DOLAR 32,3773
EURO 35,0134
ALTIN 2325,398
BIST 9102,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

3 Haziran İkizler Burcunda Yeniay!

03.06.2019
A+
A-

İkizler burcunda Merkür etkisinin oldukça baskın olduğu bir yeniay geçekleşecek. Genel anlamda, Merkür’ün temsil ettiği akıl, iletişim, eğitim, ulaşım, sözleşme ve anlaşmalarla ilgili konuların gündemde olacağı, yoğun bir yeni ay döneminden söz etmek mümkün.

Yeniay sırasında ışıklar ve diğer gezegenlerin bazı açıları, aldanma, yanılgı, manipülasyon, haksızlıklar, hayal kırıkları gibi temaları vurguluyor.

Kişisel anlamda kariyer, ortaklıklar, aile ve evlilikle ilgili konularda, aldanma, hayal kırıklıkları, yanlış anlaşılmaların yaşanabileceği bir süreç olasıdır ve bu sürecin sonunda bazı için yol ayrımları söz konusu olabilir. Yeniay sırasında retrograde hareketine devam eden gezegenlerin etkisi, bu gündemlerin geçmişten gelen konularla bağlantılı olmasını da mümkün kılıyor. Geçmişteki yanılgıların fark edildiği ve yapılan hataların neden olduğu sorunlu ve zorunlu yüzleşmelerin yaşandığı bir sürece işaret edebilir. Bu noktada aklı selim düşünebilmek, doğru iletişim kurabilmek, duygu sömürüsü ve manipülasyonlara karşı temkinli olup, olaylara serin kanlı yaklaşabilmek önemli. Doğru analiz ve akılcı bir yöntemle sorunlara çözüm bulmak mümkün olabilir. İletişimin yoğun olacağı ve olayların hızlı gelişebileceği bu süreçte, ‘çok bilen çok yanılır deyimini’ de akılda tutmakta fayda var. Bazı konuların açıklığa kavuşması için araştırmak, anlamaya çalışmak veya zaman tanımak faydalı olabilir.

Ülke açısından dış ilişkiler ve anlaşmalarla ilgili belirsiz, yanıltıcı ve olayların perde arkasının görünenden farklı olabileceği gündemler gelişebilir. Bu günlerde yanıltıcı haber ve bilgilere daha fazla maruz kalmak olasıdır. Tepki verirken, olayları akıl süzgecinden geçirebilmenin önemli olduğu bir süreç olacaktır.

Son tahlilde, her şey yerli yerinde, her şey olması gerektiği gibi

Sevgiler


YORUMLAR

Solve : *
40 ⁄ 20 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.