DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

5 Mayıs boğa burcunda Yeniay!

05.05.2019
A+
A-

Yeniay, maddi ve manevi değerler, güven, huzur, konfor gibi konuları temsil eden Boğa burcunda. Gerçekleştiği konum itibariyle, yeniay etkilerinin iletişim, haberler, eğitim, ulaşım gibi gündemlerle bağlantılı olarak ortaya çıkabileceğini söylemek mümkün.

Yeniaya eşlik eden retro gezegenler, geçmişten gelen çözülmemiş bazı da konuları bugüne taşıyacaktır.

 

Kişisel anlamda kardeşler, kuzenler ve yakın çevreyle ilgili gelişmelerin, iletişim, anlaşmalar ve yolculukların ön planda ve önemli olacağı bir dönem. Yeni ay haritasındaki sert açılar, bu süreçte bazı gerilim ve tatsızlıklara elverişli bir zemin hazırlıyor. Kolektif gezegenlerin retro hareketleri, özellikle geçmişten gelen, konuşulmayan, baskılanan bazı durum ve konuların, ani çıkışlara, tartışmalara, kazalara neden olabileceğinden söz ediyor. Ancak adil, etik ve iletişimde ölçülü olabildiğimiz koşulda, kimileri için adaletin yerine gelmesi, gerilimlerin sonlanması ve bazı sorunların kalıcı olarak çözüme ulaşması mümkün.

 

Yeni ay genel anlamda toplumun değerlerini, huzur ve refahını ilgilendiren temaları vurguluyor. Bu temalar maddi kaynakları kapsadığı gibi , toplumun ortak bilinci, değer yargıları ve inançlarını da ilgilendiriyor. Örneğin toplumun huzurunu alt üst eden, ancak diğer yandan değerlerini derinden sorgulatan, şiddet ve istismarlar olayları gibi. Yeni ayın sert açıları, toplumsal sorumluluk ve değerler, diğer yandan düşünce ve ifade özgürlüğünden söz eden gündemler getirebilir. Bu dönemde haberler, iletişim, eğitim, ulaşım, meclis görüşmelerle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Siyasi ya da sosyal grup ve dernekler bu gelişmelerde rol alabilir. Ayrıca tanınmış kişiler, eğlence ve sanat dünyası hakkında duyacağımız ilginç haberler yine yeni ayın konuları arasında yer alacaktır.

 

Umuyorum ki yaşanan bütün sıkıntılar nihayetinde gerçek çözümleri ve adaleti beraberinde getirsin.

Son tahlilde, her şey yerli yerinde, her şey olması gerektiği gibi.

Londra’dan sevgiler.


YORUMLAR

Solve : *
23 × 25 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.