DOLAR 32,5686
EURO 34,8038
ALTIN 2497,599
BIST 9454,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Astroloji: 2019 yükselen KOÇ burcu!

03.01.2019
A+
A-

Merhaba sevgili okurlar, bugünden itibaren, 2019 yılının yükselen burçlarını hergün bir burca yer verecek şekilde siz değerli ekonomidoktorunuz.com okurlarına sunmaktan mutluluk duyuyorum..

Yeni yıla girer girmez, 6 Oack 2019 sabah 04:28’de Oğlak Burcu’nun 15 derecesinde yılın ilk Güneş Tutulması meydana gelecek. Bu tutulma ile kariyer ve hedefleriniz, statünüz alanlarında gökyüzü sizi değişime zorlayan çentiği atacak ve siz hazır olduğunuzda o çentik hayatınıza iz düşecek. Özellikle kariyer hayatında ivme kazanmak isteyen yükselen KOÇ’lar için çok önemli değişimler söz konusu olabilir. İş kayıpları yaşayacak olan KOÇ’ların motivasyonu bozulmasın, zira içinde yüksek cesaret barındıranları çok daha güzel kariyer fırsatları bekliyor olabilir. Krediler, ödemeler, borçlar, vergiler, sigortalar, miras gibi paylaşımlı konularla ilgilenebilirsiniz. İstediklerinizi elde edebileceğinizin altını çizelim. Bütün yükselen Koç’ların hedeflerine ağır ağır ama sağlam yürüyecekleri bir süreç başlıyor olacak. Hayatınızın yol ayrımında olabilirsiniz ve uzun zamandır değiştirmek istediğiniz ne varsa adım atacak kuvveti kendinizde bulabilirsiniz. Köklü değişimlerin kapıda olduğunu söyleyebiliriz. Bekar Yükselen Koç’ların artık evli statüsüne geçmeleri beklenebilir. Kalıcı evliliklere imza atabilirsiniz.

Yeni yılın ilk Ay Tutulması ise 21 Ocak 2019 saat 08:15’te Aslan Burcu’nun 0 derecesinde meydana gelecek. Ay Tutulmaları birer dolunay olduğundan hayatınızda önemli kararlar evresinde olduğunuzu söyleyebiliriz. Gökyüzü sizi seçim yapmaya itebilir. Özellikle aşk hayatınızda birçok şeyin değişime uğraması gerekebilir, ya tamam ya devam kararları almanız muhtemel. Her iki kararda da pek çok şey form değiştirecek gibi gözüküyor. Hedeflerinize ulaşmak için doğru seçimler yapacağınızı düşünüyorum. Seçmediğiniz, geride bıraktığınız konuyla gerçek bir vedalaşma yaşayabilmelisiniz. Kavgasız, gürültüsüz olmaya çalışmak avantaj kazandıracaktır. İçinizden gelen dürtüleri dinleyin ancak kırmadan, dökmeden son derece yapıcı tavırlarla yol alın. Bir çok Yükselen Koç’un bebek kararı alması mümkün. Ebeveyn olanlarınızın çocuklarıyla ilgili önemli kararlar aşamasında olması beklenebilir. Bekar Yükselen Koç’ları kendilerini mutlu edecekleri aşka adım atmaları beklenebilir. Sanatsal her türlü konuda şanslı bir tutulma olacak, sanatla ilgilenen yükselen Koç’lar için atılım zamanı. Gelen teklifler içinde bir sürü fırsatlar barındırıyor olacaktır. Kendinizi gösterme zamanı diyebiliriz. Yeni bir hobiye başlama kararı için de çok doğru zamanlardasınız. Hayattan alacağınız keyfi böylece arttıracağınıza inanıyorum.

4-30 Mart arası Merkür Balık Burcu’nda retroda olacak. Kendinizi her türlü gizli işlerin içinde bulabilirsiniz. Herkese sır verilmemesi gereken bir süreçtesiniz, özellikle iletişim kurup dertleştiğiniz kişilere dikkat edin. Sizin için sırların açığa çıktığı bir dönem olabilir. Bilinçaltını karıştıracak bir süreç olacaktır, bilhassa rüyalarınızdan çok mesaj alabilirsiniz. Sanatsal işlerle ilgili kişiler içten gelen özel ilhamlarla karşılaşabilirler, bu durumu yaratımla taçlandırabilirsiniz. İşlerinizde bir çok konsantrasyon bozukluğu sebebiyle tersliklerle karşılaşmanız olasılık dahilinde. Bin düşünüp bir hareket etmeniz gereken bir süreçtir. Yeni iş anlaşmaları için Merkür retronun bitmesini beklemeniz hayrınıza olur.

20 Mart 2019’da Güneş Koç burcuna geçiş yapacak ve sizin en parlak döneminiz olacak. 20 Nisan 2019’a kadar olan süreçte her neye başlarsanız gökyüzünün desteğini alıyor olacaksınız (20-30 Mart arası Merkür retrosunu göz önünde bulundurun). Işığınızın yükseleceğini bilin. Kendinizi güzel ifade edebileceksiniz ve çevrenizdekileri de olumlu yönde etkileyebileceksiniz. Özellikle yeni iş teklifleri alabilirsiniz. İşle ilgili size iyi gelecek bazı yeni gelişmeler gündeminizde olabilir. Aşk ve ilişkiler alanınız da baharla beraber hareketlenecek. Bekar olan Yükselen Koç’ların, hazır ışıkları bu derece yükselmişken, yeni tanışacakları kişiler içinden yeni bir aşk hikayesi doğması mümkün.

21 Mart 2019 saat 04:43’te Terazi Burcu’nda bir dolunay meydana gelecek. Koç-Terazi hattında meydana gelen her gökyüzü olayı ben-biz hattına ışık tutar. Güneş henüz Koç Burcu’na geçmişken yaşayacağınız bu dolunay, ilişkilerinizle ilgili önemli yeni kararlara işaret edecektir. Evlilik kararı alabilir, yeni ve size heyecan veren bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Aşk hayatınızda ışıklı bir dönem olacaktır. Heves ve umudunuzu yükseltecek seçimler yapabileceğiniz bir süreçte olacaksınız. Ayrıca, iş hayatınızda da yeni başlangıçlara doğru yol almak üzere önemli kararlar verebilirsiniz. Sosyal hayatınızda bir değişiklik gözlemlenebilir, yeni arkadaşlıklar edineceğiniz bir zaman dilimindesiniz. Bazı dernek ve sivil toplum kuruluşları gibi organizasyonlarda kendinizi gösterebilirsiniz. Çocuk sevindirmek için harika bir zaman olabilir, maddi ya da manevi yardımlarınız sizi de kalben rahatlatacaktır.

12 Nisan – 30 Ağustos arası Jüpiter Retrosu başlıyor olacak. Gezegenler her retro zamanlarında göstermeleri gereken performansların gerisine düşerler. Bu durum bize de daha içe dönük yansır. İçinizdeki yaşama sevincinde negatif etkiler görülebilir. Jüpiter Yay seyahati normalde size çok büyük fırsatlar getirir, özellikle yeni ve büyük bakış açıları elde ettiğiniz bir süreçtir. Retro döneminde bu bakış açılarınız belki biraz daralabilir. İyi niyet göremeyebilirsiniz çevrenizden. Özellikle yurt dışı/global konularda bazı işleriniz terse dönebilir. Aslında bu konum sizin her neyle ilgileniyorsanız yeniden gözden geçirmeniz için iyi bir zaman dilimidir de aynı zamanda. Yayıncılık işleriniz için size, Jüpiter ya retroya girmeden aksiyon alın ya da retrodan çıktıktan sonra diye tavsiyede bulunabilirim. Eğitim konuları, sınavlar gibi konularda işinizi şansa bırakmamanız gereken bir süreçte olacaksınız. Yaratıcı biraz da sizin elinizden neler geldiğini görmek istiyor olabilir, biraz kendi şansınızı kendinizin yaratacağı bir zaman dilimi diyebiliriz. İnancınızla sınanabilirsiniz ama siz ne olursa olsun inancınızı kaybetmeyin. Bu dönem mahkeme ya da davalarla ilgili de pek olumlu bir süreç olmayabilir, hak-hukuk konularında haklı bile olsanız sizin zaman kaybetmenize sebep olabilir.

19 Nisan 2019 saat 14:11’de Terazi Burcu’nda bir dolunay meydana gelecek. İkili ilişkilerinizde bir karar aşamasında olabilirsiniz. Bencil tavırlar takınmamalı, adil olmaya çalışmalısınız. Eğer orta yol bulunamazsa yolun sonuna gelebilirsiniz. Yapıcı olmanızda fayda var. Aşk hayatınız biraz karışabilir. Tansiyon yükseltecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. İşinizle ilgili birçok şeyin netleştiği bir dönem olabilir. Liderlik edeceğiniz yeni projeler önünüze sunulabilir. Önemli iş teklifleri de alabilirsiniz, profesyonel manada size statü kazandıracak tekliflerde karar aşamasına gelebilirsiniz. Sağlık olarak yeni kararlar alabilirsiniz, spor ya da diyete başlamak için uygun zamanlardan geçiyorsunuz.

30 Nisan – 20 Eylül arasında Satürn Retroya başlayacak. Bu süreçte özellikle iş hayatınızda bazı şeylerin yolunda gitmediğini fark edebilirsiniz. Biraz yavaşlama dönemine girecek olabilirsiniz. Korku ve endişelerinizle yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Çok çalışıp karşılığını almıyormuş gibi gelebilir size ama aslında geleceğinizi kurtarıyorsunuz. Sabır bu dönemde en büyük sınavınız olacaktır. Özellikle üstleriniz, büyüklerinizle ilgili tatsız şeyler yaşamanız mümkün, onların desteğine ihtiyacınız olabilir ve bu sebeple büyük tepkiler yerine daha zamana yayarak, kendinizi verdiğiniz emeklerle göstermeye çalışmak yerinde olacaktır. Aile büyükleriyle daha fazla zaman geçirmeniz gereken durumlar oluşabilir, ilgilenmelisiniz. Bazı anlarda çok sıkışmış hissedebilirsiniz, biraz içe döndüren enerjiler olacak gökyüzünde ve siz de bunu belki de zihinsel bir dinlenme olarak kullanabilirsiniz. Sakin olmak şifre bir eylem olacaktır, aklınızda bulunsun. Bazı olgunluklar, bilgelikler edinmek için de biraz sessizleşmek iyi gelecektir.

2 Temmuz 2019 saat 22:16’da Yengeç Burcu’nun 10 derecesinde yılın ikinci Güneş Tutulması meydana gelecek. Önemli ve kaderinize etki edecek bir tutulma yaşıyor olacaksınız. Özellikle ailevi konularda gündeminiz yeni bir şekil alabilir. Ev, yerleşim, yuva, aile ile ilgili her konuda yepyeni adımlar atabileceğiniz bir süreçte olacaksınız. Gayrimenkul, arsa, yeni eve taşınma gibi gündemleriniz varsa gökyüzünün desteğini alıyorsunuz. Fırsatları değerlendirin. Evlenmek, yuva kurmak için adımlar atabilirsiniz. Hamilelikler görülebilir ya da anne-baba olmaya karar verebilirsiniz. Ebeveynler için çocuklarıyla ilgili güzel gelişmeler yaşaması beklenebilir. Yeni iş kurmak, yeni hedefler koymak ve bunlar için harekete geçmek için iyi zamanlardasınız.

6 Temmuz – 19 Temmuz Aslan ve 20 Temmuz – 02 Ağustos arası Yengeç’te Merkür retrosu yaşıyor olacağız. Aslan retrosunda aşk hayatınız karışabilir. Eski aşklarınız kapınızı çalabilir, onlardan haber alabilir ya da siz iletişim kurmak isteyebilirsiniz. Özgüven problemleriyle karşılaşılabilir, ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili tekrar eden bazı süreçler olabilir, bu dönemde karar vermemeye çalışın. Eski arkadaşlarınızla karşılaşabilirsiniz. Yengeç retrosu sırasında ise evinizde bazı aksaklıklar oluşabilir, teknik arızalar başınızı ağrıtabilir. Ailevi eski konular gündeminize yeniden düşebilir ve siz çok hassas tavırlar gösterebilirsiniz.

17 Temmuz 2019 saat 00:38’de Oğlak Burcu’nun 24 derecesinde Ay Tutulması meydana gelecek. Geri dönüşü olmayan kararlar vereceğiniz bir süreçte olacaksınız. Biraz zorlayabilir sizi. Sancılı geçirebilirsiniz. Duygularınız pek de ifade bulamayabilir. Özellikle kariyer ve hedefler alanınızda bir değişim söz konusu olabilir. Eviniz, yuvanız ve ailenizle ilgili önemli bir gündeminiz oluşabilir. Güven duyamadığınız yerlerde durmak istemeyebilirsiniz. Aynı şekilde size güven veren şeyleri de daha çok korumak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde de önemli kararlar dönemi olabilir, evlilik ya da ayrılık yaşayarak hayatınıza yeni bir yön katmanız mümkün gözüküyor. Birçok konuda kader ağlarını ördü diyeceğiniz bir süreç düşecektir önünüze.

14 Ekim 2019 saat 00:07’de Koç Burcu’nda bir dolunay meydana gelecek. Özellikle ilişkiler alanınızda önemli bir süreçten geçecek olabilirsiniz. Sizi dönüştürecek, bir daha hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı yeni kapılardan giriş yapma isteği duyabileceğiniz bir dolunay olacaktır. Bir savaş verebilirsiniz ancak bunu çok da dışarı yansıtamayabilirsiniz. Tepkilerinize dikkat etmeniz gereken bir zaman dilimi olacak. Çok hassaslaşabilirsiniz, bir takım ruhsal çalışmalar yapmak size iyi gelebilir. İçinizdeki ateşle, dışınızdaki sabır bir karşıtlık oluşturacak ve bu durum sizin elinizi ayağınızı karıştırabilir. Mümkün mertebe içinizdeki çocuğun da sesine kulak vererek ilerlemeye çalışın. İş hayatınızda da önemli bir zaman diliminden geçiyor olabilirsiniz. İşten ayrılma, yeni bir işe girme gibi seçimler gündeminiz olabilir. Sağlığınıza da dikkat çeken bir dolunay olacaktır. Kendinizi çıkmazda bulduğunuz konular yüzünden özellikle baş bölgesinde bazı problemler olabilir.

30 Ekim – 22 Kasım Arası yılın son Merkür retrosunu Akrep Burcun’nda yaşıyor olacağız. Ödemeler, krediler, borç ve alacaklar, sigorta ve vergiler gibi konularda dikkatli olmanız gereken bir süreçtesiniz. Bazı krizler ortaya çıkabilir. Kredi kullanmak için uygun bir dönem olmayabilir, retro bitiminde tekrar ele almanızı tavsiye ederim. Kaynak araştırmaları için uygun bir dönemdir ancak herhangi bir şeyi başlatmak / sözleşme-anlaşma gibi imzalı işlere girmek için beklemeniz gerekecek. Ruhsal olarak kendinizde önemli çözümlemeler fark edebilirsiniz. Ölüm ve ölümle ilgili çok şeyi düşünebilir, kendinizi dönüştürmek üzere bazı kararlar alabilirsiniz. Okült konulara ilginiz artabilir, ruhsal konularda danışmanlık alabilirsiniz.

26 Aralık 2019 saat 08:13’te Oğlak Burcu’nun 4’ncü derecesinde yılın son Güneş Tutulması gerçekleşecek. Yine kariyer ve hedefleriniz, statünüz alanında çok fırsatlar yakalayabileceğiniz bir Güneş Tutulması olacaktır. Elle tutulur, sağlam veriler elde edebileceğiniz, risk almayacağınız ama aynı zamanda kalıcı izler bırakacağınızı öngörebiliriz. Statünüzde bir sıçrayış yakalayabilirsiniz. Toplum önünde önemli yerlere gelebilirsiniz. Yurtdışı işler, uluslararası konularda büyük şans yakalayabilirsiniz. Davalarınız varsa olumlu geri dönüşler alınabilir. Eğitim/öğretim/danışmanlık alanında yeni adımlar atabilirsiniz. Aynı zamanda yayıncılıkla ilgili bir işiniz varsa yayınlamakla ilgili harika adımlar atabilirsiniz. Duygusal konularda önemli testlerden geçmek durumunda kalabilirsiniz. Evlilik gibi uzun süreli anlaşmalara imza atıp hayatınızı yeniden ve emin adımlarla başlatabilirsiniz. Yaşamınızla ilgili her türlü hedefiniz için şayet emek verirseniz gökyüzünün bütün desteğini arkanıza alabileceksiniz. Hayatınızın değişim/dönüşüm noktasında olduğunuzu söyleyebiliriz.

Yollar biraz engebeli de olsa 2019 size hedeflerinizi gerçekleştirmeniz yolunda önemli yol ayrımları sunacaktır. Özellikle 1989/90 ve 2001/02 ve 2007 yıllarında yaşadıklarınızı hatırlamaya çalışın, bu yıllarda hayatınızda dönüm noktası tadında gelişen değişimleri, yine fakat yepyeni bir formda yaşayabilirsiniz. Fırsatları değerlendirebilmenizi ve en doğru seçimlerle kalbinizden geçenlere ulaşabileceğiniz bir yıl geçirmenizi dilerim.


YORUMLAR

Solve : *
34 ⁄ 17 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.