DOLAR 32,3315
EURO 35,0548
ALTIN 2285,016
BIST 8983,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

27 Ocak-2 Şubat 2020 haftalık astroloji genel yorumu!

Değerli Dostlarım,

Göz açıp kapayıncaya kadar 2020’nin ilk ayını da bitirdik. İnstsgramda yeralan (castro_by_ck) daha önceki yorumlarımda 2020’nin zor geçeceğini, bunu da Ocak ayında gayet net hissedeceğimizi yazmıştım.

Maalesef öyle de oldu. Oğlak Burcundaki Saturn ve Pluton kavuşumlu Ay Tutulması, arkasından yine Uranüs gölgesinde Yeniay’la beraber, ekonomik dalgalanmalar, zam haberleri, ve en üzücüsü de önce Akhisar’da ardından Elazığ’da yaşadığımız depremler. Bu vesileyle depremden etkilenen herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, hayatını kaybeden vatandaşlarımızın yakınlarına da başsağlığı diliyorum. Maalesef bu etkiler 2020 yılı içinde zaman zaman etkili olarak devam edecek. Mümkün olduğunca bu etkilerin arttığı dönemler hakkında sizi bilgilendirmeye çalışacağım.

Bu haftaya gelecek olursak; Geçen haftanın etkileri azalarak da olsa devam edecek. Bu hafta nispeten gökyüzü yumuşak bir görünümde olsa da, özellikle Pazartesi ve Salı günü kafalarımızın karışık olacağı, ruhsal açıdan sıkıntılı bir dönemden geçeceğiz. Deprem maalesef bu sefer toplum üzerinden birleştirici etki yapmak yerine ayrıştırıcı etki yapabilir, toplumsal tansiyonu artırabilir. Bu günlerde toplumu ilgilendiren sağlık olaylarında da bir artış olabilir. Her ne kadar Çin’de başlayan salgın henüz buralara ulaşmadıysa da lokal grip salgınları olabilir. Ayrıca ekonomik dalgalanmalar bu hafta da devam edecek, özellikle bankaları ya da finans sektörünü etkileyecek kararlar çıkabilir.

Kişisel hayatlarımıza etkileri ayrıntılı burç yorumlarınızda okuyabilirsiniz.

Hepinize umut, sağlık ve sabır diliyorum.

Sevgiler.

Castro_by_ck

Yıldız Tablosu:

Pazartesi             **

Salı                         **

Çarşamba           **

Perşembe          **

Cuma                    ***

Cumartesi           ***

Pazar                    ***

 

Koçlar ve Yükselen Koçlar

27 Ocak – 2 Şubat 2020

Sevgili Koçlar,

Bu hafta çarşambaya kadar size pek huzur yok diyebiliriz. Hem Ay, hem Neptün ve Venüs 12. Evinizde olacak ve Mars’tan sert etkiler alacaklar. Bir süre kendi içinize kapanabilir, iç hesaplaşmalara girebilirsiniz. Hayatınızdaki insanla ilgili yüksek beklentilere girebilir, O’nu olduğundan  farklı bir yere koyabilirsiniz. Hayatında özel bir olmayanlar bu dönemde birilerinden etkilenebilir. Ancak bu kişi umdukları gibi çıkmayabilir. Bu hafta biraz gerçeki olmaya, hayal dünyasından sıyrılmaya çalışın. Diğer yandan sağlığınıza dikkat edin özellikle bağışıklık sisteminizi güçlü tutun. Çarşamba sonrası kendinizi toplarlayıp gerçek dünyaya dönmek daha kolay olacak.

Boğalar ve Yükselen Boğalar

27 Ocak – 2 Şubat 2020

Sevgili Boğalar,

Yoğun ve aktif bir haftaya giriyorsunuz. Haftanın ilk gününden itibaren arkadaşlarınız ve sosyal gruplarla içiçe olacaksınız. Yaratıcılığınızı yüksek olacağı, kafanızdaki sosyla faaliyetleri gerçekleştirevbileceğiniz bir hafta. Ancak bu hafta yakın bir arkadaşınıza yardım etmek (özellikle maddi konularda) ya da O’ndan kaynaklanan kayıplarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu durum istemedeğin bitişlere sebep olabilir.  Yine evdeki hesap çarşıya uymayabilir ve  kredi ya da ödemelerle ilgili beklentilerin bu dönemde boş çıkabilir.  Ancak özellikle perşembeden itibaren biraz daha kendine odaklanacak, Cumartesi ve sonrasında ise maddi konularda istediğin istikrara yaklaşacaksın.

İkizler ve Yükselen İkizler

27 Ocak – 2 Şubat 2020

 

Sevgili İkizler,

Geçen hafta da dediğim gibi bu hafta da iş hayatınıza odaklı bir hafta geçireceksiniz. Özellikle işinizle ilgili yaratıcılığınız çok yüksek olacak, hayallerinizi gerçekleştirmek için büyük bir istek duyacaksınız, fikirler sel gibi akacak. Ancak bunları hayata geçirmek konusunda bu dönemde zorlanmanız mümkün. Heyal ettiğiniz ile gerçekler arasında önemli farklar olabilir, biraz ayaklarınızın yere basması gerekiyor. Bu yönde atacağınız adımlarda, imzalarda acele etmeyin, iki kere düşünün. Bu etki aynı zamanda hayatınızda olan ya da hayatınıza girebilecek insanla da ilgili, bir sonraki aşamaya geçmek ya da ilerlemek için biraz bekleyin derim.

Yengeçler ve Yükselen Yengeçler

27 Ocak – 2 Şubat 2020

 

Sevgili Yengeçler,

İnançlarınızı, hayat görüşünüzü sorgulacağınız bir dönemden geçiyorsunuz. Bir süredir bazı konularda bağımlılıklar yaratmış olabilirsiniz. Bu bir insana karşı ya da bir düşünce ya da maddeye karşı olabilir.  Bu durum özellikle bu hafta sağlık durumunuzda olumsuzluklara sebebiyet verebilir. Sonuçta bağımlılıklar insana belli bir süre iyi hissettirebilir ama özünde zayıflıktır. Önümüzdeki dönemde hem sağlığınızı hem de sosyal/çalışma hayatınızı etkilememesi için biraz daha dirayetli olmanızda fayda var. Bu hafta özellikle yurtdışı ile iş yapan ya da yabancı firmalarla iş yapan Yengeçler iş hayatında beklentilerinin karşılanmadığını görebilirler, sabırlı ve realist olmanızı tavsiye ederim.

Aslanlar ve Yükselen Aslanlar

27 Ocak – 2 Şubat 2020

 

Sevgili Aslanlar,

Geçen haftadan devamla bu haftaki odağınız da ikili ilişkileriniz olacak, en azından haftanın ortasına kadar. Bu dönemde harcamalarınız, ödemeleriniz ve kaynaklarınız anlamında fazlasıyla iyimser olabilirsiniz. Ancak beklediğiniz paraların gelmediğini, ödemelerinizin beklentilerinizi aştığını görürseniz şaşırmayın. Bu durumun çocuğunuzun, eşiniz ya da sevgilinizin size söylemediği ya da tam aktarmadığı durumlardan kaynaklanması yüksek bir olasılık. Bu konuda uyanık olmanızda fayda var ancak yine de hesap kitabı iyi yaparak sakince durumu çözebilirsiniz. Hafta ortasından itibaren pusulanız özl hayatınızdan iş hayatınıza kayacak, yeni ve güzel gelişmelere hazır olun.

Başaklar ve Yükselen Başaklar

27 Ocak – 2 Şubat 2020

Sevgili Başaklar,

Bu hafta özel hayatınız, ilişkileriniz ön planda olacak. İlişkinize kendinizi fazla kaptırıp, adeta bulutlar üzerinde hissedebilirsiniz. Ancak bu durumu biraz abartıyor olabilirsiniz de. Hayatında özel bir insan olmayan Başaklar yeni bir ilişkiye başlayabilirler ya da iş hayatında yeni bir işbirliğine ya da sözleşmeye imza atabiliriler. Ancak bu durum ailenizin ya da aile büyüklerinizin tepkisini çekebilr, ya da onların onayını alamayabilirsiniz. Biraz da onların sözlerine kulak vermeniz iyi olabilir. Diğer taraftan eşinizin ya da aile bireylerinizden birinin iş hayatı ile ilgili problemler varsa bu konuda yardımınıza ihtiyaç duyabilir.

Terazi ve Yükselen Teraziler

27 Ocak – 2 Şubat 2020

 

Sevgili Teraziler,

Bu hafta odak noktanız çalışma hayatınız ve çalışma arkadaşlarınız olacak. Özellikle haftabaşında iş arkadaşlarınızın size karşı yaklaşımlarının iki yüzlü olduğunu farkedebilirsiniz. İş hayatında ayak oyunları yaygındır ama sizin bu duruma karşı sevgi kelebeği gibi yaklaşmanız hayal kırıklıklarınızın da daha büyük olmasına sebep olabilir. İnsanları gözünüzde çok büyütmeyin ve dedikodulara karşı uyanık olun.Bu durumu yaşayan siz değilseniz, kardeşleriniz ya da yakın akrabalarınız olabilir, bu konuda yardımınıza ihtiyaç duyabilirler.  Diğer taraftan bu aralar sağlığınıza ve özellikle beslenmenize dikkat edin, yeme içmeyi abartabilir, hem kilo problemi hem de sindirim sistemi ile ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Akrepler ve Yükselen Akrepler

27 Ocak – 2 Şubat 2020

 

Sevgili Akrepler,

Bu haftaya özel hayatınızla ya da çocuklarınızla ilgili gelişmeler damga vuracak. Özellikle haftabaşında sevdiğiniz insanla, çocuğunuz ve eşinizle, keyif ve eğlence için bütçenizin üzerinde harcama yapabilir, ancak bu harcamaları karşılamakta zorlanabilirsiniz. Bu harcamalar sizin kontrolünüz dışında ya da beklediğinizden daha fazla olabilir, harcamalarınızın sonucu istediğiniz gibi sonuçlanmayabilir.  Özellikle evinizle ilgi bu harcamaları bütçenize uygun yapın. Hafta ortasından itibaren sağlığınıza odaklanabilirsiniz, bu konuda vehim yapabilirsiniz. Yine çalışma arkadaşlarınızla ilgili beklentileriniz gerçeklerle uyuşmayabilir. Bu hafta beklentilerinizi biraz düşük tutmanız en iyisi olacaktır.

Yaylar ve Yükselen Yaylar

27 Ocak – 2 Şubat 2020

 

Sevgili Yaylar,

Bu hafta özellikle haftanın ilk yarısında ailenizle vakit geçirmeyi, onlarla ilgilenmeyi tercih edeceksiniz. Ancak aile büyüklerinizle siz ya da ailenin daha küçük bireyleri iletişim problemi veya çatışma yaşayabilirler. Özellikle sizin tavır ve davranışlarınız aile büyükleriniz tarafından eleştirilebilir.Bu konuda geri adım atmama eğiliminde olacaksınız. Hakkınızda konuşulması ya da üzerinize gelinmesine her ne kadar tepki gösterseniz de çok takılmamanızda ve sakin olmanızda fayda var. Hafta ortasından sonra sağlığınıza dikkat edinKendinizi halsiz ve mutsuz hissedebilirsiniz. Yediklerinize dikkat edin, vitamin ve bağışıklık sisteminiz için takviye alın.

Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar

27 Ocak – 2 Şubat 2020

 

Sevgili Oğlaklar,

Bu hafta, özellikle hafta başında iletişiminize çok dikkat edin, gerek konuşmalarınızda gerekse sosyal medya paylaşımlarınızda çok iyi niyetle söylediğiniz şeyler yanlış anlaşılabilir, kelimmenin tam anlamı ile linç edilebilirsiniz. Yine yakın akraba ve kardeşlerinizle ilgili gizli bilgiler ve sırlar ortaya dökülebilir, ya da onlar sizin hakkınızda kırıcı konuşabilirler. Hayal kırıklığına uğrayıp tamamen kendi kabuğunuza çekilmeye meyilli olabilirsiniz. Bu şekilde kendinize işkence etmenize gerek yok ancak, duyduklarınıza aşırı tepki verip olayı fiziksel çatışmaya dökmemeye de özen gösterin. Neyseki özellikle haftasonuna doğru keyfiniz yerine gelecek.

Kovalar ve Yükselen Kovalar

27 Ocak – 2 Şubat 2020

 

Sevgili Kovalar,

Geçen haftadan gelen güzel etkiler bu hafta biraz sisli bir havaya bırakıyor yerini. Hafta başında parasal konularda çevrenizle ya da arkadaşlarınızla sıkıntı yaşayabilirsiniz.Parasal konularda arkadaşlarınızın gazına gelmeyin. Siz Kova burcusunuz, öyle temelsiz öneri ve öngörüler yerine aklınıza ve muhakeme yeteneğinize güvenin. Gözü kapalı atlamayın, ki atlayacağınızı hiç sanmıyorum. Yine çevrenizle gireceğiniz borç alacak ilişkisinde suistimal edilebilirsiniz.Yatırımlarınızdan beklediğinizi ve umduğunuz getiriyi elde edemeyebilirsiniz. Yine özellikler lüks tüketim harcamalarında ipin ucunu kaçırabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren evinizde ailenizle vakit geçirmek size iyi gelecek.

Balıklar ve Yükselen Balıklar

27 Ocak – 2 Şubat 2020

 

Sevgili Balıklar,

Bu hafta başında hülyalara dalmış, hayal dünyasında dolanarak başlayacaksınız. Bu aralar gerçeklerden kaçma, olayları istediğiniz gibi yorumlama gibi bir dürtü hissedebilirsiniz. Kendinizi başkalarına olduğunuzdan farklı göstermeye çalışabilirsiniz, zaten hem neptün hem de venüs burcunuzda, abartmanıza hiç gerek yok, yeterince çekici ve etkileyicisiniz.  Bu hülyalı haliniz özellikle işe ve aile hayatınızı olumsuz etkileyebilir, eleştirilere maruz kalabilirsiniz. Neyseki bu etkileri Çarşamba gününden sonra üzerinizden atmanız  kolay olacak ve önce hasar tespiti sonra da durumu toparlamak için bolca vaktiniz olacak. Haftasonu çok hızlı ve tempolu bir iletişim trafiğine girebilir, evin yolunu bulamayabilirsiniz.


YORUMLAR

Solve : *
18 + 11 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.