çatışmalarda uzak durmak faydalı. Kalp hastaları, tansiyon sıkıntısı olanlar 3 günlük süre içinde daha hassas olmalı. Strese yol açacak durumlardan uzak durmalı.

25 Mayıs Cuma günü, ikili ilişkilerde yeniliklere açık bir gün, ilişkilerle ilgili bilmediğiniz özellikler ortaya çıkabilir.
Ayakları yere basmayan, hayale rahatlıkla kapıldığımız , aşırı iyimser bakış açısı içinde olacağımız bir gün, kör inançlar da söz konusu. Dikkatli olmak da fayda var, bununla birlikte merhametle hareket etme, yardımlaşmaya da vurgu yapan zaman kalitesi.
Herhangi bir konunun derinine inmek, perde arkasını çözmek, yüksek odaklanma için de uygun. Sözcüklerin dönüştürücü gücü yüksek, ne söylediğimiz önemli.

26 Mayıs Cumartesi, maddi kaygılar bugüne damgasını vuruyor, üstelik aldığı açılarla maddiyata yaklaşım, bakış açısının kalıcı olma olasılığı da söz konusu. Net kesin sonuçlara varmamak gerekir. Değer algısının da zayıf olduğu bir gün.
Özellikle bugün yeni fırsat çıkmış olsa da hayatın herhangi bir alanında olana devam etmek, rutine sadık kalmak değerli, sonrasında zarar göreceğiniz seçimler yapma olasılığı var.

27 Mayıs Pazar günü, söylemde, iletişimde manipülasyona, sivri dile dikkat etmekte fayda var, değersizlik algısını yükseltecek etkilere açık durumdayız.
İlişkilerde zorluk söz konusu, ayrımcılık ve ötekileştirmeye ve bütün bu bozguna uğratan etkilerin kalıcılığı söz konusu, bugün genel anlamda dikkatli davranmakta fayda var.

Ay’ın boşlukta olduğu vakitlerde rutin işlerimizi halletmek, daha içe dönük kalmak faydalı, yeni ve önemli işler boşluk zamanlarının dışında yapılmalı.

21 Mayıs 6.29’dan 22 Mayıs 5.02’ye kadar boşlukta,
23 Mayıs 17.54’den 24 Mayıs 9.51’e kadar,
26 Mayıs 00.03 ile 16.39’a kadar boşlukta olacak.

Bu hafta uzun süren boşluk zamanları var, kaotik enerji olacağından önemli işlerinizi bu saatlere göre ayarlayınız.
Yükselen burçlara göre okumak daha isabetli olacaktır.

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\koç.jpgKoç Burcu: Bir ay boyunca iletişim ağınız, kardeşler, yakın çevreyle olan ilişkileriniz, kısa yolculuklar gündemde olacak. İletişim sektöründe çalışanlar için verimli bir ay olabilir.

Pazartesi günü, aile içi ilişkilerde gerginlik yaşanabilir, nedenini anlayamadığınız kızgınlar, çekişmeler ; anlayışla yaklaşabilmek önemli. 14 Haziran’a kadar aile içinde sevgiyi, aidiyeti daha net hissedebileceğiniz, aile ile daha çok vakit geçirmek isteyeceğiniz bir dönem.

Salı günü, kendinizde, kardeşlerinizle olan ilişkide, iletişim dilindeki hataları düzeltmede iyileştirmelere açık bir gün , farkındalık yaratabileceğiniz zaman kalitesi.
Dün bütün gün ay boşlukta olduğundan yeni işlere başlamak için bugün uygun.

Çarşamba günü para trafiğini çok iyi kontrol etmeniz gerek, sizin de anlamadığınız müsriflik olabilir, sonrasında yıpratıcı harcamalar yapabilirsiniz, aynı zamanda para kayıpları da yaşayabilirsiniz, odaklanma sıkıntısı olabilir ve ben her şeyin bilirim, kibiri başınıza dert açabilir, abartıya varan söylemlerde bulunabilirsiniz.

Perşembe günü, gelecekle ilgili planlar için adım atmak için, iradenin güçlü olduğu bir gün. Arkadaş gruplarında haraketli bir gün , agresyona ve rekabete de açık, iletişim diline bugün dikkat etmekte fayda var , keskinleşebilir.

Cuma günü, para kazanmada güçlü bir pozisyon, ticarette yüzünüz gülebilir. İş hayatındaki söylemlere dikkat, kısa bir zaman içinde söyledikleriniz gerçekleşmiş olarak karşınıza çıkabilir. Manipülatif etkilere de açık durumdasınız.
Ortaklı iş yapanlar bugün hesap kitap konusunda daha itinalı davranmalı.
Cinsel güdülerde çözülme, abartı ya da hiç hissetmeme gibi aşırı uçlar olabilir.

Cumartesi günü, ailenizle ilgili derin kaygılar yasabilirsiniz ya da evinizi kaybetmek ile ilgili, bunların kalıcı olma olasılığı var kaygı ve korku üretmek yerine daha salimane düşünmeyi seçiniz.
Ev değiştirme, taşınma ya da evin içinde herhangi bir değişiklik yapma ile ilgili fırsat çıksa da düzeninizi bozmamakta fayda var.

Pazar günü, özellikle çocuklarla, sevgili ilişkilerinde zorluklar olabilir, yaralayıcı , sivri dile dikkat, yabancılaşma ve değersizlik algısı ile kalıcı etkilere de neden olabiliriz.

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\boga-burcu-erkegi-2.jpgBoğa Burcu: Para akışındaki hareketlilik, gelir gider dengesini oturtmak için daha net bakış açısı geliştirebileceğiniz, öz değer algısının gelişebileceği 30 günlük bir dönem.

Pazartesi günü özellikle iş hayatında söylemlere, iletişim dilini dikkat etmekte fayda var, rekabet, zorlama , çekişme olabilir. Eşleri ile iş yapanların özellikle daha hassas davranması gereken bir gün.

Salı günü, paraya olan bakış açınızdaki sorunlara çözüm bulmak , öz değerinizdeki yaraları iyileştirmek için uygun bir gün.

Çarşamba günü, evlilik ya da ortaklı işlerdeki kibire , düşüncelerinizi büyüklenerek kabul ettirmeye yönelik davranışların farkında olunuz.
Özellikle grup organizasyonları ile iş yapanlar için sezgisellikle gelen yaratıcı fikirler, yeni projeler geliştirebilir, diğer yandan kendinizle ilgili yaratıcı değişikler yapabilirsiniz.

Perşembe günü, iş hayatında kendinizi güçlü hissedeceğiniz bir gün, agresyona ve çatışmalara da açık, tahsilat gerektiren işler için uygun bir gün olabilir.

Cuma günü, düşüncelerinizin kolaylıkla somutlaşacağı bir gün , ne düşündüğünüze, ne söylediğinize dikkat ediniz. Yurt dışı bağlantılı iş yapanlar için de bazı sonuçlarının alınma olasılığı var.
Ortaklı iş yapanlar bugün aşırı iyimserlikle hareket edip , sonrasında yerine getiremeyeceği sözler verebilir.

Cumartesi günü, iletişimde sıkıntılı bir gün , özelikle yakın çevrenizdeki kadınlarla olan sorunlar yaşayabilirsiniz ve bu sorun kalıcı olmaya aday…İkili ilişkilerde değersizlik algısı içinde olabilir, suçlamalarda bulunabilirsiniz , farkında olunuz.
İş hayatında çeşitli fırsatlar ya da teklifler ile karşılaşabilirsiniz , ilk etapta sizi cezbetse de çok iyi düşünmeniz gerekecek, seçim yapma şansınız var ise olduğunuz halde devam etmekte fayda var.

Pazar günü, aile içinde zorlanmalar, sıkıntılar olabileceği gibi, inandığınız değerler ve düşüncelere sadık kalmak adına yer değişikliği, taşınma, ayrılık kararları verecek kadar ileriye gitme olasılığınız var, karar vermekten kendinizi alıkoyunuz , yüksek ihtimal bugün ev ve ailenizle ilgili vereceğiniz kararlar yanlış sonuçlar doğuracaktır.

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\ikizler-burcu-erkegi-2.jpgİkizler Burcu: Güneşinizin parlayacağı 30 günlük dönem, yeni yaşınız hayırlı olsun. Uranüs’ün Boğa ‘ya girmesiyle sizin için de içsel yolculuğunuzda yeni bir dönemi güneşiniz parlarken karşılıyorsunuz.
14 Haziran’a kadar para akışınız daha rahat bir hal alabilir, aynı zamanda kendinize daha anlayışla yaklaşabilirsiniz.

Salı günü, bireyselliğiniz ile ilgili travmaların iyileşmesi , aynı zamanda bedeninizde görünür bir şekilde olan yaralar için de şifalanma sağlayabilirsiniz.

Çarşamba günü, iş arkadaşlarınız arasında gizli kibir içinde olabilir, düşüncelerinizin kabulü için aşırılığa kaçabilirsiniz; sağlık sıkıntısı olanlar psikosomatik ağrılar ile uğraşabilir; günlük rutininizde abartıya varan bir tempo ve yetişemiyorum algısında strese girme ihtimaliniz var.
Özellikle yaratıcılık isteyen mesleklerde çalışanlar için ideal bir gün, yeni projeler, fikirler üretmek için çok uygun. Bunun yanında dikkat ve odaklanma isteyen işlerde sekteye uğrama, dağılma, çözülme olabilir.

Perşembe günü, spora başlamak için uygun bir gün, sporcular daha önce yakalayamadıkları performansı bugün yakalayabilir, kendi rekorlarını egale edebilir, aynı zamanda kendinize olan inancınızın da yüksek olacağı bir gün, değerlendirmekte fay da var, özellikle daha önce zorlanıp da vazgeçtiğiniz ama sizi rahatsız eden işlerin üstesinden gelmek için.

Cuma günü, bugün içsel olarak dönüşümü gerçekleştirebileceğiniz bir gün, kök inançlarınız konusunda arınma ve yerine yenisi koymak için güzel bir gün, aynı zamanda diğerlerinden gelen gelir konusundaki sıkıntıları aşmak için güçlü bir pozisyon.
İş hayatınızda olumlu gelişmeler olabileceği gibi, hayalcilikten kaynaklanan düş kırıklıklarını yaratabilecek etki söz konusu.

Cumartesi günü, para akışında sıkıntılı bir gün, eğer bugün karamsarlığa kapılıp, neden ben sorusuyla başlayıp kurban bilinci ile devam eden hal içinde olursanız kalıcılığı söz konusu, düşüncelerinize dikkat.
Yine para trafiği ile ilgili çeşitli fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz, evet demeden önce düşünün lütfen, yanlış kararlar alma olasılığınız var.

Pazar günü, özellikle yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilgili sıkıntılar yaşanabilir, ayrımcılıktan ve ötekileştirmeden uzak durmakta fayda var. Yargıdan her zaman kaçınmanız gerekirken bugün özellikle uzak durunuz.

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\yengeçh.jpgYengeç Burcu: 14 Haziran’a kadar iyicil , yumuşak bakış açıları ile hayata bakacaksınız, duygusal bir süreç. İlişkilerinizdeki yumuşamayı rahatlıkla siz de gözlemleyebilirsiniz.

Pazartesi günü ikili ilişkilerde kıskançlık, rekabet, meydan okumlar olabilir ve bunların nedenini bulmakta güçlük çekebilirsiniz.

Salı günü, bilinçaltı bir ay boyunca gayet aktif, rüyalarda artış, zaman zaman uykusuzluk, daha önce anımsayamadığınız , unuttuğunuz sandığınız anılar geri dönebilir ya da anlam veremediğiniz vizyonlar görebilirsiniz. 1 ay boyunca gönüllü çalışan yardım kuruluşlarını desteklemek , bağışta bulunmak sizi rahatlatabilir.
Bugün iş hayatınızda, kariyerinizdeki yaşanmışlıklardan kaynaklı travmaları iyileştirmek için uygun bir gün, en azından kendi içinizde bunun niyetini yapmakta fayda var.

Çarşamba günü, arkadaş grupları içerisinde ve flörtünüzde büyüklenmeye, kibire dikkat , çok sevimli olmayan haller yaşanabilir.
Gelecekle ilgili, inançlarınız ve yüksek düşünce, felsefe gibi alanlarda sezgileri dinleyebileceğiniz ve güvenebileceğiniz bir gün.

Perşembe günü , içsel olarak hem gücü, tutkuyu hissedebileceğiniz hem de gerginlik yaşayabileceğiniz bir gün, cinsel dürtülerde artış olabilir, diğer sağaltım yöntemi spora başlamak, halihazırda yapıyorsanız bugün fazladan yapmak olabilir.

Cuma günü, evlilik ve ortaklı ilişkilerde dediğinizin gerçekleşmesi, manipüle etkisini yaşayabileceğiniz aynı zamanda küçük topluluklara, arkadaş gruplarına fikirlerinizle etki edebileceğiniz , yönlendirebileceğiniz bir gün.
Çocuklarınızla , flörtünüzle ilişkiniz anlayış dolu, bugünü değerlendirmekte fayda var.

Cumartesi günü, kendi değerinizden şüphe duyup, ilişkinizle ilgili sorgulamalar, sıkıntılar yaşayabileceğiniz bir gün dikkat etmeniz gereken, yol sapakları çıkacak karşınıza , karar verme, seçim yapma durumunda hissedeceksiniz, halihazırda olan sistemi devam ettirmek hayrınıza olabilir, iyi düşünmekte yarar var, aldığınız kararların kalıcılığı var.

Pazar günü, paraya olan bakış açınız konusunda yapacağınız değerlendirmelere dikkat etmenizde fayda var, ne düşünür ve uygulamaya geçerseniz geniz bir zaman dilimine yayılan etkisi var ve sonrasında sizi sıkıştırabilir, birçok açıdan gündeminize girecek olan para yönetimini değerlendirmekte fayda var.

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\aslan-burcu-erkegi-2.jpgAslan Burcu:1 ay boyunca arkadaşlarınız hayatınızda bir tık daha yer kaplayacak, onlarla geçirdiğiniz vakitte artış olabilir, aynı zamanda gelecek ile ilgili olan planlar, niyetler gündem maddesi olabilir ve eğer beklediğiniz , geleceğinizi ilgilendiren haber, fırsat maddi veya manevi bu ay içinde daha net bir hal alabilir.

Pazartesi günü ilişkinizde gergin bir gün, ortaklılarda çekişmelere açık, dikkatli olunuz. Neden bulamayıp, anlamlandırmayacağınız agresyon söz konusu.

Salı günü, inançlarınızın niyetleriniz, istekleriniz, hayalleriniz, gelecekle ilgili umutlarınıza nasıl etki ettiğini görüp , bu alanda kendi kendinizi nasıl blok ettiğinizifark edip şifa bulabilirsiniz, yurt dışı bağlantılı işleri olanlar için güzle haberler olabilir, aynı zamanda yüksek öğrenimle ilgili iyileşmeler söz konuş.

Çarşamba günü, iş hayatı ile aile hayatı arasında sıkışık bir enerji var, hoşgörüsüz davranışlar söz konusu, ev için abartılı harcamalardan kendinizi alıkoyunuz .
Ortaklı iş yapanların ticaretinde dikkatli olmasında fayda var , bugün resmi işlemlerden uzak durup, atılan imzalara dikkat edilmesinde fayda var.

Perşembe günü, evliliğinizde tazelenme, yüksek enerji olarak faydalanabileceğiniz bir gün, cinsel güdülerde artış var, eğer bu enerjiyi doğru yönlendiremezseniz agresyona yol açabilir.
Ortaklı iş yapanlarda ise çatışmacı , baskın karakterin günü olabilir. İşlerin hallinde ve sonuç alınmasında faydası olacaktır.

Cuma günü, iş hayatında kafanızdaki projeleri somutlamak için güzel bir gün, manipülasyona dikkat aynı zamanda.
Aile, miras işleri olanlar için olumlu haberler alınabilir, yine de hayale kapılmamak gerek.

Cumartesi günü, değersizlik algısı, aşırı ciddiye alma halinden nedeni belirsiz hastalık diye algılayabileceğiniz ağrılar yayabilirsiniz, kökü bilinçaltında gizli olduğundan anlam vermekte sıkıntı duyarsınız, bunların kalıcı olmadığını bilmeniz sizin için önemli, iç sıkıntısını depresyon diye nitelendirmekten uzak durunuz.
Pazar günü, günlük rutindeki aksamalar canınız sıkabilir, günü akışında yaşamak önemli , bunu genele yayılmış bir yargı cümlesi olarak kullanmaktan kaçının lütfen.

BC:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\basak-burcu-erkegi-2.jpgaşak Burcu: Kariyeriniz , iş hayatınızda daha net görüşlere sahip olabileceğiniz bir aylık dönemde yeni fırsatlar çıkabilir, terfiler alabilir, değişiklikler yaşayabilirsiniz, zaman iyi düşünüp sağlam adımlar atma zamanı, hiçbir şeye balıklama atlamayın lütfen.

Pazartesi günü iş hayatınızı paylaştığınız arkadaşlarınız ile güç çekişmelerin ortaya çıkabileceği bir gün, gün akışında gizli agresif hal yorucu olabilir, bu enerjinin kendisini nasıl dışarıya vuracağı belli olmaz.

Salı günü, işle ilgili iyileştirmeler yapıp, önünüzü açabileceğiniz bir tık daha ustalaşabileceğiniz bir gün.

Çarşamba günü, iletişimde dar görüşlülüğe, diğerlerinin inançlarına saygısızlığa ve ötekileştirmeye dikkat etmekte fayda var. Kibir bugün davranış modeliniz, dilinize yapışıp kalabilir.
Evlilik, ortaklı ilişkilerde ise yumuşak bir akış var, sezgiyi rehber yapmak işinize yarayabilir.

Perşembe günü, bugün bir sürü işin üstesinden gelebilir ve sonuçlar alabilir yeniye yer açabilirsiniz, enerjiniz yüksek. Evcil hayvanları olanlar bugün dikkat etsin, kaçabilirler.

Cuma günü, çocuklarınızla ilgili ne dilediğinize düşündüğünüze dikkat edin, somutlaşması kısa sürebilir, flörtlerinizde manipülasyona dikkat farkında olmadan hiç istemediğiniz durumlara evet diyebileceğiniz gibi gayet istekli olduğunuz hallere de evet deme olasılığınız yüksek.
Evlilik ve ortaklı işlerde hayale kapılmamak gerek, iyimser bakış açısı sizi sonrasında yorabilir, diğer yandan birbirinize gayet anlayışlı olacağınız bir gün.

Cumartesi günü, çocuklarınızla ilgili gündem olabilir, geneli ilgilendiren kararlar almaktan kaçının . çocuklarınıza her ne olursa olsun destek olduğunuzu göstermek ana görevlerden biri.
Kendi yaratıcılığını ve hayatta ifade edişinizle ilgili değersizlik algısı hakim olabilir, bun kapılmamak gerek , düşünce kalıbı haline gelebilir.
Flört durumundaki ilişkilerde sıkıntılı bir gün mümkünse bugün görüşmemek en iyisi çünkü geleceğe pek karamsar bakış atıp buna bağlı yanlış kararlar verme olasılığınız var, görüşme durumu varsa da taraflar birbirine anlayış gösterdiği sürece rahat geçecektir.

Pazar günü, iç sıkıntısı, karamsarlık hali olabilir, bugüne ait bir algı olduğunda emin olup, hayata bu dar bakış açısıyla bakıp yargı koymaktan kaçının.

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\bilancia.pngTerazi burcu: yurt dışı bağlantılı işleri olanlar, yüksek öğrenimle bağlantısı olanlar için daha net, belirgin gelişmeler olabilir. Kararlar alınabilir, aynı zamanda inançlarınız gündemde olacaktır, önümüzdeki 1 ay boyunca.

Pazartesi günü iş yaşamınızda rekabet, çatışma, güç çekişmelerine açık bir gün özellikle kadınlarla yapılan işlerde bu kendini daha net gösterebilir.
Genel olarak 14 Haziran’a kadar işle ilgili yumuşak akış var, yeni fırsatlar çıkabilir, yine de çok iyi düşünmek gerek.

Salı günü, ilişkinizle ilgili geliştirdiğiniz kök düşünce, inançlarınızla ilgili hasarlı bakış açılarınızı iyileştirebilmek için fırsatların olduğu bir gün.

Çarşamba günü, ticarette hareketlenme olabilir, aşırı ve gereksiz harcamalara dikkat etmekte fayda var, para yönetiminde ustalık geliştirmeniz gereken bir gün.
Miras, eşten gelen gelirler, ortaklı işten gelen kazanç konusunda olumlu gelişmeler olabilir, yine de bugün imzalayacağınız maddeleri çok iyi okumakta fayda var, özellikle resmiye dökülmüş işler riskli, aldanmalara açık.
Hastalık için tahlil yaptırmak durumunda olanlar güvendikleri yerleri tercih etmelerinde fayda var, yanıltıcı sonuçlar çıkabilir.

Perşembe günü, kendinizin yaratıcılığını güçlü bir şekilde hayata sunabileceğiniz bir gün, bunu fırsata çevirebilirsiniz. Çocuklarınızla vakit geçirmek için enerjik bir gün. Aynı zamanda yeni başlayan ilişkiler için seksüel dürtülerin tavan yaptığı bir gün.
Yurt dışı bağlantılı işlerle ilgili gelişme olabilir.

Cuma günü, aile kaynaklı manipülasyona açık bir gün, aile büyüklerinin dayatmaları ile uğraşabilirsiniz, aile şirketleri olanlar için gücün somutlaşabileceği bir gün, aynı zamanda miras işleri olanlar içinde sonuçlar alınabilir.
Özellikle çalışanlar bugün paranıza sahip çıkın, borç alış verişinden kaçının, aşırı para harcamalarına dikkat etmekte fayda genel olarak.

Cumartesi günü, aileniz ile ilgili sıkıntılı bir gün geçirebilirsiniz, ailenizdeki değeriniz, yeriniz konusunda olumsuz yargıların kalıcı olmasın olasılığı güçlü olduğundan mümkün olduğunca bu çemberin dışına çıkın lütfen.
Yeni iş fırsatları gibi görünen dönemeçler olabilir, yanlış kararlara yol açabilecek bir durum iyi düşünün lütfen.

Pazar günü, gelecekle ilgili karamsar bakış açsını yorucu bir hal alabilir bunu genele mal etmeden günü en hafif bir şekilde geçirmek önemli . aile başrolde olduğundan gün boyu etkili sıkıntılı bir atmosfer olabilir.

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\akrep-burcu-erkegi-2.jpgAkrep Burcu: 30 günlük dönemde diğerlerinden gelen gelir, kazançlar gündemde olacak ve kaderinizi ilgilendiren konularda netlik sağlayacaksınız. Adımlarınızı atarken çok iyi düşünmesiniz gereken bir dönem. Cinsel isteklerde de artış olabilir.
Aile içinde agresyon, çatışmalar olabilir, özellikle eşler arasında, dikkatli olmakta fayda var.

Salı günü, miras işi olanlar, mahkeme sonucu bekleyenler, ortaklı işlerde para akışında sıkıntısı olanlar, eşlerinden gelen gelir konusunda kısıtlanma yaşayanlar için iyileşmeler olabilir, bu kendiliğinden gelmeyecektir adım atmanız gerekebilir, sonucun olumlu olma olasılığı yüksekçe.
İçsel olarak değişim dönüşüm yaşadığını konularda travmaların da iyileşmesi mümkün, hastalıklarda da şifa bulunabilir

Çarşamba günü, evliliklerde , ortaklı ilişkilerde kibir , dar görüşlülük başınızı ağrıtabilir. Benim dediğim olacak yaklaşımı yorucu sonuçlara yol açabilir, bugün imza gerektiren resmi işlemlerden uzak durmakta başka bir güne mümkünse ertelemekte fayda var.
Çocuklarına rehberlik yapmakta sezgilerinize ve yaratıcılığınıza bugün rahatlıkla güvenebilirsiniz, yeni ilişkisi olanlar için olumlu bir gün, evlilikler de destekleniyor.

Perşembe günü, evle ilgili tadilat isteyen işleri yapmak için uygun bir gün.
Cinsel isteklerde artış olabilir.
Aile içinde agresyona, yüksek enerjiye dikkat.

Cuma günü, evlilikte, ortaklı işlerde manipülasyona dikkat, diğer yandan bazı sonuçlar almak, somutlaştırmak için de güçlü bir gün.
Çocuklarınıza karşı aşırı hassas olacağınız bir gün, anlayışınız maksimumda olacak, daha öncesinde esneyemediğiniz konulara farklı bakış açıları atmak için uygun olabilir., yeni başlayan ilişkilerde hayallere kapılmamak gerek.

Cumartesi günü, inançlar konusunda kimseyi ötekileştirmemeniz gereken bir gün, sonrasında başınız ağrıyabilir. İletişimde diliniz sert ve sıkıcı olacağından diğerlerinin değeri konusunda kırıcı olma ihtimaliniz var.

Pazar günü, iş hayatınıza olan bakış açınızda karamsarlık hakim olacağından kararlar almak , yeni niyetlere girmek pek olumlu sonuçlar getirmeyebilir uzun vadede…

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\yayh.jpgYay Burcu: Önümüzdeki 30 gün boyunca ilişkinizde daha önce göremediğiniz kör noktalar ortaya çıkacak ve daha net adımlar atacaksınız, yeni fırsatlar sunacağı gibi memnun olmadığını yönlerin rahatsızlığını da yasabilirsiniz aynı sinerji ortaklı iş yapanların ortak ilişkiler içinde geçerli.
İletişime, günlük trafiğe bugün dikkat etmenizde fayda var. Kazlara açık bir gün, önlem alın lütfen, iletişim dilinde meydan okuyan çatışması yaklaşım başını ağrıtabilir.
Kontrol edemediğiniz cinsel dürtüler olabilir, agresyona yol açabilir.
Yakın çevre, kardeşlerle ilgili bugün sorunlardan uzak durmanızda fayda var.

Salı günü, ilişkinizde küçük adımlar atarak sorunlara çözüm bulmak için uygun.

Çarşamba günü, iş arkadaşlarınızla ilişkiniz vurgulu kibire dikkat, sabit fikirli davranabilir ve geri döndüremeyeceğiniz noktalara getirebilirsiniz iş ilişkilerinizi, aynı zamanda günlük rutinde hangi ilişki, iletişim içinde olursanız bugün dikkatli olmanızda fayda var, resmi işlemleri mümkünse erteleyin, para harcamalarınıza dikkat edin.
Evinizin görünüşü ile ilgili yaratıcı değişikler yapabilirsiniz, minimal düzeyde.

Perşembe günü, ilişkilerde dinamik bir gün, günlük trafiğinizde hareketli, iletişim sektöründe çalışanlar için iş bitirmek için hayli uygun bir zaman dilimi, yine de trafikte önlem almakta fayda var. Hıza dikkat.

Cuma günü, ticarette artış olabilir, para yönetiminde güçlü olacağınız bir gün, farklı fırsatlar da çıkabilir.
Kendi değeriniz konusunda güçlü pozisyondasınız, sözünüzü geçirebileceğiniz bir gün, değerlendirmekte fayda var.
İş koşullarına da, iş arkadaşları ile manipülatif ilişkilere dikkat.
Aileniz konusunda anlayışlı olduğunuz bir gün.

Cumartesi günü, para konusunda kısıtlanma , engeller olabilir, kendi değerinizle ilgili nihai kararlardan kaçının, bugünü bu iki konudan bağımsız bir şekilde geçirmeye çalışın, para pul işlerini, ödemleri ertelemekte fayda var.

Pazar günü, kendi öz değerinizden şüphe duyup sağlam sorgulamalara girebilirsiniz varacağınız nokta sizi mutlu etmeyecektir, ve bunun kalıcılığı konusunda ısrarcı yaklaşım sizi uzu vadede zorlar, kendinize en çok anlayış göstermeniz gereken günlerden biri, para işlerini tümüyle bırakın bugün.

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\oğlakh.jpgOğlak Burcu: Günlük rutininizi yeniden gözden geçirmek için fırsatlarınızı olduğu 30 günlük bir dönem, iş koşullarında çeşitli gelişmeler olabilir, ayrıca nedeni belirsiz rahatsızlıklarınız varsa ortaya çıkabilir, 1 ay boyunca herhangi bir tahlil yaptırmak isterseniz ya da tesit amaçlı bir hastalık uygun.
Ortaklı işlerde para yüzünden tartışmalar yaşanabilir, evliliklerde para paylaşımı, para trafiği konusunda çatışmalar olabilir.

Salı günü, ailevi konularda ve sağlığınızda iyileşmeler yaşayabilirsiniz, bunun için küçük de olsa adım atmak gerekli.

Çarşamba günü, arkadaş grupları , flörtlerinizde kibire dikkat, dar görüşlü sabit yaklaşımlar can sıkıcı olacaktır. Çocuklarınız ya da sevgiliniz için fazlaca harcama yapabilirsiniz.

Özellikle iletişim sektöründe çalışanlar için sezgiyle gelen yaratıcılık ile harika işler çıkabilir.
Perşembe günü, ortaklı işlerde para trafiğinde, para politikasında güçlü adımlar atıp, sonuçlar alabilirsiniz, aynı zamanda evliklerinde yüksek enerjiyle tazelenebileceği bir gün olmaya adat.

Cuma günü, yaratıcılığınız çok güçlü, niyetleriniz , düşünceleriniz bugün çok değerli somutlaşması çok kısa sürebilir kendinizle ilgili alacağınız kararlara dikkat ediniz.
Yakın çevre , kardeşlerle ilgili olumlu bir gün, aynı zamanda arkadaşlarınızla uyumlu zaman .

Cumartesi günü, evli olanlar, uzun süreli ilişkide olanlar , ortaklı işleri olanlar için sıkıntılı bir gün, bugün atacağınız adımlar zorluk yaratacaktır, sonlanmalara gidecek tohumları atabilir ya da ilişkilerde yara açabilirsiniz dikkatli olunuz.

Pazar günü, kesinlikle bugün kendinize kader biçmekten uzak durun.

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\acquario.pngKova burcu: bir aylık süreçte çocuklar, sevgiliniz, yoksa yeni ilişki başlangıcı, kendiniz nasıl ifade ettiğiniz gündemde ve görünür olacak.

Pazartesi günü çatışmalara sebebiyet verebilirsiniz, sonrasında üzülmemek için öfke kontrolü bugün sizin çok değerli.

Salı günü, kendi yaratıcı ifadenizde, keyif aldığınız noktalarda şifa sağlayabileceğiniz bir gün ,aynı zamanda çocuklar olan iletişimi de sağlatabilir bir üst aşamaya taşıyabilirsiniz. İlişkilerin ilk dönem için de iyileşmeler olacaktır, yaklaşımınızla ilgili.

Çarşamba günü, iş hayatında bugün resmi işlemleri erteleyin mümkünse…Kibirlenmek, büyüklenmek, fikirlerinizin kabul olması baskısı tavırlar, dar görüşlülük gölge gibi peşinizde, sonrasında risklere yol açabilir, bu aile yaşantınıza da yansıyabilir.
Harcamalara dikkat.

Perşembe günü, spora başlamak için çok uygun, mümkün olduğunda hareketli olun bugün …

Cuma günü ailenizle olan ilişkide manipüle etmekten kaçının, tutkulu bir gününüzdesiniz, nasıl değerlendireceğiniz sizin inisiyatifinizde niyetlerinizin bile tezahürü çok hızlı ve kolay olabilir.
Borç alıp vermeyin, para kaybınız olabilir. Aşırı iyimser, hayalperest yaklaşımlar iş hayatınızı etkileyebilir.

Cumartesi günü, sağlığınıza dikkat edin, uykusuzluk yaşayabilir ya da iç sıkıntısı yasabilirsiniz, sevimsiz bir gün olabilir.
Kesinlikle kesin kararlar almayınız.

Pazar günü, evlilik, uzun süreli birliktelikler için yaklaşımınız pesimist olabilir, kesin yargılardan kaçının bugün olabilecek her şey geniş bir zamana yayılan kalıcı etkiyi tetikler.

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\pesci.pngBalık Burcu: Aile hayatı ebeveynlerimiz bu bir aylık süreçte gündem maddesi oluşturuyor. Evinizle ilgili değişiklere de uygun.

Pazartesi günü çocuklarınıza karşı agresif tavırlar içinde olabilirsiniz, aynı zamanda bu yeni başlayan ilişikleri için de geçerli, sonrası yaralayıcı olabilir.

Salı günü, aile işi yapanlar için çeşitli çözümlerin olacağı bir gün aynı zamanda ailenize olan değer ile ilgili bakış açınız şifalanabilir.

Çarşamba günü, iletişim sektöründe çalışanlar, yurt dışı bağlantılı işlerle uğraşanlar bugün için mümkünse resmi işlemleri ertelesin.
Kısa veya uzun yolculuklar olabilir.
İletişim sektöründe çalışanlar büyük projelere imza atabilir.
Günlük iletişim dilinde kibirden uzak durun lütfen.
Aşırı iyimserlik ve hayalperestlik sonrasında zarar verebilir, dikkatli olmakta fayda var, çözülme ve odaklanma sorunları yaşayabilirsiniz.

Perşembe günü, kendi öz değeriniz ile ilgili travmaları şifalandırmak için uygun bir gün aynı zamanda paraya bakış açınızda iyileşmelere açık.

Cuma günü, ticarette hareketlilik olabilir, kısa yolculuklara çıkabilirsiniz, iletişimde manipülasyona dikkat. Gelecek ile ilgili planlarınızı yaparken niyetlere dikkat, tezahürü çok kolay.
Bugün de ayakları yere basar adımlar atmaya ihtiyacınız var, aşırı hoş görü sınırsızlık hali sizi sonrasında üzebilir.

Cumartesi günü, kendinizi ifade etmekte, yaratıcı yanınızı ortay koymakta zorlanabilir, değerinizle ilgili pesimist yaklaşım içinde olabilirsiniz, nihai kararlardan kaçının.
Çocuklarınızla olan ilişkiniz bugün zorlayabilir, kırıcı olmamaya çalışın.

Pazar günü, arkadaş grupları ile birlikte olmak bugün sizi mutlu etmeyebilir.

Yıldızların rehberliği yolunuzu aydınlatsın.

Devrim Dayıoğlu

 

 


YORUMLAR

Solve : *
23 − 23 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.