DOLAR 32,3642
EURO 34,9957
ALTIN 2325,197
BIST 9123
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Astroloji: 2019 yükselen TERAZİ burcu!

10.01.2019
A+
A-

Yeni yıla girer girmez, 6 Ocak 2019 sabah 04:28’de Oğlak Burcu’nun 15 derecesinde yılın ilk Güneş Tutulması meydana gelecek. Ev, yerleşim, yuva ve ailevi her konuda önemli bir gündeminiz oluşacaktır.

Taşınmak için harekete geçebilirsiniz. Yeni bir ev sorumluluğuna girebilirsiniz. Gayrimenkul, arsa, toprak gibi yatırımlar için uygun bir dönemde olacaksınız. Maddi olarak kaynak yaratmak üzere bazı arayışlarınız olabilir. Bu konuda bir mücadele verebilirsiniz. Kendinizi daha fazla güvende hissetmeniz için gökyüzü sizden bazı aksiyonlar almanızı isteyebilir. Açıkçası zorlanacağınızı düşünseniz bile uzun vadede kazancınız olacaktır. Aile büyüklerinden destek görebileceğiniz bir dönemdesiniz. İkili ilişkilerinizde güç savaşları yaşanabilir, bir orta yol bulma çabanız sonuç verecektir. Yapıcı olmaya gayret edin. Kariyerinizde de önemli bir süreçten geçiyor olabilirsiniz, statü kazanacağınız girişimler olabilir. Kendinize değer katabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili önemli durumlar olabilir ve bu sizi de etkileyebilir. Yeni bir hedefe doğru yol alabilirsiniz.

Yeni yılın ilk Ay Tutulması ise 21 Ocak 2019 saat 08:15’te Aslan Burcu’nun 0 derecesinde meydana gelecek. Ay Tutulmaları birer dolunay olduğundan hayatınızda önemli kararlar evresinde olduğunuzu söyleyebiliriz. Yüklerinizden kurtulmak için bazı şeylerden vaz geçmeniz gerekebilir. Sosyal çevrenizden arkadaşlarınızla aranızda bir takım gerilimler oluşabilir ve hayatınızdan çıkarma kararı alabilirsiniz. Aşk hayatınızda da bir takım aksiyonlar almak durumunda kalabilirsiniz, muhtemeldir ki var olan ilişkilerinizin form değiştirme zamanı geldiğinden sizde yeni bir düzene geçmek isteği oluşabilir. Aşk hayatınızda yürümeyen şeyler için harekete geçme zamanı diyebiliriz. Ayrıca bekar Yükselen Terazi’lerin kapısını aşkın çalması da olasılık dahilindedir, bu dönemi tek başınıza geçirmemeye, bol bol sosyalleşmeye çalışarak değerlendirmenizi tavsiye ederim. Kapanmak fırsatları kaçırmak olabilir. Evinizle ilgili yeni düzenlemeler yapma durumunuz olabilir, tadilat yapabilir ya da yeni eşyalar almaya karar verebilirsiniz.

4-30 Mart arası Merkür Balık Burcu’nda retroda olacak. Kendi rutin düzeninizde bir takım karışıklıklarla karşılaşabilirsiniz, işleriniz sarpa sarabilir. Birçok şeye yetişemediğiniz durumlar oluşabilir. İş hayatınızda gözünüzden kaçan detaylar olabilir, her şeyi ikişer kere kontrol ede ede ilerlemenizde fayda olacaktır. Biraz uykulu bir süreç olabilir sizin için, uyanmakta zorlanabilirsiniz. Uyuşmaya pek müsait bir ortamdasınız, bu sebeple sizi uyuşturacak şeylere limit koymanızda fayda olacaktır. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Bunun dışında işinize ilham getirecek fikirler de oluşabilir. Duygusal olarak pek çok şeyden etkilenebileceğiniz bir süreç olacaktır ancak bu durum işinde yaratım yapan Yükselen Terazi’ler için bereketli bir dönemdir.

21 Mart 2019 saat 06:25’te Terazi Burcu’nda bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunayda ikili her türlü ilişkilerinizi masaya yatırabilirsiniz. Önünüzdeki on günlük süreçte idare edilemeyecek durumlara karşı nasıl bir aksiyon almanız gerektiği ile ilgili bir sıkışıklık yaşayabilirsiniz. Kırgınlıklarınızı yönetmekte zorluk yaşayabilirsiniz. Büyük düşünmenizde fayda olacaktır. Tek bir noktaya sıkışıp kalmaktansa var olan problemlerinize daha büyük bir resimden bakmaya gayret edin. İyi niyetinizden ödün vermeyin. Biraz abartmaya açıksınız. İşinizle ilgili de bazı şeyler aksiyon almanızı gerektirebilir. Bir projenin sonuna gelebilirsiniz. Yeni bir projeye başlamanız da olasılık dahilindedir. Sağlık olarak diyete/spora başlamak için en uygun zaman olacaktır sizin için. Bunun için iyi bir motivasyon yakalayabilirsiniz. Fiziksel değişim kararları alarak kendinize yeni bir siz yaratabilirsiniz.

12 Nisan – 30 Ağustos arası Jüpiter Retrosu başlıyor olacak. Gezegenler her retro zamanlarında göstermeleri gereken performansların gerisine düşerler. Bu durum bize de daha içe dönük yansır. Zihinsel olarak fikir üretemediğinizi hissettiğiniz bir dönemde olabilirsiniz, kendinizi kurumuş gibi hissedebilirsiniz ancak bazı zamanlar dinlenme, nadasa yatma dönemidir, belki de sizin için durum biraz böyle ilerleyebilir. İnançlarınızı sorgulayabilirsiniz, daha büyük araştırmalara girebilirsiniz, zihninizde büyüyecek bütün fikirler için seyahat edebilir, kendinize yeni ortamlar yaratabilirsiniz. Yarım kalmış bir eğitimi tamamlamak isteyebilirsiniz, geçmişte yaptığınız araştırmalara geri dönebilirsiniz. Eski kaynakları yeniden gözden geçirebilirsiniz. Ticari işleri olan Yükselen Terazi’ler için işlerin biraz yavaş aktığı, bolluk ve bereketin kısıldığı zamanlar olabilir, süreç geçici, paniklememek de fayda var.

30 Nisan – 20 Eylül arasında Satürn Retroya başlayacak. Bu süreçte özellikle ev-yerleşim-yuva ve ailevi konular gündeminizi oluşturacaktır. Verdiğiniz emeklerin karşılığını almıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Yalnızlık korkusuyla yüzleşebilirsiniz. Biraz sabretmeniz gereken durumlar oluşacaktır. Bilinçaltınızda açığa çıkan şeyler olabilir, belki de yüklerinizden kurtulmak üzeresinizdir, kabule geçmek için ruhsal çalışmaların faydasını görebilirsiniz. İş hayatınızda bazı şeylerin çok yavaş ilerleyeceği bir süreç olabilir. Üstlerinizin desteğini alamıyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Tek başınıza da kendinize güvenerek ilerleyebilirsiniz. Biraz da kendini ispatlama dönemi diyebiliriz. Gayrimenkul, arsa, toprak gibi alım/satım işleri olan Yükselen Terazi’lerin biraz daha araştırmaya ihtiyacı olabilir. Bu süreç içerisinde aldığınız aksiyonlarda kazanç elde edemeyebilirsiniz. Acele etmemeniz gereken bir zaman dilimi, zamanla önünüze daha büyük fırsatlar çıkabilir.

2 Temmuz 2019 saat 22:16’da Yengeç Burcu’nun 10 derecesinde yılın ikinci Güneş Tutulması meydana gelecek. Önemli ve kaderinize etki edecek bir tutulma yaşıyor olacaksınız. Özellikle yeni iş kurmak isteyenler, yeni hedefleriniz için adım atacağınız bir süreçten geçiyorsunuz. Kariyer hayatınızda statü kazanacağınız, konumunuzu sağlamlaştıracağınız bir dönem olabilir. Göz önünde olacağınız, dikkat çekeceğiniz bir süreçtesiniz. Farkında olun. İşlerinizin yavaş ilerlemesini dert etmeyin, sabırlı olun. Aile büyüklerinin fikirlerine başvurun. Üstlerinizin de sizi motive ettiğini fark edebilirsiniz. Daha çok sorumluluk alabilirsiniz, karşılığını zamanla görebileceksiniz. Bekar Yükselen Terazi’lerin evlilik sorumluluğunu üstleneceği bir süreçtir. Var olan ilişkiler sağlam adımlarla yeni düzene geçebilir. Anne-baba olma kararı alabilir, ailenizi büyütebilirsiniz. Hedefiniz her neyse gökyüzünün desteği yanınızda olacaktır, güvenilir adımlar atabileceksiniz. 

6 Temmuz – 19 Temmuz Aslan ve 20 Temmuz – 02 Ağustos arası Yengeç’te Merkür retrosu yaşıyor olacağız. Aslan retrosunda sosyal hayatınızda işler karışabilir. Arkadaşlarınızı yanlış anlayabilirsiniz ya da onlar sizi anlamayabilir. Eski dostlarınızla bir araya gelebilecek organizasyonlara imza atabilirsiniz. Eski aşklarınız da gündeminizi oluşturabilir ancak yeni adımlar atmadan önce iyice düşünmenizde fayda var. Yeni bir ilişkiye başlamak için doğru zamanlarda değilsiniz, yeni tanışmaları ağırdan almanız yerinde bir karar olur. Ebeveyn Yükselen Terazi’lerin çocuklarının programlarıyla her zamankinden fazla uğraşmaları gerekebilir ve bir takım aksilikler oluşabilir. Biraz şansızlığınıza dem vuracak bir süreç olabilir, uzun sürmeyecek. Yengeç retrosunda ise kariyer hayatınızda bazı planların işlemediğine şahit olabilirsiniz. Gecikmeler söz konusu olabilir. Doğru zamanı tutturamayabilirsiniz. Olumsuz akan her şey tekrar değerlendirilmek içindir, retro bitiminde hızlanacaksınız, endişe etmeyin.

17 Temmuz 2019 saat 00:38’de Oğlak Burcu’nun 24 derecesinde Ay Tutulması meydana gelecek. Korkularınız, endişeleriniz tavan yapabilir. Biraz içe çekilerek, yalnız kalarak, kendi başınıza yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Yeni bir düzen değişikliği faydalı olabilir. Tedbil-i mekanda ferahlık vardır düşüncesiyle yeni bir eve taşınma kararı alabilirsiniz. Tadilat işlerine girişebilirsiniz. Evinizi daha sağlam bir hale getirebilirsiniz. Ailenizle birlik olabilirsiniz, yeni hedefler koyabilirsiniz. Kökten değişim kararı için tam zamanıdır, geminin burnunu nereye çevirmek isterseniz orayı hedef alabilirsiniz, birçok kapanış bu vesileyle gerçekleşebilir. İçinizde bu kapanışları çok iyi yönetebilecek gücü bulabileceksiniz.

23 Eylül 2019’da Güneş’in Terazi Burcu seyahati başlıyor olacak. Önünüzde hayata bakış açınıza olumlu yansıyacak bir ay olacak. Enerjinizin yükseldiğini fark edeceksiniz. İşlerinizin yolunda gittiğini gözlemleyebilirsiniz. Hiç boş oturma vakti değildir. Yeni ortaklıklar kurabilirsiniz. Evlilik hazırlığı içinde olan Yükselen Terazi’ler için harika bir dönemdir. Gözler üzerinizde olur, ışık saçabilirsiniz. Aşk ilişkilerinde de evren sizden yana çalışacak. Bekar Yükselen Terazi’ler için şanslı bir dönemdir. Dış görünüşünüzü değiştirecek estetik ve güzellik harcamaları yapabilirsiniz. Bu size kendinizi iyi hissettirecektir. Bir süreliğine hayatınıza denge gelebilir, bunu iyi korumanızı tavsiye ederim. Huzurlu ve keyifli ortamlara çekilebilirsiniz.  

14 Ekim 2019 saat 00:07’de Koç Burcu’nda bir dolunay meydana gelecek. Özellikle ikili ilişkilerde önemli seçimler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Hızlı ve ani kararlar alasınız gelebilir ancak maalesef motivasyonunuz bu kararları kaldırabilecek düzeyde olmayabilir. Mücadele edemeyebilirsiniz. Kendinizi güçsüz hissettiğiniz bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Sevgiliniz, eşiniz ya da ortağınızdan sert tepkiler görebilirsiniz ve güdüsel davranmamaya çalışın. Nasıl yöneteceğinizi şaşırabilirsiniz. Kendinizi ihmal etmemeli, size iyi gelen eylemleri hayatınıza daha fazla sokmalısınız. Kariyer ve hedeflerinizde de önemli bir seçim dönemi olabilir. Önemli teklifler alabilirsiniz ancak kendi yeterliliğinize güvenemeyebilirsiniz. Üstlerinizin desteğini göremeyebilirsiniz, onlarla aranızda bir takım gerginlikler oluşabilir, sakin olun ve yapıcılığı elden bırakmamaya gayret edin.

30 Ekim – 22 Kasım Arası yılın son Merkür retrosunu Akrep Burcu’nda yaşıyor olacağız. Finansal her konuda işlerin karışabileceği bir dönem olacaktır. Bu sebeple harcamalarınızı da iyi kontrol etmelisiniz. Gecikmeler, unutmalar yaşanabilir, bu dönemden önce aldığınız önlemler sizi kurtarabilir. Gelir-gider dengeniz biraz şaşabilir. Yeteneklerinizden elde ettiğiniz gelirlerde gidişat biraz yavaşlayabilir. Manevi olarak da kendinizden şüphe edeceğiniz zamanlardan geçebilirsiniz, belki de ihtiyacınız olan şey biraz daha kendinize, evrene güvenmektir. Süreç kalcı olmayacak, biraz kendinize zaman tanıyın ve diplerden çekilmek için kendinizi zorlayın. Farkında olursanız retro sürecini sabırla atlatabilirsiniz. Özellikle yeni teknik bir alet almak için uygun bir dönemde olmayacaksınız, sonrasında size bir takım arızalar çıkartabilir, riske etmeyin ki canınız sıkılmasın.

26 Aralık 2019 saat 08:13’te Oğlak Burcu’nun 4’ncü derecesinde yılın son Güneş Tutulması gerçekleşecek. Yaşamınızla ilgili her türlü hedefiniz için şayet emek verirseniz gökyüzünün bütün desteğini arkanıza alabileceksiniz. Hayatınızın değişim/dönüşüm noktasında olduğunuzu söyleyebiliriz. Birçok şeyin sarsılıp yeniden inşa edilmesi gereken bir süreçte olacaksınız. Ama bu sizi korkutmasın, bundan sonra hayatınızın geri kalanını garantiye alacağınız yeni tohumlar ekme dönemi diyebiliriz. Elle tutulur, sağlam veriler elde edebileceğiniz, risk almayacağınız ama aynı zamanda kalıcı izler bırakacağınızı öngörebiliriz. Statünüzde bir sıçrayış yakalayabilirsiniz. Verdiğiniz emeğin karşılığında, toplum önünde önemli yerlere gelebilirsiniz. Duygusal konularda önemli testlerden geçmek durumunda kalabilirsiniz. Ev, yerleşim, yuva ve ailevi her konuda gündeminiz kalabalık olacaktır. Çok önemli yeni başlangıçlar aşamasındasınız. Bekar Yükselen Terazi’lerin bazıları evlilik gibi uzun süreli anlaşmalara imza atıp hayatı yeniden ve emin adımlarla başlatabilir.

Yollar biraz engebeli de olsa 2019 size hedeflerinizi gerçekleştirmeniz yolunda önemli yol ayrımları sunacaktır. Özellikle 1989/90 ve 2001/02 ve 2007 yıllarında yaşadıklarınızı hatırlamaya çalışın, bu yıllarda hayatınızda dönüm noktası tadında gelişen değişimleri, yine fakat yepyeni bir formda yaşayabilirsiniz. Fırsatları değerlendirebilmenizi ve en doğru seçimlerle kalbinizden geçenlere ulaşabileceğiniz bir yıl geçirmenizi dilerim.


YORUMLAR

Solve : *
15 + 18 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.